Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birçok rom denedim hep sorunlarla karşılaştım daha sonra forumdan bir arkadaşın hazırlamış olduğu romu kullanmaya başladım, uzun zamandır infraROM kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_57246781/mpage_1/key_infrarom/tm.htm

cihazı kampanyadan alan arkadaşların faturaları nasıl geliyor benim internet paketi vs. hiç bir ek olmadığı halde 37 lira geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 5 Ocak 2013; 11:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

birçok rom denedim hep sorunlarla karşılaştım daha sonra forumdan bir arkadaşın hazırlamış olduğu romu kullanmaya başladım, uzun zamandır infraROM kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_57246781/mpage_1/key_infrarom/tm.htm

cihazı kampanyadan alan arkadaşların faturaları nasıl geliyor benim internet paketi vs. hiç bir ek olmadığı halde 37 lira geliyor

Benim 25 genc avanraj arti 10 tl telefon icin toplam 35 olacaktı ama aylardır 40 geliyor.. Aradım sordum ek vergi bindirmisler. Haram olsun ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

birçok rom denedim hep sorunlarla karşılaştım daha sonra forumdan bir arkadaşın hazırlamış olduğu romu kullanmaya başladım, uzun zamandır infraROM kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_57246781/mpage_1/key_infrarom/tm.htm

Benim 25 genc avanraj arti 10 tl telefon icin toplam 35 olacaktı ama aylardır 40 geliyor.. Aradım sordum ek vergi bindirmisler. Haram olsun ne diyim.

Hiç sormayın ya aylardır 44-45 TL civarı veriyorum ve bunada benim salaklığım biraz yağ sürüyor. Her seferinde paket kullanmıcam diyorum iptal ediyorum sonraki aya geçiyor iptal oluyor o sırada benim ihtiyacım oluyor kullanıyorum belki 5 mb internet için 5 TL ödüyorum.
    Şubatta interneti iptal ediyorum ve telefonun kendi software'inden internete girişini kapatıyorum. Bakalım ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

quote:

quote:

Hiç sormayın ya aylardır 44-45 TL civarı veriyorum ve bunada benim salaklığım biraz yağ sürüyor. Her seferinde paket kullanmıcam diyorum iptal ediyorum sonraki aya geçiyor iptal oluyor o sırada benim ihtiyacım oluyor kullanıyorum belki 5 mb internet için 5 TL ödüyorum.
    Şubatta interneti iptal ediyorum ve telefonun kendi software'inden internete girişini kapatıyorum. Bakalım ne olacak?

Paketsiz internete girmek resmen intihar demek :) bunuda tartistim musteri hizmetleriyle, google dan iki arama yaptim bukadar kazık olamaz diyorum, paket olmadan internete girince öyle oluyor dedi...

• ben htc wildfire S kullanıyorum cyanogenmod 7 kullanıyorum mesajları bilgisayara nasıl aktarabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

quote:

quote:

Paketsiz internete girmek resmen intihar demek :) bunuda tartistim musteri hizmetleriyle, google dan iki arama yaptim bukadar kazık olamaz diyorum, paket olmadan internete girince öyle oluyor dedi...

3mb kullandm 5 liralik kullandınız gerisi bedava dediler :s

• Arkadaşlar s-off olan bir telefon için orjinal rom kullanıp hafızayı yine 2gb olarak genişletmek mümkün mü? Yükleyemediğim bir kaç uygulama yüzünden orjinal rom'a dönmeyi düşünüyorum hafıza sorunu olmayacaksa..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terlikk

Arkadaşlar s-off olan bir telefon için orjinal rom kullanıp hafızayı yine 2gb olarak genişletmek mümkün mü? Yükleyemediğim bir kaç uygulama yüzünden orjinal rom'a dönmeyi düşünüyorum hafıza sorunu olmayacaksa..?

mümkün forumdaki birçok arkadaş bu şekilde kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 8 Ocak 2013; 17:28:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terlikk

Arkadaşlar s-off olan bir telefon için orjinal rom kullanıp hafızayı yine 2gb olarak genişletmek mümkün mü? Yükleyemediğim bir kaç uygulama yüzünden orjinal rom'a dönmeyi düşünüyorum hafıza sorunu olmayacaksa..?

mümkün forumdaki birçok arkadaş bu şekilde kullanıyor

Bir rehber var mı acaba bilgi alabileceğim? Hafıza kartını şekillendirip data2sd ve link2sd ile bir kaç deneme yaptım ama başarışı olamadım malesef :(
  • bir kaç mesaj üstte @yaskoo_87 bahsetmiş hocam, stock rom + root + link2sd şeklinde.

sana infrarom tavsiye ederim sense, şuana kadar hiç bi sıkıntı yaşatmadı bana, orjinal roma göre şarj konusunda da daha başarılı olduğunu düşünüyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_57246781/mpage_1/key_infrarom/tm.htm
  • quote:

bir kaç mesaj üstte @yaskoo_87 bahsetmiş hocam, stock rom + root + link2sd şeklinde.

sana infrarom tavsiye ederim sense, şuana kadar hiç bi sıkıntı yaşatmadı bana, orjinal roma göre şarj konusunda da daha başarılı olduğunu düşünüyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_57246781/mpage_1/key_infrarom/tm.htm

Dediğim gibi link2sd felan denemelerim sonuçsuz kalmıştı ama şimdi infrarom'u yükledim. Güzel gibi duruyor. Teşekkürler :)
  • illallah dedirtti bu telefon bana. 2-3 uygulama var nete sokmuyor bi bk olmuyor sinirimden kıracağım telefonu bu ne
  • Arkadaşlar wildfire s imden çok memnunum ama hafıza sorunu artık çok bunalttı. Bende garanti dışı kalması da dahil göze alarak bu hafıza sorununu kökten çözmek istiyorum. 8 gb hafıza kartımı nasıl telefonumun dahili hafızası gibi göstereceğim? Root işlemini nasıl yapacağım? İçinizde bu işlemleri yaparak telefonun hafıza sorununu çözmüş birisi varsa ve adımları tek tek yazabilirse gerçekten çok çok makbule geçer.
    Bir de root işlemi için sadece yazılım kullanarak yapıdlığını söyleyen şu adresteki işlemler mantıklı mıdır?
    http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html
    LÜTFEN YARDIM EDİN....

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Arkadaşlar wildfire s imden çok memnunum ama hafıza sorunu artık çok bunalttı. Bende garanti dışı kalması da dahil göze alarak bu hafıza sorununu kökten çözmek istiyorum. 8 gb hafıza kartımı nasıl telefonumun dahili hafızası gibi göstereceğim? Root işlemini nasıl yapacağım? İçinizde bu işlemleri yaparak telefonun hafıza sorununu çözmüş birisi varsa ve adımları tek tek yazabilirse gerçekten çok çok makbule geçer.
    Bir de root işlemi için sadece yazılım kullanarak yapıdlığını söyleyen şu adresteki işlemler mantıklı mıdır?
    http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html
    LÜTFEN YARDIM EDİN....

evet o linkteki gibi unlock filan yaptıktan sonra root yapmak çok kolay zaten , bi dosya var onu hafıza kartına alıp telefon açılırken yüklüyorsun o kadar.

• Hangi dosya? nelere dikkat etmeliyim? Adım adım en baştan tarif edebilecek kadar bilgisi olan varsa adım adım baştan itibaren ne yapmam gerektiğini yazabilirse o kadar çok makbule geçer ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Hangi dosya? nelere dikkat etmeliyim? Adım adım en baştan tarif edebilecek kadar bilgisi olan varsa adım adım baştan itibaren ne yapmam gerektiğini yazabilirse o kadar çok makbule geçer ki.

wildfire s rom Root anakonu adında bi konu var orda ayrıntılı anlatılıyor, suan mobilim link atamıyorum. ararsan bulursun dostum
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55893351&p=1 buldum buyur, ben burdaki gibi yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 22 Ocak 2013; 20:29:50 >
  • http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html

Burdaki işlemleri uyguladım sadece rom'u yüklemedim. Ama telefon hafızası hala 24 mb görünüyor, neden böyle acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Burdaki işlemleri uyguladım sadece rom'u yüklemedim. Ama telefon hafızası hala 24 mb görünüyor, neden böyle acaba bilginiz var mı?

burada hafıza arttırmayı anlatmıyor çünkü. root olmakla veya custom rom yüklemekle otomatik olarak hafıza artmaz.

apps2sd ve data2sd'yi araştırın. (orijinal rom'da elinizde dosyası olsa bile data2sd çalışmaz, destekleyen bir rom bulmanız lazım)

düzenleme: ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 24 Ocak 2013; 20:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Cevap için teşekkürler araştırıyorum.
  • arkadaşlar ben de vaktiyle vodafone kampanyalı aldım.. ayda 10tl olan kampanyası ile.. simdi 25+10+14=49 lira gibi bişey ödüyorum. 14 lira internetin parası. neyse vaktiyle faturamı incelerken cihaz bedelini bazı aylarda 20 tl olarak aldıklarını görmüştüm. müşteri hizmetlerine durumu tam açıklayan bir mesaj attım. sonra beni aradılar ve fazla alınan tutarları faturamdan duseceklerini soylediler. Düştülerde.. takip etmek lazım..

Telefondan çok memnunum. deseler ki; kardeş orjinal rom ile kullanacan biz bunun hafızasını fiziksel olarak parçayı değiştirip 2gb yapıcaz hemen yaptırıcam. boyutu gayet iyi ekran kalitesi yeterli. özellikleri benim için yeterli...
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.