Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: painology

güvenilir bi kaynaktan wildfire S in ilk voadafona geleceğine ve 899tl olacağına dair bir duyum aldım umarım doğru değildir ):

899 oldukça fazla değil mi böyle bir telefon için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 27 Nisan 2011; 21:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgc

quote:

güvenilir bi kaynaktan wildfire S in ilk voadafona geleceğine ve 899tl olacağına dair bir duyum aldım umarım doğru değildir ):

899 oldukça fazla değil mi böyle bir telefon için?

Alıntıları Göster
    evet beklediğimin üstünde bi fiyat ama yinede kesinlik yok bekleyip göreceğiz bakalım (:
  • quote:

evet beklediğimin üstünde bi fiyat ama yinede kesinlik yok bekleyip göreceğiz bakalım (:

Alıntıları Göster
    899 bu olursa yeni modeller gelince şu anda bile bin liraya bulunabilen Desire ucuzlar onu alırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

899 bu olursa yeni modeller gelince şu anda bile bin liraya bulunabilen Desire ucuzlar onu alırız :)

Alıntıları Göster
    Desire ucuzluğucağı zaten çok açık Desire S ve İncredible S gelecek bu ikisininde fiyatı Desire HD yüksek olamıyıcağına göre Desire HD fiyatı 1400lerde dolaşırken bunun altında fiyatlandırma olacaktır. Desire S giriş fiyatı 1200 altında olur. incredible S fiyatıda 1300 civarında olur.

Wildfire S 800 olursa ölü yatırım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Desire ucuzluğucağı zaten çok açık Desire S ve İncredible S gelecek bu ikisininde fiyatı Desire HD yüksek olamıyıcağına göre Desire HD fiyatı 1400lerde dolaşırken bunun altında fiyatlandırma olacaktır. Desire S giriş fiyatı 1200 altında olur. incredible S fiyatıda 1300 civarında olur.

Alıntıları Göster
    bugün xperia neo'ya rasladım bi sitede ve kararım değişti (: eğer fiyatı tahminlerimi aşmazsa sanırım xperia alacağım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Alıntıları Göster
    bugün xperia neo'ya rasladım bi sitede ve kararım değişti (: eğer fiyatı tahminlerimi aşmazsa sanırım xperia alacağım (:
  • Merhaba arkadaslar

Size bir konuy danismak istiyorum uzun suredir wildfire modelini inceliyorum artik alma kararini da verdim derken wildfire s cikti basimiza

20 mayista askerlik gorevimi tamamlayacagim ve bir telefona ihtiyacim olacak acilen tahminim s modeli o tarihe kadar da cikmayacak. Wildfire i alirsam cok mu pisman olurum. Ekran vozunurlugu islemci ve isletim sistemi disinda bir fark olmayacak gibi de duruyor... Ne dersiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Merhaba arkadaslar

Size bir konuy danismak istiyorum uzun suredir wildfire modelini inceliyorum artik alma kararini da verdim derken wildfire s cikti basimiza

20 mayista askerlik gorevimi tamamlayacagim ve bir telefona ihtiyacim olacak acilen tahminim s modeli o tarihe kadar da cikmayacak. Wildfire i alirsam cok mu pisman olurum. Ekran vozunurlugu islemci ve isletim sistemi disinda bir fark olmayacak gibi de duruyor... Ne dersiniz ???

wildfire da muhtemelen pişman olursun gibime geliyor wildfire s de fazla bir şey diyemem ama huawei x5 var mayıs sonu gibi Türkiye ye gelicek ona bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Merhaba arkadaslar

wildfire da muhtemelen pişman olursun gibime geliyor wildfire s de fazla bir şey diyemem ama huawei x5 var mayıs sonu gibi Türkiye ye gelicek ona bakmanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Desire S girdi ülkemize darısı Wildfire S'e (:

• huawei konusunda pek birşey söylemeyeceğim ama galaxy gio gibi modeller varken wildfire s biraz pahalı olacak gibi.bence biraz daha araştırın derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgc

huawei konusunda pek birşey söylemeyeceğim ama galaxy gio gibi modeller varken wildfire s biraz pahalı olacak gibi.bence biraz daha araştırın derim .
    satışa sunul artık telefon bi yaaa max 700tl den ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih52

satışa sunul artık telefon bi yaaa max 700tl den ama

Alıntıları Göster
    çok büyük ihtimalle haziranın başında geliyo.desire s hepsiburada'da 1200 civarıyanı satılıyo kıyaslarsak sanırım 800tl den çok olmamalı fiyatı (:
  • quote:

çok büyük ihtimalle haziranın başında geliyo.desire s hepsiburada'da 1200 civarıyanı satılıyo kıyaslarsak sanırım 800tl den çok olmamalı fiyatı (:

Alıntıları Göster
    Şu anda wildfire 600- 650 civarı zaten. Bence 700 ü çok rahat geçer fiyatı. Ya da çıktığı gibi wildfire ın fiyatı düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkof76

Şu anda wildfire 600- 650 civarı zaten. Bence 700 ü çok rahat geçer fiyatı. Ya da çıktığı gibi wildfire ın fiyatı düşer.

Alıntıları Göster
    wildfire da 16M renk kullanılmş ancak wildfire S de 256K renk varmış.sizce çok fark edermi ?
  • quote:

wildfire da 16M renk kullanılmş ancak wildfire S de 256K renk varmış.sizce çok fark edermi ?

Çok fazla farketmez hocam.
    İncelemelerden bakabilirsin.

Bu arada Wildfire S için fiyat tahminim 749-799 TL arası.
    Büyük ithimalle 749 olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

quote:

teşekkürler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

quote:

teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    facebookda htc turkeyin sayfasındaki admin şöyle demiş:"HTC Wildfire S Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de bir operatörümüz ile satışa sunulacaktır." yuh yani yaa temmuz ohooooo

• quote:

facebookda htc turkeyin sayfasındaki admin şöyle demiş:"HTC Wildfire S Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de bir operatörümüz ile satışa sunulacaktır." yuh yani yaa temmuz ohooooo

Alıntıları Göster
    haziran başında gelecek büyük ihtimalle.temmuza kalacağını hiç sanmıyorum.

• quote:

haziran başında gelecek büyük ihtimalle.temmuza kalacağını hiç sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    şöyle saçma bişey buldum (: ilk defa türkiyede bizde diyolar.şok fiyat 999tl.cidden şok fiyat (:

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1181496

• Çıkış tarihi geciktikçe ve fiyatı belirlenmediği sürece, insanlar aynı sınıftaki başka markalara kaymaya devam edecek...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.