Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şarj süresini yükseltecek yolları yazarmisiniz?
  • bu telefon android in kaçıncı sürümü destekliyor ve interneti paylaşma özelliği var mı? yani telefondaki interneti ipadim ve laptopumla paylaşabilir miyim? eğer bu özellik varsa ben de kampanyadan yararlanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Bu telefonu direk nakit satıyolar mı? Ya da 12 aylık?

-

direk bayiye gitsek vod. hattımız olmadan.kredi kartıyla yada nakit olarak alabiliyormuyuz acaba.soran bilen gören varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bu telefon android in kaçıncı sürümü destekliyor ve interneti paylaşma özelliği var mı? yani telefondaki interneti ipadim ve laptopumla paylaşabilir miyim? eğer bu özellik varsa ben de kampanyadan yararlanmak istiyorum

2.3.3 şu an.

Hotspot var evet. Bende kullanıyorum gayet memnunum. Sorunsuz ve verimli şekilde paylaşım yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 19 Temmuz 2011; 23:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bu telefon android in kaçıncı sürümü destekliyor ve interneti paylaşma özelliği var mı? yani telefondaki interneti ipadim ve laptopumla paylaşabilir miyim? eğer bu özellik varsa ben de kampanyadan yararlanmak istiyorum

2.3.3 şu an.

Hotspot var evet. Bende kullanıyorum gayet memnunum. Sorunsuz ve verimli şekilde paylaşım yapabiliyor.

tamamdır cevap için çok sağol o zaman yarın bulursam alayım bir tane
  • yarın bende almayı düşünüyorum.şuan kullandığım cihaz wave 2.arada baya bi fark var ama ilk android telefonum olacak.beğenirsem modeli yükseltirim:-)
  • slm.
    bu telefonun gpu su hakkında bilgisi olan var mi?
    bazı yerlerde NO GPU bazı yerlerde ise ADRENO 200 olduğu yazıyor. vodafone ve cep tlf sitelerinde ise bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Kutunun arkasında yazan değerler:

SAR:
    0.899W/kg@10g (CE Head)
    1.21W/kg@10g (CE Body)

Teşekkürler. Sar değeri yüksek gibi

Bana da yüksek gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

slm.
    bazı yerlerde NO GPU bazı yerlerde ise ADRENO 200 olduğu yazıyor. vodafone ve cep tlf sitelerinde ise bilgi yok.

Bende Adreno 200 olarak gördüm; hatta artı olarak benim sormak istediğim birşey daha var

İşlemci 600 Mhz ARMv9 olarak gözüküyor; acaba Samsung'un Galaxy Pro'da ve sanırım birkaç modelinde daha kullandığı 800 Mhz ARMv6 işlemci ile arasında çok performans farkı olacak mıdır arkdaşlar?

Android de tecrübesi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim?

Ayrıca telefonu kullanan arkadaşlarımız browser hızını paylaşırsa iyi olur; fazla flaş içermeyen normal sayflaarı açmadaki hızı nasıl, takılma vs. oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

slm.

Bende Adreno 200 olarak gördüm; hatta artı olarak benim sormak istediğim birşey daha var

İşlemci 600 Mhz ARMv9 olarak gözüküyor; acaba Samsung'un Galaxy Pro'da ve sanırım birkaç modelinde daha kullandığı 800 Mhz ARMv6 işlemci ile arasında çok performans farkı olacak mıdır arkdaşlar?

Android de tecrübesi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim?

Ayrıca telefonu kullanan arkadaşlarımız browser hızını paylaşırsa iyi olur; fazla flaş içermeyen normal sayflaarı açmadaki hızı nasıl, takılma vs. oluyor mu?

bu yazıyı bilgi sahibi olursun. kısaca
    İşlemci 600 Mhz ARMv9 işlemcisi armv6 800 mhz de nerdeyse eş değer hızdadır, üstteki yazıyı okursan daha iyi

• Bilen arkadaslar bide su alete custom rom armayi falan anlatsalar
  • @Hayalci:
    Teşekkür ederim, epey dimağım açıldı
  • bu telefonda uygulamaları direk olarak hafıza kartına yükleme şansımız var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

bu telefonda uygulamaları direk olarak hafıza kartına yükleme şansımız var mı acaba ?

+1907
  • evet indirmiş oldugunuz uygulamaları hafıza kartına tasiyobiliyosunuz.

Teli ucgundur kullanıyorum kısaca size aktariyim. Öncelikle kimileri ekran kalitesinin 5800 dan kötü olduğundan söz etmiş bilakis çok üstün ayrıca ikisini kıyaslamak bile hata. Menü geçişleri olsun sade web sitelerinde gezinmek olsun yeterinci hizli . YouTube ve faceden video izlemek çok seri.Oyunlarda da zaten market acamayacagi veya ağır tescilli oyunları kisitlamis indiremiyosunuz. Ama çoğu oyunu sorunsuz ve takılmadan açıyor. Genel olarak telefon çok seri ancak çoğu arkadaşın belirttiği gibi en büyük sorunu Sarzi. Evet sarzi çok az gidiyor bunada bi çözüm bulunursa bence hoş bir cihaz. Bide klavyeden yazımı çok güzel bu mesajı çok rahat bir şekilde yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcK0P@T -- 20 Temmuz 2011; 15:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcK0P@T

evet indirmiş oldugunuz uygulamaları hafıza kartına tasiyobiliyosunuz.

Teli ucgundur kullanıyorum kısaca size aktariyim. Öncelikle kimileri ekran kalitesinin 5800 dan kötü olduğundan söz etmiş bilakis çok üstün ayrıca ikisini kıyaslamak bile hata. Menü geçişleri olsun sade web sitelerinde gezinmek olsun yeterinci hizli . YouTube ve faceden video izlemek çok seri.Oyunlarda da zaten market acamayacagi veya ağır tescilli oyunları kisitlamis indiremiyosunuz. Ama çoğu oyunu sorunsuz ve takılmadan açıyor. Genel olarak telefon çok seri ancak çoğu arkadaşın belirttiği gibi en büyük sorunu Sarzi. Evet sarzi çok az gidiyor bunada bi çözüm bulunursa bence hoş bir cihaz. Bide klavyeden yazımı çok güzel bu mesajı çok rahat bir şekilde yazdım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim; an itibari ile bir adet siyah ayırtmış bulunuyorum Voda shopa; ft.am bugün kesilecek; görüntüsü online düşer düşmez gidip hattımı taşıyıp telefonu alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Bilen arkadaslar bide su alete custom rom armayi falan anlatsalar

en büyük sıkıntı o zaten, aldığım ilk gün sormuş ve araştırmıştım

wildfire s kullanıcıları htc den bu konuda yardım bekliyorlar, bizde bekliyoruz
  • Arkadaşlar telefonu bütün gece kapalı bir şekilde şarj ettim, sabahtan beri birçok tel görüşmesi,, 50-60 mesaj, birazda internet kullanmama rağmen şarjım %82.

Ayrıca yanlızca GSM seçili, task manager uygulamalarını ise sildim, birtek antivirüs var.
  • quote:

Arkadaşlar telefonu bütün gece kapalı bir şekilde şarj ettim, sabahtan beri birçok tel görüşmesi,, 50-60 mesaj, birazda internet kullanmama rağmen şarjım %82.

Ayrıca yanlızca GSM seçili, task manager uygulamalarını ise sildim, birtek antivirüs var.

En güzelini yapmışsın. Ne kadar az uygulama o kadar uzun Standy By süresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

Arkadaşlar telefonu bütün gece kapalı bir şekilde şarj ettim, sabahtan beri birçok tel görüşmesi,, 50-60 mesaj, birazda internet kullanmama rağmen şarjım %82.

En güzelini yapmışsın. Ne kadar az uygulama o kadar uzun Standy By süresi

Bazıları task manager şarj süresini uzatıyor diyor ama bana kaldıysa tamamen yanlış.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.