Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

şarj konusunda sıkıntı devam ediyor.şarjdan çıkaralı 4.30 saat oldu cebimde duruyordu telefon,sadece 10dk internete girildi ve yüzde 40 ı gitti şarjın

renktas yanlizca gsmi sectinmi? bide butun gece kapali sarj et
  • Arkadaşlar igo nereden indirdiniz?
  • Arkadaşlar igo ile ilgili bende bilgi rica ediyorum. Ayrıca ios 4teki gibi aplikasyonlari klase etmek mümkün mu?
    Bir de gameloft un oyunlarindan deneyen varsa çalışıyor mu paylaşırsa sevinirim:)

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyphros -- 23 Temmuz 2011; 9:46:37 >
  • Arkadaşlar pil alacaksanız yüksek yani 2000 mAh li bir kaliteli pil alın sorun yaşamazsınız zaten bu imkansız ancak yüksek amperli piller çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

şarj konusunda sıkıntı devam ediyor.şarjdan çıkaralı 4.30 saat oldu cebimde duruyordu telefon,sadece 10dk internete girildi ve yüzde 40 ı gitti şarjın

renktas yanlizca gsmi sectinmi? bide butun gece kapali sarj et

Hayir gsm/wscdma mi neydi onda ama bu kadari da abarti degil mi?diger hersey kapali. Telefonda aramak haeici birsey kullanmayacagiz galiba. Onceden de yazdim se p990 var onceki tel, 3g hep acik,bluetooth acik en az 1.5gun o da rahat rahat gidiyor yani. Bir de mp3 calardan bluetooh ile telefona baglanip internete falan giriyorum surekli. Htc de birsey yapmasam da tam dolu olan sarjla gece yatiyorum sabah kalktigimda yuzde 25i gitmis oluyor. Hani bilgilerinde yazan yuzlerce saat bekleme suresi?

• bende de aynı durum dostum. Herşeyi sildim bekliyorum bu sefer ne olacak diye. Ayarlar>Telefon hakkında> Pil > Pili ne kullanıyorda baktığında en çok ne gözüküyor bende "Çevirici" diye internetle alakalı sanırım birşey pilin %98ini yiyordu. Yüklediğim bir uygulama heralde dedim herşeyi sildim telefonu sıfırladım Şimdi biraz böyle bakıcam ne olacak bakalım. İnterneti yalnızca gsm yaptım ve gereksiz senkronizasyonları kapattım. Bunu ben yazılımsal birşey olark düşünüyrum çünkü telefon internete giriyormuş gibi devamlı pil harcıyor. Yani bekleme süresini değil konuşma süresini görebiliyoruz. Durum şimdilik bende böyle.
  • Arkadaşlar şu anda telefondan yaziyorum. Ilk olarak türkçe karakterler mevcut. Ekran çözünürlüğü sizi yanıltmasin. Gayet net. Internette gezerken felan çok iyi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ancak angry birds oyununu hiç takılmadan oynadım. Benim aldığım bayide son kalmıştı oda bana nasipmiş. 3 güne gelicekmis. Kaçırmayın bence çok güzel telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

Ben de önümüzde ki hafta almış olacağım...Geçiş işlemininin tamamlanmasını bekliyorum...Bir sorum olacak...?...Htc nin ekranlarının üstünde çivi gezdirmedikçe çizilmeyeceği söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz, deneyimleriniz nelerdir...Çizilir diyorsanız ekran koruyucu nereden buluruz...???

Ekranın çizilebilirliği hakkında bir bilgisi-fikri olan yok mu...?
  • arkadaslar avea hatti kullaniyordum,,fakat ince bir hesaplama yaparak avea hattimin tarifesini degistirdim,,,vodafone gect tarife aldim...5 tl toplam farkla bu telefona sahip oldum...

almamin sebepleri androide ve htc ye bu fiyatla sahip olmak....

genc tarife 25+4=29 (4 vergi)

cihaz 10 tl

toplam 39 tl...

30 lirasi karttan cekilecek 9 lirasi ffatura gelecek...detayli olarak yetkili ile konustum,.,teyit ettirdim...

teorikte 700 liralik telefonu pratikte 240 tl ye aldim...480 fatura kesilse bile 240 liraya almis oldum...

izlenimleri en kisa surede paylasacagim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

arkadaşlar dışarıda güneş ışığında ekran görüntü kalitesi nasıl deneyen varmı? bende htc mega touch 2 var boyut olarak aynı ama güneş ışığında görüntü berbat olduğu için bundan almak istiyorum.

Ben bugün denedim. Ekran ışığı eğer kısıksa (%40 seviyelerinde) çok net göremiyorsun. Ama ekran ışığını arttırdığın zaman bana göre fena değildi.

sağol arkadaşım htc mega touchda en üst ışıkseviyesinde bile zor görünüyordu ekrandakiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Arkadaşlar şu anda telefondan yaziyorum. Ilk olarak türkçe karakterler mevcut. Ekran çözünürlüğü sizi yanıltmasin. Gayet net. Internette gezerken felan çok iyi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ancak angry birds oyununu hiç takılmadan oynadım. Benim aldığım bayide son kalmıştı oda bana nasipmiş. 3 güne gelicekmis. Kaçırmayın bence çok güzel telefon

Corning firmasinin urettigi gorilla glass ekran kullaniliyor wf s'de. Bu ekran cizilmeye ve kirilmaya karsi normal ekranlara gore katbekat dayanikli olarak lanse ediliyor. Firma sayfasindan testlere bakabilirsin. Hor kullanirim diyorsan gg de ekran koruyucu ve kiliflar mevcut
  • Bu tel.in Sar değeri arkadaşın çektiği resimde
    0.899 W head
    1.21 W body
    yazıyor. Tam olarak anlamadım Sar değeri kaç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar igo ile ilgili bende bilgi rica ediyorum. Ayrıca ios 4teki gibi aplikasyonlari klase etmek mümkün mu?
    Bir de gameloft un oyunlarindan deneyen varsa çalışıyor mu paylaşırsa sevinirim:)

Yok mu arkadaslar kimse merak edipte deneyen?!
  • Pilin yuzde kac kaldigini nereden goruyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Pilin yuzde kac kaldigini nereden goruyorsunuz?

pil widgetinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Pilin yuzde kac kaldigini nereden goruyorsunuz?

pil widgetinden

Tesekkur ederim
  • telefonu yakın zamanda almayı planlıyorum.bıktım 6300 dan :) genel olarak nasıl bir telefon net hızı fln nasıl ? Alan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar igo ile ilgili bende bilgi rica ediyorum. Ayrıca ios 4teki gibi aplikasyonlari klase etmek mümkün mu?

igoyu bu sabah arabada denedim cok iyi gercekten.
  • Arkadaşlar bu tele daha yüksek kapasiteli bir batarya alsak nasıl olur peki?
  • Arkadaşlar bu şarjı az gidenler acaba bizim simkartlarda mı bir problem var herkes 32 kb mi kullanıyor? 32 kblerde networkle alakalı bir problem oluşturup devamlı internete mi sokuyor telefonuda çok az gidiyor şarjı. Bir bakabilirseniz sevinirim benimki az gidiyor ve simkart 32 kb bakalım sizlerde ne olacak? Yoksa simkartı değiştirip sorunu çözelim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.