Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8S Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu cihazın tasarımı hoşuma gitti. Özellikleri de fena değil (RAM 512 demeyin, zaten çok zorlamam rami).
    Müzik
    İnternet
    Whats app gibi uygulamalar
    Ufak oyunlar

Beklentilerim bunlar, ama işletim sisteminin Windows Phone olması aklımı karıştırıyor. Aynı zamanda Windows 8 de beni cezbeden yanlardan biri (stil olarak) ancak performans açısından beklentilerimi sağlar mı? uygulama bulmak zor mu? 3-4 sene kadar kullanmak istiyorum, son senelere doğru sadece müzik işimi falan görse yeter, 2,5 sene adam akıllı kullanırım. Sizce tercih edilebilir bir cihaz mı?

• Ben de 2-3 gün içinde almayı düşünüyorum , kullanan varsa hoparlörü , kamerası , kullanışı ve eksi yönleri hakkında bilgi verirse iyi olur
  • Bir de internet hızı ve akıcılığı çok önemli benim için
  • Cihazı dün eşime hediye olarak aldım, mavi renkli olanı. telefonu çok beğendi. ben de ayrıtılı olarak inceledim . Sonuçta hiç bilmediğim bir cihaz ve platform. Kısa ve net olarak söyleyebilirim ki cihaz kamera hariç mükemmele yakın. Donanımına laf edenlere aldırmayın işletim sistemi yağ gibi akıcı çalışıyor takılma kasılma yok. internet browser ı gerçekten beni şaşırttı bu kadar performanslı akıcı olacağını tahmin etmiyordum windows 8 sistemi uçuruyor.
    Kameraya gelince beklediğimden daha kötü çıktı diyebilirim. çok kötü değili iyi de sayılmaz orta şeker olmuş. Müzik performansına gelince ; beats audio açık olunca resmen coşuyor cihaz son seste dinleyemiyorsunuz öyle diyim. kaliteli kulaklığınız da varsa tam cümbüş. tizler basslar çok dengeli, ekolayzır ayarı yok malesef olsa iyi olurmuş. sanırım markette ekolayzır uygulaması mevcut. Marketten çok bir beklentiniz olmasın sonuçta çok yeni gelişmeye ihtiyacı var. önemli uygulamalar zaten mevcut, olmayanlarda yakın zamanda gelecektir. Win phone 8 arayüzüne alışmak biraz zaman alabilir. ayarlar kısmı biraz daha kullanıcı dostu olabilirdi. Şöyle örnek veryim: Telefonu fabrika ayarlarına almak istediğimde ayarı, "hakkında" yazan alt başlık altında bulabildim.. Kasa kalitesi,hafiflik, elde tutunca verdiği hissiyat ve sağlamlık 10 numara olmuş. Yaklaşık 900 lira civarına geldi telefonun fiyatı.Fiyatına göre çok iyi olmuş. Windows phone 8 işletim sistemi yeni güncellemelerle daha da iyi olacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• çok teşekkürler hocam, uygulama gibi yorum bulmak da zor
  • Gri/sarı olanını bulabilen oldumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

Gri/sarı olanını bulabilen oldumu acaba

ereyon.com.tr de olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kontrol ettim varmış, teşekkürler ama 949 lira istiyorlar. 850 civarına olsaydı iyiydi
  • Dartyden hediye cekim var. 750-tl ye size alabilirim stokta varsa.

Edit:urun hicbir magazada kalmamis ne yazik ki...almak istediginiz baska urun olursa yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transglobal -- 3 Ocak 2013; 21:47:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yorum
  • mumkunse 920 almak daha iyi olur buna nazaran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

mumkunse 920 almak daha iyi olur buna nazaran

fiyat farkı + nokiafobim beni uzaklaştırıyor lumiadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

Dartyden hediye cekim var. 750-tl ye size alabilirim stokta varsa.

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

quote:

nasıl yani?

yılbaşından önce htc windows 8s fiyatı 859-TL'ye düşmüştü darty'de. eğer hala aynı fiyattansa elimdeki darty çeki değerlendirmek adına 750-TL'ye adınıza faturalı olarak alabilirim. hatta taksitle sanalpazardan %5 komisyonla da almanızı sağlarım. o zaman size 790-TL civarına gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

quote:

nasıl yani?

yılbaşından önce htc windows 8s fiyatı 859-TL'ye düşmüştü darty'de. eğer hala aynı fiyattansa elimdeki darty çeki değerlendirmek adına 750-TL'ye adınıza faturalı olarak alabilirim. hatta taksitle sanalpazardan %5 komisyonla da almanızı sağlarım. o zaman size 790-TL civarına gelir.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pişmanlık bence
  •  HTC Windows Phone 8S Alınır mı?
    internet hızı önemli demişsin işte sonuçlar benim de hoşuma gidiyordu ama lumia 620'yi daha bekleyemeye değer buluyorum uygun bir fiyata gelirse lumia 620 almayı düşünüyorum özellikler neredeyse aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 13 Ocak 2013; 10:03:49 >
  • bu değerlere takılmamak gerek diye düşünüyorum. ben htc hd7 kullandım donanım olarak oldukça eski olmasına karşı gayet iyi bir şekilde internette gezebiliyordum.
  • 700-TL'ye darty'den sıfır adınıza faturalı alabilirim.
  • Arkadaşlar bu telefon hala alınır mı?

HB kampanya yapmış şu anki satış fiyatları 650, ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.