Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazım da volume down + power tuşuna basınca gelen ekranda şu yazıyor,
    locked
    s-on rl
    hboot 1.09.0099
    radio 7.57.39.10m
    feb 8 2012

şimdi sorum şu, yazılımsal olarak s off yapıp rom yükleyebilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

cihazım da volume down + power tuşuna basınca gelen ekranda şu yazıyor,
    locked
    s-on rl
    hboot 1.09.0099
    radio 7.57.39.10m
    feb 8 2012

şimdi sorum şu, yazılımsal olarak s off yapıp rom yükleyebilirmiyim ??

unlucked yapilabiliyir yazilimla, s-on kaliyor ancak her turlu root ve rom yukleme islemi gerceklestirilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Arkadaşlar benim telefonumda htc wildfire s ,telefonun güç düğmesine basıyorum çok zor açılıyor ekran ,aynı sorun ses kısma tuşundada var ,ses açarken sorun yok kapatırken basıyorum basıyorum işlemiyor , garantisi var hala 7-8 ay ,göndersem yaparmı garanti ,daha önce gönderen oldumu ?

denedinmi yazdığım yöntemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Arkadaşlar benim telefonumda htc wildfire s ,telefonun güç düğmesine basıyorum çok zor açılıyor ekran ,aynı sorun ses kısma tuşundada var ,ses açarken sorun yok kapatırken basıyorum basıyorum işlemiyor , garantisi var hala 7-8 ay ,göndersem yaparmı garanti ,daha önce gönderen oldumu ?

denedinmi yazdığım yöntemi :)

Hocam denedim ancak benim tuş içine gidik baya ,biraz arttı temas ama garantide o tuşu eski haline getirirlermi onu düşünüyorum ..
  • arkadşlar yorumları okudum ancak halen kafamda soru işaretleri var cevaplarsanız sevinirim:
    Bu cihazın pil performansı nasıldır?
    led durum ışığı belli aralıklarla mı yanıp sönüyor yoksa sadece mesaj ve cevapsız çağrı geldiğinde mi yanıp sönmeye başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

arkadşlar yorumları okudum ancak halen kafamda soru işaretleri var cevaplarsanız sevinirim:
    Bu cihazın pil performansı nasıldır?
    led durum ışığı belli aralıklarla mı yanıp sönüyor yoksa sadece mesaj ve cevapsız çağrı geldiğinde mi yanıp sönmeye başlıyor?

led mesaj geldğinde sarı yanıp sönmeye başlıyor. şarj azaldığındada kırmızı yanıp sönüyor. pili kullanıma göre değişiyor çok yoğun kullanırsan 4 saatte biter :( sıfır alıcaksan bence git buna yakın fiyata motorola atrix var onu al çok daha iyi
  • benım ıstedıgım sarjı uzun gıtsın, dayanıklı olsun,kucuk olsun. Zıra 2. Telefon olarak kullanacagım ıcın oyle her oyunu acsın,ust duzey performans gostersıın gıbı bır derdım yok.
    Iphone aldıktan sonra sarj problemı nedenıyle e72yı kullanmaya devam edıyorum. Ancak artık menude gezerken bıle yavasladı. E72 ıle kıyaslarsanız wıldfıre mı e72 mı dersınız?
  • quote:

benım ıstedıgım sarjı uzun gıtsın, dayanıklı olsun,kucuk olsun. Zıra 2. Telefon olarak kullanacagım ıcın oyle her oyunu acsın,ust duzey performans gostersıın gıbı bır derdım yok.
    Iphone aldıktan sonra sarj problemı nedenıyle e72yı kullanmaya devam edıyorum. Ancak artık menude gezerken bıle yavasladı. E72 ıle kıyaslarsanız wıldfıre mı e72 mı dersınız?

Bu cihazın ne yazık ki pil performansı yok. Her bileşeni eski, fazla enerji kullanıyor. Eğer ikinci telefon olarak kullanacaksan arkadaşın dediği üzere Atrix daha iş görür.
  • quote:

benım ıstedıgım sarjı uzun gıtsın, dayanıklı olsun,kucuk olsun. Zıra 2. Telefon olarak kullanacagım ıcın oyle her oyunu acsın,ust duzey performans gostersıın gıbı bır derdım yok.

Şarjı uzun gidecek telefon arıyorsanız akıllı telefonları direk eleyin derim. Hepsinin sarj süresi kullanıma göre 1-1.5 gün, 2.telefon olarak kullanacağınız için sadece arama, mesaj vb. işleri yerine getirmesi yetecekse 100TL civarında satılan akıllı olmayan telefonlara bakın derim. Bunun dışında E72'e göre iyi bir telefon fakat eğer bu telefona 400-500TL verecekseniz diğer mesajlardada denildiği gibi Motorola Atrix almak daha iyi seçim olur.

• Arkadaşlar sizce bu telefonu alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Arkadaşlar sizce bu telefonu alayım mı?

bak bir üst mesajda ne yazmışımalma 240 liraya geldi bana tel ama sen 450den alırsın ancak değmez onada. telefonda zaten kronik tuş sorunu var bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 23 Mart 2013; 15:12:16 >
  • quote:

quote:

bak bir üst mesajda ne yazmışımalma 240 liraya geldi bana tel ama sen 450den alırsın ancak değmez onada. telefonda zaten kronik tuş sorunu var bide.

Ne alayım o zaman?500TL bütçem var üstüne çıkamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Şarjı uzun gidecek telefon arıyorsanız akıllı telefonları direk eleyin derim. Hepsinin sarj süresi kullanıma göre 1-1.5 gün, 2.telefon olarak kullanacağınız için sadece arama, mesaj vb. işleri yerine getirmesi yetecekse 100TL civarında satılan akıllı olmayan telefonlara bakın derim. Bunun dışında E72'e göre iyi bir telefon fakat eğer bu telefona 400-500TL verecekseniz diğer mesajlardada denildiği gibi Motorola Atrix almak daha iyi seçim olur.

anladığım kadarıyla çok kötü bir cihaz değil. Ancak bu fiyata tercih edilebilecek daha iyi cihazlar var. Mesela yine htcnin desire c modeli var ve teknosa indirimli fiyatı 499TL. Yalnız onda led bildirim ışığı yokmuş, büyük handikap.
    Atrix ise 500 liranın üzerinde ve o kadar çıkmaya gerek yok.
    Sony tipoya baktım ama kıyasla sitesinde karşılaştırma yaptığımda widlfire s tipoyu solluyor.

• Telefonda batarya değil kondansatör var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

motorola atrix bu telefonu al wildfire s ten kat kat daha iyi herşeyiyle. wildfire s 512 mb hafızası var bunun 16 gb :) çift çekirdekli işlemcisi daha büyük bataryası ve ekranı var üstelik. dün almış olsan 100 lira hediye çeki vardı 500 liraya geliyordu ama bugün kalktı kampanya maalesef. 600 lira bence biraz daha zorla bari uzun bi süre kullanırsın bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 23 Mart 2013; 22:58:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

motorola atrix bu telefonu al wildfire s ten kat kat daha iyi herşeyiyle

Başka konuda arkadaş xperia tipo yu önerdi o nasıldır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediğim telefondan daha kötü. dediğim gibi şuanda motorala atrixten daha iyi telefon yok 600 liraya garanti vereblirim sana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediğim telefondan daha kötü. dediğim gibi şuanda motorala atrixten daha iyi telefon yok 600 liraya garanti vereblirim sana.

Tamam da en fazla 500TL verebilirim.2.el ile de uğraşamam bu durumda alınacak en iyi telefon xperia tipo mudur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da en fazla 500TL verebilirim.2.el ile de uğraşamam bu durumda alınacak en iyi telefon xperia tipo mudur?

wildfire s tene daha iyi özellik olarak tipo ama akıllı telefonda 3.2 ekran gerçekten küçük kalıyor. maksumum kartın varsahttp://www.yenicarsim.com/motorola-atrix-bar-siyah-5mp-bluetooth-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-16gb-distributor/cep-telefonu/id/1863976/ bu siteden 540 liraya gelir sana ama sen bilirsin.

• lg L5 modelıde var. Tam bır fıyat performans cıhazı denıyor ama kımdır neyın nesıdır bılmıyorum. Arastırmakta fayda var...
    Ayrıca desıre c golf teknosada 499 tl.
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.