Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone
    Gelecek heyecan verici. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/HTC-Wildfire-S-Cihaz-Kampanyasi.php

Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.

• vodafone kampanyası çok iyi fakat 800tl verip de alınacak bir telefon değil. ederi 400-450 tl olmalıydı.
  • Kardes verdigin linkte goremedim ben 360 lira felan.sadece kkontratli fiyatlar yaziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyapo

Kardes verdigin linkte goremedim ben 360 lira felan.sadece kkontratli fiyatlar yaziyor

esaslarda yazıyor.

o sadece şartları sağlamayan abonenin güven yaratması için sunulan bir imkan yoksa yine 24 ay taahhüte giriyor,kredi kartından ödediği ücret faturadan düşüyormuş.
  • Yani taahutsuz 360 liraya alamiyoruz degil mid
  • merhaba, benim zaten vodafone dan kamu paketim vardı +10 TL daha ödeyeceğimi taahüt ederek bugün aldım. Daha detaylı olarak bakamadım ama ilk izlenimim çok iyi.
  • Rakam ve paket cok iyi ama 24ay cok uzun ve cayma bedeli yuksek geliyor napsam bilemedim. Ne renk aldiniz ? Foto ve konusma kalitesi nasil
  • Şarjı az olduğundan çok deyalı inceleyemedim, şuanda da kapalı biçimde şarja taktım. Ne derece doğru bilmiyorum ama ilk şarjın min. 12 saat olmasını tavsiye ediyorlar, o nedenle uzun bir süre şarj etmeyi düşünüyorum. Bir kaç foto çektim flaşlı gayet güzeldi, konuşma kalitesi de güzel özellikle bir kaç kişi ile konuştum denemek için hiç bir prüz yoktu. Siyah rengini aldım gayet şık duruyor.
  • Güle güle kullan kardeşim, ben de nasipse pazartesi alacağım, siyah renk...

quote:

Orijinalden alıntı: baryil

Şarjı az olduğundan çok deyalı inceleyemedim, şuanda da kapalı biçimde şarja taktım. Ne derece doğru bilmiyorum ama ilk şarjın min. 12 saat olmasını tavsiye ediyorlar, o nedenle uzun bir süre şarj etmeyi düşünüyorum. Bir kaç foto çektim flaşlı gayet güzeldi, konuşma kalitesi de güzel özellikle bir kaç kişi ile konuştum denemek için hiç bir prüz yoktu. Siyah rengini aldım gayet şık duruyor.

Vodafone 480 TL lik satış faturası veriyor cihaz için...

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

vodafone kampanyası çok iyi fakat 800tl verip de alınacak bir telefon değil. ederi 400-450 tl olmalıydı.

• Bugün gittim Turkcell hattımı Vodafone'a taşıdım. Cep Avantaj Mini Super tarifesi ile birlikte ayda 44 lira ödeyeceğim. Telefonu geçiş tamamlanınca vericez dedi iyi dedim çıktım.Turkcell faturalarım 50.-TL'nin üzerinde olduğu için kredi kartı falan istemediler.Sadece fatura fotokopisi verdim o kadar. Beyaz renk ayırttımbi tane Allah utandırmasın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 17 Temmuz 2011; 0:07:43 >
  • 480lira fatura dogruysa 12ay sonra kaparsak genc tarifede 480-120=360lira ceza odenicektir ama kapatmayip 35*12=420 odemek daha mantikli olucaktir. 24ay halen cok uzun geliyor ama bende bostaki hattimla alicam sanirim keske bugun beyaz rengi alsaydim aklimda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Vodafone Shopta Çalışıyorum Bi Bilgi Eksikliği Var. Cihazın Normal Satışı 699 TL'dir. Vodafone Hattınız Yoksa Yada Ordaki Şartlara Uymuyosanız Kredi Kartınızdan 360 TL Çekiliyor. Misal Olarak Genç Avantaj Tarifesini Aldım Ben Ayda 25 TL O Listede Genç Avantaja Telefon 10 TL Olduğu Yazıyor. Normalde Şartlara Uysaydım Her Ay Bana 25+10= 35 TL Gelicekti Ama Şartlara Uymuyorum Kredi Kartımdan 360 TL Çekiliyor. Bunun 24*10=240 TLsi Cihaza Sayılıyor. Geriye Kalan 120 TLde Benim Kullandığım Genç Avantajın Aylık 25 TL Bana Gelmesi Gereken Faturasından Düşülerek O Aradaki 120 TLde Sıfırlanıyor ;) Diğer Paketlere de Aynı Mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

480lira fatura dogruysa 12ay sonra kaparsak genc tarifede 480-120=360lira ceza odenicektir ama kapatmayip 35*12=420 odemek daha mantikli olucaktir. 24ay halen cok uzun geliyor ama bende bostaki hattimla alicam sanirim keske bugun beyaz rengi alsaydim aklimda kaldi

HTC Wildfire S Anakonu

• Evet bende Vodafone kampanyasıyla aranıza katılmış durumdayım. Beyaz rengi tercih ettim ve iyi bir seçim olduğu kanaatindeyim. Şarjı tam doldurup ne kadar gideceğini merak ediyorum açıkçası...İzlenimlerimi paylaşacağım daha sonra..
  • Arkadaşlar Siyah ile Beyaz arasında kaldım.. Bakalım ne alacağımı hala karar veremedim.. Bakıp alayım diyeceğim ama açık kutu şeklinde de yok.. =)
  • Renk olayı kutuda yazmıyor, öndeki cihaz resminden anlaşılıyor. Karışıklık olmaması için işlem yaptırmadan mutlaka kontrol edin...

quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Arkadaşlar Siyah ile Beyaz arasında kaldım.. Bakalım ne alacağımı hala karar veremedim.. Bakıp alayım diyeceğim ama açık kutu şeklinde de yok.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Temmuz 2011; 8:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Evet bende Vodafone kampanyasıyla aranıza katılmış durumdayım. Beyaz rengi tercih ettim ve iyi bir seçim olduğu kanaatindeyim. Şarjı tam doldurup ne kadar gideceğini merak ediyorum açıkçası...İzlenimlerimi paylaşacağım daha sonra..

Vodafone ile daha fazla batarya tüketildiği gibi söylentiler var. Bu konuyu takip edicem. Ne kadar kullandığını ve şarjın ne kadar sürdüğünü burdan bildirirsen çok faydalı olur.
  • Cihazda sim kilit varmi? Kasada veya menude operator logosu menuleri varmi?
  • Merhabalar bugün bulabilirsem eşime alıcam bu tel den cihazı alınca elimden geldiğince size cihaz hakkında bilgi vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

480lira fatura dogruysa 12ay sonra kaparsak genc tarifede 480-120=360lira ceza odenicektir ama kapatmayip 35*12=420 odemek daha mantikli olucaktir. 24ay halen cok uzun geliyor ama bende bostaki hattimla alicam sanirim keske bugun beyaz rengi alsaydim aklimda kaldi

HTC Wildfire S Anakonu

Yanlız bu fatura kafanızı karıştırmasın vodafoneun belirlediği telefonun normal fiyatı 699 tldir.Sonuçta fatura size malolan tutar üzerinden kesildiğinden eğer + 20 lik şekilde aldıysanız 480 tl , + 15 lik şekilde aldıysanız 360 tl , +10 luk şekilde aldıysanızda 240 tl fatura keserler olması gerekende budur.Ama herhangibir taahhüt dışı durum olduğunda cihaz 699 üzerinden işlem görür bilginiz olsun arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.