Şimdi Ara

HTC Wildfire S Android 2.3.5 Wi-fi Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende htc wildfire s telefonu var bugün güncelleme yaptım android 2.3.5 yükledim fakat bi anda wi-fi da sorun çıktı çalışmamaya başladı ayarlara girdiğimde ise mac ve ip adresi kısmında kullanılamıyor yazıyor bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi =? Telefona 2.3.3 ü geri yüklemeye çalıştım fakat eski sürüm die yüklemiyor ='(

• yardımcı olabilecek birileri yokmu arkadaşlar... bugün aynı durum benim de başıma geldi.
  • şu konuya bir göz gezdirin isterseniz arkadaşlar ?buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Fox -- 4 Mayıs 2012; 23:33:57 >
  • link açılmıyor **** olan yerlerden dolayı
  • baktım ama yok böyle değil modemle alakalı durum söz konusu değil yaşadığım problemde... android 2.3.3 sürümünden 2.3.5 e geçince yaşamaya başladım bu problemi.
  • HTC yetkili teknik servis çalışanı bu problemi uygun fiyata düzeltiyor. 30 TL karşılığında ben yaptırdım telefonumu. mail ile bir kaç dosya gönderdi bunları nasıl telefona yükleyeceğimi de anlattı. oldu. isteyene teleofn nuamrasını yazıyorum arayıp görüşebilirsiniz. 0 555 204 09 25
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

HTC yetkili teknik servis çalışanı bu problemi uygun fiyata düzeltiyor. 30 TL karşılığında ben yaptırdım telefonumu. mail ile bir kaç dosya gönderdi bunları nasıl telefona yükleyeceğimi de anlattı. oldu. isteyene teleofn nuamrasını yazıyorum arayıp görüşebilirsiniz. 0 555 204 09 25

evet, benim telefonumu yardımlarıyla, talimatlarıyla çözdü. teşekkür ederim, kesin çözüm güvenebilirsiniz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.