Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC AMAZE 'de yarım gözükmesi çözünürlükten sanırım.htcmusi.apk sını çözünürlüğünü htc amaze e 540x960 göre editleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 16 Nisan 2012; 23:18:42 >
  • Htc nin en iyi servisi istanbul ve yakinlarinda nerde var bilen var mi
  • Abi harika ve faydali bir paylasim olmus. Emegine saglik.
  • data2sd kurduğumda cihaz htc ekranından öteye geçemiyor acaba bu konuda ne önerirsiniz arkadaşlar ?
    (hafıza kartı biçimlendirmeyi rehberlerdeki gibi yaptım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

data2sd kurduğumda cihaz htc ekranından öteye geçemiyor acaba bu konuda ne önerirsiniz arkadaşlar ?

data2sd'yi yeniden yüklemeyi deneyin, bazen tam olarak yükleyemiyor. bende de bir kere oldu.
  • quote:

data2sd kurduğumda cihaz htc ekranından öteye geçemiyor acaba bu konuda ne önerirsiniz arkadaşlar ?

İlk yuklemede orda cok bekletiyor ozellikle program yuklediysen
  • @yusufyazic
    @çay
    hiç program yüklemeden direk romun ilk açılışından sonra tekrar recovery moduna girip kuruyorum.
    ilk bekletme derken ? ortalama 20 dakika bekledim. 20 dakikadan fazla ise tekrar deneyeceğim ?
  • quote:

@yusufyazic
    @çay
    hiç program yüklemeden direk romun ilk açılışından sonra tekrar recovery moduna girip kuruyorum.
    ilk bekletme derken ? ortalama 20 dakika bekledim. 20 dakikadan fazla ise tekrar deneyeceğim ?

pc de kartı sılmeden yonergelerı takıp etmeyın yoksa acılmaz Partıtıon wizard programından tum bolumden delete yapıcaksınız ben de cok denemıstm yol gosteren olmamıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

quote:

@yusufyazic
    @çay

pc de kartı sılmeden yonergelerı takıp etmeyın yoksa acılmaz Partıtıon wizard programından tum bolumden delete yapıcaksınız ben de cok denemıstm yol gosteren olmamıstı

biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız acaba ?
    yani romu kurduktan sonra hafıza kartını çıkarıp tekrar formatlayıp mı bölüm oluşturmalıyım ?
  • arkadaşlar Blackmart Alpha programını rom suz nasıl kurabilirim telefona veya bilgisayara nerden indirebilirim ?indirdikten sonra telefona nasıl kurabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola_Tesla_ -- 20 Nisan 2012; 2:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

arkadaşlar Blackmart Alpha programını rom suz nasıl kurabilirim telefona veya bilgisayara nerden indirebilirim ?indirdikten sonra telefona nasıl kurabilirim?

http://s2.dosya.tc/server12/dkiONe/BlackmartAlphav0.49.93.rar.html

hafıza kartına at her hangibi dosya yönetici si ile hafıza kartından aç yükler
  • quote:

quote:

quote:

@yusufyazic
    @çay

biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız acaba ?
    yani romu kurduktan sonra hafıza kartını çıkarıp tekrar formatlayıp mı bölüm oluşturmalıyım ?

önce telefondan romu sil wipe ları yap telefon boş olsun ondan sonra hafıza kartını pc ye bagla xp yada W7 de yaparsan sorun cıkacagını sanmıyorum partition wizard programını calıstır kartın gorunecektır sağ tıkla delete deyip sil.sonra orda anlattıgı gıbı yap resımdekı şekıl de olmasına özen goster sonra bılgısayarım dan romu ve Data2sd dosyasını at telefondan choose from sd card deyip romunu yukle telefon acılsın ayarlardan güce gel hızlı acılısı kapat telefonu recovery modda ac data2sd yı rom kurar gıbı kur telefonu ac hafıza 1 gb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

Çok acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar!
    ilk adımı uyguladım daha sonra htc dev.comdan devam ettim işleme cihazda ses açma kapamaya basınca unlockt yazıyor ama s-on görünüyor. htc devde eu değil htc tur olanı yaptım
    şimdi cihaz açılıyor ancak şebeke çekmiyor hboot menusu aynen şöle
    unlocked
    maevel pvt ship s-on rl
    hboot-1.09.0099
    microp-0451
    radio-07.53.39.03M

fastboot
    recovery
    factory reset
    simlock
    image crc (bu nedir yeni çıktı)?
    yardıma ihtiyacım vaarr

EDİT: tamam telefonun çekmeme olayını çözdüm çekiyor şimdi
    ama hala unlocked s-on yazıyor anlamadım...
    marketten set cpu indirdim 600 mhz den yukarı çıkamadım
    herşey normal görünüyordu htcdev den falan yaptım işlemleri sordu telefon s-off olim mi diye ol dedim :) ama s-on hala

Edit2: Hboot menüsünden recovery menüsüne tıkladığımda zıt diye titriyo telefon :D htc yazısı geliyo beyaz ekrana sonra ünlem çıkıyor...

Edit3: Baya ilerledim heralde kendi kendime :D ünlem çıkınca ses açma ve güç düğmesine bastım mavi yazılı menü geldi ama bu seferde backup falan yazmıyor :/ birisi yardım etsin ya

edit4: unlocked yazıyo pembe yanında s-on var ama telefon root olmamış. link2sd için gerekli işlemleri yaptıktan sonra marketden indirdim. ext3 seçtim 2.alanı ama root yetkisi alnamadı dedi

edit5: recovery menüsüne girince "“install zip from sd card" yazması gerekirken benim menüde:
    reboot system now
    apply update from sdcard
    wipe data/factory reser
    wipe cache partition
    yazıyor.
    zaten recovery e girmek için hboot tan seçiyorum telefon titriyo kapanıyo tekrar açılıyo beyaz ekran htc yazısı ardından kocaman ünlem geliyo ses yukarı ve güç düğmesine basınca bu menü açılıyor

radio-07.53.39.03M Radio guncellemesını yapmıssın herhalde oncekı radyodan gozle gorunur bı fark var mı herhagıbır sıkıntı cıkıyor mu bnde guncellemek ıstıyorum bılgılendırırsen memnun olurum tesekkurler.

daha önceki radyoyu hiç dinlemedim desem
    ama radyosu çekiyo yani heralde çok bi fark yoktur

Radio versiyonu telefonun fm radyosuyla bi alakasi yok radio telefonun tum baglantilaridir romlar radionun ustune kurulur zaten herhangibir telefonun radyosunu oturttuktan sonra ciahaza rom kurabilirsin bataryanin omrunu internete giris hizini ayarlar

Anladım :) o zaman gerçekten fark var özellikle batarya süresinde önceden 8-11 saat arası giden bataryam şimdi 1g 6s leri falan görüyor

• [ROM]EQDKP Sense 3.5 - GB2.3.5 idogx base - OC Kernel [m1ndh4x8r mod] 4-20-2012 arkdaslar bugun güncellendı bu rom yuklemeyı denedım romu kurduktan sonra aılmadı tekrar recovery e attı sebebını çözemedım acaba deneyen var mı yada çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

[ROM]EQDKP Sense 3.5 - GB2.3.5 idogx base - OC Kernel [m1ndh4x8r mod] 4-20-2012 arkdaslar bugun güncellendı bu rom yuklemeyı denedım romu kurduktan sonra aılmadı tekrar recovery e attı sebebını çözemedım acaba deneyen var mı yada çözümü bilen var mı ?

wipe cache batery stats yaptınmı
  • Bu telden almayi dusunuyorum' mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

quote:

[ROM]EQDKP Sense 3.5 - GB2.3.5 idogx base - OC Kernel [m1ndh4x8r mod] 4-20-2012 arkdaslar bugun güncellendı bu rom yuklemeyı denedım romu kurduktan sonra aılmadı tekrar recovery e attı sebebını çözemedım acaba deneyen var mı yada çözümü bilen var mı ?

Orda bi problem yok heraeyi tam yapiyorum beats audio simgesine kadar geliyor ordan sonra bootanimation tekrarliyor cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çay

quote:

Orda bi problem yok heraeyi tam yapiyorum beats audio simgesine kadar geliyor ordan sonra bootanimation tekrarliyor cozemedim

ilk açılışta orda bir süre bekletmişti beni

• O normal beklemede bi problem yok acilsin ama yarim saat bekletsin olmuyor acilmiyor
  • Cyanogenmod 7.2 de gps i bir türlü çalıştıramadım uydu buluyor 1-2 tane ama kilitlenmiyor yardım!!
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.