arkadaşlar tekrar soruyorum sizce oyunlarda kasmalar olur mu ? örneğin angry birds
quote:
Orijinalden alıntı: pasa1849
arkadaşlar tekrar soruyorum sizce oyunlarda kasmalar olur mu ? örneğin angry birds
Bence olur ama belki performansı iyi bi işlemci ve GPU'su olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.
olucağını sanmıyorum o wildfire de vardı
eğer tekrar kasmalar olucaksa çıkarmalarının bir anlamı yok bence
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
olucağını sanmıyorum o wildfire de vardı
eğer tekrar kasmalar olucaksa çıkarmalarının bir anlamı yok bence
Bi kere GPU olmaması düşündürüyor beni oyun konusunda. 3D olmayacak demektir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazerboy
quote:
Orijinalden alıntı: omerdeveci
ben de beklemeye karar verdim her açıdan iyi bence tasarımını da beğendim fiyat çok pahalı olursa da gider Lg alırım samsung sevmiyorum
Bi de sizce siyah mı beyaz mı ? telefon geldi de ...
Nereye geldi nerden geldi
wildfire ı wildfire s sanmıştır
Dostum sanki telefon geldi de siyahı beyazı tartışıyorum diyorum ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazerboy
quote:
Orijinalden alıntı: omerdeveci
ben de beklemeye karar verdim her açıdan iyi bence tasarımını da beğendim fiyat çok pahalı olursa da gider Lg alırım samsung sevmiyorum
Bi de sizce siyah mı beyaz mı ? telefon geldi de ...
Nereye geldi nerden geldi
wildfire ı wildfire s sanmıştır
Dostum sanki telefon geldi de siyahı beyazı tartışıyorum diyorum ...
gümüş rengi muhteşem duruyor.umarım gelir buraya (:
Neden galaxy ace değil de wildfire s ???
Galaxy ace almaya karar verdim bence çok daha iyi
wildfire s çıkmadan karar vermem zor benim açımdan yoksa ikince el alıcam ACE ye o kadar para vermek ağırıma gider flash desteği olsaydı alırdım ama yok
flash desteği o kadar önemli değil bence o işlemci flash uygulamalarda bile daha hızlıdır wildfire'dan skyfire ile ayrıca ekranda bariz fark var şarj konusunda öyle grafiklerde de daha iyi bence samsung galaxy ace
Bu Telefonu kullanıyorum gayet güzel hoş ama bazem öyle bi ağırlaşıyor ki deli oluyorum :) ayrıca mesaj silme konusunda çok başarısız bir cihaz belki bütün androidlerde böledir.çok yavaş siliyor mesajları benm gibi çok biriktiryorsanız silme konusunda zorluk yaşarsınz... kamerası güzel :)
sonunda soruma cevap veren biri çıktı sağolasınız ancak wildfire da 3d oyun rahatlıkla oynanabiliyordu wildfire s neden oynaramasın ?
Arkadaşlar Gsmarena'da yazdığına göre telefonda Gorilla Glass varmış.Telefonu tercih etmek için bir neden daha İnşallah oyunlarda sorun yapmaz.
oyunlarda sorun olursa zaten almamızınnedeni olmaz tekrar wildfire kullanmaya döneriz :D
güvenilir bi kaynaktan wildfire S in ilk voadafona geleceğine ve 899tl olacağına dair bir duyum aldım umarım doğru değildir ):
güvenilir bi kaynaktan wildfire S in ilk voadafona geleceğine ve 899tl olacağına dair bir duyum aldım umarım doğru değildir ):
bu arada taze haber Wildfire S yarın ingilterede satışa sunulacakmış.beklenenden baya erken :)
bu arada taze haber Wildfire S yarın ingilterede satışa sunulacakmış.beklenenden baya erken :)