Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recep41

BEN ÇÖZDÜM KARDEŞİM.AYARLAR-SES ORADANDA HOPARLÖR İÇİN ÇEVİRİN BÖLÜMÜNDSEKİ TİKİ KALDIR DÜZELİYOR

Teşekkür ederim. Ben de oradaki tik zaten kaldırılmıştı. Ancak ben ilk önce işaretledim, telefona gelen arama yaptım denedim. Daha sonra işaretlediğim tiki kaldırdım ve tekrar denedim. Gerçekten düzeldi. Teşekkürler.
  • kullanılan belleğide hafıza kartı yapsam başka birşey istemem.
  • quote:

kullanılan belleğide hafıza kartı yapsam başka birşey istemem.

Başka rom yüklemeyecekseniz, orjinal romu kullanmaya devam edecekseniz, Link2Sd uygulamasını kullanmanız tavsiye edilir. Bu uygulama sayesinde yüklediğiniz uygulamalar Sd carda taşınır. Ben geçen günden günden beri bu şekilde kullanmaya başladım. 100e yakın uygulama kuruldu, oysa dahili hafızada kullanılabilir toplam 120mb 'tan 80mb ve üstü boş yer var.

Ancak bunun yapabilmeniz için, ilk önce hafıza kartınızı biçimlendirip, 2.ci primary bölümü oluşturmanız gereklidir. Bu konuda ilk sayfadaki, ilk mesajda fate86 nickli arkadaş detaylı bir şekilde anlatımını yapmış. Oradan bakarak yapabilirsiniz.

Eğer farklı rom kullanacaksanız, Data2Sd 'yi destekleyen romlar varmış. Bunun sayesinde, hafıza kartınızda açacağınız 2.ci bir bölümü dahili hafıza olarak tanıtabilirsiniz. Ancak dediğim gibi, bunu yapabilmeniz için öncelikle bunu destekleyen bir rom yüklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 22 Şubat 2012; 11:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

kullanılan belleğide hafıza kartı yapsam başka birşey istemem.

Başka rom yüklemeyecekseniz, orjinal romu kullanmaya devam edecekseniz, Link2Sd uygulamasını kullanmanız tavsiye edilir. Bu uygulama sayesinde yüklediğiniz uygulamalar Sd carda taşınır. Ben geçen günden günden beri bu şekilde kullanmaya başladım. 100e yakın uygulama kuruldu, oysa dahili hafızada kullanılabilir toplam 120mb 'tan 80mb ve üstü boş yer var.

Ancak bunun yapabilmeniz için, ilk önce hafıza kartınızı biçimlendirip, 2.ci primary bölümü oluşturmanız gereklidir. Bu konuda ilk sayfadaki, ilk mesajda fate86 nickli arkadaş detaylı bir şekilde anlatımını yapmış. Oradan bakarak yapabilirsiniz.

Eğer farklı rom kullanacaksanız, Data2Sd 'yi destekleyen romlar varmış. Bunun sayesinde, hafıza kartınızda açacağınız 2.ci bir bölümü dahili hafıza olarak tanıtabilirsiniz. Ancak dediğim gibi, bunu yapabilmeniz için öncelikle bunu destekleyen bir rom yüklemelisiniz.

sağol kardeşim.ama başka rom kurmak istemiyorum.orjinal roma devam edeceğim.link2sd uygulamasını kurucam akşam bende.şuan işte odluğum için yapamıyorum

• Arkadaşlar bu 3.5 sense romlarında neden pc üzerinden internete bağlanamıyoruz ?
    Aynı zamanda root olduktan sonra, hiçbir şekilde wireless üzerinden android market'e bağlanamadım. Xda'daki 3-4 rom u denememe rağmen bir türlü wireless ile market'e bağlanamadım.
    Onun için bilgisayar interneti üzerinden çıkış yapmalıyım, ama 3.5 sense romlarında bug var sanırım. Bağlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacoder -- 22 Şubat 2012; 12:49:35 >
  • Bu HTCdev'in unlockbootloader sayfasında HTC TUR RUU çıkmış onu indiren varmı yada onu indirip Hboot menüsünü onunla güncellesek olurmu daha önce yapan arkadaşlar EU RUU yu kullanmışlar. Bunun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer9205

Bu HTCdev'in unlockbootloader sayfasında HTC TUR RUU çıkmış onu indiren varmı yada onu indirip Hboot menüsünü onunla güncellesek olurmu daha önce yapan arkadaşlar EU RUU yu kullanmışlar. Bunun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı? teşekkürler.

2 gun once HTC TUR dosyasi ile yaptim. Sikinti olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu HTCdev'in unlockbootloader sayfasında HTC TUR RUU çıkmış onu indiren varmı yada onu indirip Hboot menüsünü onunla güncellesek olurmu daha önce yapan arkadaşlar EU RUU yu kullanmışlar. Bunun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı? teşekkürler.

Bişey sorucam. Bu hboot menüyü güncellerken en sonda update rom image diye bişey çıkıyo onu update ettinmi?
  • quote:

quote:

quote:

Bişey sorucam. Bu hboot menüyü güncellerken en sonda update rom image diye bişey çıkıyo onu update ettinmi?

Tam olarak oyle bir sey cikmismiydi hatirlamiyorum, ancak karsima cikan herseyi onayladigimi soyleyebilirim. Hic bir seye iptal veya hayir demedim.

• EQDKP sense 3.5 li romu kullanıyorum facebook uygulaması çalışmıyor. Sayfa yüklenirken hata ile karşılaştır uyarısı veriyor devamlı. Sanırım bug var rom'da. Bildirim ve mesajlar geliyor ama açılmıyor.Aynı problemle karşılaşan var mı?
  • Telefonu htcdev ile unlock edip rootladım ve su an cm7 yüklüyorum install from sd card dedim 2 dk sonra Install from sdcard complete. yazdı burdan sonra ne yapmam gerekiyor yüklemenin devam etmesi için ?
  • quote:

Telefonu htcdev ile unlock edip rootladım ve su an cm7 yüklüyorum install from sd card dedim 2 dk sonra Install from sdcard complete. yazdı burdan sonra ne yapmam gerekiyor yüklemenin devam etmesi için ?

Ahaha yüklenmiş çok ilginç değilmi ? 4-5dk da yüklendi.
  • CM7 de internet geçişi yokmu ? Yani bilgisayardaki internetten usb kablo ile yararlanamayacakmıyım?
  • link2sd kuramıyorum ben yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

En son çıkan Türkçe 2.3.5 güncellemesinin yazılım numarasını verebilecek olan var mı? (Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Bilgisi)

en son baktığımda 2.14.468.1 idi, sonrasında çıktıysa bilmiyorum.

Sanırım bu güncellemenin .exe hali yok, heryere baktım fakat bulamadım.
    Bootloader kilidini kapatmadan telefondan güncellemeleri yükleyebiliyo muyuz?

hayır henüz exe hali yok, bootloader kilidini kapatmadan yüklenip yüklenmeyeceğini bilmiyorum, ben s-off olduğum için sorun çıkarmadı, ama htc den kilit kaldırdıktan sonra güncelleme yapınca sorun yaşayanları görmüştüm.

Bu ROM'u yükledim açılışta o renkli hareketli animasyon çıkıyo daha sonra donup kalıyo bazen açılıyo açıldıktan sonra tekrar kapanıyo anlamış değilim nasıl bi rom bu :S

• orjinal romda mı olmuyor bu link2sd anlamadım ki.herşeyi yapıyorum ama olmuyor
  • quote:

orjinal romda mı olmuyor bu link2sd anlamadım ki.herşeyi yapıyorum ama olmuyor

Hafıza kartını biçimlendirip, 2.ci bir primary bölümü oluşturdunuz mu?
  • quote:

quote:

orjinal romda mı olmuyor bu link2sd anlamadım ki.herşeyi yapıyorum ama olmuyor

Hafıza kartını biçimlendirip, 2.ci bir primary bölümü oluşturdunuz mu?

söylenenleri yapıyorum primary bölümüde oluşturuyorum ama olmuyor bi türlü
  • Cihazı unlock edip rootlayınca htc hub kullanılmıyor sanırım? Htc sense e giremiyorum.
  • Ben bi hata yaptım kimse yapmasın sakın cihazı unlock edip rootlayım demeyin wfs için stabil bi rom yok cm7 bile stabil değil orj romla yaptıgınız çogu şeyi yapamıyorsunuz, hiç bir romda internet geçişi ile bağlanılmıyor. Cihaz garanti dışı kaldığıyla kalıyor ben şu an tekrar stock roma döndüm açıkçası pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.