Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    105 gram,
    3.2 inç 480 x 320 piksel 256k renk TFT kapasitif Ekran,
    600MHz ARM 11 İşlemci,
    512MB RAM,
    512MB Dahili Hafıza, 32GB microSD kart desteği,
    5MP Kamera ve LED Flaş,
    Android 2.3 Gingerbread İşletim Sistemi,
    HTC Sense 3.0 Arayüzü,
    NFC çipi,
    Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, FM Radyo ve 7.2Mbps HSDPA,
    1230mAh Standart Li-Ion Batarya,

HTC Wildfire S Anakonu

HTC Wildfire S Anakonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenovoy530 -- 23 Mart 2011; 17:23:48 >

• En önemli soruyu ilk ben sorayım. Türkiye'ye geldi mi bu telefon?
  • şu an için hayır,,ancak mayıs ayı içersinde avrupada satışa sunulması planlanmış, çok geçmeden tr de olacaktır,,
  • fiyat aralığı hakkında bi bilginiz var mı peki tahmini ne kadar olur ? kardeşim wildfire alıcaktık bunu gördük. beklemeye değer mi acaba?
  • fiyatı 550-650 civarında olacaktır,tabi kesin bir fiyat yok şimdilik ama 700 üstü olmayacağı kesin,eski sürüm wildfireden farkları android son sürüm işletim sistemi 2.3,boyutları küçültülmesine ragmen ekran çözünürlüğü artırılmış.ram rom vs artırılmış,işlemci hızı artmış,bence beklemeye değer, tabi karar sizin,,
  • gelsinde o zaman karar veririm hangisini alacağıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenovoy530

fiyatı 550-650 civarında olacaktır,tabi kesin bir fiyat yok şimdilik ama 700 üstü olmayacağı kesin,eski sürüm wildfireden farkları android son sürüm işletim sistemi 2.3,boyutları küçültülmesine ragmen ekran çözünürlüğü artırılmış.ram rom vs artırılmış,işlemci hızı artmış,bence beklemeye değer, tabi karar sizin,,

zaten wildfire 700 değil mi şu an ? 550 olursa çok iyi olur ancak sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya inş. 700 den aşşağı bir fiyat olur da alırım yoksa ace alırım gibimi geliyor
  • Benim tahminim ace ile kafa kafaya bir fiyatta olucaktır 800 850 arası, normal wildfire zaten teknosa hariç diğer yerlerde ufaktan stoktan kaybolmaya başladı gariptir teknosa hala fiyatta diretiyor başka firma olsa indirmişti çoktan fiyatları ,yine orta sınıf android cihazlarda parasına göre çıtır bir telefon olmuş wildfire daki malzeme kalitesi umarım wildfire s'te de devam eder, bunda2.3 gingerbread yüklü olarak geliceğine göre biz normal wildfire cılar 2.2 ye kazık çakıcaz anlaşıldı ben olsam çıkarmam yani Ancak htc 2.2 deki gibi bir süpriz daha yaparsa bundan böyle hayatımda htc den başka modelde kullanmam hatırlayan arkadaşlar wildfire 2.1 den 2.2 ye yükselicek mi yükselmicek mi derken herkes olumsuzlağa kapıldığında çat diye gelmişti 2.2, aynı şey market güncellemesinde de yaşandı inş. 2.3'ü de aynı şekilde normal wildfire'a da destek verirler wildfire beni 1 sene daha idare etsin başka bişi istemiyorum.Zira donanımsal olarak wildfire s ile arasında donanımsal olarak çok fark yok hadi yavrum htc

• LG P503 almayı düşünüyorum.1-2 ay bekleyip wildfire S mi alsam.Sizce beklememe değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android345 -- 27 Mart 2011; 0:24:05 >
  • htc

quote:

Orijinalden alıntı: android345

LG P503 almayı düşünüyorum.1-2 ay bekleyip wildfire S mi alsam.Sizce beklememe değer mi?
  • yaf ne zaman çıkacak belli mi ?
  • gsm arena'da wildfire S 'in kullanma ve konuşma süreleri daha düşük gözüküyor wildfire 'a göre. 1230 mah demişler. umarım bu değişir. wildfire ın pil performansından şikayetçi olanlar vardı. benim de çıkış tarihini ve fiyatını merakla beklediğim bir telefon bu. umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz.
  • off biran önce gelsin türkiye ye
  • çok sevdiğim wildfire'ımı sattım S alabilmek için biranönce çıkmasını bekliyorum.bu ay içerside çıkarmı acep :S
  • wildfire s i beklerken samsung gio ya takıldım. bekleyip alacaklara şimdiden güle güle kullanın diyorum.
  • mayıs yada nisan sonu gibi olabilir
  • wildfire ekran rengi 16m wildfire s 256k neden ??? pil neden daha düşük ? çok kafam karıştı wildfire mı wildfire s mi ? lg p503 mü ???

bi yardım edin :)
  • hı bi de wildfire s'te flash desteği vardimi ?
  • flash varmış okuduğuma göre
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.