Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende cep çiftçi 20 var galiba olmuyor.
  • Ben 15 lira ödemeli olanı almıştım 360 yapıyor ama farkettim ki bana 480 TL lik yani 20x24 e denk gelen fatura kesmişler.. Müşteri hizmetlerini aradım ödemem 15 tl gözüküyor sanırım shoptaki kız yanlış tutar kesti. Arıyorum açmıyorlarda bir sorun olur mu sizce, düzelttireyim mi?

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayqi -- 17 Temmuz 2011; 15:23:53 >
  • Aylık 10 TL ödemeyle alıcam, faturasını bu şekilde kestiler....

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Yanlız bu fatura kafanızı karıştırmasın vodafoneun belirlediği telefonun normal fiyatı 699 tldir.Sonuçta fatura size malolan tutar üzerinden kesildiğinden eğer + 20 lik şekilde aldıysanız 480 tl , + 15 lik şekilde aldıysanız 360 tl , +10 luk şekilde aldıysanızda 240 tl fatura keserler olması gerekende budur.Ama herhangibir taahhüt dışı durum olduğunda cihaz 699 üzerinden işlem görür bilginiz olsun arkadaşlar.

• Bu telefonu direk nakit satıyolar mı? Ya da 12 aylık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Aylık 10 TL ödemeyle alıcam, faturasını bu şekilde kestiler....

quote:

Yanlız bu fatura kafanızı karıştırmasın vodafoneun belirlediği telefonun normal fiyatı 699 tldir.Sonuçta fatura size malolan tutar üzerinden kesildiğinden eğer + 20 lik şekilde aldıysanız 480 tl , + 15 lik şekilde aldıysanız 360 tl , +10 luk şekilde aldıysanızda 240 tl fatura keserler olması gerekende budur.Ama herhangibir taahhüt dışı durum olduğunda cihaz 699 üzerinden işlem görür bilginiz olsun arkadaşlar.

peki sormadınız mı niye öyle kestiklerini? Ben desire s aldım 2 ay önce 24*49 dan normalde tutar 1176 tl.fatura 984 tl kesildi misal.sebebi de sırf cihazın tutarını faturalandırıyorlar o an cepneti 8 tl düştüğünden 41*24 veriyoruz esasen cihaza buda 984 tl ediyor.

Ya hata var yada wildfire s in uygulamasında bi farklılık var.Yinede bilgi almak daha iyi olacak ozaman.Alan arkadaşlardan birisi bilgi alabilir mi taahhüt bozulursa ne gibi bir ödeme çıkarıyorlarmış referans alınan fiyat 699 tl diye belirtilen fiyat mı olacak yoksa size kesilen 480 tl mi olacak bu önemli bir soru mesela :)

• Ödeyeceğim tutar belli zaten, fatura neden bu kadarlık diye sorma gereği bile duymadım....

quote:

peki sormadınız mı niye öyle kestiklerini? Ben desire s aldım 2 ay önce 24*49 dan normalde tutar 1176 tl.fatura 984 tl kesildi misal.sebebi de sırf cihazın tutarını faturalandırıyorlar o an cepneti 8 tl düştüğünden 41*24 veriyoruz esasen cihaza buda 984 tl ediyor.

Ya hata var yada wildfire s in uygulamasında bi farklılık var.Yinede bilgi almak daha iyi olacak ozaman.Alan arkadaşlardan birisi bilgi alabilir mi taahhüt bozulursa ne gibi bir ödeme çıkarıyorlarmış referans alınan fiyat 699 tl diye belirtilen fiyat mı olacak yoksa size kesilen 480 tl mi olacak bu önemli bir soru mesela :)
  • quote:

Ödeyeceğim tutar belli zaten, fatura neden bu kadarlık diye sorma gereği bile duymadım....

quote:

İlginçmiş :) neyse yarın uğrarım bende şimdi sıcakta hiç çıkasım yok dışarı.Nişanlıma almayı düşünüyorumda gri renkli sanırım açık renk olan çok beğendi onu bakalım bi sorun çıkmazsa bu hafta içi ona alacağız.İkimizde htc sahibi olmuş oluruz vf sayesinde :)

• Biri inceleme yapsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Bu telefonu direk nakit satıyolar mı? Ya da 12 aylık?

-
  • Mesela dh ın incelemesinde sanki cihaz bazen geç algılıyor gibi geldi menü geçişlerinde falan.Sizlerde durum nasıl arkadaşlar.sık sık olan bir durummudur bu ?
  • @CeSiN

Kontratta tüm tarifeler için cihaz bedeli 20 TL yazıyor. Tarifesine göre indirim yapıp kiminden 10, kiminden 15 TL tahsil ediyorlar. Sonuçta her tarifeye verilmesi gereken fatura 480 TL olmak zorunda.

Bir başka arkadaş cayma durumunu sormuştu, kontrattan ilgili bölüm:

HTC Wildfire S Anakonu
  • @gokmay teşekkürler bilgi için. O zaman faturamda bir yanlışlık yok dediğin gibiyse... Müşteri hizmetleri de ayda 15 tl ödeyeceğimi söyledi.
    Bir kaç resim çektim sizin için az sonra ekliyorum...
  • quote:

@CeSiN

Kontratta tüm tarifeler için cihaz bedeli 20 TL yazıyor. Tarifesine göre indirim yapıp kiminden 10, kiminden 15 TL tahsil ediyorlar. Sonuçta her tarifeye verilmesi gereken fatura 480 TL olmak zorunda.

Bir başka arkadaş cayma durumunu sormuştu, kontrattan ilgili bölüm:

HTC Wildfire S Anakonu

anladım demek öyle bir işleyiş yapıyorlar.Ordaki cari fiyat olarak neyi baz alacaklar fatura bedeli mi yoksa vf genelde son kullanıcı fiyatı diye bir fiyat söyler onu mu asıl soru bu ozaman çünkü 699 tl teyitini farklı 3-4 arkadaş almık bayi yada müşteri hizmetlerinden.Faturayla alakalı bir mevzu kalmadı ozaman.Bunuda yarın ben sorarım olmadı, 480 i referans alacaksa çok iyi :)

• Kutu İçeriği
     HTC Wildfire S Anakonu  HTC Wildfire S Anakonu

HTC Wildfire S Anakonu  HTC Wildfire S Anakonu

Aceleyle çektiğim fotoğraflar,umarım fikir verme açısından yarıdmcı olur. Menü geçişlerinde ve menü içinde yukarı-aşağı kaydırma gibi uygulamada herhangi bir takılma yok şu an... Ama ileride alet doldukça ne olur bilemem.. Bütün programları SDCard'a aktarma yoluna gideceğim. Forumlarda öyle birşeyler görmüştüm. Şimdi vaktim kısıtlı olduğu için inceleme benden bu kadar..Vakti olan arkadaşlar daha detaylı bir şey koyarsa hepmiz yararlanırız.

Bir de tavsiye ettiğiniz gözde Android uygulamalar nelerdir,bunları da paylaşabiliriz...

• Güle güle kullan. Ben de yarın kavuşacağım cihaza, inşallah....

quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

@gokmay teşekkürler bilgi için. O zaman faturamda bir yanlışlık yok dediğin gibiyse... Müşteri hizmetleri de ayda 15 tl ödeyeceğimi söyledi.
    Bir kaç resim çektim sizin için az sonra ekliyorum...
  • bugün biraz inceledim oldukça şirin bir tel küçücük gömlek cebinde bile taşınır, çokta sağlam gözüküyor...
  • ekran boyunu karşılaştır misiniz bilindik modellerle
  • ben bu telefonun birinci nesilini kullanmıştım eksilerini yazayım size eğer bu eksiklikler giderilmemişse sakın almayın

çözünürlüğü çok kötüydü simgeler bildiğiniz kare kare gözüküyordu bu yüzden
    çok yavaştı menü arası geçişlerde yavaşlığı görebiliyordunuz
    kamerası 5mp olmasına rağmen berbattı. çin malı telefonla gibi çekiyordu.
    grafik kartı olmadığından hiçbir oyunu açmıyordu. bunun yüzünden internet sayfalarında da akıcılık yoktu.
    ram i çok düşüktü. 2-3 sayfa filan açabiliyordun. fazlasında otomatik kapatıyordu.
    htc lerdeki klasik şarz sorunu bunda da vardı. çok çabuk bitiyordu kısacası
    pek ön planda bir model olmadığından custom rom bulmakta zorlanıyordun. güncellemelerde htc nin gözüne bakıyordun onlarda yılda 1-2 kez filan güncelleme yapıyor zaten.
    vs.. vs...

ucuz diye aldanmayın kısaca htc wildfire çok berbattı. bu sorunlar düzelmediyse boşuna almayın.

• İki telefonu karşılaştırmak isterseniz burdan bakın arkadaşlar:

Wildfire & Wildfire S
    www.gsmarena.com
    Compare HTC Wildfire vs. HTC Wildfire S - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=3777
  • rami 512 mb öncekinde 384 mb idi. bu tel için önemli bir sorunu çözer ekranda geçişlerde internette sıkıntı fazla kalmaz epeyde programı çok fazla sorun olmadan kaldırır...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.