Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu alete android 4.1 bile oluyor yahu

• arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

çok fazla basılı tut zorla bi şekilde aç yani açmadan herhangi birşey yapamazsın. garanti sürüyorsa garantiye yollaman lazım. ama zorla da olsa açabilirsen marketten wake all uygulamasını yükle. bu uygulama sayesinde ses kısma ve yükseltme tuşlarıyla telefonu uyandırabilirsin, sonrasında kilitleme için de screen lock uygulamasını masaüstüne widget olarak atarsan hallolur. ama tabi bu söylediklerim geçici çözümler bu çözümlerle geçiçi idare edebilirsin. çünkü telefon tamamen kapandığında açmak için kullanabileceğin başka bir tuş yok bildiğim kadarıyla.

• dik şekilde altına takoz koyup üzerine çıktım ve başardım
  • Merhabalar...Cihaz wifi ile bir modeme bağlandığında isim olarak "Android_35************" görünüyor...Imei numarası gözüküyor yani...Bu ismi nasıl değiştirebilirim?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Merhabalar...Cihaz wifi ile bir modeme bağlandığında isim olarak "Android_35************" görünüyor...Imei numarası gözüküyor yani...Bu ismi nasıl değiştirebilirim?...

+1
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

cihazı 3 aydır kullanıyorum rehber ve arama kaydına girişi geç yapıyor.birini arayacağım zaman biraz süre alıyor ve rahatsız ediyor.diğer uygulamalarda hiçbir sıkıntı yok.benim sim kartla mı alakalı acaba???tüm kişileri telefonada aktardım ama faydası olmadı.
  • Merhaba arkadaslar
    Ben rehberimdeki kişileri sim karta nası aktarıcam bu telefonda bilgisi olan varmı ?
  • quote:

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

cihazı 3 aydır kullanıyorum rehber ve arama kaydına girişi geç yapıyor.birini arayacağım zaman biraz süre alıyor ve rahatsız ediyor.diğer uygulamalarda hiçbir sıkıntı yok.benim sim kartla mı alakalı acaba???tüm kişileri telefonada aktardım ama faydası olmadı.

yokmu bilgisi olan
  • Selamlar,
    Benim telefondada arada msj hatası veriyor . Zorla kapat htc ye bildir falan diye bildirim geliyor . Sonra telefon tekrar pin kodunu istiyor falan bu sorunla karşılaşan ve çözüm önerisi olan varmı. Ben herseferinde htc ye bildir deyip hatayı gönderiyorumm
  • quote:

quote:

yokmu bilgisi olan

RAM temizleyici veya görev yöneticisi kullanıyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

Arkadaşım, aylardır güç düğmesi sıkıntısı çekiyorum, hele son zamanlarda anca sert bir cismin ucu ile bastırdığımda tepki veriyordu, bu süre zarfında servise yollamak da bir türlü nasip olmadı.

Dediğiniz şeyi uyguladım, şu anda en ufak basışta bile tuş algılıyor. Açıkçası neden bu şekilde bir reaksiyon olduğu ile ilgili bir fikrim yok, ancak üzümünü ye bağını sorma misali kullanacağım :)

Böyle yararlı bir bilgiyi paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. ;)

Yalnız şu var, alkolu ilk önce kulak temizleme çubuğu ile bandırıp tuşun üzerine sürdüm. Bu şekilde tuşun içerisine kadar alkol ulaşmayacağını düşündüm ve ardından iğnesi takılı şırınga ile damlatmayı denedim. 3-4 iğne ucu damlası bıraktım üzerine, 5-10dk bekleyip telefonu çalıştırdım. Sakındığım bir nokta var, alkolü biraz fazla kaçırdığımı düşünüyorum, acaba cihaz üzerinde bir yan etkisi olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: çay

quote:

quote:

yokmu bilgisi olan

ram temizleyici önbellek temizleyici ile aynı mı???bi ara kullandım.görev yöneticisinide nasıl kullanacağımı anlatırsan sevinirim

• Arkadaşlar htc wildfire s te HAFİZA SORUNUNA ROOTSUZ KESİN ÇÖZÜMÜ BÖYLE YAPTIM;

aŞAĞIDAKİ Dosyayı indirin;

http://www.mediafire.com/?86jlm24bs102650

sonra;

HTC sync i yükleyin ( bunu yüklemenizi sadece arada usb driverini kullanmanız için gerekli.)

sonra indirdiğiniz dosyadaki ADB Klasörünü çıkarın masaüstüne,

sonra USB KABLOSU İLE TEL.İ pc ye bağlayın ve BAĞLANTI TÜRÜNÜ """HTC SYNC" YAPINN! (BURASI ÖNEMLİ)

SONRA MASAÜSTÜNDEKİ ADB KLASÖRÜNDE KARTATASİ.EXE DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIN OLAY TAMAMDIR.

ARTIK ROM DAKİ UYGULAMALARIN HEPSİNİ SD KARTA TAŞIYABİLİRSİNİZ!

VE BUNDAN SONRA UYGULAMALARI SD KARTA KURACAKTIR.

NOT: ÖNEMLİ ŞEYLER TESPİT ETTİĞİM;

---BİR UYGULAMAYI WİDGET OLARAK KULLANMAK İSTİYORSANIZ TEL. HAFIZASINDA KALMALI

---DEDİKLERİMİ YAPTIKTAN SONRA, KENDİ ELİNİZLE TELDEKİLERİ HAFIZAYA TAŞIMANIZ GEREKEBİLİR

---- Bundan sonra yükleyecegnz uygulamaları tel.e kurabilir siz onu tekrar hafıza kartına uygulamaları yönet bölümünden tasıyın.

----Bu işlemi yapacak olanlar sd hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları class 4 ün üstünde olursa cok iyi olur. mesela benim class 4 , o yüzden bazen açıldıktan sonra ikonlar filan gec gelebilyor..

ŞAAARRJJJ SORUNUUU İÇİNN KESSİİNN ÇÖZÜMMM ŞURADAKİ BATARYAYI SATIN ALMAAKKK!

http://dx.com/p/replacement-3-7v-3500mah-extended-battery-with-decoder-cover-case-for-htc-wildfire-s-g8s-a510e-110996

KENDİ BATARYASI 1230 AMPER.
    BU BATARYA 3500 AMPER. SADECE TEL BİRAZ KALIN OLACAK.

• Arkadaşlar htc wildfire s te HAFİZA SORUNUNA ROOTSUZ KESİN ÇÖZÜMÜ BÖYLE YAPTIM;

aŞAĞIDAKİ Dosyayı indirin;

http://www.mediafire.com/?86jlm24bs102650

sonra;

HTC sync i yükleyin ( bunu yüklemenizi sadece arada usb driverini kullanmanız için gerekli.)

sonra indirdiğiniz dosyadaki ADB Klasörünü çıkarın masaüstüne,

sonra USB KABLOSU İLE TEL.İ pc ye bağlayın ve BAĞLANTI TÜRÜNÜ """HTC SYNC" YAPINN! (BURASI ÖNEMLİ)

SONRA MASAÜSTÜNDEKİ ADB KLASÖRÜNDE KARTATASİ.EXE DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIN OLAY TAMAMDIR.

ARTIK ROM DAKİ UYGULAMALARIN HEPSİNİ SD KARTA TAŞIYABİLİRSİNİZ!

VE BUNDAN SONRA UYGULAMALARI SD KARTA KURACAKTIR.

NOT: ÖNEMLİ ŞEYLER TESPİT ETTİĞİM;

---BİR UYGULAMAYI WİDGET OLARAK KULLANMAK İSTİYORSANIZ TEL. HAFIZASINDA KALMALI

---DEDİKLERİMİ YAPTIKTAN SONRA, KENDİ ELİNİZLE TELDEKİLERİ HAFIZAYA TAŞIMANIZ GEREKEBİLİR

---- Bundan sonra yükleyecegnz uygulamaları tel.e kurabilir siz onu tekrar hafıza kartına uygulamaları yönet bölümünden tasıyın.

----Bu işlemi yapacak olanlar sd hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları class 4 ün üstünde olursa cok iyi olur. mesela benim class 4 , o yüzden bazen açıldıktan sonra ikonlar filan gec gelebilyor..

ŞAAARRJJJ SORUNUUU İÇİNN KESSİİNN ÇÖZÜMMM ŞURADAKİ BATARYAYI SATIN ALMAAKKK!

http://dx.com/p/replacement-3-7v-3500mah-extended-battery-with-decoder-cover-case-for-htc-wildfire-s-g8s-a510e-110996

KENDİ BATARYASI 1230 AMPER.
    BU BATARYA 3500 AMPER. SADECE TEL BİRAZ KALIN OLACAK.

• YUKARIDAKİ DEDİKLERİM KESİNLİKLE TELEFONU GARANTİDEN ÇIKARMAZ. ROOTLA ALAKASI YOKTUR.

ORİGİNAL HALİNE DÖNDÜRMEK İSTEYENLER, İNDİRİN DEDGİM DOSYADA ORİGİNAL.EXE DOSYASINA TIKLASINLAR TAMAMDIR...
  • Şuanda tel.e 28 tane uygulama yüklü ek olarak, ve hala 50mb nin üstünde yer var arkadaşlar...YAPAMAYAN OLURSA BURAYA YAZSIN YARDIMCI OLAYIM..

3500 Mah lık bataryaya gelince, dealextreme den aldım, 3500mah amper batarya + kendi orijinl bataryası + arka kapak = 16 küsur dolara satın aldım, bakalım gelince görücez performansı. ARKA KAPAK da gelecek çünkü 3500 mah lık batarya biraz kalın orjinal ince arka kapak olmaz o yüzden yanında yolluyorlar.. bu batarya ile rahat tüm kablosuz yayınlar açık full kullanım en az 2-3 gün gidecegini düşünyorm..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yokmu bilgisi olan

ram temizleyici önbellek temizleyici ile aynı mı???bi ara kullandım.görev yöneticisinide nasıl kullanacağımı anlatırsan sevinirim

o tür programlar böyle sorunlar çıkarabilir o yüzden sordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yokmu bilgisi olan

o tür programlar böyle sorunlar çıkarabilir o yüzden sordum

bi ara önbellek temizleyici kullandım sonra sildim fazla programda indirmedim.acaba telefonu fabrika ayarlarına döndürsem faydası olurmu???galiba ilk zamanlar rehber bu kadar yavaş değildi

• 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.