Karşılaştırma isteyen arkadaşa; Desire solda... (her ikisinde de parlaklık sonda)
Resimdeki emo kardeşlerimizin benimle bir alakaları yoktur, renkleri karşılaştırmanız açısından oradalar :) Bir de desire da voda cepnet E ile transfer yaparken benimki neden H anlamadım.. Bir bilgisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: Ayqi
Karşılaştırma isteyen arkadaşa; Desire solda... (her ikisinde de parlaklık sonda)
Resimdeki emo kardeşlerimizin benimle bir alakaları yoktur, renkleri karşılaştırmanız açısından oradalar :) Bir de desire da voda cepnet E ile transfer yaparken benimki neden H anlamadım.. Bir bilgisi olan?
desireda şebeke ayarı gsmdeyse ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 17 Temmuz 2011; 22:56:01 >
Karşılaştırma için teşekkürler. Ekran kalitesi güzel gibi gözüktü bana. Emocu kızların olduğu fotoda pixeller biraz belli oluyor ama pek zararı olmaz heralde. Pixel konusunda biraz hassasım sebebi ise şuan kullandığım cihaz. HTC Touch Diamond kullanıyorum 2.8 inc ekranda 480x640 çözünürlük var görüntü muazzam. Vodafone 945 almayı düşünüyodum. Geçen gün kullanma fırsatım oldu. Ekran kalitesi gerçekten berbattı vazgeçtim
Wildfire S hoşuma gitti bakalım hayırlısı
@.AnasoN. Rica ederim, ben şu an için görüntüsünden memnunum, wildfire daki pikselleşme sıkıntısı S'te çözünürlüğü biraz daha yükselterek iyileştirilmiş. - Şarjı merak edenler için; (ve Voda. sim kart ile 6-7 saat dayandığını iddia edenler için de...) Cihaz kullanım süresi 13.5 saat olmuş, şu an kalan pil seviyesi %25 i gösteriyor. Gün içinde sık sık wi-fi açıktı ve 15-16 tane uyguluma kuruldu. Yaklaşık yarım saat iGo navigasyon kullanıldı Bluetootthan 8-10 mp3 gönderimi Arka plan verileri oto. güncel (mail,hava durumu) Toplamda 45 küsür dk da konuşulmuş Kısacası telefon bugün elimden düşmedi. Şarj durumu benim cihaz ve sim kart için (64 kb) şu an böyle. Çok fazla kurcalamadığım zamanlarda 2 gün giderse (zor gibi) benim için yeter.Daha yüksek güçte bir batarya alınsa farkeder mi, o da denenebilir tabi..
Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonu alabilmek iğçin illa faturalı hat mı olmak gerek?
quote:
@.AnasoN. Rica ederim, ben şu an için görüntüsünden memnunum, wildfire daki pikselleşme sıkıntısı S'te çözünürlüğü biraz daha yükselterek iyileştirilmiş. - Şarjı merak edenler için; (ve Voda. sim kart ile 6-7 saat dayandığını iddia edenler için de...) Cihaz kullanım süresi 13.5 saat olmuş, şu an kalan pil seviyesi %25 i gösteriyor. Gün içinde sık sık wi-fi açıktı ve 15-16 tane uyguluma kuruldu. Yaklaşık yarım saat iGo navigasyon kullanıldı Bluetootthan 8-10 mp3 gönderimi Arka plan verileri oto. güncel (mail,hava durumu) Toplamda 45 küsür dk da konuşulmuş Kısacası telefon bugün elimden düşmedi. Şarj durumu benim cihaz ve sim kart için (64 kb) şu an böyle. Çok fazla kurcalamadığım zamanlarda 2 gün giderse (zor gibi) benim için yeter.Daha yüksek güçte bir batarya alınsa farkeder mi, o da denenebilir tabi..
GSM modundamı kullandınız yoksa 3G mi ?
quote:
birde 15-16 uygulamayı nasıl ve nereye kurdun bildiğim kadarıyla uygulamaların çoğunu dahili hafızaya kaydediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Clapton
Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonu alabilmek iğçin illa faturalı hat mı olmak gerek?
faturalı olmasanda faturalıya geçmen gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: mahlasago
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Clapton
faturalı olmasanda faturalıya geçmen gerekiyor...
Lanet olsun
hocam alan arkadaşlar inceleme yapabilirse cok seviniriz:) özelllikle ekran kalitesi video oyun ve dokunmatik performansı nasıl acaba
benim merak ettiğim birşey var..
iphone 4 kullanıcısıyım, merak ve ilgiden dolayı bu telefonu almak istiyorum. Açıkçası fiyatı da oldukça uygun olması sebebi ile de tabiki. Genç tarife kullanıcısı olduğum için 10 lira fark ile bu telefona sahip olabileceğim.
Ama Android işletim sistemlerinde anlamadığım birşey var. Birsürü android yazılımı var. 2.2, 2.3, 3.0 ve daha birçoğu.. Nedir bunlar ne anlama geliyor. Yani ben sıfır telefon alıyorum buna son yazılımı yükleyemem mi? Bir oyun indireceğim diyelim o oyunun illaki benim yazılımla uyumlu olması gerekir. Uyumlu olmama ihtimali var mıdır? iphonedeki gibi JB olayı var mıdır yoksa herşeyi marketten ücretli mi indireceğiz. navigasyon, oyun vs..
Biraz aydınlatabilirseniz almayı düşünüyorum.
Ekran görüntüsü pek iç açıcı gibi gelmedi. hâlâ şüphelerim var. Kullandığım 5800 ın bile çözünürlüğü daha iyi bundan.
faturada 480 yazma sorunsalını gidip sordum. dedim ben 10 lira ödüyorum 2 yıl sonra 240 yapıyo bu geriye kalan 240 ne oluyor dedim. oda tarifeden düşülmüş gibi oluyor yani ben genç avantajdayım 15 tl ye geliyor sana dedi