Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaza format atmayı-resetlemeyi denedinmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 22 Temmuz 2011; 0:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

cihaza format atmayı-resetlemeyi denedinmi...

hayır o en son tercihim...
  • en son tercih edilecek kadar önemli birşey değilki, ben olsam cihazın daha sağlıklı olması açısından denerdim, desirede ve desire s te bazen sorun yaşayınca birkaç defa denedim, belki tuhaf gelebilir ama sadece o anki sorunu çözmekle kalmadı düzgün işleyiş ve performansada etkisi olduğu gördüm...
  • arkadaşlar merhaba benim size sormak istediğim bi sorum var telefon almayı düşünüyorum ve wildfire s in çıkmasını bekledim sorun şuki bu aralar ıphone 4 üde beğenmekteyim özellik açısından aralarındaki farkı anlayacak kadar bilgim yok biri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretrose521

arkadaşlar merhaba benim size sormak istediğim bi sorum var telefon almayı düşünüyorum ve wildfire s in çıkmasını bekledim sorun şuki bu aralar ıphone 4 üde beğenmekteyim özellik açısından aralarındaki farkı anlayacak kadar bilgim yok biri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

İphone ozellik olarak ustun ancak fiyatida asiri pahali. Ayrica Htcye bedava program kurmak cok kolaykep iphoneda bedava programlarbicin jailbreak gerekiyor ve yeni kullanici icin karmasik bisey.

Butceniz yuksekse htc desire hd tavsiye ederim. İphone ile yapipta bununla yapamayacaginiz bisey yok.

Bizim Wildfire S te iyi ama butce ile alakali. bir daha 240 tlye boyle tel bulunmaz. Bide ben daha denemedim ama bizim telefonda 3 boyutlu oyunlar kasiyormus diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 22 Temmuz 2011; 8:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

O zaman pek kıyaslamaya gerek yok

yinede buyrun isterseniz:

www.gsmarena.com
    Compare HTC Wildfire S vs. Samsung Galaxy Gio S5660 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3741

HTCnin Gio'ya göre artıları, eksileri;

+ Gorilla Glass çizilmeyen ekran(internette videoları mevcut)
    - 256 colors
    + 5mp kamera(kullananlar hiçte 5Mp olmadığını söylüyor, çok kötüde değil idare eder)
    + 24fps video çekimi
    - 600 MHz işlemci

boyutları aynı denebilir, her ikisini de yakından inceledim, HTC ilk izlenim olarak daha sağlam/kaliteli bir kasaya sahip, güven veriyor, Gio ise daha kibar/kırılgan gibi, hassas kullanmak gerekebilir.

Fiyatları Vodafon ile HTC alınırsa Gio ile yakın fiyat aralığında,

Aslında HTC daha çok kafama yatıyor ama 600mhz işlemci ve vodafone ile 24 ay bağlanma zorunluluğu istemiyorum, vodafone olmadan da 699TL çok fazla bu cihaz için.

2 cihaz arasında kalmışken bir de Huawei ideos X5 çıkarttılar forumdaki arkadaşlar sağolsun, kafam daha da karıştı.

• kursuneses

benim de aynı sebeple kafam karışık.. ama htc yle gio arasında kalınca tercih gio olmalı.çnkü htc daha yavaş..takılmalar oluyo arada.. x5 i düşününce tabiki hepsinden daha üstün,,ama radyo yok,çizilmez değil,tanınmış değil.. bunlar kafa karıştırıcı..
  • şans eseri fatura öderken telefonu gördük ve aldım 1 adet

fotoğraf kalitesi
    rom
    beğendiğimiz eklentiler/uygulamalar vb vb

konusunda uygulamaları bu konu altında paylaşırsak daha renkli bir başlık olur

mesela ben di.fm ve imdb nin uygulamasını çok beğendim
  • cvp ?
  • Ben de 3 gün önce aldım telefonu, 20x24 ay taahhütle, siyah rengini beğendim. şarjı biraz az gidiyor ama 3-4 ayar yapınca uzatmak mümkün. bu fiyata alabileceğim en iyi telefon gibi geldi bana. şimdilik memnunum ama flaş disk olarak pc tanımadı. onu ayarlarsam navigasyon yüklicem, kendi içindekinde sesli yönlendirme ya yok ya da ben bulamadım. sadece google map gittiğin yeri gösteriyor, yoldan saparsan yeni rota çizmiyor.

başka bir forumdan pilin uzun götürme önerileri(alıntı)

1- Ekran Parlaklığı
    Ekran parlaklığını %0'da tutun. Güneşli yerlerde ekran gözükmediği için %50'ye getirin. Bunu ayarlamak için Güç Merkezi Widget'ini ekrana koyun ve oradaki parlaklık kısmını kapalı yapın ve %50 yapmak için bir kez tıklayınız.
    2-Bluetooth-Wi-Fi-3G kapalı tutun.
    Mümkün olduğu sürece Wi-Fi'yi kapalı tutun ve 2G modunda telefonu kullanın. Telefon ile internete Wi-Fi olmayan yerden gireceğinizde 3G'ye geçin ve işiniz bitince tekrar kapatınız. Wi-Fi olan yerlerde sadece Wi-Fi açıp 2G modunda tutun telefonu.
    (Ayarlar>Kablosuz Özelliği ve Ağlar>Mobil Şebekeler>Şebeke modu---Yalnızca GSM)
    Dosya aktarımları dışında bluetooth açık kalırsa çok şarj yer.
    3-Hesap Eşitleme
    Hesap Eşitleme kısmından hesap eşitleme kısmını kapatın. Bir uyarı verecek ve uyarıda da yazdığı gibi pil ömrünü uzatır ancak markete bağlanamaz, Facebook, Twitter hesaplarınız ve hava durumu güncellenmez. Güncellemek istediklerinizi el ile güncelleyebilirsiniz ve markete girecekken özelliği açıp işiniz bitince geri kapatabilirsiniz.
    4-Task Manager kullanın.
    Marketten indireceğiniz basit bir task killer ile (önerim Android Task Killer programı) gereksiz şekilde arka planda çalışan uygulamaları sık sık kapatın (oto kill var belli sürelerde kapatıyor seçili olanları) hem RAM hem şarj tasarrufu edeceksiniz.
    5-Açık renkli arkaplan resmi kullanmayınız.
    Açık renkli arkaplan resimleri normalden daha çok şarj yiyor. Arkaplan seçimine dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kxlylmz -- 22 Temmuz 2011; 13:54:22 >

• huaweiden uzak durun derim. taahhutlu istemeyenler için gio daha cazip gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretrose521

arkadaşlar merhaba benim size sormak istediğim bi sorum var telefon almayı düşünüyorum ve wildfire s in çıkmasını bekledim sorun şuki bu aralar ıphone 4 üde beğenmekteyim özellik açısından aralarındaki farkı anlayacak kadar bilgim yok biri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

İphone ozellik olarak ustun ancak fiyatida asiri pahali. Ayrica Htcye bedava program kurmak cok kolaykep iphoneda bedava programlarbicin jailbreak gerekiyor ve yeni kullanici icin karmasik bisey.

Butceniz yuksekse htc desire hd tavsiye ederim. İphone ile yapipta bununla yapamayacaginiz bisey yok.

Bizim Wildfire S te iyi ama butce ile alakali. bir daha 240 tlye boyle tel bulunmaz. Bide ben daha denemedim ama bizim telefonda 3 boyutlu oyunlar kasiyormus diyorlar.

bütcem desire hd ye yetmez ben daha uygun birşey düşünüyorumda 240 tl demişsiniz onu anlayamadım ???

• Beyler benim wildfire s de sorun var siürekli telefon açılıp kapanıyor ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspianseaa

Beyler benim wildfire s de sorun var siürekli telefon açılıp kapanıyor ne yapmam gerek ?

Ben de dün eşime aldım Wildfire S'i.
    Bugün işyerindeyken beni aradı.
    Telefon uyku durumuna geçtikten sonra
    çağrı gelince uyanmıyormuş.
    telefon çalıyor. ama ekran kapalı halde.

Akşam gidince bakacağım. anlamadım...

HTC Sense'nin telefonu çevirince
    şöyle, böyle yap, çağrı gelince
    cebindeyse sesi yükselt gibi özelliklerini
    kapatıp deneyeceğim...
  • Dayanamadım, gidip yeni hat açtırıp aldım telefonu, kurcalamaktayım şu anda

Arkadaşlar şu aşağıdaki linkte bulunan kılıftan kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi; çok mu kalın hantal bir kılıf? Çok etli gibi duruyor resimlerde?

• Arkadaşlar ben vodafone'den kredi kartımdan 360 Lira cekilelerek wildfire s modelini aldım ancak benim ve çoğumuzun bilmedigi artı 360 Lira daha 15 er Lira taksitle hattımin faturasına yansitilacakmis yani anlayacağınız telefon 720 Liraya geliyor. Bana bu şekilde olduğunu ne bayii nede başka birisi solemedi resmen bayii ve Vodafone tarafından kandırılmış durumdayim. Ben yandım sizde yanmayin. SAKIN VODAFONEDEN KAMPANYA ILE WILDFIRE S ALMAYIN. ALIYOSANIZDA TELEFONUN 720 LIRAYA GELDIĞINI BILEREKDEN HAREKET EDIN.

beylerr böyle bir konu var ne diyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_50955315/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50955315
  • beyler bu aksam almayı düşünürken bu nedir ya ? fazldan 15 lira daha cekilecek falan acaba bir bilgi olan varmı alıpta vodafonu arayıp bizi bilgilendiricek bir arkadaştan acil yardımını bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar ben vodafone'den kredi kartımdan 360 Lira cekilelerek wildfire s modelini aldım ancak benim ve çoğumuzun bilmedigi artı 360 Lira daha 15 er Lira taksitle hattımin faturasına yansitilacakmis yani anlayacağınız telefon 720 Liraya geliyor. Bana bu şekilde olduğunu ne bayii nede başka birisi solemedi resmen bayii ve Vodafone tarafından kandırılmış durumdayim. Ben yandım sizde yanmayin. SAKIN VODAFONEDEN KAMPANYA ILE WILDFIRE S ALMAYIN. ALIYOSANIZDA TELEFONUN 720 LIRAYA GELDIĞINI BILEREKDEN HAREKET EDIN.

Kandırıldığını söyleyen arkadaşın tarifesi neydi acaba bunu söylememiş? Örneğin normalde fatura bedeli 30 tl olan kamu midi tarifelilere cihaz ayda 15 tl ek bedel ile. ( Herkes ayda 10 tl ye alamıyor yani, redd tarifeliler ise 5 tl ye alabiliyorlar mesela) Şimdi 30 tl fautra bedeli ve 15 tl telefon bedeli ile fatura 45 tl oluyor. Eee zaten 12*30 tl olan 360 TL yi kredi kartı ile yatırmıştı. Vodafone peşinen yatırılmış bu 30 tl yi 45 olan faturadan düşecek 12 ay boyunca çünkü 12 aylık bir ücreti kredi kartı ile yatırmıştı. Normalde faturası 45 tl olan biri böylece 45-30= 15 TL aylık fatura ödeyecek. Kredi kartsız olsaydı 45 ödeyecekti. 30 unu 12 boyunca kredi kartı ile önceden taksit ile ödediği için fatura böyle oluyor. Burada bir kandırmaca dolandırmaca göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

beyler bu aksam almayı düşünürken bu nedir ya ? fazldan 15 lira daha cekilecek falan acaba bir bilgi olan varmı alıpta vodafonu arayıp bizi bilgilendiricek bir arkadaştan acil yardımını bekliyorum

ben aradım ve sordum öyle bişey yok hocam alabilrisim cihazı
  • quote:

Arkadaşlar ben vodafone'den kredi kartımdan 360 Lira cekilelerek wildfire s modelini aldım ancak benim ve çoğumuzun bilmedigi artı 360 Lira daha 15 er Lira taksitle hattımin faturasına yansitilacakmis yani anlayacağınız telefon 720 Liraya geliyor. Bana bu şekilde olduğunu ne bayii nede başka birisi solemedi resmen bayii ve Vodafone tarafından kandırılmış durumdayim. Ben yandım sizde yanmayin. SAKIN VODAFONEDEN KAMPANYA ILE WILDFIRE S ALMAYIN. ALIYOSANIZDA TELEFONUN 720 LIRAYA GELDIĞINI BILEREKDEN HAREKET EDIN.

Bende bugün aynı şekilde aldım ancak; sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var. Hangi tarife ile aldığınızı belirtebilirseniz açıklığa kavuşturmaya çalışalım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.