Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim başıma bela ldu bu telefon
    bir tane bu cihazdan geldi ve dokunmatiği kırıktı. yeidokunmatik ise çalışmıyor kaç tane denedim hiçbiri çalışmadı. internettenbaktım goldcard yapılmalı imiş.
    bu nalet chazın usb hataayıklama modu da kapalı olduğu için gold card alamıyorum bana usb hata ayıklamanın dokunmatik harici yolunu gösterebilir misiniz yada elinde bu cihazdan lan var ise gold cardını oluşturu bana gönderebilir mi? gerçekten ihtiyacım var. bu cihazasahip tek arkadaşım şu anda uzakta. bana acil lazım.
  • arkadaslar ben willdfire s i orjinal haline çevirmek istiyorum.. ilk aldığım şekle getirmem lazım eşime vereceğim telefonu.
    nasıl yaparım bi siteden baktım buldum her işlemi yaptım sıkıntı yok fakat orjinal romu bigisayardan yuklerken bootloader hatası verdi.
    hboot ile alakası olabilirmi?
  • Arkadaşlar wildfire s hepsiburada'da epey indirime girmiş durumda. Tavsiye eder misiniz?

GPS ve wireless bağlantısı nasıl?
  • arkadaşlar bende htc wildfire s var..
    son zamanlarda takılmalar arttı...
    reset yapıyorum ama aynen devam takılıyor..dokunmatiği takılıyor
    çözümü nedir?
    herşey güncel
  • ben de htc wildfire s kullanıyorum bende cyanogen mod 7 yüklü buda hızlı wifi açtığımda dakkada %2 şarj yiyor senin romu yüklersem cyanogen mod gider mi? giderse şarjım hemen biter mi?
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır Wildfire s kullanıyorum, totade telfondan memnunum da ama son zamanlarda yetersiz hafıza sorunu beni deli etmeye başladı o yüzden bu tip teknik olaylara girmek zorunda kaldım, zamanında s60. vb. tarza sistemlerle çok uğraştım deneyimliyim de ama bu android bambaşkaymış ve sağolsun HTC baya zorluyor severlerini. Sözün özü, iki gecedir sabahlıyorum telefon yüzünden son olarak bootloader'ı ***UNLOCK*** yapmayı başardım ama bir türlü root yapamıyorum cihaz hâlâ S-ON ayrıca. Yerli yabancı bakmadığım yer kalmadı, indirdiğim dosyaların hattı hesabı yok ama hala bi sonuç alabilmiş değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Boot ekranında şunlar yazıyor.

***UNLOCK***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.57.39.10M

Ayrıca 2.3.5 aldığımda son güncelleme yüklüydü.

Forumlardaki çoğu sistem 1.03 ya 1.08 ya da 2.3.3, güncellemeleri kendinleri yapmışlar vs. vs. dosyalardaki uyuşmazlıklar bunlardan kaynaklanıyor olabilir diye tahmin ediyorum, çünkü çok denedim. Bu noktadan sonra yardıma ihtiyacım olduğu kanısındayım yoksa sınıra yaklaştığımı hissediyorum. Teşekkürler şimdiden.

• MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099
    MICROP-0451
    RADIO-7.57.39.10M
    Feb 8 2012,18:29:31

arkadaşlar bu telefon HTC wildfire S A510e - Avea kampanyasından almıştım. bir türlü root yapamadım. nedir bu işin sırrı bir türlü yapamadım lütfen duacınız olurum. ikide bir hafızanız dolu deyip canımı sıkıyor. yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigli -- 24 Aralık 2012; 1:19:16 >
  • root olmadan önce kendi aldığım backup hdd'min pert olması sonucu gitti ne yazık ki. şimdi elimde dosyalar olmadığı için telefonu eski haline çeviremiyorum.

lazım olan dosyalar 2.3.5 güncellemesi ilk geldiğinde alınmış backup dosyaları. ondan sonra son bir güncelleme daha geldi eğer elinizde varsa o dosyalar da olabilir.

açıkçası zor durumdayım, lütfen yardımı esirgemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

root olmadan önce kendi aldığım backup hdd'min pert olması sonucu gitti ne yazık ki. şimdi elimde dosyalar olmadığı için telefonu eski haline çeviremiyorum.

lazım olan dosyalar 2.3.5 güncellemesi ilk geldiğinde alınmış backup dosyaları. ondan sonra son bir güncelleme daha geldi eğer elinizde varsa o dosyalar da olabilir.

• Arkadaşlar gece 2 saat uğraştım neredeyse okumadığım şey kalmadı. Telefonu Wildfire S all-in-one v1.0 programıyla unlock yaptım ancak şu hafıza kartına zip dosyasını atıp boot menüye geldiğimde cid hatası alıyordum, gold cart ile onu da çözdüm ama bu sefer aynı yerde version is older felan yazıyor.

Bugün gidip parasını verip s-off yaptırmayı düşünüyorum, var mı başka öneriniz?

Edit: s-off için 25 lira istiyorlarmış alternatif şeylere yönelmeliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terlikk -- 31 Aralık 2012; 14:11:04 >
  • quote:

quote:

root olmadan önce kendi aldığım backup hdd'min pert olması sonucu gitti ne yazık ki. şimdi elimde dosyalar olmadığı için telefonu eski haline çeviremiyorum.

benim yazılım 2.3.3 hala ve hi. root, rom vb denemedim. nasıl back up alıp sana yardımcı olabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

quote:

quote:

benim yazılım 2.3.3 hala ve hi. root, rom vb denemedim. nasıl back up alıp sana yardımcı olabilirim ?

hocam ne yazık ki yardımı olmaz çünkü 2.3.5 güncellemesiyle beraber başka bazı dosyalar da yükseltiliyor ve 2.3.3 kısmı işe yaramaz hale geliyor. 2.3.3 benim elimde de var ama işe yaramıyor

yine de yardımcı olmayı önerdiğiniz için çok teşekkür ederim.

• bu telefonu kırıp parçalayacağım artık dayanamıyorum. telefonu aveadan almıştım faturamaya ekleme karşılığında telefonun

Android sürümü
    2.3.5
    HTC Sense sürümü
    2.1
    Yazılım numarası
    2.26.486.4

Bu telefonu bir türlü unlock yapamadım. root yapamadım s-off yapamadım. artık yenildiğimi kabul ediyorum. Bir uygulama yüklemeye gelmiyor. hemen hafızanız yetersiz uyarısı veriyor. 8 gb hafıza kartı aldım ama nafile, meğer telefonun yazılımında kısıtlama varmış. ne yaptıysam ne ettiysem şu root s-off bootloader işlemini beceremedim. yabancılar video çekmiş yotubea koymuşlar defalarca izledim yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigli -- 1 Ocak 2013; 22:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigli

bu telefonu kırıp parçalayacağım artık dayanamıyorum. telefonu aveadan almıştım faturamaya ekleme karşılığında telefonun

Android sürümü
    2.3.5
    HTC Sense sürümü
    2.1
    Yazılım numarası
    2.26.486.4

Bu telefonu bir türlü unlock yapamadım. root yapamadım s-off yapamadım. artık yenildiğimi kabul ediyorum. Bir uygulama yüklemeye gelmiyor. hemen hafızanız yetersiz uyarısı veriyor. 8 gb hafıza kartı aldım ama nafile, meğer telefonun yazılımında kısıtlama varmış. ne yaptıysam ne ettiysem şu root s-off bootloader işlemini beceremedim. yabancılar video çekmiş yotubea koymuşlar defalarca izledim yapamadım.

kızıp pes etme. ist de 20 25 tl ye yapıyorlardı sanırım. yada forumdaslardan yardım almalı

• Edit: 2 gündür cevap alamadım ama uğraşarak uzun sürse de tüm sorunlarımı çözdüm. 2 gb dahili, 6gb da hafıza kartıyla cyanogenmod 10 kullanıyorum şu an. Android 4.2.1. Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terlikk -- 3 Ocak 2013; 21:12:35 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popscene -- 10 Ocak 2013; 11:55:51 >
  • htc wildfire s kullanıyorum dün root attım sorunum:

google play telefonununuz desteklemıyor diyor ve telefondan girincede uygulamayı göstermıyor. Ben böyle bir engel olmamasını ve her istedıgımı ındırmek ıstıyorum cunku bazı uygulamaları kaldırdığı halde play google desteklemıyor diyor bunun çözümü varmıdır? araştırdıgımda market enabler falan buldumda onlarda sanırım ülke desteklemıyosa işe yarıyo bana herturlu işe yarayanı lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: terlikk

Edit: 2 gündür cevap alamadım ama uğraşarak uzun sürse de tüm sorunlarımı çözdüm. 2 gb dahili, 6gb da hafıza kartıyla cyanogenmod 10 kullanıyorum şu an. Android 4.2.1. Herkese tavsiye ederim.

arkadaşım hangi ildesin benim telefona da bi ayar çeksek :)
  • 2012 model wildfire s telefonlara root vb atilirken farkli seyler yapiliyor diye duydum
    sense disinda rom da yuklenmiyormus sorunlarda bundan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende cyanogen mod7 yüklü fakat acilen orjinal rom'a dönmem lazım nasıl yapabilirim cihaz unlocked rootlu ve superuserlı
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.