Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC müşteri hizmetleri derki "HTC Wildfire S urunu bu ay icerisinde Turkcell tarafindan satisa sunulacaktir" (:
  • hadi bakalım gözünüz aydın.umarım telefondan memnun kalirsiniz.
  • satışa sunulmadı mı daha telefon.

sanki ahım şahım bir telefonmuş gibi birde bekletmiyorlar mı insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.
    satışa sunulmadı mı daha telefon.

sanki ahım şahım bir telefonmuş gibi birde bekletmiyorlar mı insanları

Bence biraz geç kaldılar zaten. benzer veya biraz daha fazla özellikle androidli telefonlar çıktı.hem de daha ucuza...
  • google nin 600 tl nin altına aş. daki telefonu varken bunu almak ne kadar akıllıca olur sizce????

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-iDEOS-X5-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.
    google nin 600 tl nin altına aş. daki telefonu varken bunu almak ne kadar akıllıca olur sizce????

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-iDEOS-X5-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

Yada galaxy gio varken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 15 Haziran 2011; 13:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih52

wildfire da 16M renk kullanılmş ancak wildfire S de 256K renk varmış.sizce çok fark edermi ?

Ekran çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu fazlasından dolayı öyle gözle görünür bir fark yok.
  • Arkadaşlar bu telefon hala giriş yapmadımı ülkemize? birde Turkcell'in kampanya yapması dedikodumudur gerçeklik payı nedir?

Teşekkürler.
  • ben çok sıkıldım bu işten 5 temmuz oldu biz hala bekliyoruz :( sanırım x10i almaya karar verdim ben sinirimden (:
  • gelse de pek bir uçuk olacaktır yalnız fiyatı, daha wildfire 600 liralarda geziniyor, bunu 800 den aşağı sanmıyorum ki getirsinler Türkiye'ye :( üstelik bu fiyattan satışa sunulursa işi çok zor, zira piyasaya çok daha uygun fiyatlı ve benzer donanımlı o kadar çok cihaz çıktı ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 6 Temmuz 2011; 0:15:13 >
  • peki x10 için ne dersiniz turkcell indiriiyle 949tl ye gelmekte.gerçekten iyi donanıma sahip.2.3 de gelicek önümüzdeki ay.ne dersiniz?
  • telefon vodafone da satışta
  • kontratsız fiyatı nedir? ben göremedim de
  • "Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler."

gibi bir ibare yer alıyor vodafone'un sitesinde. zannedersem kontratsız fiyat bu fakat bana çok ucuz gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

"Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler."

gibi bir ibare yer alıyor vodafone'un sitesinde. zannedersem kontratsız fiyat bu fakat bana çok ucuz gibi geldi

360 ödüyorsun üstünede o tarifelerden birinin ücretini ekliyorlar 24 ay. benim anladığım o en azından. yoksa toplam 360 tl ye vermezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlasago

quote:

"Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler."

360 ödüyorsun üstünede o tarifelerden birinin ücretini ekliyorlar 24 ay. benim anladığım o en azından. yoksa toplam 360 tl ye vermezler...

kontratsız almak istersen 360 tl sadece telefon parası gibi anladım ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahlasago

quote:

kontratsız almak istersen 360 tl sadece telefon parası gibi anladım ben

kimse kontratlı almaz ozman olamaz yani o fiyata wildfire bile 700 civarıydı wildfire s o fiyata imkansız maalesef

• şu anda vodafone müşteri hizmetlerini aradım .
    - cihazın satış bedelinin 699 tl olduğunu söyledi fakat konuştuğumuz sırada bilgiler güncellenmekteydi . konuştuğum kişi cihazın yeni olduğundan dolayı bilgilerin kendi ekranlarına yeni yeni gelmeyi başladığını , ilerleyen saatlerde bilgilerde güncelleme olabileceğini söyledi

edit : ayrıca 12*30 olayının kendi ekranlarında şu anda olmadığını, o yüzden bir bilgisi olmadığını söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekt -- 15 Temmuz 2011; 21:00:29 >
  • quote:

şu anda vodafone müşteri hizmetlerini aradım .
    - cihazın satış bedelinin 699 tl olduğunu söyledi fakat konuştuğumuz sırada bilgiler güncellenmekteydi . konuştuğum kişi cihazın yeni olduğundan dolayı bilgilerin kendi ekranlarına yeni yeni gelmeyi başladığını , ilerleyen saatlerde bilgilerde güncelleme olabileceğini söyledi

edit : ayrıca 12*30 olayının kendi ekranlarında şu anda olmadığını, o yüzden bir bilgisi olmadığını söyledi

hımm eğer 700 tl ise fiyatı çok iyi fiyat
    yarına ortaya çıkar detaylar umarım...
  • Kontratsız alınamıyor galiba baktım göremedim
    Bir tek Vodafone mu satıyor ya,
    Ne zamandır bekliyorum gelmesini
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.