Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

arkadaşlar çok büyük bir şarj sorunum var telefonun şarjı varken takıyorum şarj sıfırlanıyor sıfırken takıyorum ... bazen doluyor bazen dolmuyor....deli olacağım garantiye mi versem ?

öncelikle nick mesaj uyumsuzluğu

telefonunuzu garantiye göndermeniz gerekiyor gibi gözülüyor. donanımsal arıza gibi duruyor.
  • Her seferınde root yapıyorum ınfra romdan baskası calısmıyor o romdada ne data2sd nede oc calısmıyor yanı telefon tam olarak root yapmıyor hboot versıyonum 1.090099 galıba sorun bu versıyonun guncel olmasında dusurursem dezelır dıye dusunuyorum konu hakkında bılgısı olan arkdaslar varsa yardımcı olabılır mı ? cıhaz soff yapıldı
  • Arkadaşlar stok ROM'u uçmuş (yedeklenmemiş) bir Wildfire S var elimde. Jelly Bean ROM kurayım dedim, beyaz HTC ekranında kalıyor. Şimdi bu cihaza ne yapabilirim? Hangi ROM'u yüklersem sorunsuzca açıp çalıştırabilirim? Sony Ericsson kullandığım için pek anlamıyorum ama yine de epeyce şey okudum. Lakin bu noktada biraz nokta atışına ihtiyacım var.

Ek: Çözdüm. Kernel sıkıntılıymış. Düzenlenmiş bir kernel flaşlayınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 25 Eylül 2012; 2:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar stok ROM'u uçmuş (yedeklenmemiş) bir Wildfire S var elimde. Jelly Bean ROM kurayım dedim, beyaz HTC ekranında kalıyor. Şimdi bu cihaza ne yapabilirim? Hangi ROM'u yüklersem sorunsuzca açıp çalıştırabilirim? Sony Ericsson kullandığım için pek anlamıyorum ama yine de epeyce şey okudum. Lakin bu noktada biraz nokta atışına ihtiyacım var.

Ek: Çözdüm. Kernel sıkıntılıymış. Düzenlenmiş bir kernel flaşlayınca sorun çözüldü.

en son çıkan build çalışmıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık hocam çok sağolun..sayenizde hallettim sonunda,emeği geçen herkese çok teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar ben 2. el htc Wildfire a510e cihazi aldım. Yanlız kasasını değiştirmek istiyorum. Orjinalini nerde bulurum ve piyasası nedir? Teknik servisi kaça değiştirir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Merhaba arkadaşlar ben 2. el htc Wildfire a510e cihazi aldım. Yanlız kasasını değiştirmek istiyorum. Orjinalini nerde bulurum ve piyasası nedir? Teknik servisi kaça değiştirir?

Konuyu okusaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65886250/tm.htm

arkadaşlar bu konuda bahsettiğim sorunu çözemiyorum yardım edebilirmisiniz
  • Arkadaşlar Galaxy Nexus kullanıcısıyım. Bir arkadaşımda Wildfire S var ve kullandığı zil sesi çok hoşuma gidiyor. Yalnız aramalarıma rağmen bir türlü bulamadım. Orijinal zil seslerinden biri ama ismini de bilmiyorum. Mümkünse root olan birisi orijinal zil sesi klasörünü bana gönderebilir mi? Olmazsa şu siteden bulabilirsin diye özel mesaj gönderebilir mi?

Teşekkürler. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnbrk

Arkadaşlar Galaxy Nexus kullanıcısıyım. Bir arkadaşımda Wildfire S var ve kullandığı zil sesi çok hoşuma gidiyor. Yalnız aramalarıma rağmen bir türlü bulamadım. Orijinal zil seslerinden biri ama ismini de bilmiyorum. Mümkünse root olan birisi orijinal zil sesi klasörünü bana gönderebilir mi? Olmazsa şu siteden bulabilirsin diye özel mesaj gönderebilir mi?

Teşekkürler. İyi forumlar.

hangisi?
  • sevgili teknik destek.bu sorunun çözümünü hiç bir yerde bulamadığımı öncelikle iletmeliyim.ben yeni wildfire s aldım.htc sync için gerekli olan herşeyi yaptığımı düşünüyorum.yalnız eşitleme yaparken aygıtınız hazır değil ya da yanıt yoktu diyor ve eşitleme yapamıyorum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar telefonuma 1 ay kadar önce bir "rom" yükledim. Bileniniz vardır muhtelemen rom "kobeduck" nickli bir arkadaş tarafından yapılmış. Romun tam açıklamasıyla ve kendisi tarafından paylaşıldığı site teknik bir geliştirme içerisinde olduğundan açılamıyor. Ben pek anlamadığım için uzun uğraşlar sonucu yükledim ama yok bana sorun olmaz diyorsanız daha az ayrıntılı bir anlatımı Google Amca'ya "kobeduck sense" yazarak bulabilirsiniz.

Rom tek kelimeyle harika, görüntü olarak değişmeler olduğu kadar sistem olarak da inanılmaz değişmiş ve benchmark testlerindeki puanlar inanılmaz yükselmiş. Telefonunuzun dahili hafızasında en kötü ihtimalle 50MB boş yer kalıyor. (Bende 103MB yer var.) RAM'e gelirsek ortalama 230 - 240MB kadar kullanılmayan kısım oluyor. Yük altında 200'e bile düşmüyorsunuz ve telefon her zaman seri çalışıyor bu şekilde. Ben kesinlikle öneririm, indirip kuracak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. :)

NOT: Romu yüklemek için SD kartınızı sıfırlamanız gerekiyor. Telefonu bilgisayara bağlayın, bilgisayarıma girin, SD kartın göründüğü kısıma sağ tıklayıp "Biçimlendir" diyin ve çıkan pencereyi onaylayın. ;)

• arkadaşlar ben de rom root işlerine giriştim. htvdev.com üzerinden s-on yaptım sonra da root yaptım sizlerin mesajları yardımıyla ve olarak EQDKP 5.0.2 rom yükledim....ama şimdi telefonun açma k apama tuşu bayağı sıkıntılı... garanti dışına mı çıkmış oluyor telefon yoksa parça garantisi devam ediyor mu ??? bi de garanti dışındaysa ne kadara yaptırabilirim. yaklaşık birşeyler söylerseniz sevinirim... bi de telefon garanti dışına çıktıysa orijinal haline geri getirerek tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim? teşekkürler kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

arkadaşlar ben de rom root işlerine giriştim. htvdev.com üzerinden s-on yaptım sonra da root yaptım sizlerin mesajları yardımıyla ve olarak EQDKP 5.0.2 rom yükledim....ama şimdi telefonun açma k apama tuşu bayağı sıkıntılı... garanti dışına mı çıkmış oluyor telefon yoksa parça garantisi devam ediyor mu ??? bi de garanti dışındaysa ne kadara yaptırabilirim. yaklaşık birşeyler söylerseniz sevinirim... bi de telefon garanti dışına çıktıysa orijinal haline geri getirerek tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim? teşekkürler kolay gelsin.

orjinal hale getirin. sonra servise yollayın. bir sıkıntı olmuyor. ben de aynı sorun vardı. tamiratı garanti kapsamında yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

arkadaşlar ben de rom root işlerine giriştim. htvdev.com üzerinden s-on yaptım sonra da root yaptım sizlerin mesajları yardımıyla ve olarak EQDKP 5.0.2 rom yükledim....ama şimdi telefonun açma k apama tuşu bayağı sıkıntılı... garanti dışına mı çıkmış oluyor telefon yoksa parça garantisi devam ediyor mu ??? bi de garanti dışındaysa ne kadara yaptırabilirim. yaklaşık birşeyler söylerseniz sevinirim... bi de telefon garanti dışına çıktıysa orijinal haline geri getirerek tekrar garanti kapsamına sokabilir miyim? teşekkürler kolay gelsin.

orjinal hale getirin. sonra servise yollayın. bir sıkıntı olmuyor. ben de aynı sorun vardı. tamiratı garanti kapsamında yapıldı.

orijinal hale getirme olayını nasıl yapabilrim ? bilgi verirseniz sevinirim özel mesaj yoluyla da olabiir teşekkürler.

• Güzel paylaşımınız için teşekkürler fakat "buradan" şeklinde belirtmiş olduğunuz linkler ne yazıkki gözükmemektedir.

Benim sizlere danışmak istediğim telefonum aldığımdan beri orjinal halde hiç root, room vb denenmedi. Farklı uygulamalar kurmak istiyorum fakat malumunuz olan hafıza sorunu izin vermiyor. Bu sebeple gerekli işlemleri izmir yada çanakkalede yapmama yardım edecek arkadaş/ telefoncu var mıdır arkadaşlar? çok gerilerde kalan bir paylaşımdaki haliyle basitçe yapmaya çalıştım fakat bu işlerde iyi olmadığımdan yapamadım :( yardımcı olursanız yada yönlendirirseniz sevinirim..
  • arkadaşlar şuan en stabil ics veya jb rom hangisi
  • Arkadaşlar 2.26.468.4 yazılım numaralı 1.09.0099 bootlu wildfiremi bir türlü unlocked yapamadım. htc devde bu versiyona uygun bootloader yok. eu rom kurup yapayım dedim ama onlada cid hatası veriyor gold card yaptım her şeyi denedim unlocked yapamadım. bildiğiniz bir yöntem varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asigenc19

Arkadaşlar 2.26.468.4 yazılım numaralı 1.09.0099 bootlu wildfiremi bir türlü unlocked yapamadım. htc devde bu versiyona uygun bootloader yok. eu rom kurup yapayım dedim ama onlada cid hatası veriyor gold card yaptım her şeyi denedim unlocked yapamadım. bildiğiniz bir yöntem varmı.

http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html

buradaki açıklamaları yapın olması lazım. benim de hbooot 1.09.0099 idi. root yapabildim...

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.