Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan azeri

suanda vodafonda cihaz kaca kontratsiz

699 muş

gördüm küçücük telefonmuş sevmedim neden söylemiyonuz küçük işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

suanda vodafonda cihaz kaca kontratsiz

699 muş

gördüm küçücük telefonmuş sevmedim neden söylemiyonuz küçük işte

3.2" ekran boyutu var burdan hesap edebilirsiniz.ayrıca küçük olduğunu kiyas yaparak yazanlarda oldu siz atladiniz herhalde.benim hatun başta ufak dedi burun kivirdi Sonra baktım teli elden düşürmüyor :)
  • hotmail hesabinizi icin ekstra program aramayin, aletin kendi posta programi hotmail destekli ve cok basarili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 21 Temmuz 2011; 8:28:32 >
  • Acaba overclock yapılabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorXXL

Acaba overclock yapılabiliyormu

Şarj dayanmaz o zaman, zaten overclocka gerek yok.
  • Bu kadar bahtsızlık olur mu arkadaş yahu

Geçen gün bir sürü paket tanımlattırdım hattıma; ft. 50.-TL'yi geçsin de vodafone a taşıyayım diye; sistemsel bir hatadan dolayı hiçbiri 20'sinde çıkan ft.ma yansımamış

İki gündür Turkcell ile cebelleşiyorum, hayırlısı ile bir kurtulayım şunlardan başka bişey istemiyorum ne kadar bilgisiz ve lakayıtlar bi haltı beceremiyorlar
  • Koca forumda bir allahın kulu cevap vermemiş iki gündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: temmuz6

Koca forumda bir allahın kulu cevap vermemiş iki gündür

Görmemiştir kimse kardeş sakin.

quote:

ACİL Biri yardım etsin arkadaşlar! Bu telefonun hafıza kartına nasıl ulaşılıyor. sd karttan book reader kurmayı düşünüyorum

Astro File Browseri kurun, telefonu bilgisayara bağlayın, ve SD karta istediğiniz programı atın. Daha sonra Astro ile sdkart klasörüne girip attığınız dosyayı bulun ve kurulumu yapın. Alet kendi hafızasına kurar programı, daha sonra ayarlar > uygulamalardan hafıza kartına taşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 21 Temmuz 2011; 13:39:22 >

• arkadaslar bende aranıza katıldım gercekten kibar ve kullanıslı bir telefon.. yalnız birsey soracagım. internette yazana göre 6 ay boyunca 100 mb internet paketi tanımlanacaktır diyor. bana 250 mb tanımlanmış sizdede o şekilde midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Koca forumda bir allahın kulu cevap vermemiş iki gündür

Görmemiştir kimse kardeş sakin.

quote:

ACİL Biri yardım etsin arkadaşlar! Bu telefonun hafıza kartına nasıl ulaşılıyor. sd karttan book reader kurmayı düşünüyorum

Astro File Browseri kurun, telefonu bilgisayara bağlayın, ve SD karta istediğiniz programı atın. Daha sonra Astro ile sdkart klasörüne girip attığınız dosyayı bulun ve kurulumu yapın. Alet kendi hafızasına kurar programı, daha sonra ayarlar > uygulamalardan hafıza kartına taşırsınız.

cevabını şimdi gördüm sağol ama dediklerini okumadan önce yaptım. diğer sitelere falaln baktım oralarda gördüm yalan yanlış bişeyler ama yaptım sonunda bir de güzel bi kitap okuma programı attım o da oldu ama yine de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanaltintop

arkadaslar bende aranıza katıldım gercekten kibar ve kullanıslı bir telefon.. yalnız birsey soracagım. internette yazana göre 6 ay boyunca 100 mb internet paketi tanımlanacaktır diyor. bana 250 mb tanımlanmış sizdede o şekilde midir?

öyle olması lazım

@temmuz önemli değil, sonuçta yapmışsın :)
  • quote:

arkadaslar bende aranıza katıldım gercekten kibar ve kullanıslı bir telefon.. yalnız birsey soracagım. internette yazana göre 6 ay boyunca 100 mb internet paketi tanımlanacaktır diyor. bana 250 mb tanımlanmış sizdede o şekilde midir?

kardeş sende sınırsız cepnet var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

kardeş sende sınırsız cepnet var mıydı?

hayır kardeş daha önceden herhangibir paketim yoktu. ilerde yaparım onu diye düşünüyordum.
  • bu telefonun oyun performansı nasıl?
    takılma vs. oluyor mu?
  • bu telefonun satışı mağazalarda ve internette ne zaman başlar.telefon güzel beni tek düşündüren işlemcisi ve şarj konusunda şikayetler çok
  • arkadaşlar telefonu ilk aldığımızdaki içindeki şarjı full bitirdiğiizde kaç saat şarj etmemiz gerkiyor,ben tamemnen bitirdikten sonra şarja taktım 2 saatte şarj oldu, fakat 1 gün gidiyo gibi şarjı çok az değilmi napabiliriz?
  • Teşekkürler...

quote:

Menu > kisiler > (home ve geri tusunun arasindaki secenek tusu) > goruntule > yanlizca tel yada hangisini isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

bu telefonun oyun performansı nasıl?
    takılma vs. oluyor mu?

cvp?
  • Arkadaslar anlamıyorum bır turlu ben bu telefondan genclık tarıfesı ılen alıcam 25 lıra paket ucretı 10 lıra telefon ucretı toplam 35 lira . Onceden faturalı hattım olmadıgı ıcın kredı kartım ıle 360*12 taksıt ıle alıcam telefonu aylık 30 lira taksıtle oluyor yanı . Yanlız bunun harıcınde 12 ay ıcerısınde herhangı bır baska ucret oduyecekmıyım ? veyagı 13.ayda sozlememde 35 lıradan yuksek bır bedel oduyecekmıyım ?
  • quote:

arkadaşlar şarj süresini yükseltecek yolları yazarmisiniz?

İmzamdaki rehberde gerekli bilgiler mevcut. Oradan faydalanabilirsin. Pil süresi ile ilgili olan anlatım tüm Android cihazlar için geçerlidir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.