Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • programlar desteklediği sürece kendilerini hafıza kartına kayıt ederler.

şarj konusu tüm akıllı yada android telefonlarda olduğu gibi biraz kisitli. bataryanin kendine gelmesi için 3-4 defa kullanılması gerektiğini unutmayın.
  • Arkadaşlar IOS'tan sonra ilk android deneyimim olacağı için bu cihazdan başlamayı seçtim f/p oranı da baya iyi olduğu için. Gerçi telefonu elime almadan bunları sormak pek anlamlı değil ama merak işte dayanamıyorum

Task manager da ne gibi uygulamalar var ve bunların hangileri işe yaramıyor; ve ayrıca neden siliyorsunuz arka planda çalışmadıktan sonra pilden yine de yiyor mu?

Bu cihazın konfigürasyonu pek yüksek olmadığı için Gameloft, EA vb. şirketlerin 3 boyutlu oyunlarının hiçbirini çalıştırmaz mı? PES, FIFA, NFS, Asphalt, Spiderman vs. hiçbirini oynayamaz mıyız bu cihaz ile?

İnternetten bulacağımız oyun,navi,döküman görüntüleme vb. dosyaların setup dosyalarını telefona atıp başka hiçbir işlem yapmadan kurup kullanmamaıza android müsade ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar IOS'tan sonra ilk android deneyimim olacağı için bu cihazdan başlamayı seçtim f/p oranı da baya iyi olduğu için. Gerçi telefonu elime almadan bunları sormak pek anlamlı değil ama merak işte dayanamıyorum

Task manager da ne gibi uygulamalar var ve bunların hangileri işe yaramıyor; ve ayrıca neden siliyorsunuz arka planda çalışmadıktan sonra pilden yine de yiyor mu?

Bu cihazın konfigürasyonu pek yüksek olmadığı için Gameloft, EA vb. şirketlerin 3 boyutlu oyunlarının hiçbirini çalıştırmaz mı? PES, FIFA, NFS, Asphalt, Spiderman vs. hiçbirini oynayamaz mıyız bu cihaz ile?

İnternetten bulacağımız oyun,navi,döküman görüntüleme vb. dosyaların setup dosyalarını telefona atıp başka hiçbir işlem yapmadan kurup kullanmamaıza android müsade ediyor mu?

f/p oranı dışında sorduklarınız android ile ilgili. ki bence bu ürünün fp oranı iyi değil.

onun dışında android için hafıza kartına atacağınız uygulamaları kurabilirsiniz.

task manager içinse, kullanılan programlar arka planda işlemci gücünü kullanıyorsa, ki bunu görebiliyorsunuz, pilden yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Arkadaşlar IOS'tan sonra ilk android deneyimim olacağı için bu cihazdan başlamayı seçtim f/p oranı da baya iyi olduğu için. Gerçi telefonu elime almadan bunları sormak pek anlamlı değil ama merak işte dayanamıyorum

f/p oranı dışında sorduklarınız android ile ilgili. ki bence bu ürünün fp oranı iyi değil.

onun dışında android için hafıza kartına atacağınız uygulamaları kurabilirsiniz.

task manager içinse, kullanılan programlar arka planda işlemci gücünü kullanıyorsa, ki bunu görebiliyorsunuz, pilden yer.

f/p olarak iyi olduğunu düşünüyordum halbuki; kontratlı satın alınarak 240.-TL'ya mal edilebilecek bir cihaz; neden beğenmediğinizi biraz daha açabilir misiniz? Bu fiyata daha iyi bir cihaz alınabileceğini sanmıyorum?

Tam olmasa da muadili olarak kabul edebileceğimiz Galaxy Pro Turkcell'de 38*24=912.-TL'ye denk geliyor. 250MB internet paketini düşersek 576.-TL normal piyasa fiyatına mal oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XYLGN

ben bu telefonun birinci nesilini kullanmıştım eksilerini yazayım size eğer bu eksiklikler giderilmemişse sakın almayın

çözünürlüğü çok kötüydü simgeler bildiğiniz kare kare gözüküyordu bu yüzden
    çok yavaştı menü arası geçişlerde yavaşlığı görebiliyordunuz
    kamerası 5mp olmasına rağmen berbattı. çin malı telefonla gibi çekiyordu.
    grafik kartı olmadığından hiçbir oyunu açmıyordu. bunun yüzünden internet sayfalarında da akıcılık yoktu.
    ram i çok düşüktü. 2-3 sayfa filan açabiliyordun. fazlasında otomatik kapatıyordu.
    htc lerdeki klasik şarz sorunu bunda da vardı. çok çabuk bitiyordu kısacası
    pek ön planda bir model olmadığından custom rom bulmakta zorlanıyordun. güncellemelerde htc nin gözüne bakıyordun onlarda yılda 1-2 kez filan güncelleme yapıyor zaten.
    vs.. vs...

ucuz diye aldanmayın kısaca htc wildfire çok berbattı. bu sorunlar düzelmediyse boşuna almayın.

çözünürlük biraz daha iyi
    yavaşlık yok
    kamera 5mp ancak çok iyi değil örneğin deneyin kamera açıkken bir vantilatörün önüne geçin hemn dalgalanmalar oluyor kalite iyi değil
    internet sayfaları iyi flaş var ancak sorunsuz kullanmak için skyfire kullanın
    ram 512 2-3 sayfa rahat açılıyor
    en kötüsüde şarj sorunu tüm uygulamalar kapalı tam şarj ile gün içerisinde yaptığım 2-3 görüşme içinde 12 saat içinde batarya tükeniyor
    Ben vodafone den 240 TL ye aldım en büyük sorun batarya her akşam kullanmadığım halde şarj bitiyor ve bu birtek bende değil birçok kişide olan bir sorun
    eğer şarj telefonun 3G Wi-fi vs. özelliklerini arada kullanmak şartı ile 2,5 - 3 gün gidebilirse yani bu sorun çözülebilirse kesinlikle tavsiye ediyorum
    Ancak bu sorun çözülmez ise hem özelliklerden mahrum hemde yanınızda ya yedek batarya yada şarj cihazı bulundurmak zorunda kalacaksınız
    Eğer şarj sorununu kesen çözen olursa lütfen paylaşsın

• quote:

Arka planda çalışan uygulamalar androidde pil yemiyor, zaten alet bunu algılarsa kapatıyor.

Geçen buralarda bir grafik gördüm, bunu gösteriyordu.

• cihazı kontratli olarak almak ucuza gelebilir tabii ki. buna diyecek bir şeyim yok. eski wildfire dan ucuz olacak mi?(teknosa sağ olsun) artık bu özellikteki cihazlar daha da ucuzlamali.

pil ve ekranın 256k olması dışında pek eksisi yok. işlemci düşük gözüküyor ama performansını tam olarak bilmiyorum.
  • arkadaşlar sim karttaki kişileri telefona kopyaladım. şimdi telefon rehberinde kişiler 2şer kere görünüyor. bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım edebilecek birisi var mı acaba ?
  • htc de dallı midir bilmiyorum ama rehber ayarlarınıa diğer in altında ekran ayarları olması lazım. oradan sadece telefon veya sim kart veya her ikisi birden göster seçeneği var.sim delileri gösterme diyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

htc de dallı midir bilmiyorum ama rehber ayarlarınıa diğer in altında ekran ayarları olması lazım. oradan sadece telefon veya sim kart veya her ikisi birden göster seçeneği var.sim delileri gösterme diyebilirsin.

dostum bu rehber ayarları dediğin tam olarak nerede acaba. ilk defa android kullandığım için bulmakta baya zorluk yaşıyorum
  • Bunu ben de çözemedim....

quote:

Orijinalden alıntı: ekt

arkadaşlar sim karttaki kişileri telefona kopyaladım. şimdi telefon rehberinde kişiler 2şer kere görünüyor. bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım edebilecek birisi var mı acaba ?
  • arkadaşlar bende bugün vodafone kampanyasıyla bu telefonu aldım ilk defa android sistem kullanıyorum yalnız takıldığım bi nokta war,örneğin internet sayfası yada atıyorum resimlerime girdim diyelim bu menülerden tamamen çıkmak için napmam gerek ben geri tuşuyla masaüstü olan yere geliyorum ama sanki açık programlar arka planda çalışıyormuş gibime geliyo yani bir menüden işim bittikten sonra çıkmak için ne yapmam gerek...???
  • ACİL Biri yardım etsin arkadaşlar! Bu telefonun hafıza kartına nasıl ulaşılıyor. sd karttan book reader kurmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

arkadaşlar bende bugün vodafone kampanyasıyla bu telefonu aldım ilk defa android sistem kullanıyorum yalnız takıldığım bi nokta war,örneğin internet sayfası yada atıyorum resimlerime girdim diyelim bu menülerden tamamen çıkmak için napmam gerek ben geri tuşuyla masaüstü olan yere geliyorum ama sanki açık programlar arka planda çalışıyormuş gibime geliyo yani bir menüden işim bittikten sonra çıkmak için ne yapmam gerek...???

advanged task killer diye bir programla halledebiliyorsun o işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydoom

quote:

arkadaşlar bende bugün vodafone kampanyasıyla bu telefonu aldım ilk defa android sistem kullanıyorum yalnız takıldığım bi nokta war,örneğin internet sayfası yada atıyorum resimlerime girdim diyelim bu menülerden tamamen çıkmak için napmam gerek ben geri tuşuyla masaüstü olan yere geliyorum ama sanki açık programlar arka planda çalışıyormuş gibime geliyo yani bir menüden işim bittikten sonra çıkmak için ne yapmam gerek...???

yani hocam programsız bu telefıonda bi uygulamadan çıkmak mümkün değil mi klasik deyimle çıkış programlarda seçeneklerden çıkış olayı gibi bişey yokmu?

• quote:

quote:

quote:

yani hocam programsız bu telefıonda bi uygulamadan çıkmak mümkün değil mi klasik deyimle çıkış programlarda seçeneklerden çıkış olayı gibi bişey yokmu?

Android sistem olarak %100 arka planda calismayi destekler. Son gelen guncellemeyle birlikte task killer programlara gerek yok, zaten sistem eger gerek gorurse kapatiyor.

Task killer programlar ise surekli arka planda calisir ve pil surenizi kisaltir.

Buyuk ram kullanan cogu programda zaten cikis butonu var. Buradan cikarsaniz tamamen kapanirlar.

Ben task managersiz kullaniyorum, pil surem gozle gorulur sekilde uzadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bunu ben de çözemedim....

quote:

arkadaşlar sim karttaki kişileri telefona kopyaladım. şimdi telefon rehberinde kişiler 2şer kere görünüyor. bunu nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım edebilecek birisi var mı acaba ?

Menu > kisiler > (home ve geri tusunun arasindaki secenek tusu) > goruntule > yanlizca tel yada hangisini isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

quote:

quote:

Android sistem olarak %100 arka planda calismayi destekler. Son gelen guncellemeyle birlikte task killer programlara gerek yok, zaten sistem eger gerek gorurse kapatiyor.

Task killer programlar ise surekli arka planda calisir ve pil surenizi kisaltir.

Buyuk ram kullanan cogu programda zaten cikis butonu var. Buradan cikarsaniz tamamen kapanirlar.

Ben task managersiz kullaniyorum, pil surem gozle gorulur sekilde uzadi.

adam haklı beyler denendi ve onaylandı

• suanda vodafonda cihaz kaca kontratsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bunu ben de çözemedim....

quote:

Menu > kisiler > (home ve geri tusunun arasindaki secenek tusu) > goruntule > yanlizca tel yada hangisini isterseniz

teşekkür ederim sonunda halledebildim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.