Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s-off yaparken fastboot oem get_identifier_token yazdıktan sonra waiting for device diyor ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

hayirli olsun yeni konumuz. :) cihazi s-off olanlarin yada yaptiracak olanlarin isine yarayacaktir..

teşekkürler. İnşallah bilgi paylaşımı da diğer konu gibi herkesin işine yarar....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316582

Salsa romunun Wildfire S için uyarlanmış hali…
    Android 2.3.3 ve Sense 2.1 , ekstra olarak Sense 3 ekran kilidi mevcut. Herhangi bir özellikte çalışmama görmedim.
    Rom gerçekten stabil ve hızlı… Daha önce kullandığım JikantaruROM XE’ye göre ekran kilidi daha iyi ve takılmalar olmuyor…
    Data2Sd olduğu için hafıza kartını dahili hafıza olarak gösterebiliyoruz.
    Dil olarak Türkçe seçeneği var maalesef olmuyor. İngilizce kullanım mecburiyeti var…
    Salsa romu olduğu için Salsa modelindeki facebook tuşu nedeniyle, Facebook oturumu açarsanız devamlı uyarı işareti bildirim çubuğunda gözüküyor ve uyarı veriyor. Belki de sadece bende oluyor bu sorun daha çözemedim…
    Şarj olayında fark göremedim. Artık teli daha aktif kullandığım için 1 günü rahat 2 günü zor çıkartıyor :D

ben sayfa başındaki link2sd yi yaptım ama hafıza sorunu hala devam ediyor ve ben bu işlemi yaparken 2 gb lık hafıza kartımı 1gb indirdim fad32 yi yanii artık hafıza kartım 1gb oldu neden? bi yardım edin lütfen bunu eski haline getiremezmiyiz bi bakarmısınız?

• Cihazda ilk sayfadaki gibi s-off yapmadan önce ***LOCKED*** yazıyodu s-off işlemini yaptım şöyle yazdı:
    ***UNLOCKED***
    MARVEL PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.09.0099

S-OFF yazması gerekmezmiydi? Peki şimdi root yapıp rom yükleyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 17 Temmuz 2013; 18:20:33 >
  • Şu S-off nasıl bir şeymiş ya bir türlü yapamadık
  • ŞU HTC UPDATE CUSTOM ROM HBOOT DOWNGRADE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI WİLDFİRES HTC DE KALIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ..
  • telefona cwm yüklemeye çalışıyorum ve sanırım yükledim de.Bir program yardımı ile bilgisayardan yükledim cwm'yi. Ancak şöyle bir sorunum var telefondan ses ve power tuşuyla recovery modunu açınca telefonun kendi recovery menüsü açılıyor. Ama bilgisayar yardımı ile recovery modunda açınca(en basitinden hafıza kartına taşımaya yarayan galacy ace programından recovery modunda aç diyince) cwm 5.0.2.8 açılıyor. telefonun kendi recovery menüsü ile cwm yüklemeye çalışınca da CID incorrect! Update Fail! hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Telefonun kendi recovery modu aynen şu şekilde
     ★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clern -- 21 Eylül 2013; 23:01:52 >

• S.a millet iyi forumlar

htc wildfire s telefonuma ilk kez root atıp rom yükleyeceğim bu işlerde çok yeniyim yardımınızı istiyorum

ilk mesajda root için s-off vs birsürü şey anlatmış çok karışık geldi fakat ikinci mesajda root atmak için ;

Telefonu root etmek için,
    1-http://www.multiupload.com/ZNGJ64FZDW dosyasını indirip bi yere çıkarın.
    2- Telefonunuzu bilgisayara HTC Sync modunda bağlayın. (Hata Ayıklama açık)
    3- "SuperTool.exe" yi çalıştırın ve menu gelince 1 yazıp enter'a basın.
    4- Bitince 3 yazıp enter'a basın.
    5- reboot yazıp enter'a basın.

Clockwork Recovery yüklemek için,
    1- Telefonunuzu HTC Sync modunda bilgisayara bağlayın.(Hata Ayıklama açık)
    2-http://www.mediafire.com/?4ime8xfp70838x9 dosyasını indirin ve çalıştırın.Kendisi otomatik olarak yükleyecektir.

CM7 yüklemek için,
    1-http://www.multiupload.com/QIVNST6CPE dosyasını indirin ve hafıza kartınıza atın.
    2- Ses Kısma + Power tuşuna basarak telefonunuzu bootloader modunda açın.
    3- Recovery'ye girin.
    4- Şu anki romunuzun Back-up'ını alın.
    5- Wipe Data, Wipe Cache ve Wipe Batterystats'a tıklayın. (Tam isimlerini ve Recovery menüsündeki tam yerlerini hatırlayamadım.Telefonumun şarjı dolsun tam yerlerini yazarım.)
    6- Install rom from SD Card'ı seçerek indirdiğiniz "update-cm-7.2.0-RC0-marvel-KANG-signed.zip" dosyasını seçin.
    7- Yükleme bitince Restart (Reboot da olabilir, hatırlamıyorum tam ) deyin
    8- 1 - 1,5 saatte açılmazsa boşuna beklemeyin, benim gibi Wipe Cache yapmayı unutmuşsunuzdur, tekrar deneyin.

NOT: Mesuliyet kabul etmiyorum.

diye yazılmış bu yöntem çok daha kolay geldi acaba s-off felan uğraşmayıp sadece bu yöntem ile telefonu rootlayıp rom yükleyebilirmiyim?

Teşekkürler.

• benimde söyle bi sıkıntım var. pg76img dosyasını hafıza kartına atıyorum, bootmenu'yü açıyorum telefon hafıza kartını tarıyor fakat herhangi bir dosya bulamıyor. no image falan yazıyor lütfen yardım.
  • Arkadaşlar merhaba cihazı nasıl s-off yapabilirim
  • arkadaşlar cwm recovery i nasıl 5.0.2.8 e güncelleyebilirim.
  • HTC wildfire s telefon bugün güncellem sırasında yeniden başlarken HTC beyaz ekranında kilitli kaldı.
    Boot ekranında Factory reset denedim olmadı, öneriniz var mı
  • Muhtemelen güncellemeyi yapamadı. Telefonu sıfırlayın yeniden rom yüklemeyi deneyin.
  • Rom yüklemede sıkıntı yaşıyorum recoveryden wipe falan yapıyorum rom yükleniyor ama restart yaptığımda htc yazısından sonra değişik ekran geliyor gitmiyor hep öyle açılmıyor telefon yani nasıl düzelticem rom şu Android Open Source Project (Pro Gamer) 4.2.2
  • Rom arıyorum: stabil, hızlı (sonradan tıkanıp kalmasın), radyo, kamera vs. tüm özellikler çalışsın.
    Arkadaşlar var mı öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spondane

Rom arıyorum: stabil, hızlı (sonradan tıkanıp kalmasın), radyo, kamera vs. tüm özellikler çalışsın.
    Arkadaşlar var mı öneriniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_57246781/tm.htm bu rom gayet stabildir.
    kobeduck sense v3 de güzeldir.
  • ya bişiy soracağım bu htcdev sitesinden step 1den önce dosya indiriyoruz ya o dosyayı sanırım yazılım numarasına bakarak (rom) yüklememiz gerekiyormuş benim yazılım numaram 2.26.468.4 ve bu numaraya ait dosya bulunmamakta benim ne yapmam gerekiyor?
  • Arkadaşlar çoğu link ölü.

Sd kartı hafıza kartı gibi kullanabileceğim stabil bi rom arıyorum ;

bilen varsa sağlam bi link atarsa dua ederim valla :D
  • MusTie Rom
  • Merhaba arkadaşlar bu android dünyasında yeni sayılırım. Daha öncesinde standart adımları uygulayarak s-off unlocked olup rom attığım bu makinede beğenmeyip orjinal rom a dönmek için baya uğraşmıştım. ilk defa yapmış olduğum için de yapmamam gereken şeylerde yapmıştım CID numarasını değiştirmek gibi. Şimdi cihaz unlocked ancak s-on durumda. ROM yüklemek istiyorum ama nasıl ilerlemem gerekli bilmiyorum. s-off yapamadım. recovery de atamadım 1. adım da sanırım bundan bahsediyor tam bilmiyorum ama dediğini yaparken güncellemeyi bulduğunda "CID incorrect! update fail!" diyor. Ne yapmam gerekli?
  • Vay be emekli telefonun konusu, hey gidi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.