Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc wildfre s telefonuma igo yu yükledim ....gps il olarak hep istanbulu gösteriyor...konumumu göstermiyor...Şanlıurfa da yaşıyorum fakat konumumu göstermiyor...beklemem mi lazım biraz gps uydularına baglanması için...
  • herhalde evde gps i görmedi az önce dışarı çıktım..adres verdim ve çok güzel çalıştı...yalnız favoriler kısmı çalışmıyor...eve döndüm ev adresini kaydedeyim dedim "more options" çalışmıyor gibisinden uyarı verdi...neden olabilir...

konuyu yanlış yere mi yazıyorum acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24934297#post24934297

Bugün HTC AMAZE için beats audio desteği bakarken buldum.Wildfire s için beats audio htcmusic.apk sı.

Root explorer ile htcmusic.apk sini system/app içine kopyalıyorsunuz sonra telefonu recovery modda açıp fix permissions diyorsunuz bu kadar ve beast audio ve beats logosu köşede beliriyor.Ben htc amaze de denedim sadece çözünürlük uymadığı için ileri-ger sarma tuşları gözükmüyordu.

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★

nasıl yükledin ben normal program yükler gibi yükledim ama olmadı

• Öncelikle cihazınızın rootlu olması lazım.

Root explorer tam sürümünü netten bulun kurun.Daha sonra siteden indirdiğiniz apk dosyasını root explorer ile system/app içine kopyalayın ve recovery menüden fix permissions diyip cihazı yeniden başlatın bu kadar.
  • Merhaba arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213229&page=2 recovery nin yeni sürümü çıkmış ancak fark nedir anlayamadım,acaba deneyen var mı ?
    Anlaşıldığı üzere wilfdire s ime bootloader yapacağım günceleme çıktığında yapmıştım.hboot menude yazanları aşağıya kopyalıyorum ;
    HBANT.0.90.0000
    RADIO .53.39.0300
    QPR 8.2011.12:45:10

Android sürümü : 2.3.5
    Htc sense sürümü : 2.1
    Yazılım numarası : 2.14.468.1
  • Arkadaşlar s off yaptım cihazıma.. O son ekrana kadar geldim yani.. Ama nerede s off yazıyor bunu bilmiyorum açıkçası..

Root yapmaya çalışıyorum konunun ilk mesajından bakarak.. Ancak recovery dosyasını hafıza kartına açıp denilen şekilde yaptığımda CID Incorrect uyarısı veriyor..

Ne yapmalıyım ?

EKLEME : Hala s on yazıyor boot menüsünde.. Neden olmadı ki acaba ? Halbuki son ekran görüntüsünü dahi görmüştüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 28 Nisan 2012; 21:54:47 >
  • Bizim Wildfire'lere Cm9 yükleniyor mu? birde android 4 olmuyor sanırım doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Bizim Wildfire'lere Cm9 yükleniyor mu? birde android 4 olmuyor sanırım doğru mu?

htc nin resmi sitesinden yaptıysanız unlock yazar,s-off yazmaz,ama neticesi aynı okuduğum kadarı ile.Cihaz root edilmeye hazır hale gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar s off yaptım cihazıma.. O son ekrana kadar geldim yani.. Ama nerede s off yazıyor bunu bilmiyorum açıkçası..

Root yapmaya çalışıyorum konunun ilk mesajından bakarak.. Ancak recovery dosyasını hafıza kartına açıp denilen şekilde yaptığımda CID Incorrect uyarısı veriyor..

Ne yapmalıyım ?

EKLEME : Hala s on yazıyor boot menüsünde.. Neden olmadı ki acaba ? Halbuki son ekran görüntüsünü dahi görmüştüm..

Arkadaşlar az önce yaptığım işlemi şimdi yapamıyorum.. S off yapmaya çalışıyorum.. Bu sefer htc dev den indirdiğim dosyayı desteklemiyor deyip kabul etmiyor.. Halbuki az önce aynı dosyayı desteklemişti.. Nasıl oluyor bu iş ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Bizim Wildfire'lere Cm9 yükleniyor mu? birde android 4 olmuyor sanırım doğru mu?

htc nin resmi sitesinden yaptıysanız unlock yazar,s-off yazmaz,ama neticesi aynı okuduğum kadarı ile.Cihaz root edilmeye hazır hale gelmiş.

Hocam bana da yardımcı olur musun ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar s off yaptım cihazıma.. O son ekrana kadar geldim yani.. Ama nerede s off yazıyor bunu bilmiyorum açıkçası..

Ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar az önce yaptığım işlemi şimdi yapamıyorum.. S off yapmaya çalışıyorum.. Bu sefer htc dev den indirdiğim dosyayı desteklemiyor deyip kabul etmiyor.. Halbuki az önce aynı dosyayı desteklemişti.. Nasıl oluyor bu iş ya..

bu soru kaç kez soruldu kaç kez de cevaplandı
    s-on yazısı kalıyor ama üstte unlocked yazması lazım eğer yazıyorsa s-off olmuştur

cid incorect hatasının nedeni goldcard olmaması onlarla boş yere uğraşma xda dan wildfire s manager indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 28 Nisan 2012; 23:39:54 >

• arkadaşlar en sonunda ben de telefonu rootlayıp custom rom atmaya karar veredim. belki daha önceden açıklanmıştır ama yine de bana yardımcı olursanız memnun olurum bazı şeyleri tam anlayamadım çünkü.

öncelikle sense benim için olmazsa olmaz değil. atacağım rom'un stabil, takılmasız ve sorunsuz olması daha önemli. siz bana hangi romu önerirsiniz, cyanogen uygun gibi duruyor.

telefonu s-off yapmak için goldcard oluşturmam gerekiyor mu bunu tam anlayamadım? goldcard oluşturduktan sonra partition wizard ile biçimlendirirsem goldcard gidecek mi, sonra lazım olacak mı buralar karışmış tam anlayamadım.

sd card'ın yedeğini alın denmiş bazı yerlerde, bu ne için lazım olacak? orijinal rom'un yedeğini alınca bunu hafıza kartına mı atacak?

bir de bazı dosyalar silinmiş, romların en güncel versiyonunu xda'dan bulabilirım ama root olmak için gereken dosyanın ve clockwork recovery'nin en güncel sürümlerini ekleyebilir misiniz?

bir de geliştirici rom'unu güncellediği zaman ne yapıyoruz sıfırdan mı kuracağız romu?

• cm7.2 kurdum marketi ve data2sd ile hafızayı 1gb gösterdim ama pek memnun kalmadım. 1.si latitude yüklemeyemedim birde arama ekranında hani sense de t9 la anında isimde arayabiliyordukya onu yapamayınca çok zor geldi recovery yaptım bende.
    stabi o.c lu ama mümkünse sense arayüzünü kullanan market latitude ve google maps içinde yüklü olan bir rom var mı?
  • Arkadaşlar, wildfire s ime 2.3.5 güncellemesini kurudum ve wifi artık bağlanamaz oldu, ayrıca usb den bağlayınca sadece şarj oluyor, sync yada usb bellek moduna geçmiyor, kartı çıkarıp dosyaları içine kopyalayarak aleti unlocked yaptım fakat s-on yazıyor hala, şimdi ne yapmam lazım, htc online yardıma durumu anlattım (tabii s-on olayından söz etmedim) aleti güvenli moda alıp 1 gün boyunca o şekilde kullanmamı, düzelmez ise fabrika ayarına dönmemi söyledi, bu nasıl iştir böyle bir durum olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 30 Nisan 2012; 15:56:17 >
  • Merhaba, telefonumu dün root ettim.m1ndh4x8r romunu yükledim.Ama telefon uygulamaları açarken çok yavaş.Bir çok uygulamayı açarken öyle bekletiyor ve Zorla kapat-BEkle yazısı çıkıyor.Bekle dedikten sonra biraz bekliyorum ve ancak öyle açılıyor.İnternette dolaşırken sayfa yüklemeleri de çok yavaşladı.Geri tuşuna basıyorum ve bir kaç saniye donuyor ve 15-20 saniyede sayfayı yüklüyor.Hızlı olsun diye rom yükledim, hafıza olayı iyi ama telefonu kullanamıyacaksam eski haline döndürücem sanırım :(. yardımcı olabilirseniz sevinirim.Belki de daha iyi bir rom biliyorsunuzdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

Merhaba dün gece cm7 yi sorunsuz kurdum yanlız cihazda donmalar yaptı cpu min 200 yapınca düzeldi gibi ama arada kendi kendine 240 a çıkıyor yine donma başlıyor tavsiyeniz varmı ?

CPU min ayarını 200 MHz'in altına düşürmeyin mümkün oldukça.... Donmalar min ayarından dolayı oluyor...
    245-787 ideal ayardır...

sağol vallahi.dediğini yaptım uçmaya başladı telefon :).120-806 idi.ne işe yaradığını bilmeyince tabi.birde governor ve i/o scheduler diye birşey var.onları ne olarak işaretleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytyardim -- 3 Mayıs 2012; 14:23:29 >
  • yanlış konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıncık gibi -- 5 Mayıs 2012; 12:23:09 >
  • Arkadaşlar rootladım teli.. Set Cpu programını indirdim 2 mesaj yukarıda belirtilen hızları ayarlamak istiyorum ama max hızı elle giremiyorum.. Ne yapmam lazım 600 ün üstüne çıkmıyor.. Ben istediğim hızları kendim belirleyemiyorum..

Orjinal romla kullanıyorum..
  • quote:

Arkadaşlar rootladım teli.. Set Cpu programını indirdim 2 mesaj yukarıda belirtilen hızları ayarlamak istiyorum ama max hızı elle giremiyorum.. Ne yapmam lazım 600 ün üstüne çıkmıyor.. Ben istediğim hızları kendim belirleyemiyorum..

Orjinal romsa kernel kurucaksın. Xda da var kerneller bakabilirsin ordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk123

quote:

Arkadaşlar rootladım teli.. Set Cpu programını indirdim 2 mesaj yukarıda belirtilen hızları ayarlamak istiyorum ama max hızı elle giremiyorum.. Ne yapmam lazım 600 ün üstüne çıkmıyor.. Ben istediğim hızları kendim belirleyemiyorum..

Orjinal romsa kernel kurucaksın. Xda da var kerneller bakabilirsin ordan.

Kernel nedir ne işe yarar anlatır mısınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.