Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu ilk haline geri getirmem lazım(rootsuz ve s-off). İşlemlere başlıycam yalnız telefonu ilk satın aldığımda ruu'su neydi bilmiyorum(vodofone'dan aldım). İşleme başlayabilmem için bu ruu'yu indirmem lazım. Bilen biri şu linkteki hangi ruu'nun bizim vodofone cihazların ilk halinin ruu'su olduğunu söyleyebilirse sevinirim, durum çok acil(link:http://www.filefactory.com/f/7b4aa0a541dcf00f/).
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orijinalden alıntı: mnk123

quote:

Arkadaşlar rootladım teli.. Set Cpu programını indirdim 2 mesaj yukarıda belirtilen hızları ayarlamak istiyorum ama max hızı elle giremiyorum.. Ne yapmam lazım 600 ün üstüne çıkmıyor.. Ben istediğim hızları kendim belirleyemiyorum..

Orjinal romla kullanıyorum..

Orjinal romsa kernel kurucaksın. Xda da var kerneller bakabilirsin ordan.

Kernel nedir ne işe yarar anlatır mısınız..

işletim sisteminin çekirdeği, temel kısmı gibi birşey. değiştirebiliyorsun. cpu hızıyla oynayabilmek için de bunu destekleyen bir kernel lazım.

ben stock romla bu kerneli kullanıyorum gayet iyihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618595

245-787 mhz, smoothass, noop tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar rootladım teli.. Set Cpu programını indirdim 2 mesaj yukarıda belirtilen hızları ayarlamak istiyorum ama max hızı elle giremiyorum.. Ne yapmam lazım 600 ün üstüne çıkmıyor.. Ben istediğim hızları kendim belirleyemiyorum..

işletim sisteminin çekirdeği, temel kısmı gibi birşey. değiştirebiliyorsun. cpu hızıyla oynayabilmek için de bunu destekleyen bir kernel lazım.

ben stock romla bu kerneli kullanıyorum gayet iyihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618595

VOLTA hocama çok teşekkürler sayesinde hallettim.. Çok faydası dokundu

• Birisi yardım etsin lütfen... hiçbir m1ndh4x8r tabanlı rom u yükleyemiyorum. cm7.2 yüklüyorum İnfraRom v0.2 yüklüyorum hayet sorunsuz ama m1ndh4x8r yüklediğimde telefon htc yazısında kalıyor. arada bir kendini resetliyor tekrar kapanıp açılıyor ama htc yazısından öteye gidemiyor. wipe data-cash-dalvik-battery yapıyorum her yüklemede ama banamısın demiyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 8gb class4 hafıza kartı kullanıyorum 3 e bölünmüş şekilde. ext4 1gb swap 512 mb
  • wildfire s romları wildfire a yükleniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

wildfire s romları wildfire a yükleniyor mu ?

hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Arkadaşlar telefonu ilk haline geri getirmem lazım(rootsuz ve s-off). İşlemlere başlıycam yalnız telefonu ilk satın aldığımda ruu'su neydi bilmiyorum(vodofone'dan aldım). İşleme başlayabilmem için bu ruu'yu indirmem lazım. Bilen biri şu linkteki hangi ruu'nun bizim vodofone cihazların ilk halinin ruu'su olduğunu söyleyebilirse sevinirim, durum çok acil(link:http://www.filefactory.com/f/7b4aa0a541dcf00f/).

Yardim edebilcek biri yok mu, durum acil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Linkteki dosyayı telefona nasıl kuracağız.. yardımcı olabilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Linkteki dosyayı telefona nasıl kuracağız.. yardımcı olabilirmisin.

indirdiğiniz .zip şeklindeki dosyayı hafıza kartına atın. recovery'den bu zipi yükleyin. herhangi bir wipe yapmanıza gerek yok. sonra da system reboot yapın ve nofrilss ya da setcpu yükleyin. oradan ayarlayabileceksiniz artık. zaten nofrills'de ayarladıysanız success diye onaylıyor.

VOLTA arkadaşımın anlatımından alıntıdır..

• @dincerZ

tşk.ler anlatımın için. set scpu yükledim 245-787 mhz arası ayarladım şimdilik sorun yok gibi.. cihazda daha önceden tuş kilidi açma ekranında dokunmatik geç algılama oluyordu şuan o sorun çözüldü gibi.
  • quote:

@dincerZ

tşk.ler anlatımın için. set scpu yükledim 245-787 mhz arası ayarladım şimdilik sorun yok gibi.. cihazda daha önceden tuş kilidi açma ekranında dokunmatik geç algılama oluyordu şuan o sorun çözüldü gibi.

Nofrills i de tavsiye ederim.. İstersen onu da bi dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

Birisi yardım etsin lütfen... hiçbir m1ndh4x8r tabanlı rom u yükleyemiyorum. cm7.2 yüklüyorum İnfraRom v0.2 yüklüyorum hayet sorunsuz ama m1ndh4x8r yüklediğimde telefon htc yazısında kalıyor. arada bir kendini resetliyor tekrar kapanıp açılıyor ama htc yazısından öteye gidemiyor. wipe data-cash-dalvik-battery yapıyorum her yüklemede ama banamısın demiyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 8gb class4 hafıza kartı kullanıyorum 3 e bölünmüş şekilde. ext4 1gb swap 512 mb

Bilen yok mu? 10 dakka değil 40 dakka bile bekledim ama nafile...
  • arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız cok sevinirim...

telefonum "Wildfire S" Cm7.2 kullanıyorum ve cok memnunum yalnız ekrana saat widgeti yükleyemiyorum.. indiriyorum fakat ekrana koyamıyorum bir türlü başaramadım..
    nova2 den fifa ya kadar her oyunu oynatıp her uygulamayı kaldırıyor rom cok iyi oldu fakat asıl sıkıntı şu 1-2 kere denedim cm7 yi kurduktan 5-6 gün sonra marketten birşey indiremiyorum "..... bir hata nedeniyle indirilemedi.(492) " bu hatayı nasıl giderebilirim..ve şimdi fark ettim ki çektiğim resimleri bilgisayara atamıyorum. ekran görüntüsünü bilgisayara atacaktım... yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar bizim bu wildfire s de en stabil kasmayan donmayan resetlemeyen adam gibi çalışan hangi rom var. Tavsiye bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

• yaw arkadaşlar fastboot oem get_identifier_token yaptığımda aşağıdaki hatayı veriyor. nasıl s-off yapcam bu meledi ya?

(bootloader) [ERR] Command error !!!
    OKAY [ 0.010s]
    finished. total time: 0.010s
  • quote:

Arkadaşlar bizim bu wildfire s de en stabil kasmayan donmayan resetlemeyen adam gibi çalışan hangi rom var. Tavsiye bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

şu an en iyisi stock romla dust 8.8 kernel kullanmak. dokunmatik sorunu tamamen çözülüyor. işlemci ayarlanabiliyor. sadece data2sd ve app2sd olmuyor bildiğiniz üzere.

bu arada cyanogenmod, yakın tarihte htc wildfire s'i resmi olarak destekleyeceğini söylüyor. güzel olacağına eminim 7.2 official port olarak sunulacak. ayrıca cm9 ile birlikte ics'de gelecek..

http://www.cyanogenmod.com/blog/the-future-of-cyanogenmod-7

kontratı bitene kadar bu telefonu kullanacağım diye kendime söz vermiştim, şimdilik çalışmaların sürüyor olması gayet iyi

düzenleme: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 14 Mayıs 2012; 15:24:10 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar bizim bu wildfire s de en stabil kasmayan donmayan resetlemeyen adam gibi çalışan hangi rom var. Tavsiye bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

şu an en iyisi stock romla dust 8.8 kernel kullanmak. dokunmatik sorunu tamamen çözülüyor. işlemci ayarlanabiliyor. sadece data2sd ve app2sd olmuyor bildiğiniz üzere.

bu arada cyanogenmod, yakın tarihte htc wildfire s'i resmi olarak destekleyeceğini söylüyor. güzel olacağına eminim 7.2 official port olarak sunulacak. ayrıca cm9 ile birlikte ics'de gelecek..

kontratı bitene kadar bu telefonu kullanacağım diye kendime söz vermiştim, şimdilik çalışmaların sürüyor olması gayet iyi

Geçengun kernel yüklemesi yapmıştım aradan 4-5 saat geçtikten sonra cihaz kasilmaya başladı. yeniden başlattım. Cihaz hiç tepki vermedi pili çıkarıp taktım sorun aynen devam etti. Cihazda orjinal rom ve link2sd kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Geçengun kernel yüklemesi yapmıştım aradan 4-5 saat geçtikten sonra cihaz kasilmaya başladı. yeniden başlattım. Cihaz hiç tepki vermedi pili çıkarıp taktım sorun aynen devam etti. Cihazda orjinal rom ve link2sd kullanıyorum.

ben hiç sorun yaşamadım bu kernelle. yağ gibi akıyor link2sd, app2sd veya data2sd hiçbirini kullanmıyorum şu an. telefonla beraber gelen bazı gereksiz programları kaldırınca yer de açıldı, idare edebiliyorum. şarj da orijinal rom'un kendi halinden daha iyi.

yaptıklarım; herşeyi sıfırlayıp stock rom'u kurdum. root oldum. ve kernel'i flashladım. işlemci ayarlarım: max 768 min 245, smartassv2, noop.

piyasadaki bütün romları denemiş biri olarak en iyi performansı bu şekilde aldım. tabi gönül isterdi data2sd'de olsun.

official cm romlarına kadar böyle takılacağım.

• Bugün Nofrills i link2sd ile sistem uygulaması yaptım. cihaz kendine geldi.bir kaç kez yeniden başlattım oyun,internet ve uygulama açtım tıkır tıkır işliyor.. daha önceden yeniden başlat yaptığımda ana ekranda donuyor ve hiç bir tepki vermiyordu. pili çıkarıp takmak gerekiyordu.. sistem uygulaması yapınca telefon uçuyor resmen maşallah diyelim :)inş. bu şekilde gider.
  • quote:

quote:

Birisi yardım etsin lütfen... hiçbir m1ndh4x8r tabanlı rom u yükleyemiyorum. cm7.2 yüklüyorum İnfraRom v0.2 yüklüyorum hayet sorunsuz ama m1ndh4x8r yüklediğimde telefon htc yazısında kalıyor. arada bir kendini resetliyor tekrar kapanıp açılıyor ama htc yazısından öteye gidemiyor. wipe data-cash-dalvik-battery yapıyorum her yüklemede ama banamısın demiyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 8gb class4 hafıza kartı kullanıyorum 3 e bölünmüş şekilde. ext4 1gb swap 512 mb

Bilen yok mu? 10 dakka değil 40 dakka bile bekledim ama nafile...

bilen birisinden cevap yada tavsiye bekliyorum hadi arkadaşlar yok mu bilen?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.