Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yukarda yaptığımız işlemle aşağıdaki yaptığımız işlem farklı işlemlermi 2 kere aynı işlemi yapıyoruz bilgilendirebilirmisiniz
  • Telefonu artık gözden çıktım bu sebeple delice rom denemeleri yapıyorum fakat bazı romlar marvelc olduğu için hata veriyor yüklemenin bir yolu yok mu ? Marvel ve Marvelc farkları nedir aradım bulamadım forumda?
    ayrıca rom tavsiyem (Kobeduck v.son ) rom stock romun biraz gelişmişi diyebilirim. Şuan gelştirilmeye devam eden CM10 tabanlı (JELLY KING v1.3) rom da çok güzel android 4.2.1 Fakat arayüz hızlı olsa da programlar kasıyor yanıt vermiyor bazen falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Telefonu artık gözden çıktım bu sebeple delice rom denemeleri yapıyorum fakat bazı romlar marvelc olduğu için hata veriyor yüklemenin bir yolu yok mu ? Marvel ve Marvelc farkları nedir aradım bulamadım forumda?
    ayrıca rom tavsiyem (Kobeduck v.son ) rom stock romun biraz gelişmişi diyebilirim. Şuan gelştirilmeye devam eden CM10 tabanlı (JELLY KING v1.3) rom da çok güzel android 4.2.1 Fakat arayüz hızlı olsa da programlar kasıyor yanıt vermiyor bazen falan filan...

Mevcut romla alakalı sıkıntım yok. Rahatsız olduğum tek nokta program kurmak istediğimizdeki hafıza yetersizliği. Root olayını bi türlü yapamadigim için orjinal yazılımla kullanıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonum wildfire s marketteki bir program yuklemek istiyorum ama sürümünüz uyumsuz diyor yazılım 2.3.5 sense yazılımı 2.1 bu telefon için en güncel yazılım hangisi veya istediğim programı nasıl yüklerim başka yerden indirdim yine yuklenmedi . varmı alternatif çözümü olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

arkadaşlar telefonum wildfire s marketteki bir program yuklemek istiyorum ama sürümünüz uyumsuz diyor yazılım 2.3.5 sense yazılımı 2.1 bu telefon için en güncel yazılım hangisi veya istediğim programı nasıl yüklerim başka yerden indirdim yine yuklenmedi . varmı alternatif çözümü olan

sürümünüz uyumsuz demiyor doğru okuyun
    cihaz çoğu yeni oyunlarla uyumsuz işlemcinin ARMv6 olmasından kaynaklanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çay

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

arkadaşlar telefonum wildfire s marketteki bir program yuklemek istiyorum ama sürümünüz uyumsuz diyor yazılım 2.3.5 sense yazılımı 2.1 bu telefon için en güncel yazılım hangisi veya istediğim programı nasıl yüklerim başka yerden indirdim yine yuklenmedi . varmı alternatif çözümü olan

sürümünüz uyumsuz demiyor doğru okuyun
    cihaz çoğu yeni oyunlarla uyumsuz işlemcinin ARMv6 olmasından kaynaklanıyor

yani yüklemek için telefonu değişmek gerek .
  • Arkadaşlar benim cihazın üstündeki kilit tuşu çalışmamaya başladı. Teleservice e cihaz veren oldu mu sizce göndereyimmi telefonu? Ürün garantisi devam ediyor ama teleservice için kötü yorum yazanlar çok var birde göndermek istersek ürünü kargoya veripmi yolluyoruz bu adamların servisi İstanbul un öteki ucunda çünkü.

Ekleme: Birde benim cihaz bazen beklemedeyken çekmemeye başlıyor, arayanlar ulaşamıyor.. amacı milletle iletişim kurmak olan bir ürün için çok önemli bir sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 14 Şubat 2013; 16:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Arkadaşlar benim cihazın üstündeki kilit tuşu çalışmamaya başladı. Teleservice e cihaz veren oldu mu sizce göndereyimmi telefonu? Ürün garantisi devam ediyor ama teleservice için kötü yorum yazanlar çok var birde göndermek istersek ürünü kargoya veripmi yolluyoruz bu adamların servisi İstanbul un öteki ucunda çünkü.

Ekleme: Birde benim cihaz bazen beklemedeyken çekmemeye başlıyor, arayanlar ulaşamıyor.. amacı milletle iletişim kurmak olan bir ürün için çok önemli bir sorun..

Güç düğmesi ile ilgili sıkıntınızla alakalı mesajınıza, HTC Wildfire S Anakonu başlıklı konudan alıntı yaparak cevap vermek istiyorum. Umarım sizde de işe yarayacaktır. Özellikle @[_HadeS_] isimli arkadaşımızın mesajını dikkatle okuyunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.

arkadaşlar telefon ekran kilitleme,ekran açma tuşu bozuldu,işlemiyor,şu anda oldu,şarja takmıştım mesaj falan gelmiş mi diye bakacaktım açamadım ekranı?ne yapmam gerek sizce???

bataryayı çıkart sonra tuşun üstüne bulursan bi damla alkol yoksa iyi bir kolonya damlat sonra bas tuşa kolonya yada alkolun girmesi için bi süre bekle içindeki alkol buharlassin diye sonra bataryayi tak . bu arada alkol elektrk devrelerine zarar vermez . bi arkadaşımada oldu bunu yaptık süper çalışıyor tuş

Arkadaşım, aylardır güç düğmesi sıkıntısı çekiyorum, hele son zamanlarda anca sert bir cismin ucu ile bastırdığımda tepki veriyordu, bu süre zarfında servise yollamak da bir türlü nasip olmadı.

Dediğiniz şeyi uyguladım, şu anda en ufak basışta bile tuş algılıyor. Açıkçası neden bu şekilde bir reaksiyon olduğu ile ilgili bir fikrim yok, ancak üzümünü ye bağını sorma misali kullanacağım :)

Böyle yararlı bir bilgiyi paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum size. ;)

Yalnız şu var, alkolu ilk önce kulak temizleme çubuğu ile bandırıp tuşun üzerine sürdüm. Bu şekilde tuşun içerisine kadar alkol ulaşmayacağını düşündüm ve ardından iğnesi takılı şırınga ile damlatmayı denedim. 3-4 iğne ucu damlası bıraktım üzerine, 5-10dk bekleyip telefonu çalıştırdım. Sakındığım bir nokta var, alkolü biraz fazla kaçırdığımı düşünüyorum, acaba cihaz üzerinde bir yan etkisi olabilir mi ?

• quote:

Güç düğmesi ile ilgili sıkıntınızla alakalı mesajınıza, HTC Wildfire S Anakonu başlıklı konudan alıntı yaparak cevap vermek istiyorum. Umarım sizde de işe yarayacaktır. Özellikle @[_HadeS_] isimli arkadaşımızın mesajını dikkatle okuyunuz.

çok teşekkür ederim! aylardır parmağımda nasır oldu neredeyse bu cevabı veren arkadaşa ve benim görmemi sağladığınız için size çok teşekkür ederim.. aynı şekilde 2-3 damla kolonya koydum ve kuruduktan sonra telefonumu açtım ilk hali gibi çalışmaya başladı. Bu sıkıntıyı yaşadığını belirten ço kkişi vardı nette ama çözüm görememiştim, bu nedenden dolayı servise telefon yollayanlar bile var..

şu çekmeme işinide halledersem ben bu telefonu 2 yıl daha kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 15 Şubat 2013; 0:39:51 >

• Arkadaşlar, benimkinin Android sürümü 2.3.5 fakat Google Play'deki bazı uygulamalarda "2.2 ve üzeri" yazdığı halde telefonunuz uyumlu değil diyor. Yardım edebilecek var mı?

Resim:

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCRyhack

Arkadaşlar, benimkinin Android sürümü 2.3.5 fakat Google Play'deki bazı uygulamalarda "2.2 ve üzeri" yazdığı halde telefonunuz uyumlu değil diyor. Yardım edebilecek var mı?

Resim:

işlemciden dolayı öyle diyor. armv6 desteklemiyordur oyun.

yapabileceğiniz hiçbirşey yok.
  • arkadaşlar benim cihaz rootlu unlock lu şuan 4.2.1 modlu jellybean rom kullanıyorum herşey iyi güzelde fm radio nereye kayboldu yahu var mı bu romda fm radyo dinlemenin bir yolu? ayrıca sense arayüzünün hastasıyım bu arayüzden çok sıkıldım yeni arayüz önerebilir misiniz ? bulamazsam sense e dönmeyi düşünüyorum artık.
    birde sense in bir özelliği olarak sense kulanırken en iyi wifi performansı seçeneği oluyordu pc ler ile aynı çekim kalitesi oluyordu cihazın ama sense siz olan romlarda bu yok ne yapıpta sense teki sinyal kalitesini yakalayabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanthewhite -- 17 Şubat 2013; 23:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

arkadaşlar benim cihaz rootlu unlock lu şuan 4.2.1 modlu jellybean rom kullanıyorum herşey iyi güzelde fm radio nereye kayboldu yahu var mı bu romda fm radyo dinlemenin bir yolu? ayrıca sense arayüzünün hastasıyım bu arayüzden çok sıkıldım yeni arayüz önerebilir misiniz ? bulamazsam sense e dönmeyi düşünüyorum artık.
    birde sense in bir özelliği olarak sense kulanırken en iyi wifi performansı seçeneği oluyordu pc ler ile aynı çekim kalitesi oluyordu cihazın ama sense siz olan romlarda bu yok ne yapıpta sense teki sinyal kalitesini yakalayabiliriz ?

Muhtemelen yüklediğiniz ROM CM 10 olduğu için radyo yok oluyor. Nedense radyoyu bir entegre edemediler ama isterseniz 2.3.5 olan romların içerisinden apk dosyasını çıkarıp yüklemeyi deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

quote:

Telefonu artık gözden çıktım bu sebeple delice rom denemeleri yapıyorum fakat bazı romlar marvelc olduğu için hata veriyor yüklemenin bir yolu yok mu ? Marvel ve Marvelc farkları nedir aradım bulamadım forumda?

Mevcut romla alakalı sıkıntım yok. Rahatsız olduğum tek nokta program kurmak istediğimizdeki hafıza yetersizliği. Root olayını bi türlü yapamadigim için orjinal yazılımla kullanıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Root olayı o kadar da zor değil ama neden olmadı acaba, ben ilk denememde yapmıştım hemde hiç bilgim yoktu android hakkında, eğer root yada unlock olayını halledebilirseniz hafıza artırımı için Data2Sd yapıp stock romu kullanmaya devam edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Root olayı o kadar da zor değil ama neden olmadı acaba, ben ilk denememde yapmıştım hemde hiç bilgim yoktu android hakkında, eğer root yada unlock olayını halledebilirseniz hafıza artırımı için Data2Sd yapıp stock romu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Stock romda Data2Sd olmuyordu diye hatırlıyorum, acaba yeni bir gelişme mi var, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Stock romda Data2Sd olmuyordu diye hatırlıyorum, acaba yeni bir gelişme mi var, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Stock Rom üzerinde denemedim fakat unlock yapıldığı için oluyor diye hatırlıyorum, olmadı kobeduck Rom yükleyip yapılabilir zaten stock romdan çok farklı değil makyaj yapılmış hali gibi birşey, sense arayüzü kullanıyor çok stabil. Fakat Data2 SD yapacak arkadaşlara tavsiyem Sd-ext bölümünü ext2 olarak ayarlasınlar mini partitation tool programı ile hallediliyor, sonra Data2Sd yapmak daha doğru çünkü ext3 de telefon açılmıyor sürekli reset atıyor , bu söylediğim olay kobeduck_vson Rom için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevafuk_06 -- 18 Şubat 2013; 16:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: TheCRyhack

Arkadaşlar, benimkinin Android sürümü 2.3.5 fakat Google Play'deki bazı uygulamalarda "2.2 ve üzeri" yazdığı halde telefonunuz uyumlu değil diyor. Yardım edebilecek var mı?

Resim:

işlemciden dolayı öyle diyor. armv6 desteklemiyordur oyun.

yapabileceğiniz hiçbirşey yok.

Çok teşekkürler.

Not: Google Play dışı bir yerden inidirnce oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCryhack -- 19 Şubat 2013; 16:44:56 >

• http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html

orjinal romdan bazı porogramlar çıkartılarak güzel bir rom verilmiş ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
  • Xda geliştiricilerinden beklenen rom geldi :) uzun süredir takip ediyorum ama bu sefer gerçekten olmuş, fakat yine de hiç sorun yok diyemem, önceki sürümlerde programlar otomatik kapanıyordu, o sıkıntı aşılmış gayet stabil.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075272

Rom ile ilgili sıkıntı yok problem rom ile gelen google play store' un otomatik güncellemesi sonrasında yaşanıyor, hiç bir uygulamayı kuramıyorsun, denemedim ama başka gapps dosyası flashlayıp durumu düzeltemeyi deneyeceğim, android 4.1.2 rom kullanmak isteyenler için süper, Ext4 alanı ve 512 mb linux swap alanı ile sorunsuz Data2Sd desteği var.

• quote:

Xda geliştiricilerinden beklenen rom geldi :) uzun süredir takip ediyorum ama bu sefer gerçekten olmuş, fakat yine de hiç sorun yok diyemem, önceki sürümlerde programlar otomatik kapanıyordu, o sıkıntı aşılmış gayet stabil.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075272

Rom ile ilgili sıkıntı yok problem rom ile gelen google play store' un otomatik güncellemesi sonrasında yaşanıyor, hiç bir uygulamayı kuramıyorsun, denemedim ama başka gapps dosyası flashlayıp durumu düzeltemeyi deneyeceğim, android 4.1.2 rom kullanmak isteyenler için süper, Ext4 alanı ve 512 mb linux swap alanı ile sorunsuz Data2Sd desteği var.

gapps dosyasını flashlayarak sorunu çözdüm şu an herşey süper 600 mhz değilde 768 yahut 786 gibi hızlarda daha iyi performans.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.