Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende wildfire s var. eşime lg L5 aldim teknosada 499 tl oldukça güzel özelliklerine bi bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappucino

Arkadaslar merhaba bu wildfire s in heryerde telefon hafızası 512mb yazıyor ama burada 150mb olduğunu öğreniyorum ve böyle olması hiç hosuma gitmedi diğer sitelerde yanlıs bilgi veriyorlar.

Benim bütcem 450-500 tl maksimum o yuzden bu telefonu almak istedim boyutunun kucuklugu avucta oyuncak gibi durması beni biraz düsündürmüs olsa da kamerası flaşı ve telefon hafızası yuzunden almayı düşünüyordum fakat 150mb olayı canımı sıktı.

450-500tlyi gecmeyecek sekilde önerebileceğiniz herhangi bir androidli telefon var mı?bazı önerilerde bulunmus bazı arkadaslar ama 500tlyi asan telefonlar söylenmıs o yuzden ben tekrardan soruyorum.

Hafıza sorunu bile almaman için yeterli bir sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süreli Cyanogenmod deneyimlerim sonucu sanıyorum resmi 2.3.5 sürümüne dönüş yapıcam. Alet son dönemlerini yaşıyor, işi bilen bir tane developer kaldı. Diğerleri fıs. O da işlerim var diyerek ayda bir düzenliyor bir şeyleri.
    Sıkılanlar için CM9 güzel, fakat günlük kullanımda illaki bir yerden sorun çıkartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappucino

Arkadaslar merhaba bu wildfire s in heryerde telefon hafızası 512mb yazıyor ama burada 150mb olduğunu öğreniyorum ve böyle olması hiç hosuma gitmedi diğer sitelerde yanlıs bilgi veriyorlar.

Benim bütcem 450-500 tl maksimum o yuzden bu telefonu almak istedim boyutunun kucuklugu avucta oyuncak gibi durması beni biraz düsündürmüs olsa da kamerası flaşı ve telefon hafızası yuzunden almayı düşünüyordum fakat 150mb olayı canımı sıktı.

450-500tlyi gecmeyecek sekilde önerebileceğiniz herhangi bir androidli telefon var mı?bazı önerilerde bulunmus bazı arkadaslar ama 500tlyi asan telefonlar söylenmıs o yuzden ben tekrardan soruyorum.

ben de çok seviyorum telefonumu fakat hafıza sorunu gerçekten can sıkıyor Bu yüzden başka telefonlara, yeni nesil telefonlara gözatmanızı tavsiye ederim Bütçenize uyarsa yine bir HTC alınabilir ya da sony

• eğer rootlu kullanmak istiyorsanız en iyi seçenek stock rom'u root etmek. piyasadaki custom romların hepsi patlak. data2sd'ler de düzgün çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

eğer rootlu kullanmak istiyorsanız en iyi seçenek stock rom'u root etmek. piyasadaki custom romların hepsi patlak. data2sd'ler de düzgün çalışmıyor.

Roottan önce tek sıkıntım alan kısıtlığı idi. Onu da root + link2sd ile çözdüm. Örneğin şuanda gerekli gereksiz toplam 136 uygulama kurulu vaziyette ve buna rağmen 40mb'a yakın boş alan mevcut görünüyor.

Cihazı rootladığım ilk andan itibaren stock rom 'la kullandım. Zaten sense 'den gayet memnundum, halen de memnunum.

Çok uzun bir süredir stock rom + root + link2sd şeklinde kullanıyorum. Yazılımsal açıdan da hiç bir sorun yaşamadım. WFS kullanan herkese bu kombinasyonu tavsiye ederim.

Ancak telefonda donanımsal/kozmetik bir kaç can sıkıcı nokta belirdi.

Şu an güncel sorunlar ve ilk fırsatta servise gönderme sebepleri arasında sayabileceklerim:
    - güç tuşunun tamamen hassasiyetini yitirmesi (anca sert bir cisimle kuvvet uygulayarak tepki vermekte)
    - ses açma (+) tuşunun hassasiyeti ses kısma (-) tuşunun hassasiyetine göre geride kalması
    - 3.5mm audio jack girişindeki (ilk günden itibaren devam eden) sıkıntı
    - pilin, ilk zamanlardaki performansına oranla kabaca %20-30unu yitirmesi

Sizce bunların tamamı servis tarafından garanti dahilinde çözüme kavuşturulur mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Roottan önce tek sıkıntım alan kısıtlığı idi. Onu da root + link2sd ile çözdüm. Örneğin şuanda gerekli gereksiz toplam 136 uygulama kurulu vaziyette ve buna rağmen 40mb'a yakın boş alan mevcut görünüyor.

Cihazı rootladığım ilk andan itibaren stock rom 'la kullandım. Zaten sense 'den gayet memnundum, halen de memnunum.

Çok uzun bir süredir stock rom + root + link2sd şeklinde kullanıyorum. Yazılımsal açıdan da hiç bir sorun yaşamadım. WFS kullanan herkese bu kombinasyonu tavsiye ederim.

stock rom + root + link2sd.
    Benim de şuan tek sıkıntım hafıza daha önce araştırmıştım rom, root flan filan ama hiç bir şey yapmamıştım. Şuanda hafıza problemi çok canımı sıkıyor. Başka rom kullanmak istemiyorum. Htc senseden de memnunum. Telefonu siteden unlocked yapmıştım, bi kaç yerde hafıza sorunu için öneriler vardı bir kaçını denemeye çalıştım ama pek işime gelmedi. Bu dediğiniz kombinasonu nasıl yapabilirim? tek tek anlatan bir yer var mı, ya da yardımcı olacak birisi

Cevap için şimdiden teşekkürler, detaylı cevap bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

stock rom + root + link2sd.
    Benim de şuan tek sıkıntım hafıza daha önce araştırmıştım rom, root flan filan ama hiç bir şey yapmamıştım. Şuanda hafıza problemi çok canımı sıkıyor. Başka rom kullanmak istemiyorum. Htc senseden de memnunum. Telefonu siteden unlocked yapmıştım, bi kaç yerde hafıza sorunu için öneriler vardı bir kaçını denemeye çalıştım ama pek işime gelmedi. Bu dediğiniz kombinasonu nasıl yapabilirim? tek tek anlatan bir yer var mı, ya da yardımcı olacak birisi

Cevap için şimdiden teşekkürler, detaylı cevap bekliyorum

Bir kere root ettikten sonra, bir daha uğraşmadığım için; bana da şimdi root et deseler, muhtemelen yapamayacağım.

Ancak HTC WFS Root ile ilgili bir konu vardı. Orada unlock ve root işlemlerinin nasıl yapılacağı hakkında adım adım herşey yazılmıştı. Hatırladığım kadarı ile bir kısmını oradan bakarak yapmıştım, bir kısmını da anlayamadığım için forumdan başka arkadaşlardan destek alarak yapmıştım.

İleride de lazım olur mantığıyla bu bilgileri bir word dosyasına eklemiştim. Dilerseniz onu sizinle paylaşabilirim.

• quote:

İleride de lazım olur mantığıyla bu bilgileri bir word dosyasına eklemiştim. Dilerseniz onu sizinle paylaşabilirim.

evet dosyayı paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

evet dosyayı paylaşırsanız sevinirim

Link

Biraz karışık ama takıldığınız yerlerde yine sorabilirsiniz.

Herşeyden önce önemli datalarınızı yedeklemenizi öneririm. Bu işlemleri boş zamanınız bulunduğunda, acele etmeden sıkılmadan yapmanızı tavsiye ederim.

Cihazı daha önce unlock ettiğinize göre word dosyasındaki ilk adımı es geçip, root ile ilgili olan kısmı okuyunuz.

Orada ilk önce eskiden yapılan root işlemini eklemişim (PG76IMG.zip adlı dosyayı hafıza kartına ekleyerek vs). Ardından kırmızı renk yazıyla WFS Manager programı ile yapılan root yöntemini eklemişim. Ben de WFS Manager aracılığıyla yapılan yöntemi tavsiye ederim. Hem kolay hem problemsiz. WFS Manager ile root öncesinde sorduğum sorulara, farklı arkadaşların bana gönderdikleri cevapları aynen kopyalayıp kırmızı renk yazı ile dosyaya eklemişim. O kısmı dikkatle okuyunuz.

Root işlemini tamamladıktan sonra, Link2Sd 'yi kurup kullanabilmeniz için hafıza kartı biçimlendirme işlemine geçmelisiniz. Bu işlemi de forumdaki konudan direkt dosyaya kopyalamışım. Resimli anlatımı da mevcut.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 20 Aralık 2012; 15:23:28 >

• Teşekkürler wfs manager da kullanmıştım sanırım geriye sadece hafıza kartını biçimlendirmek kalıyor Neyse boş bir zamanda uygulamaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler
  • merhaba uzun zaman önce bir msj yazmıssınız root konusunda, fikrinize ihtiyacım var

telefonum htc wildfire s root konusuda bir çok program yada tavsiyeyi denememe rağmen HBOOT 1.09 OLDUĞU için root işlemini gerçekleştiremiyorum, sizin tavsiyeniz var mı

Android Sürümü : 2.3.5
    HTC Sense Sürümü : 2.1
    Yazılım Numarası : 2.26.468.4

MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.57.39.10M
    Feb 8 2012. 18:29:31
  • mesajlarda kendi resmim var ama karsi tarafin resmi yok. kisi olarak kayitli resimli kisinin de gozukmuyor direk simden aliyor galiba nasil halledebilirim ?
  • root olmadan önce kendi aldığım backup hdd'min pert olması sonucu gitti ne yazık ki. şimdi elimde dosyalar olmadığı için telefonu eski haline çeviremiyorum.

lazım olan dosyalar 2.3.5 güncellemesi ilk geldiğinde alınmış backup dosyaları. ondan sonra son bir güncelleme daha geldi eğer elinizde varsa o dosyalar da olabilir.

açıkçası zor durumdayım, lütfen yardımı esirgemeyin.
  • aldığımdan beri telefon sürekli yavaşlıyor içine pek bişi yüklememe rağmen task killer felan war ayrıca üstteki tuşta geç tepki vermeye başladı bu acaba teknik bir sorunmu yoksa yazılımsal bir durummu söz konusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

root olmadan önce kendi aldığım backup hdd'min pert olması sonucu gitti ne yazık ki. şimdi elimde dosyalar olmadığı için telefonu eski haline çeviremiyorum.

lazım olan dosyalar 2.3.5 güncellemesi ilk geldiğinde alınmış backup dosyaları. ondan sonra son bir güncelleme daha geldi eğer elinizde varsa o dosyalar da olabilir.

açıkçası zor durumdayım, lütfen yardımı esirgemeyin.

• Bu telefon icin en iyi silahli oyunlar neler, google play'de dogru duzgun hic bir sey yok. Root atarsam ne faydasi olur? Android hakkinda da pek bir bilgim yok acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyanogenmod 10 kullanıyorum acaba sorun romda mı yoksa uygulamada mı anlayamadığım için sizden yardım istiyorum. yapı kredi bankasının uygulamasını deneyebilir misiniz orjinal romda çalışıyor mu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykb.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55a2IuYW5kcm9pZCJd
  • quote:

Orijinalden alıntı: terlikk

cyanogenmod 10 kullanıyorum acaba sorun romda mı yoksa uygulamada mı anlayamadığım için sizden yardım istiyorum. yapı kredi bankasının uygulamasını deneyebilir misiniz orjinal romda çalışıyor mu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykb.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS55a2IuYW5kcm9pZCJd

Çalışıyor arkadaşım. Uygulama ilk çıktığı zamanlardan beri kullanmaktayım. Bugüne dek hiç bir sıkıntı yaratmadı. Cihazım rootlu, ama stock rom kullanmaktayım.

• az önce ykb programını indidim kurdum, sıkıntı yok çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.