Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Orijinalden alıntı: osman13

cihazım da volume down + power tuşuna basınca gelen ekranda şu yazıyor,
    locked
    s-on rl
    hboot 1.09.0099
    radio 7.57.39.10m
    feb 8 2012

şimdi sorum şu, yazılımsal olarak s off yapıp rom yükleyebilirmiyim ??

unlucked yapilabiliyir yazilimla, s-on kaliyor ancak her turlu root ve rom yukleme islemi gerceklestirilebiliyor.

daha detaylı bilgi verebilirmisin? bir yakınım için wildfire S'i rootlayıp gereksiz programları silmek istiyorum; hafıza sorunu yüzünden

ayrıca

orjinal türkçe rom bulunuyor mu ? daha önce kullandığım desire Z de orjinal türkçe rom'u bulamamıştım.

Teşekkürler.

• Tavsiyeleriniz doğrultusunda bu cihazı aldım. Küçük ve güzel bir cihaza benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefona surekli bilgi mesaji geliyor 50 kodlu..eskiden vardi. ya bahcelievler yok abdullahpasa gibi baz istasyonu isimlrri geliyor nasil kapatabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

Arkadaslar telefona surekli bilgi mesaji geliyor 50 kodlu..eskiden vardi. ya bahcelievler yok abdullahpasa gibi baz istasyonu isimlrri geliyor nasil kapatabilirim

ayarlar/arama/ hücre yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Arkadaslar telefona surekli bilgi mesaji geliyor 50 kodlu..eskiden vardi. ya bahcelievler yok abdullahpasa gibi baz istasyonu isimlrri geliyor nasil kapatabilirim

ROM yüklü olduğu için bulamadım... Cell hücre demek o şekilde bakın bunu çözemeyen arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

ROM yüklü olduğu için bulamadım... Cell hücre demek o şekilde bakın bunu çözemeyen arkadaşlar

• o zaman sms ayarlarından bi bakın
  • sense 3 ve 4 ile gelen hava durumu albümler gibi widget ler içeren kilit ekranı yüklenemiyor mu bizim cihazlara ?
  • Bu cihazı alalı bir hafta oluyor. Genel izlenimin şöyle:
    Tasarım olarak kompak bir cihaz. Küçük ama şirin bir tasarımı var. Siyahta arkadaki htc logosu oldukça dikkat çekici ve güzel duruyor. Plastik malzemenin kullanıldığı kasa sınıfının ortalamasında bir kalite sunuyor. Yalnız arka kapak parmak izi tutuyor ve elden bazen kolaylıkla kayabiliyor. Ön yüzdeki ahizenin içerisine yerleştirilen led bildirim ışığı cihaza ayrı bir hava katıyor ve çok kullanışlı. Zira pilin kritik seviyeye geldiğini,mail geldiğini,mesaj ve cevapsız çağrı geldiğini bu led sayesinde anlıyorsunuz. Ayrıca ayarlardan nelerin daha bu led ile bildireleceğini ayarlamanız da mümkün.

Cihazın ahizesindeki bu alüminyum benzeri tasarım anlayışı,çerçevede de devam ediyor. Öndeki htc logosu içe gömük vaziyette ve çok şık. Bu tip orta segment telefonlarda bu tip tasarım detaylarına rastlamak pek mümkün değildir.

Kullanıma gelince cihaz 2.3.5 ile geliyor. htc sense sürümü 2.1. Sense arayüzü zaten kullanım kolaylığı ile ünlü bir arayüz. İlk android deneyimim ve cihazım olduğu için samsung touchwiz nasıldır bilemiyorum ama benim açımdan ios ile birlikte bu arayüze alışmak fazla zor olmadı. Tabi asla bir ios olamaz ki zaten amacım ios ile bunu karşılaştırmak değil.

Görüşme kalitesi ortalama seviyede. Özellikle rüzgarlı havalarda yaptığım görüşmelerde sesimin karşı tarafa net ulaştığını gördüm. Bu beni memnun etti. Karşı taraftan gelen ses anlaşılabilir ve iyi seviyede. Yalnız karşı taraftan gelen seste hafif bir boğukluk var. Bu rahatsız edici seviyede değil ama üst seviye cihazlarla kıyaslandığında seste boğukluğun farkına varıyorsunuz. dolayısıyla ses bu haliyle Sınıfının standartlarında. Zira gürültü engelleme vs. özellikleri bulunmuyor bu cihazda. Ayrıca sar değerinin düşük olması uzun görüşmelerde bu cihazın sizin dostunuz olacağı anlamını taşıyor.

Çekim Kalitesi; Üst düzey çekim kalitesi var. Antenle ilgili bir sıkıntı bulunmuyor.

Pil 1 günü zar zor çıkartıyor. BUnda ana etken internete sürekli bağlı olması ve ful senkronizasyonla cihazınızı kullanmanız. Zaten akıllı telefon internetsiz bir şeye benzemeyeceğinden pil gücünü arttırmak için interneti kapatımak tek çare. bu da saçma sapan bir şey olacağı için üst düzey pil performansı isteyen arkadaşlar bu cihazı bir kez daha düşünsünler.
    Kullanımım; gmail,yahoo,twitter senkronizasyonu,günde 3 saat kadar internet kullanımı ve 20 dk. telefon görüşmesi ile 1.5 günü buluyorum. Ana telefonumdaki kadar yoğun kullansam şarj aletimi yanımdan hiç ayıramayacağım demektir.

Kamera; 5mp. kamera gündüz çekimlerinde gayet tatminkar. Sepya,gri tonlama gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Otomatik odaklama mevcut. İnsan fotoğrafları çekerken yüze odaklanıp başarılı portre fotoğrafları çekmenize olanak tanıyor. Kamera sınıfının ilerisinde kesinlikle...

Oyun ve video performansı; mp4 vs. gibi düşük videoları çalıştırsa da ekranın küçüklüğü nedeniyle izlemek keyifli değil. Oyunlarda da mütevazi olmak gerekiyor. Sınıfının standartlarındaki oyunlarda iyi ama fazlasını beklemeyin.

Müzik; Kalite standart seviyede. kulaklık sesini yüksek veriyor. Yolculuklarda radyo vs. dinleyip vakit geçirmeniz için ideal ama fazlasını beklemeyin kalite olarak. Zira beats audio gibi teknolojiler yok bu cihazda. Yalnız müzik oynatıcısını beğendim. Kullanımı oldukça kolay ve albüm kapağını gösterebiliyor. Ekolayzır ayarı yok.

Sonuç: Htc; küçük,kompak ve kaliteli bir cihaza imza atmış. Gerçi bu model uzun süredir satışta ve artık eskidiği için birçok kişi başka cihazlara yönelecektir. Bende lg l3, htc desire c, samsung mini arasında kaldım ve bunu tercih ettim. Tercihimdeki en büyük sebep malzeme kalitesi, tasarım ve kamera. Şu ana kadar pil performansı dışındaki diğer özellikleri kendi sınıfıyla karşılaştırdığımda yeterli diyebilirim. Fiyat olarak 430TL seviyelerinde olan bu cihaz fiyatını kesinlikle hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu cihazı alalı bir hafta oluyor. Genel izlenimin şöyle:
    Tasarım olarak kompak bir cihaz. Küçük ama şirin bir tasarımı var. Siyahta arkadaki htc logosu oldukça dikkat çekici ve güzel duruyor. Plastik malzemenin kullanıldığı kasa sınıfının ortalamasında bir kalite sunuyor. Yalnız arka kapak parmak izi tutuyor ve elden bazen kolaylıkla kayabiliyor. Ön yüzdeki ahizenin içerisine yerleştirilen led bildirim ışığı cihaza ayrı bir hava katıyor ve çok kullanışlı. Zira pilin kritik seviyeye geldiğini,mail geldiğini,mesaj ve cevapsız çağrı geldiğini bu led sayesinde anlıyorsunuz. Ayrıca ayarlardan nelerin daha bu led ile bildireleceğini ayarlamanız da mümkün.

Cihazın ahizesindeki bu alüminyum benzeri tasarım anlayışı,çerçevede de devam ediyor. Öndeki htc logosu içe gömük vaziyette ve çok şık. Bu tip orta segment telefonlarda bu tip tasarım detaylarına rastlamak pek mümkün değildir.

Kullanıma gelince cihaz 2.3.5 ile geliyor. htc sense sürümü 2.1. Sense arayüzü zaten kullanım kolaylığı ile ünlü bir arayüz. İlk android deneyimim ve cihazım olduğu için samsung touchwiz nasıldır bilemiyorum ama benim açımdan ios ile birlikte bu arayüze alışmak fazla zor olmadı. Tabi asla bir ios olamaz ki zaten amacım ios ile bunu karşılaştırmak değil.

Görüşme kalitesi ortalama seviyede. Özellikle rüzgarlı havalarda yaptığım görüşmelerde sesimin karşı tarafa net ulaştığını gördüm. Bu beni memnun etti. Karşı taraftan gelen ses anlaşılabilir ve iyi seviyede. Yalnız karşı taraftan gelen seste hafif bir boğukluk var. Bu rahatsız edici seviyede değil ama üst seviye cihazlarla kıyaslandığında seste boğukluğun farkına varıyorsunuz. dolayısıyla ses bu haliyle Sınıfının standartlarında. Zira gürültü engelleme vs. özellikleri bulunmuyor bu cihazda. Ayrıca sar değerinin düşük olması uzun görüşmelerde bu cihazın sizin dostunuz olacağı anlamını taşıyor.

Çekim Kalitesi; Üst düzey çekim kalitesi var. Antenle ilgili bir sıkıntı bulunmuyor.

Pil 1 günü zar zor çıkartıyor. BUnda ana etken internete sürekli bağlı olması ve ful senkronizasyonla cihazınızı kullanmanız. Zaten akıllı telefon internetsiz bir şeye benzemeyeceğinden pil gücünü arttırmak için interneti kapatımak tek çare. bu da saçma sapan bir şey olacağı için üst düzey pil performansı isteyen arkadaşlar bu cihazı bir kez daha düşünsünler.
    Kullanımım; gmail,yahoo,twitter senkronizasyonu,günde 3 saat kadar internet kullanımı ve 20 dk. telefon görüşmesi ile 1.5 günü buluyorum. Ana telefonumdaki kadar yoğun kullansam şarj aletimi yanımdan hiç ayıramayacağım demektir.

Kamera; 5mp. kamera gündüz çekimlerinde gayet tatminkar. Sepya,gri tonlama gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Otomatik odaklama mevcut. İnsan fotoğrafları çekerken yüze odaklanıp başarılı portre fotoğrafları çekmenize olanak tanıyor. Kamera sınıfının ilerisinde kesinlikle...

Oyun ve video performansı; mp4 vs. gibi düşük videoları çalıştırsa da ekranın küçüklüğü nedeniyle izlemek keyifli değil. Oyunlarda da mütevazi olmak gerekiyor. Sınıfının standartlarındaki oyunlarda iyi ama fazlasını beklemeyin.

Müzik; Kalite standart seviyede. kulaklık sesini yüksek veriyor. Yolculuklarda radyo vs. dinleyip vakit geçirmeniz için ideal ama fazlasını beklemeyin kalite olarak. Zira beats audio gibi teknolojiler yok bu cihazda. Yalnız müzik oynatıcısını beğendim. Kullanımı oldukça kolay ve albüm kapağını gösterebiliyor. Ekolayzır ayarı yok.

Sonuç: Htc; küçük,kompak ve kaliteli bir cihaza imza atmış. Gerçi bu model uzun süredir satışta ve artık eskidiği için birçok kişi başka cihazlara yönelecektir. Bende lg l3, htc desire c, samsung mini arasında kaldım ve bunu tercih ettim. Tercihimdeki en büyük sebep malzeme kalitesi, tasarım ve kamera. Şu ana kadar pil performansı dışındaki diğer özellikleri kendi sınıfıyla karşılaştırdığımda yeterli diyebilirim. Fiyat olarak 430TL seviyelerinde olan bu cihaz fiyatını kesinlikle hakediyor.

kardeş sen baya geç kalmışsın yalnız :)

• Farkındayım
    Yine de daha geçen hafta cihazı almadan böyle kapsamlı bir değerlendirme bulamamıştım, bundan sonra alacak olan olrsa(artık birçok yerde dahi bulunmuyor) faydalansın diye düşündüm.
    2.si can sıkıntısı nedeniyle yazdım bunu
  • Cihaz güzel ama dahili hafıza şaka gibi 150 mb.. 2 program yükledimi doluyor.. Batarya kullanımını yok diyecek gibi sayın.. Mobil şebekede 3,4 dk telefonla oynasam hemen 1 diş düşüyor.. Facebooka girince telefon resmen şarjını boşaltıyor ve ateş alacak gibi oluyor.. Ve aşırı derecede ağır bazen duvara fırlatasım geliyor..

Diger kullanımlarda ;
    Telefon görüşmelerinde çok iyi düşme vs yok ses kalitesi çok iyi çekim gücü güzel..
    Kamera yeterli seviyede
    dokunmatik ve htc görselleri güzel
    Kasası mükemmel sağlam.. zaten kenarları metal defalarca yere asfalta düşürdüm hiç bişey olmadı..

Kısacası ben androidi tam anlamıyla kullanacam diyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum almayın.. ben aldım pişmanım..
    Ama normal kullanım için ben arama yapacam mail atacam vs için arıyorsanız alabilirsiniz pişman olmazsınız.
  • Zaten androidi tam anlamiyla kullanmak icin onex+, s3 gibi bir cihaza ihtiyac var. Bu orta alt seviye bir cihaz. Bunda sadece maillere bakilir, google drivedan belge takibi yapilir,haber okunur. Oyun oynanmaz mesela, tabi angry bird, fruit ninja ve birkac shoot'm up haric.
    Ayrica android marketteki her uygulama calismaz. Ekranla uyumlu olmasi lazim.
    Ama bu fiyata kaliteli,kamerasi iyi olan ve isini iyi yapan bir cihaz.
    Ama ben androidi gercekten kullanacagim derseniz, dedigim gibi tercihiniz yuksek perf. Cihazlar olmalidir...

• cihazımın kulaklığı bozuldu htc ile konuştum cihazıda yollayın dediler fakat ben cihaz olmadan kulaklığı yolladım. şikayetimi belirten bir dilekçe yazdım, vodafone kampanya cihazı olduğunu ve alırken fatura vermediklerini söyledim sadece garanti belgesiyle yolladım. sizce onarım&değişim yaparlar mı ?
  • VAAR SATILK TEMİİİZ WİLDFİRE S
  • telefon yazılım ile son android versiyonuna geçiyor mu arkadaşlar? 250 lira para sayılıp alınır mı 2. el olarak? Elim genişleyince kardeşime hediye düşünüyorumda
  • Bende htc wildfire s var almaz olaydım çok kötü bir telefon ekran donma yapıyor telefonu kitleyip baştan açınca geri düzeliyor çok saçma bir şey...Birde bunun nedenini ögrendim sag alt köşedeki arama tuşundan dolayıymış dikkat ederseniz Htc bundan sonraki telefonlarında sağ alt köşedeki arama tuşunu diğer telefonlarında uygulamadı....ÇOK KÖTÜ BİR TELEFON ama tek güzel olan şeyi ses kalitesi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearn™33

Bende htc wildfire s var almaz olaydım çok kötü bir telefon ekran donma yapıyor telefonu kitleyip baştan açınca geri düzeliyor çok saçma bir şey...Birde bunun nedenini ögrendim sag alt köşedeki arama tuşundan dolayıymış dikkat ederseniz Htc bundan sonraki telefonlarında sağ alt köşedeki arama tuşunu diğer telefonlarında uygulamadı....ÇOK KÖTÜ BİR TELEFON ama tek güzel olan şeyi ses kalitesi.....

Yapmadığınız güncelleme varsa yapın sonra telefona format atın kitlenme donma falan kalmaz. Arama tuşuyla kilitlenmenin de hiçbir alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

harikasın sen ya! diyecek bi şey bulamıyorum. 4 aydır hakkaten kas gücüyle açıyordum telefonun tuşunu. şu an bir tüy gibi hassas!

• 1.5 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum telefonumu. ben de şu vodafone kampanyasından alanlardanım. miadını dolduruyor tabii cihaz yavaş yavaş. ilk aldığımda hemen telefonu unlock edip (eminönü'nde bir yer yapıyordu) root yapmıştım ve birçok rom denedim; android işletim sistemini bu telefonda öğrendim. ilk aldığım 4-5 ay belki de 15 20 kere sistemi yeniden kurmuşumdur. bir süre sonra normalleşmeye başlıyor tabii her şey. telefonu sadece günlük kullanım için kullanmaya başlıyorsunuz. arama yapayım, mesaj atayım, kameramı düzenli kullanayım, instagram, twitter, facebook, tumblr, foursquare, dropbox gibi uygulamalar hemen elimin altında olsun.

çoğu rom günlük kullanımda sorunlar çıkarıyordu. en son yaklaşık 7-8 ay önce infraRom'u kurarak stabiliteye ulaştım. hiç oyun yok telefonumda, o işi tabletimde hallediyorum. çok hızlı işlem yaptığınızda takılmalar oluyor tabii, artık alışıyorsunuz ama bir yerden sonra. hele internet browser performansı gerçekten iyi değil, çoğu zaman google'ın ötesine geçmemeye çalışıyorum.

başlıca kullandığım uygulamaları da yazayım:
    outlook, es file explorer, foursquare, işcep, facebook, ekşin, tumblr, youtube, dropbox, twitter, whatsapp, istanbul ulaşım, mackolik, mynet sinema, 8tracks (güzel bir online müzik uygulaması), instagram, shazam, colordict, colornote, 3g watchdog, fizy, ezan vakti, luck patcher, endomondo, documents to go, gmail, sense 4 clock white.

dış kasa olarak çok iyi gerçekten performansı, ben başka bir telefonu bu kadar fazla düşürseydim hali ne olurdu bilmiyorum. ilk 6 ay kadar çok koruma heveslisiydim telefonu: ekran koruyucuları, kılıflar vs. sonra telefona gerçekten dokunmayı özledim ve uzun bir süredir çıplak kullanıyorum telefonu. bu yüzden de arka kapağında küçük oyulmalar var düşmeden dolayı, görmemeye çalışıyorum. zaten artık takmıyorum da, işimi görsün diyorum, yeter.

bir de yukarıdaki giride bahsettiğim tuş sorunu vardı, onu da şimdi (arkadaş sağ olsun) hallederek rahatladım ve telefonu biraz daha sevdim.

bir telefonu benimsemek gerçekten başka bir şey. 2. telefonum olan 6680 kadar benimsedim wildfire s'i de.

hoş kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 29 Nisan 2013; 16:53:53 >

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.