Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WFS rootlu şekilde vodafoneden aldığımız fiyata göre çok iyi bir cihaz eşdeğer samsunglardan ekran kalitesi kasa kalitesi bile kat kat üstün ama bu saatten sonrada mantıksızlık. 500-600tl arası alınabilecek en iyi cihaz Motorola Atrix
  • 444-android de yayınlanan bir rom var arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. zaten aldığı puan ortada 1 haftadır kullanıyorum cihaz canavar gibi.

1-) Sadece Rom kurulumu;

1-Öncelikle MuesTie sense ve Superwipe dosyalarını sd kart ana dizinine atın.
    2-Telefonu recovery modunda açın.
    3-Ardından choose sd card seçeneğinden 'SuperWipe' dosyasını seçin ve yükleyin.
    4-Choose SD card seçeneğinden romu seçip kurulmasını bekleyin.
    5-Ardından telefonu yeniden başlatın.

2-) Data2sd ile Rom Kurulumu:

1-Öncelikle MuesTie sense ve Superwipe dosyalarını sd kart ana dizinine atın.
    2-Telefonu recovery modunda açın.
    3-Ardından choose sd card seçeneğinden 'SuperWipe' dosyasını seçin ve yükleyin.
    4-Choose SD card seçeneğinden MuesTie Sense seçip kurulmasını bekleyin.
    5-Ardından telefonu yeniden başlatın.
    6-Telefonu recovery modunda açın.
    7-Data2sd dosyasını flashlayın.
    8-Ardından telefonu yeniden başlatın.

http://www.mediafire.com/?eczqrkeo5yibd39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 18 Şubat 2013; 8:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

CM10 indirdim güzelmiş

Bu alete android 4.1 bile oluyor yahu

Oluyorda nasıl oluyor :) stabil sayılır ama bizim cihaz programlarda kasıyor 4.1 yükleyince :) bence en iyisi 2.3.5 de hafıza artırımı yapıp yola devam demek sonuçta mal belli :)

• Telefonu cokerttim galiaba . Hersey cok guzel gidiyordu :-) :-) speed romunu yukledim reboot yaptim beats audio da takili kaliyor :-) :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Telefonu cokerttim galiaba . Hersey cok guzel gidiyordu :-) :-) speed romunu yukledim reboot yaptim beats audio da takili kaliyor :-) :-)

Bazen bendede oluyor, bataryayi cikarip eger sarji yoksa biraz dolduktan sonra tekrar acinca düzeliyor. Ama gec aciliyor Speed DROID rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Telefonu cokerttim galiaba . Hersey cok guzel gidiyordu :-) :-) speed romunu yukledim reboot yaptim beats audio da takili kaliyor :-) :-)

Bazen bendede oluyor, bataryayi cikarip eger sarji yoksa biraz dolduktan sonra tekrar acinca düzeliyor. Ama gec aciliyor Speed DROID rom.

evet hocam dediğin gibi oldu . gece hüzünlü bir şekilde açık bırakarak yatmıştım. sabah bir baktım açılmış . şimdi kullanıyorum . fakat dahili bellek çok az. stock romdakinden daha az yükleme yapabildim. çoğu dosyayı hafıza kartına atmıyor yine.app mgr 3 kullanıyorum ama yine çoğu dahili bellekte.başka bir program mı var acaba?

• beyler bu telefonun almak ıstıyorum telefonu ilk aldığınızda boş önbellek miktarı ne kadar bu neım için önemli kayıt uzerınde değil gerçekde olan boş önbellek miktarı ne kadar (örn htc chacha 40 mb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

beyler bu telefonun almak ıstıyorum telefonu ilk aldığınızda boş önbellek miktarı ne kadar bu neım için önemli kayıt uzerınde değil gerçekde olan boş önbellek miktarı ne kadar (örn htc chacha 40 mb)

150 mb boş alan ile geliyor sonra malum Data2sd vb. yöntemlerle arttırılıyor.
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam dediğin gibi oldu . gece hüzünlü bir şekilde açık bırakarak yatmıştım. sabah bir baktım açılmış . şimdi kullanıyorum . fakat dahili bellek çok az. stock romdakinden daha az yükleme yapabildim. çoğu dosyayı hafıza kartına atmıyor yine.app mgr 3 kullanıyorum ama yine çoğu dahili bellekte.başka bir program mı var acaba?

sd kartin bir bolumunu ext2 yap ve link2sd yi yukle marketten. Bende bi ton sey yuklu herzaman 50 mb bosta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sd kartin bir bolumunu ext2 yap ve link2sd yi yukle marketten. Bende bi ton sey yuklu herzaman 50 mb bosta.

hemen araştırıp nasıl yapıldığını öğrenip yüklüyorum hocam çok sağol

• ARKADAŞLAR, ROM U YETERSİZ BULANLAR, HAFIZA YETERSİZ UYARISI ALIP UYGULAMA YÜKLEYEMEYENLER; AŞAĞIDAKİ DEDİKLERİMİ YAPIN, ROOT LA FİLAN UĞRAŞMAYIN, GARANTİ MARANTİ GİTMESİN..UYGULAMALARI HAFIZA KARTINA KURUN RAHATLASIN TEL.

Arkadaşlar htc wildfire s te HAFİZA SORUNUNA ROOTSUZ KESİN ÇÖZÜMÜ BÖYLE YAPTIM;

aŞAĞIDAKİ Dosyayı indirin;

http://www.mediafire.com/?86jlm24bs102650

sonra;

HTC sync i yükleyin ( bunu yüklemenizi sadece arada usb driverini kullanmanız için gerekli.)

sonra indirdiğiniz dosyadaki ADB Klasörünü çıkarın masaüstüne,

sonra USB KABLOSU İLE TEL.İ pc ye bağlayın ve BAĞLANTI TÜRÜNÜ """HTC SYNC" YAPINN! (BURASI ÖNEMLİ)

SONRA MASAÜSTÜNDEKİ ADB KLASÖRÜNDE KARTATASİ.EXE DOSYASINA ÇİFT TIKLAYIN OLAY TAMAMDIR.

ARTIK ROM DAKİ UYGULAMALARIN HEPSİNİ SD KARTA TAŞIYABİLİRSİNİZ!

VE BUNDAN SONRA UYGULAMALARI SD KARTA KURACAKTIR.

NOT: ÖNEMLİ ŞEYLER TESPİT ETTİĞİM;

---BİR UYGULAMAYI WİDGET OLARAK KULLANMAK İSTİYORSANIZ TEL. HAFIZASINDA KALMALI

---DEDİKLERİMİ YAPTIKTAN SONRA, KENDİ ELİNİZLE TELDEKİLERİ HAFIZAYA TAŞIMANIZ GEREKEBİLİR

---- Bundan sonra yükleyecegnz uygulamaları tel.e kurabilir siz onu tekrar hafıza kartına uygulamaları yönet bölümünden tasıyın.

----Bu işlemi yapacak olanlar sd hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları class 4 ün üstünde olursa cok iyi olur. mesela benim class 4 , o yüzden bazen açıldıktan sonra ikonlar filan gec gelebilyor..

• Kullanışlı telefon değil....
    4 ay once aldım..
    aldığıma pişman oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

Arkadaşım, aylardır güç düğmesi sıkıntısı çekiyorum, hele son zamanlarda anca sert bir cismin ucu ile bastırdığımda tepki veriyordu, bu süre zarfında servise yollamak da bir türlü nasip olmadı.

Dediğiniz şeyi uyguladım, şu anda en ufak basışta bile tuş algılıyor. Açıkçası neden bu şekilde bir reaksiyon olduğu ile ilgili bir fikrim yok, ancak üzümünü ye bağını sorma misali kullanacağım :)

Böyle yararlı bir bilgiyi paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. ;)

Yalnız şu var, alkolu ilk önce kulak temizleme çubuğu ile bandırıp tuşun üzerine sürdüm. Bu şekilde tuşun içerisine kadar alkol ulaşmayacağını düşündüm ve ardından iğnesi takılı şırınga ile damlatmayı denedim. 3-4 iğne ucu damlası bıraktım üzerine, 5-10dk bekleyip telefonu çalıştırdım. Sakındığım bir nokta var, alkolü biraz fazla kaçırdığımı düşünüyorum, acaba cihaz üzerinde bir yan etkisi olabilir mi ?

Bir süre trafiğe çıkarma yeterli olur bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: DR4G0N

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

Arkadaşım, aylardır güç düğmesi sıkıntısı çekiyorum, hele son zamanlarda anca sert bir cismin ucu ile bastırdığımda tepki veriyordu, bu süre zarfında servise yollamak da bir türlü nasip olmadı.

Dediğiniz şeyi uyguladım, şu anda en ufak basışta bile tuş algılıyor. Açıkçası neden bu şekilde bir reaksiyon olduğu ile ilgili bir fikrim yok, ancak üzümünü ye bağını sorma misali kullanacağım :)

Böyle yararlı bir bilgiyi paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. ;)

Yalnız şu var, alkolu ilk önce kulak temizleme çubuğu ile bandırıp tuşun üzerine sürdüm. Bu şekilde tuşun içerisine kadar alkol ulaşmayacağını düşündüm ve ardından iğnesi takılı şırınga ile damlatmayı denedim. 3-4 iğne ucu damlası bıraktım üzerine, 5-10dk bekleyip telefonu çalıştırdım. Sakındığım bir nokta var, alkolü biraz fazla kaçırdığımı düşünüyorum, acaba cihaz üzerinde bir yan etkisi olabilir mi ?

Bir süre trafiğe çıkarma yeterli olur bence...

ahahaha benim wildfire s hala tas gibi. en ufak sorun yok 20 aylik cihaz. InfraRom v0.3, Adreno 200 Libs ve Dust kernel var. Ohh misss. 245-815 Mhz'de performance ve sio'da calisiyor. yag mubarek yag.

• Eylül 2012'de aldığım cihazın geçen hafta dokunmatiği arızalandı. Ekranın solunda ve sağında kalan alanlarda dokunmatik çalışmazken, orta kısımda herhangi bir sorun yoktu. Tamiri için Teleservice'e bıraktım. Tam bir hafta içinde telefon geldi. Arızası giderildi, sorun yok diye not düşmüşler evrağına ama bu seferde ekranın en sağındaki dokunmatik alanlar yine çalışmıyor... Tekrar servise bıraktım, inşallah çözülür...
  • merhaba wildfire s cihazıma güncelleme yapamıyorum yeterli hafızayı bulamıyor bu güncelleme sorununu root-rom kullanmadan yapabilmem mümkün mü?
  • wildfire s cihazıma güncelleme yapamıyorum yeterli hafızayı bulamıyor bu sorunu root-rom kullanmadan halledebilmem mümkün mü?
  • birkaç yöntem var ama sağlıklı olmuyor en güzeli root yapıp custom rom ve data2ext yükleyip hafıza kartını telefon hafızası gibi görmek
  • Arkadaşlar benim telefonumda htc wildfire s ,telefonun güç düğmesine basıyorum çok zor açılıyor ekran ,aynı sorun ses kısma tuşundada var ,ses açarken sorun yok kapatırken basıyorum basıyorum işlemiyor , garantisi var hala 7-8 ay ,göndersem yaparmı garanti ,daha önce gönderen oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Arkadaşlar benim telefonumda htc wildfire s ,telefonun güç düğmesine basıyorum çok zor açılıyor ekran ,aynı sorun ses kısma tuşundada var ,ses açarken sorun yok kapatırken basıyorum basıyorum işlemiyor , garantisi var hala 7-8 ay ,göndersem yaparmı garanti ,daha önce gönderen oldumu ?

Denemenizi tavsiye ederim:

quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.