Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drturbulance

Arkadaşlar bu şarjı az gidenler acaba bizim simkartlarda mı bir problem var herkes 32 kb mi kullanıyor? 32 kblerde networkle alakalı bir problem oluşturup devamlı internete mi sokuyor telefonuda çok az gidiyor şarjı. Bir bakabilirseniz sevinirim benimki az gidiyor ve simkart 32 kb bakalım sizlerde ne olacak? Yoksa simkartı değiştirip sorunu çözelim.

32 KB dediğiniz şu telsim yazan eski simkartlardanmı? Bunlar aslında 3G bağlantıda kuramıyor, yenilemek gerek.
  • çoğunlukla vodafone hat kulananlarda sarj az gidiyormus, sebebide vodafonun 3g alt yapısının kotu olmasıymıs telefon surekli 3g arıyormus, bunu bir forumda okumustum kart olayına gelincede aletlerin hepsinde olmasada 32kb yerine 64 kb lık hatlar daha az enerji tuketiyormus +1 gun arttırdıgını soyleyenlerde var sarjı
  • yok telsimdi epey oldu değiştireli 3g alıyorum ama 32 kblik vodafonelardan ondan heralde sıkıntı. Bana +1 gün eklese yeter zaten. Sizlerde de öyleyse değiştirelim gidip diyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Arkadaşlar şu anda telefondan yaziyorum. Ilk olarak türkçe karakterler mevcut. Ekran çözünürlüğü sizi yanıltmasin. Gayet net. Internette gezerken felan çok iyi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ancak angry birds oyununu hiç takılmadan oynadım. Benim aldığım bayide son kalmıştı oda bana nasipmiş. 3 güne gelicekmis. Kaçırmayın bence çok güzel telefon

Corning firmasinin urettigi gorilla glass ekran kullaniliyor wf s'de. Bu ekran cizilmeye ve kirilmaya karsi normal ekranlara gore katbekat dayanikli olarak lanse ediliyor. Firma sayfasindan testlere bakabilirsin. Hor kullanirim diyorsan gg de ekran koruyucu ve kiliflar mevcut

www.corninggorillaglass.com
    Smartphone Glass | List of Mobile Cell Phones with Gorilla Phone Glass | Corning Gorilla Glass
    http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/htc

bu linkte baktığımızda htc wildfire s modeli yok ama.biraz kafa karıştırıcı durum

• Şunun arkadası için bir kılıf ve ekran içinde folyo gibi bişey olsa iyi olurdu. Soyulmasını istemiyorum telefonun :)
  • flash desteği varmı arkadaşlar bazı yerlerde yok deniliyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih52

quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Arkadaşlar şu anda telefondan yaziyorum. Ilk olarak türkçe karakterler mevcut. Ekran çözünürlüğü sizi yanıltmasin. Gayet net. Internette gezerken felan çok iyi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ancak angry birds oyununu hiç takılmadan oynadım. Benim aldığım bayide son kalmıştı oda bana nasipmiş. 3 güne gelicekmis. Kaçırmayın bence çok güzel telefon

Corning firmasinin urettigi gorilla glass ekran kullaniliyor wf s'de. Bu ekran cizilmeye ve kirilmaya karsi normal ekranlara gore katbekat dayanikli olarak lanse ediliyor. Firma sayfasindan testlere bakabilirsin. Hor kullanirim diyorsan gg de ekran koruyucu ve kiliflar mevcut

www.corninggorillaglass.com
    Smartphone Glass | List of Mobile Cell Phones with Gorilla Phone Glass | Corning Gorilla Glass
    http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/htc

bu linkte baktığımızda htc wildfire s modeli yok ama.biraz kafa karıştırıcı durum

www.gsmarena.com
    HTC Wildfire S - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/htc_wildfire_s-3777.php

Iphone 4te de kullaniliyor bildigim kadariyla sitede yazmiyor

• yahu yeter...ana ekran boş,tüm bağlantılar kapalı ve 2 saatte bir seviye azaldı yine pil...iade hakkı varsa iade düşünüyorum çünkü 1 hafta içinde taahütlerden vazgeçilebiliyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

yahu yeter...ana ekran boş,tüm bağlantılar kapalı ve 2 saatte bir seviye azaldı yine pil...iade hakkı varsa iade düşünüyorum çünkü 1 hafta içinde taahütlerden vazgeçilebiliyor sanırım

Veri transfer ayarlarınızı düzgün yapın. Ben telefonu dün öğlen şarjdan çıkardım hala yarıda sayılır.
  • arkadaşlar bide bu cihazda bluetooth dan hiçbirşey alamıyorum göndermiyorum cihazlar eşleşiyor,veri aktarımını yapmıyor,bide bluetoth ayarlarında görünebilir ol diye bi ayar war oda 120 sn den geri saymaya başlıyor,sürekli açık kalmıyor bunları nsl düzeltebiliz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

quote:

yahu yeter...ana ekran boş,tüm bağlantılar kapalı ve 2 saatte bir seviye azaldı yine pil...iade hakkı varsa iade düşünüyorum çünkü 1 hafta içinde taahütlerden vazgeçilebiliyor sanırım

Veri transfer ayarlarınızı düzgün yapın. Ben telefonu dün öğlen şarjdan çıkardım hala yarıda sayılır.

mesela?

ha derseniz wcdma ayarları?

demezler mi? sony ericsson 4 senelik p990 telefon bluetooth ve 3g tamamen açıkken 2 gün gidiyordu...yeni teknoloji,yeni pile ve yeni bir yapıya sahip olan telefon niye 10 saat gitmiyor?

işte vodafone a gidip konuşacağım taahhütlü kampanyalarda 1 hafta cayma vakti var sanırım. onu kullanacağım

• quote:

quote:

quote:

mesela?

demezler mi? sony ericsson 4 senelik p990 telefon bluetooth ve 3g tamamen açıkken 2 gün gidiyordu...yeni teknoloji,yeni pile ve yeni bir yapıya sahip olan telefon niye 10 saat gitmiyor?

işte vodafone a gidip konuşacağım taahhütlü kampanyalarda 1 hafta cayma vakti var sanırım. onu kullanacağım

HTC'nin sitesinde bile pil sürenizi uzatma yolu olarak verilmiş bir yönteme siz hala burun kıvırıyorsunuz. Zaten mobili interneti açınca o kendiliğinden bağlanacak 3G'ye. Dün sabah şarjdan aldım, 2 saat önce pil %65 iken şarja taktım. O da yurtdışına çıkacağımdan aletin şarjına güvenemediğimden.

• Bu alete sağlam bir batarya takmak lazım. Kendi pilinden herkes şikayetçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Arkadaşlar igo nereden indirdiniz?

Igo yukleyip kullananlar hava atmak yerine :) nereden indirdi nasil kurdu anlatabilirmi pm ile? 5. Sorusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 23 Temmuz 2011; 19:39:17 >
  • quote:

quote:

quote:

mesela?

Hocam ya sizin cihazda sorun var yada cidden ayarlarıyla alakalı sorununuz var.Nişanlıma aldık çarşamba günü kızın hiç gıkı çıkmadı şarjı 1 günü çıkarıyor.Sizde ekstra bir durum var bence.

Ayrıca eski ufak ekran telefonlarla kıyaslamayın yeni telefonları iphone kullananlarında şarjı 1 gün yetiyor eğer teli kullanıyorsa cidden.Bende htc desire s var benimde şarj anca 1 gün yetiyor.Dediğim gibi arkadaşım wildfire s kullanıyor o da 1 günü kurtarıyor.Siz ısrarla tüm ayarları da doğru yaptığınızı düşünüyorsanız cihazınızla alakalı sıkıntı olabilir gidin görüşün isterseniz bakalım nasıl çözüm üretcekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 23 Temmuz 2011; 19:41:59 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar igo nereden indirdiniz?

Igo yukleyip kullananlar hava atmak yerine :) nereden indirdi nasil kurdu anlatabilirmi pm ile? 5. Sorusum

Yıldızlı yerde maxi cep yazacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 23 Temmuz 2011; 20:00:22 >

• quote:

quote:

quote:

mesela?

P990'da kendi kendine mailleri arka planda kontrol ediyor, Facebook , tweter bildirimlerini alıyor , gps'e bağlı kalıyor , hava durumu güncellemelerini alıyor , uygulama güncellemerini kontrol ediyor olsaydı o da 2 günü zor görürdü

• @Sympatique çok teşekkür ederim
  • Ben halen benim gibi sorun yaşayan arkadaşların 32 kblik sim kart kullandığını düşünüyorum. Bakabilir misiniz rica etsem sim kartlarınıza ona göre 64 kbliğe geçicem. 32likler devamlı network arıyor ondan şarjı yiyor olabilir çünkü.
  • benimki telsim yazanlardan, sarj 2 gun gidiyor.

32 bit yani, zaten yeni simlerde sorunluymus
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.