Yanlız uygulamada var ama vodafone karttan çekilen 360 tl nin faturadan düşüleceğini sitesinde yazmamış galiba yada ben bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: caspianseaa
quote:
Orijinalden alıntı: unicornik
beyler bu aksam almayı düşünürken bu nedir ya ? fazldan 15 lira daha cekilecek falan acaba bir bilgi olan varmı alıpta vodafonu arayıp bizi bilgilendiricek bir arkadaştan acil yardımını bekliyorum
ben aradım ve sordum öyle bişey yok hocam alabilrisim cihazı
hocam cok tesekkür ederim iyi niyetin ve ilgin için
quote:
Orijinalden alıntı: kxlylmz
Ben de 3 gün önce aldım telefonu, 20x24 ay taahhütle, siyah rengini beğendim. şarjı biraz az gidiyor ama 3-4 ayar yapınca uzatmak mümkün. bu fiyata alabileceğim en iyi telefon gibi geldi bana. şimdilik memnunum ama flaş disk olarak pc tanımadı. onu ayarlarsam navigasyon yüklicem, kendi içindekinde sesli yönlendirme ya yok ya da ben bulamadım. sadece google map gittiğin yeri gösteriyor, yoldan saparsan yeni rota çizmiyor.
başka bir forumdan pilin uzun götürme önerileri(alıntı)
1- Ekran Parlaklığı Ekran parlaklığını %0'da tutun. Güneşli yerlerde ekran gözükmediği için %50'ye getirin. Bunu ayarlamak için Güç Merkezi Widget'ini ekrana koyun ve oradaki parlaklık kısmını kapalı yapın ve %50 yapmak için bir kez tıklayınız. 2-Bluetooth-Wi-Fi-3G kapalı tutun. Mümkün olduğu sürece Wi-Fi'yi kapalı tutun ve 2G modunda telefonu kullanın. Telefon ile internete Wi-Fi olmayan yerden gireceğinizde 3G'ye geçin ve işiniz bitince tekrar kapatınız. Wi-Fi olan yerlerde sadece Wi-Fi açıp 2G modunda tutun telefonu. (Ayarlar>Kablosuz Özelliği ve Ağlar>Mobil Şebekeler>Şebeke modu---Yalnızca GSM) Dosya aktarımları dışında bluetooth açık kalırsa çok şarj yer. 3-Hesap Eşitleme Hesap Eşitleme kısmından hesap eşitleme kısmını kapatın. Bir uyarı verecek ve uyarıda da yazdığı gibi pil ömrünü uzatır ancak markete bağlanamaz, Facebook, Twitter hesaplarınız ve hava durumu güncellenmez. Güncellemek istediklerinizi el ile güncelleyebilirsiniz ve markete girecekken özelliği açıp işiniz bitince geri kapatabilirsiniz. 4-Task Manager kullanın. Marketten indireceğiniz basit bir task killer ile (önerim Android Task Killer programı) gereksiz şekilde arka planda çalışan uygulamaları sık sık kapatın (oto kill var belli sürelerde kapatıyor seçili olanları) hem RAM hem şarj tasarrufu edeceksiniz. 5-Açık renkli arkaplan resmi kullanmayınız. Açık renkli arkaplan resimleri normalden daha çok şarj yiyor. Arkaplan seçimine dikkat
task manager hariç katılıyorum. bildiğim kadarıyla andoridte task manager kullanmak yarar deil zarar çnk siz kapatsanızda uygulama tam işlemini bitirmediyse tekrar açılacak ve bu işlem daha fazla pil gücü götürecektir..
quote:
Arkadaşlar ben vodafone'den kredi kartımdan 360 Lira cekilelerek wildfire s modelini aldım ancak benim ve çoğumuzun bilmedigi artı 360 Lira daha 15 er Lira taksitle hattımin faturasına yansitilacakmis yani anlayacağınız telefon 720 Liraya geliyor. Bana bu şekilde olduğunu ne bayii nede başka birisi solemedi resmen bayii ve Vodafone tarafından kandırılmış durumdayim. Ben yandım sizde yanmayin. SAKIN VODAFONEDEN KAMPANYA ILE WILDFIRE S ALMAYIN. ALIYOSANIZDA TELEFONUN 720 LIRAYA GELDIĞINI BILEREKDEN HAREKET EDIN.
arkadaş açıklamış ama hani 1 kişi daha teyit etmiş olsun diye yazıyorum.o konuya da yazdım daha olayı anlamadan yorumlamadan dolandırıcı damgası vurup şikayet etmeyi düşünmüşler ama bekleyin bi faturayı dimi :) vf karttan parayı güvence amacıyla çekiyor tabiki cihaz taksiti faturaya yansır ama karttan çekilen taksitte faturadan düşer olay budur.vf un cihaz kampanyaları hep böyle olmuştur faturada giriş çıkış yaparlar kısacası olay bu.Cihaz taksiti 15 ise o arkadaşın faturasında kullanımlarının haricinde ilk 12 ay +15 -30 tl şeklinde işlem görecek, sonraki 12 ay ise sadece +15 tl görecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Confusion
şans eseri fatura öderken telefonu gördük ve aldım 1 adet
fotoğraf kalitesi rom beğendiğimiz eklentiler/uygulamalar vb vb
konusunda uygulamaları bu konu altında paylaşırsak daha renkli bir başlık olur
mesela ben di.fm ve imdb nin uygulamasını çok beğendim
Bu konuda daha custom rom yüklemeyi bileni görmedim sanırım, bilende güzel saklıyor kendini.
Blackmart Alpha güzel bir uygulama kaynağı, Applanetin kapalı olduğu bu günlerde iyi gelir
quote:
Orijinalden alıntı: fasttornado
quote:
Arkadaşlar ben vodafone'den kredi kartımdan 360 Lira cekilelerek wildfire s modelini aldım ancak benim ve çoğumuzun bilmedigi artı 360 Lira daha 15 er Lira taksitle hattımin faturasına yansitilacakmis yani anlayacağınız telefon 720 Liraya geliyor. Bana bu şekilde olduğunu ne bayii nede başka birisi solemedi resmen bayii ve Vodafone tarafından kandırılmış durumdayim. Ben yandım sizde yanmayin. SAKIN VODAFONEDEN KAMPANYA ILE WILDFIRE S ALMAYIN. ALIYOSANIZDA TELEFONUN 720 LIRAYA GELDIĞINI BILEREKDEN HAREKET EDIN.
Kandırıldığını söyleyen arkadaşın tarifesi neydi acaba bunu söylememiş? Örneğin normalde fatura bedeli 30 tl olan kamu midi tarifelilere cihaz ayda 15 tl ek bedel ile. ( Herkes ayda 10 tl ye alamıyor yani, redd tarifeliler ise 5 tl ye alabiliyorlar mesela) Şimdi 30 tl fautra bedeli ve 15 tl telefon bedeli ile fatura 45 tl oluyor. Eee zaten 12*30 tl olan 360 TL yi kredi kartı ile yatırmıştı. Vodafone peşinen yatırılmış bu 30 tl yi 45 olan faturadan düşecek 12 ay boyunca çünkü 12 aylık bir ücreti kredi kartı ile yatırmıştı. Normalde faturası 45 tl olan biri böylece 45-30= 15 TL aylık fatura ödeyecek. Kredi kartsız olsaydı 45 ödeyecekti. 30 unu 12 boyunca kredi kartı ile önceden taksit ile ödediği için fatura böyle oluyor. Burada bir kandırmaca dolandırmaca göremiyorum.
Peki bu açıklamanızda yazdığınız şekilde alınırsa nasıl cazip mi fiyatı ??? ben gio ile wildfire s arasında kaldım örnek verdiğiniz tarifedeyim. kamu midi
Ben de önümüzde ki hafta almış olacağım...Geçiş işlemininin tamamlanmasını bekliyorum...Bir sorum olacak...?...Htc nin ekranlarının üstünde çivi gezdirmedikçe çizilmeyeceği söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz, deneyimleriniz nelerdir...Çizilir diyorsanız ekran koruyucu nereden buluruz...???
Merhabalar, Ben de birkaç gündür ideos X5'i incelemiş ve almaya karar vermiştim. Ama telefonu ararken tesadüfen Vodafon'da wildfire s i gördüm. 40 liralık kamu tarifem olduğu için 10x24 TL ye hemen aldım. 2 gündür kullanıyorum, pil ömrü dışında çok memnunum. E-bay'den 10 dolara 2 pil ve masaüstü şarj aleti ile 8 dolara silikon kılıf ve ekran koruyucu siparişi verdim. Piller gelince sanırım sorun da ortadan kalkar. Tlefonu herkese tavsiye ederim. Program önerilerine açığım.
quote:
Orijinalden alıntı: vurdi
Merhabalar, Ben de birkaç gündür ideos X5'i incelemiş ve almaya karar vermiştim. Ama telefonu ararken tesadüfen Vodafon'da wildfire s i gördüm. 40 liralık kamu tarifem olduğu için 10x24 TL ye hemen aldım. 2 gündür kullanıyorum, pil ömrü dışında çok memnunum. E-bay'den 10 dolara 2 pil ve masaüstü şarj aleti ile 8 dolara silikon kılıf ve ekran koruyucu siparişi verdim. Piller gelince sanırım sorun da ortadan kalkar. Tlefonu herkese tavsiye ederim. Program önerilerine açığım.
piller için link verirmisin hocam.Bi de bu yurt dışı alış veriş nasıl oluyo ödeme nasıl normal kredi kartı mı ve kargo ücreti ne.
Ebay den pay pal hesabımla aldım. ücretsiz kargo. uzun sürede geliyor (7-15 günde) ama geliyor. pil ve şarj cihazı linki: ,http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260814890760
teşekkür hocam.Bİr de bu bataryalar 1500 mah orjinali 1230 mah sorun olmaz mı acaba
Cihazım 12 saattir pilde ve şuan pil seviyesi %40'larda.
Pili ne kullanıyor sekmesine tıkladığımızda aşağıdaki tablo karşıma geliyor, bu görüntüdeki "ÇEVİRİCİ" de neyin nesidir. Pilin büyük bi kısmını harcamış, bu konuda neler söleyebilirsiniz ?
Güzelim cihazlarınızda bu tarz pil kullanmanızı tavsiye etmem.Voltaj ve amper değerleri uyumsuz olabileceği gibi patlama tehlikesi de var.Alacaksanız aşağıdaki linkteki güvenilir satıcıdan orjinal pil alın.
Cihazım 12 saattir pilde ve şuan pil seviyesi %40'larda.
Pili ne kullanıyor sekmesine tıkladığımızda aşağıdaki tablo karşıma geliyor, bu görüntüdeki "ÇEVİRİCİ" de neyin nesidir. Pilin büyük bi kısmını harcamış, bu konuda neler söleyebilirsiniz ?
Çevirici dediği şey telefonun mobil şebekelere erişmek için kullandığı hizmetleri ifade ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@
quote:
Orijinalden alıntı: fasttornado
quote:
Kandırıldığını söyleyen arkadaşın tarifesi neydi acaba bunu söylememiş? Örneğin normalde fatura bedeli 30 tl olan kamu midi tarifelilere cihaz ayda 15 tl ek bedel ile. ( Herkes ayda 10 tl ye alamıyor yani, redd tarifeliler ise 5 tl ye alabiliyorlar mesela) Şimdi 30 tl fautra bedeli ve 15 tl telefon bedeli ile fatura 45 tl oluyor. Eee zaten 12*30 tl olan 360 TL yi kredi kartı ile yatırmıştı. Vodafone peşinen yatırılmış bu 30 tl yi 45 olan faturadan düşecek 12 ay boyunca çünkü 12 aylık bir ücreti kredi kartı ile yatırmıştı. Normalde faturası 45 tl olan biri böylece 45-30= 15 TL aylık fatura ödeyecek. Kredi kartsız olsaydı 45 ödeyecekti. 30 unu 12 boyunca kredi kartı ile önceden taksit ile ödediği için fatura böyle oluyor. Burada bir kandırmaca dolandırmaca göremiyorum.
Peki bu açıklamanızda yazdığınız şekilde alınırsa nasıl cazip mi fiyatı ??? ben gio ile wildfire s arasında kaldım örnek verdiğiniz tarifedeyim. kamu midi
Yani kullanım amacına bağlı bir olay bu. Akıllı telefon kullanmak istiyor ve ileri düzey bir kullanıcı değilseniz bence gayet fiyat performans açısından cazip. Çünkü hepsiburada.com neredeyse 750 tl ye satıyor bu teli. 2 yıl taahhüt ile yarı fiyatına almış alıyorsunuz sizin tarifenize göre. Ama tarifenizden de memnun olmanız lazım. Sonuçta 2 yıl kullanacaksınız. Bana göre kamunun her yöne 1000dk sı ile 40 tlye mis gibi kullanılır. Ev telefonunu da kapatıp sabit ücretten kurtulursunuz 1000dk her türlü yeter bir aileye.
arkadaşlar dışarıda güneş ışığında ekran görüntü kalitesi nasıl deneyen varmı? bende htc mega touch 2 var boyut olarak aynı ama güneş ışığında görüntü berbat olduğu için bundan almak istiyorum.
Samsung Galaxy Gio S5660 vs. HTC Wildfire S için başka bir karşılaştırma
www.phonegg.com
Samsung Galaxy Gio S5660 vs. HTC Wildfire S - Phonegg
şarj konusunda sıkıntı devam ediyor.şarjdan çıkaralı 4.30 saat oldu cebimde duruyordu telefon,sadece 10dk internete girildi ve yüzde 40 ı gitti şarjın
quote:
Orijinalden alıntı: 44mami44
arkadaşlar dışarıda güneş ışığında ekran görüntü kalitesi nasıl deneyen varmı? bende htc mega touch 2 var boyut olarak aynı ama güneş ışığında görüntü berbat olduğu için bundan almak istiyorum.
Ben bugün denedim. Ekran ışığı eğer kısıksa (%40 seviyelerinde) çok net göremiyorsun. Ama ekran ışığını arttırdığın zaman bana göre fena değildi.