Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhand28

Arkadaşlar şu alıntı yapmayı öğrenin artık. Kötü bir görüntü oluşturuyor forumda. 2 kelime yazmak için o kadar yazıyı alıntı yapıyorsunuz.

Yükle opera mobile sonra bir uğraş bakalım bilgisayarda yapmıyoruz heralde biraz mazur görün altta mobil yazıyor
  • Ya bu 3.5 romda marketten bisi guncelleyemiyorum -101 hatasi veriyor friendstream zaten acilmiyor bi yolunu bilen varsa yardimci olabilirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm7 kuruyorum da performans için /batarya da dahil/ en iyi ayarları bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

Ya bu 3.5 romda marketten bisi guncelleyemiyorum -101 hatasi veriyor friendstream zaten acilmiyor bi yolunu bilen varsa yardimci olabilirmisin?

Yeni Rom kurduysan SetDns + Market Enabler kur öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

Ya bu 3.5 romda marketten bisi guncelleyemiyorum -101 hatasi veriyor friendstream zaten acilmiyor bi yolunu bilen varsa yardimci olabilirmisin?

Dns dıyosunuz ama ındırdım ıp yazın dıyo neyın ıp sını yazıcam mobılden de wıfıden de denıyorum ama olmuyor bı turlu bnce romdan kaynaklanan bı sorun var :s
  • Bu sense 3.5 romunda t9 yok. Sacma kelimeler tahmin ediyor. Cozum cozum var mi
  • http://c1202.hizliresim.com/u/n/2vvv1.jpg
    Mesaji duzenlemek icin iletiyi duzenle secenegine ben sayda sayilarina tiklanmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

Dns dıyosunuz ama ındırdım ıp yazın dıyo neyın ıp sını yazıcam mobılden de wıfıden de denıyorum ama olmuyor bı turlu bnce romdan kaynaklanan bı sorun var :s

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★

otomatik ayarlıyor ben de

• EQDKP Sense 3.5 ile bilgisayar üzerinden internete giremiyorum. Mobil dışında hiçbir şekilde marketten uygulama inmiyor. Bu sorunun nasıl aşıldığını bilen varmı.
    Market uygulamasını değiştirdim-güncelledim, dns ayarlarını değiştirdim, modem şifreleme yönetimini değiştirdim. Fakat bu yaptıklarım hiçbir işe yaramadı.
    Wireless ile hala uygulama indiremiyorum. Daha önce bilgisayar üzerinden bağlantıyı paylaşıp veya mobilden indirebilyordum. Şimdi bilgisayarın internetinide paylaşamıyorum.
    Kaldık ortada. Zaten mobil kotamı aşmışım.
  • Arkadaşlar cihazı Unlock etmeye çalıştım ilk başta başarılı olduğunu sandım, çünkü

şu ekran çıktı ve YES diyerek bitirdim.

Bu şekilde root işlemlerine başladım, ancak daha en başta HBOOT menüsünden görünen

***UNLOCKED***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.53.39.03M
    Feb 8 2012,18:29:31

HBOOT

CID incorrect!
    Update Fail!
    Press <POWER> to reboot.

ve bu yüzden devam edemiyorum. Bu kısımda ne yapmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar cihazı Unlock etmeye çalıştım ilk başta başarılı olduğunu sandım, çünkü

şu ekran çıktı ve YES diyerek bitirdim.

Bu şekilde root işlemlerine başladım, ancak daha en başta HBOOT menüsünden görünen

***UNLOCKED***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.53.39.03M
    Feb 8 2012,18:29:31

HBOOT

CID incorrect!
    Update Fail!
    Press <POWER> to reboot.

ve bu yüzden devam edemiyorum. Bu kısımda ne yapmam gerekiyor.

Forumda aynı hatayı alanlar için bir konu vardı buradan çözüm bulabilirsiniz. Link

• fate86 arkadaşım teşekkür ederim.

.AnasoN. nickli arkadaş yardımcı oldu. Wildfire S manager aracılığıyla başarılı oldu.

Root ettim de, orjinal rom kullanmaya devam etmek istiyorum. Acaba hafıza konusunda ne yapabilirim ? Hafıza kartını biçimlendirdim ve ext3 bölümü oluşturdum. Link2Sd kurdum ama sanırım pek yararı olmuyor böyle.

Acaba dahili hafızayı SD Card üzerinde nasıl gösterebilirim ?
  • quote:

fate86 arkadaşım teşekkür ederim.

.AnasoN. nickli arkadaş yardımcı oldu. Wildfire S manager aracılığıyla başarılı oldu.

Root ettim de, orjinal rom kullanmaya devam etmek istiyorum. Acaba hafıza konusunda ne yapabilirim ? Hafıza kartını biçimlendirdim ve ext3 bölümü oluşturdum. Link2Sd kurdum ama sanırım pek yararı olmuyor böyle.

Acaba dahili hafızayı SD Card üzerinde nasıl gösterebilirim ?

Sd kartı dahili hafıza olarak göstermek için onu destekleyen rom yüklemek gerekli başka türlü yapamazsın orjinal romla.

Orjinal rom kullanmak istiyorsan Link2sd veya Link bu yöntemi kullanabilirsin. Diğer türlü custom rom yüklemek gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: fate86

Sd kartı dahili hafıza olarak göstermek için onu destekleyen rom yüklemek gerekli başka türlü yapamazsın orjinal romla.

Orjinal rom kullanmak istiyorsan Link2sd veya Link bu yöntemi kullanabilirsin. Diğer türlü custom rom yüklemek gerekli.

Evet öyleymiş.

Peki, Link2SD yükledim. Ama çok da işe yaramıyor sanki. Yapmam gereken bir ayar mı var?

Bu arada hatasız-sorunsuz-sıkıntısız-problemsiz rom varmıdır ?

Bir de orj. romun yedeğini nasıl alabilirim ? HBoot menüsünden mi yoksa Titanium Backup gibi bir uygulama ile mi ?

• quote:

Evet öyleymiş.

Peki, Link2SD yükledim. Ama çok da işe yaramıyor sanki. Yapmam gereken bir ayar mı var?

Bu arada hatasız-sorunsuz-sıkıntısız-problemsiz rom varmıdır ?

Bir de orj. romun yedeğini nasıl alabilirim ? HBoot menüsünden mi yoksa Titanium Backup gibi bir uygulama ile mi ?

Hafıza kartında ext3 veya 4 alanı ayırdıktan sonra link2sd kurup ilk açılışta bu yeri seçmeniz yeterlidir. Daha sonrasında link yarat ile işlemi tamamlayabilirsiniz.

Evet şuan da 2.3.5'li rom stabil. Senseli romlar için forumda infrablack'in türkçe romu mevcut yada ingilizce istiyorsanız xda'dan istediğinizi yükleyebilirsiniz. Sense olmayan içinse CM7'yi tavsiye edebilirim.

Orjinal rom yedeği için;

Hboot menüsünden Recovery > Backup Restore içinden > Backup ile yedel alabilirsiniz.

• quote:

Hafıza kartında ext3 veya 4 alanı ayırdıktan sonra link2sd kurup ilk açılışta bu yeri seçmeniz yeterlidir. Daha sonrasında link yarat ile işlemi tamamlayabilirsiniz.

Evet şuan da 2.3.5'li rom stabil. Senseli romlar için forumda infrablack'in türkçe romu mevcut yada ingilizce istiyorsanız xda'dan istediğinizi yükleyebilirsiniz. Sense olmayan içinse CM7'yi tavsiye edebilirim.

Orjinal rom yedeği için;

Hboot menüsünden Recovery > Backup Restore içinden > Backup ile yedel alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Peki bu aşamada bilmem gereken, yani önemli başka bir şey varmıdır? Varsa aydınlatabilirmisiniz.
  • quote:

Çok teşekkür ederim.

Peki bu aşamada bilmem gereken, yani önemli başka bir şey varmıdır? Varsa aydınlatabilirmisiniz.

Her işlemden önce yedek almaya özen gösterin. Onun dışında çok önemli detay yok aklıma gelen....
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim.

Her işlemden önce yedek almaya özen gösterin. Onun dışında çok önemli detay yok aklıma gelen....

Çok teşekkür ederim.

Son olarak, root öncesi root gerektirdiği için kullanamadığımız işe yarar uygulamalar tavsiye edebilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.

Son olarak, root öncesi root gerektirdiği için kullanamadığımız işe yarar uygulamalar tavsiye edebilirmisiniz ?

Super User ilk olarak...

Custom rom yüklerseniz OC kernel'i varsa CPU uygulamalarından herhangi biri.
    En basiti No Frills Cpu yada birazda detaylı olanı SetCPU.

Adfree
    fontchanger
    screenshot
    sd booster
    set dns ilk başta işe yarayabilecek bunlar aklıma gelen....

• quote:

Super User ilk olarak...

Custom rom yüklerseniz OC kernel'i varsa CPU uygulamalarından herhangi biri.
    En basiti No Frills Cpu yada birazda detaylı olanı SetCPU.

Adfree
    fontchanger
    screenshot
    sd booster
    set dns ilk başta işe yarayabilecek bunlar aklıma gelen....

SuperUser root işlemi ile birlikte kendisi yüklendi. Ben sadece güncellemesini gerçekleştirdim.
    Screenshot 'u önceden yüklemiştim.

Diğerlerini de hemen bakıp deniycem.

Ayırdığınız vakit için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.