Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatmayın arkadaşlar S-ON (Unlocked) cihazlara istediğiniz tacizi yapabilirsiniz. HTCnin yayınladığı programla bu hale getiriyoruz istediğimiz romu yüklüyoruz. Devamı için htcdev.com

Şimdi sorumu yineliyorum, rica edicem bir daha yazmadan araştırın, okuyun, konuyu boşa meşgul etmeyin. Bana bu konu hakkında cevapta yazmayın polemiğe girmeyeceğim. S-off ta yaptırabilirsiniz xtc clip mi ne bir cihazla yapıyorlardı eskiden. Artık isteyen herkes evinde htcnin programıyla unlocked yapıp cihaza istediğini yükleyebilir.

Yinelenen soru:
    quote:

güç düğmesini değiştiren oldu mu hiç aranızda? Kolaysa servise yollamadan ben değiştireyim diyorum. Şimdi cm9 yüklü eskiye çevir yolla geri gelsin serviste ne olacağı belli değil. Bu haliyle de göndersem sorun çıkarırlar. Şimdilik sert basınca çalışıyor ama ilerde iyice kontrolü kaybedeceğim sanırım. Torx tornavida filan var blackberryleri falan açıp ekranı falan değiştiriyodum ama bunu açmadım hiç garantili diye erişim kolaysa anakarta entegre bir problem değilse deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Uzatmayın arkadaşlar S-ON (Unlocked) cihazlara istediğiniz tacizi yapabilirsiniz. HTCnin yayınladığı programla bu hale getiriyoruz istediğimiz romu yüklüyoruz. Devamı için htcdev.com

Şimdi sorumu yineliyorum, rica edicem bir daha yazmadan araştırın, okuyun, konuyu boşa meşgul etmeyin. Bana bu konu hakkında cevapta yazmayın polemiğe girmeyeceğim. S-off ta yaptırabilirsiniz xtc clip mi ne bir cihazla yapıyorlardı eskiden. Artık isteyen herkes evinde htcnin programıyla unlocked yapıp cihaza istediğini yükleyebilir.

Yinelenen soru:
    quote:

güç düğmesini değiştiren oldu mu hiç aranızda? Kolaysa servise yollamadan ben değiştireyim diyorum. Şimdi cm9 yüklü eskiye çevir yolla geri gelsin serviste ne olacağı belli değil. Bu haliyle de göndersem sorun çıkarırlar. Şimdilik sert basınca çalışıyor ama ilerde iyice kontrolü kaybedeceğim sanırım. Torx tornavida filan var blackberryleri falan açıp ekranı falan değiştiriyodum ama bunu açmadım hiç garantili diye erişim kolaysa anakarta entegre bir problem değilse deneyelim.

xda da tekrar locked haline getiren bi zip var orjinal romu yükledikten sonra bunu kullanırsan olabilir
    aslında bende aynı sorunu yaşıyorum ama bir türlü canlı desteğe bağlanamadım oraya sormak istiyorum önce

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumda CM7 yukluydu şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yasamadım. fakat 1 saat önce telefon kitlendi bataryayı cıkartıp taktım acılmadı htc ekranında takılıyor. cm7 yi silip m1ndh4x8r sense 3,5 i kurdum acılıyor ancak bu romdada htc ekranında takılı kalıyor. yardımcı olabilecek varmı
  • Merhabalar,

Tuş kilidini açtığımız yukarıdaki düğme 3 ayda bozuldu.DÜğme basıyor ama nasıl desem iyice içine kadar zorlarsanız basıyor.Eskiden dokunur dokunmaz açılırdı.Bir günde hiç bişey olmadan bu şekle geldi.

Bu sorunla karşılaşan var mı acaba ?
  • kolay gelsın arkdaslar telefonumun doklunmatıgınde problem var klavyede a tusuna basamıyorum ekran uyandıktan 10 sn sonra dokunmatıgı algılıyor garantıye gonderıcem ama ıcınde rom yuklu donanımsal problemden dolayı yasılımı sorun ederlermı yoksa fabrıka romunu yukleyıpte mı gondereyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Merhabalar,

Tuş kilidini açtığımız yukarıdaki düğme 3 ayda bozuldu.DÜğme basıyor ama nasıl desem iyice içine kadar zorlarsanız basıyor.Eskiden dokunur dokunmaz açılırdı.Bir günde hiç bişey olmadan bu şekle geldi.

dostum aynı sorun bendede var flex kablosu bulman gerekıyor onudda bulmk bıraz degıl baya bı zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

quote:

Merhabalar,

dostum aynı sorun bendede var flex kablosu bulman gerekıyor onudda bulmk bıraz degıl baya bı zor

Garantiden de yapmazlar mı ki bunu ? Satacaktım makinayı şimdi kimse almayacak...
    Kabloyu nette aaştırdım ama kendim ellemem herhalde...
  • arkadaşlar Team marka Class 10 8GB hafıza kartı kullanıyorum. memnun değilim.

şundan almayı düşünüyorum Transcend marka;http://www.hepsiburada.com/liste/transcend-microsdhc-16gb-class10-sd-adaptorlu-ts16gusdhc10/productDetails.aspx?productId=ft130768&categoryId=1100011&SKU=FT130768

ya da farklı bir Class 10 kart önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

arkadaşlar Team marka Class 10 8GB hafıza kartı kullanıyorum. memnun değilim.

şundan almayı düşünüyorum Transcend marka;http://www.hepsiburada.com/liste/transcend-microsdhc-16gb-class10-sd-adaptorlu-ts16gusdhc10/productDetails.aspx?productId=ft130768&categoryId=1100011&SKU=FT130768

ya da farklı bir Class 10 kart önerebilir misiniz?

Ben team kartımdan gayet memnunum hocam neden sevmiyorsunuz ki? Iyi markadır kendileri bu cihaz kart seciyor bir de,ben kingston mu ne aldım calısmadi. Sandisk ve team markalar calisiyor digerlerini bilemiyorum,ama bu cihazin kart sectigini bir daha soyleyeyim.

• sensation kullanıyorum :) kendi konusuna sordum ama buraya da sormak istedim.

neden sevmedim şundan; zamanla performansı düştü gibi geliyor. sensation'dan önce desire s kullanıyordum ve o zaman iyiydi. şimdi eskisi gibi değil. yani telefonu değiştirince donanım yükselmiş oldu ama desire s'e göre beklemeleri daha fazla yaşıyorum. hem de birçok kez telefonu ve kartı beraber formatlamama rağmen.

bir de kartı adaptörüyle bilgisayara bağladığımda karta dosya yazma hızı düşük. mesela 350 mb'lık bir divx atarken saniyede 2-2.5 MB ile atıyor karta. ilk aldığım zamanlar böyle değildi diye hatırlıyorum. okuma hızında da biraz düşüş var gibi geldi.

psikolojik de olabilir bilmiyorum ama siz ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

sensation kullanıyorum :) kendi konusuna sordum ama buraya da sormak istedim.

neden sevmedim şundan; zamanla performansı düştü gibi geliyor. sensation'dan önce desire s kullanıyordum ve o zaman iyiydi. şimdi eskisi gibi değil. yani telefonu değiştirince donanım yükselmiş oldu ama desire s'e göre beklemeleri daha fazla yaşıyorum. hem de birçok kez telefonu ve kartı beraber formatlamama rağmen.

bir de kartı adaptörüyle bilgisayara bağladığımda karta dosya yazma hızı düşük. mesela 350 mb'lık bir divx atarken saniyede 2-2.5 MB ile atıyor karta. ilk aldığım zamanlar böyle değildi diye hatırlıyorum. okuma hızında da biraz düşüş var gibi geldi.

psikolojik de olabilir bilmiyorum ama siz ne diyorsunuz?

Bildigime göre kartlar zaten böyle. Biz ext3,4 swap oluşturunca ömür kısalıyor diye bilgi almıştım. Yani tabiki aldıgımız bir parcanın her zaman tam performans olacağını zannetmememiz gerek :) ben yine memnunum class 4 olmasından iyidir.
    Ama class 10 marka sorarsanız bence sandisk

• Flex kablo arayan arkadaşlarhttp://www.parts4repair.com/htc-wildfire-s-flex-cable-ribbon-oem/ buradan verilebilir ama ben bi garantiye verip deneyeceğim olmazsa sipariş vereceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Garantiden de yapmazlar mı ki bunu ? Satacaktım makinayı şimdi kimse almayacak...

hocam uğraşmayın garantiye verin düzeltiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: çay

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

hocam uğraşmayın garantiye verin düzeltiyorlar

Teşekkürler.Öyle yapacağım mecburen.

• benim wildfire s açılmıyor açılıştaki beyaz htc logo geldikten sonra ekran kararıyor bunun çözümü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

benim wildfire s açılmıyor açılıştaki beyaz htc logo geldikten sonra ekran kararıyor bunun çözümü varmı?

telefon unlockedmi ?
  • garantili hiçbir müdahale yapılmadı sadece format atmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

garantili hiçbir müdahale yapılmadı sadece format atmıştım

recoveryden tekrar formatlamayı dene
    olmazsa garantiye gönder derim ben
  • unlock yaptım arkadaşlar ama bir türlü root yapamadım telefonu yardım edermisiniz her türlü yolu denedim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.