Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicknessss

Ekran görüntüsü pek iç açıcı gibi gelmedi. hâlâ şüphelerim var. Kullandığım 5800 ın bile çözünürlüğü daha iyi bundan.

5800 kullandım ben wildfire s 10 kat daha iyi
  • quote:

Ekran görüntüsü pek iç açıcı gibi gelmedi. hâlâ şüphelerim var. Kullandığım 5800 ın bile çözünürlüğü daha iyi bundan.

5800'da 3.2 inc ekran ve 360 x 640 pixel çözünürlük var. Wildfire S ile ekran boyutu aynı ama pixel sayısı fazla olduğundan daha kalitelidir görüntüsü.
    Ama 5800'ın her yeri pixel olsa ne yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

5800'da 3.2 inc ekran ve 360 x 640 pixel çözünürlük var. Wildfire S ile ekran boyutu aynı ama pixel sayısı fazla olduğundan daha kalitelidir görüntüsü.

adam haklı beyler :D 5800'ı ayrıca dokunmatik telefon olarak görmemek gerek. vurmatik. eğer 5800 dokunmatikse wildfire s üfürmatik falan olur yani =)

• wildfire s 'i 5800 ile karşılaştırmaya gerek yok. hem zaman hem de sistem farkı var.

galaxy gio ile karşılaştırıldığında hangisini almak mantıklı?
  • Galaxy ace ile ayni fiyata ve bence onu tavsiye edin.fakat anneme bundan alacm bende ace oldugu icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyapo

Galaxy ace ile ayni fiyata ve bence onu tavsiye edin.fakat anneme bundan alacm bende ace oldugu icin.

Galaxy Gio alın; hemen hemen aynı özelliğe, üstelik daha ucuz?
  • Bende aldım çok güzel makine

Telefon için uygulama tavsiyelerini alalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anL45

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

adam haklı beyler :D 5800'ı ayrıca dokunmatik telefon olarak görmemek gerek. vurmatik. eğer 5800 dokunmatikse wildfire s üfürmatik falan olur yani =)

5800 la WS i sadece çözünürlük yönünden karşılaştırdım. Farkındaysanız diğer konulara girmedim. Ve çözünürlük açısından 5800 çok daha iyi WS den.

• Bende 2 tane aldım, 480 TL kestiler fatura.

Red tarifesine biri, diğeri kamu. ( 5 ve 10 TL ödemeli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 19 Temmuz 2011; 0:35:18 >
  • bi cevaplayan olursa:vodafone abonesi değilim geçiş yapsam Yeni Cep Kamu tarifesine tarife ücreti 30 tl imiş 15 tl de cihaz parası.
    şimdi ben yeni abone olacagım için 30*12 öde diyecekler ödedim.tarifeye girdim diyelim.faturam 24 ay boyunca 30 tl(tarife) 15 tl (cihaz) olarak mı gelecek.şayet öyle ise ben mevcut aboneden 360 tl fazla ödeme yapacagım.
    birde bazı kişiler benim kredi kartı ile ilk girişte ödediğim 360 tl nin faturamdan düşecegini söylüyor doğrumu.

kısaca numara taşıma ile bahsettiğim tarifeye geçsem cihaza ne kadar ödemiş olurum toplam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

bi cevaplayan olursa:vodafone abonesi değilim geçiş yapsam Yeni Cep Kamu tarifesine tarife ücreti 30 tl imiş 15 tl de cihaz parası.
    şimdi ben yeni abone olacagım için 30*12 öde diyecekler ödedim.tarifeye girdim diyelim.faturam 24 ay boyunca 30 tl(tarife) 15 tl (cihaz) olarak mı gelecek.şayet öyle ise ben mevcut aboneden 360 tl fazla ödeme yapacagım.
    birde bazı kişiler benim kredi kartı ile ilk girişte ödediğim 360 tl nin faturamdan düşecegini söylüyor doğrumu.

kısaca numara taşıma ile bahsettiğim tarifeye geçsem cihaza ne kadar ödemiş olurum toplam da.

15x24= 360.-TL Telefon için

30x24=720.-TL Tarife için

toplamda 1080.-TL ödeme yapacaksın. 24 ay boyunca kredi kartına 15 lira Vodafone'a 30 lira ödemekle Vodafone'a 24 ay 45.-TL fatura ödemenin bir farkı yok. İkiside aynı hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 19 Temmuz 2011; 1:59:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

bi cevaplayan olursa:vodafone abonesi değilim geçiş yapsam Yeni Cep Kamu tarifesine tarife ücreti 30 tl imiş 15 tl de cihaz parası.

15x24= 360.-TL Telefon için

30x24=720.-TL Tarife için

toplamda 1080.-TL ödeme yapacaksın. 24 ay boyunca kredi kartına 15 lira Vodafone'a 30 lira ödemekle Vodafone'a 24 ay 45.-TL fatura ödemenin bir farkı yok. İkiside aynı hesap.

teşekkür ederim az önce mesajınızı okumadan müşteri hizmetlerini aradım 15 dk bekletti öylemiymiş öylemi olacakmış ben bilmiyorum diye konuşan biri ile muhatap oldum.hiç bir bilği alamadım.sizin dediğiniz gibi ise ki bende öyle tahmin ediyordum benim mevcut aboneden farkım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende 2 tane aldım, 480 TL kestiler fatura.

Red tarifesine biri, diğeri kamu. ( 5 ve 10 TL ödemeli )

Tarifeleri oncedende kullaniyorsaniz tel cok avantajli oluyor, bende cepavantaja ekstra 10 tl veriyorum. Cihaz 240 tlye geliyor :)
  • az önce vodafone bayisine gittim avea kamudayım vodafone geçmek istiyorum bu cihaz kampanyasından nasıl faydalanırım dedim.yeni gelenler 30*12 ödüyormuş dedim siz gelin biz hallederiz kredi kartına da gerek yok dedi ama benim avea da faturam 50 tl değil birde böyle bir şart var kredi kartsız ödemede dedim siz gelin ben hallederim dedi kamu kimliği bile istemedi siz kamulu olduğunuz faturayı getirin 30+15 24 ay ödersiniz kartsız dedi.yeni kamu tarifesi için.
  • quote:

az önce vodafone bayisine gittim avea kamudayım vodafone geçmek istiyorum bu cihaz kampanyasından nasıl faydalanırım dedim.yeni gelenler 30*12 ödüyormuş dedim siz gelin biz hallederiz kredi kartına da gerek yok dedi ama benim avea da faturam 50 tl değil birde böyle bir şart var kredi kartsız ödemede dedim siz gelin ben hallederim dedi kamu kimliği bile istemedi siz kamulu olduğunuz faturayı getirin 30+15 24 ay ödersiniz kartsız dedi.yeni kamu tarifesi için.

Bu olayı bi öğrensen bizim için kardeş. Benim de vodafone genç tarifem var daha 2 aylık. Belki ona da kredi kartına çektirmeden verebilirler. :)
  • Bende 5800 satıp .htc geçmek istiyorum kısmetse
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce vod.dan bu cihazı aldım,ancak android marketten herhnagi birşey indiremiyorum.
    indiriliyor diyor ama hareket yok.neden olabilir acaba?hatada vermiyor.
  • Bulundugun internet android marketi filtremistir.baskasinin internetine baglamip deneyin.
  • dostum hem vod.internetle bağlanıyorum,hem de wifi ile.ikisinde de indiriliyor diyor ama hareket yok.
    indirildi mi diye telefona bakıyorum biryerde gözükmüyür.bu sorun birtek bende mi acaba?
  • telefona kaydettiğin mail adresiyle giriş taptığına emin ol
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.