Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8S Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuykil

Arkadaşlar bu telefon hala alınır mı?

HB kampanya yapmış şu anki satış fiyatları 650, ne diyorsunuz?

Sakın diyeyim. Aynı fiyata 8x var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Pardon ben 8x şeklinde okumuşum başlığı.

Bahsetmek istediğim telefon 8x'di.

Alınır mı 650 Tl ye 8x şu anda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Pardon ben 8x şeklinde okumuşum başlığı.

Bahsetmek istediğim telefon 8x'di.

Alınır mı 650 Tl ye 8x şu anda?

Kaçmaz bu fiyata :)

• Fiyat 400 tl alınır mı sizce? 2 sene öncesinin telefonu olduğu için tereddüt ettim. Telefon müzik severlere göre yapılmış bende müzik severim Hepsiburada da var sadece. Mağazadan almak daha iyi olmaz mı?
  • Alınmaz berbat kullandım. Ama mp3 çalar olarak iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisıpa

Fiyat 400 tl alınır mı sizce? 2 sene öncesinin telefonu olduğu için tereddüt ettim. Telefon müzik severlere göre yapılmış bende müzik severim Hepsiburada da var sadece. Mağazadan almak daha iyi olmaz mı?

lumia 525 al bence çok daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Fiyat 400 tl alınır mı sizce? 2 sene öncesinin telefonu olduğu için tereddüt ettim. Telefon müzik severlere göre yapılmış bende müzik severim Hepsiburada da var sadece. Mağazadan almak daha iyi olmaz mı?

Aynen wp alınacaksa nokia yada ms lumia almak daha avantajlı
  • haftalardır araştırıyorum. nokia da htc de windows phone. htc nin pil ömrü 2 günü tamamlayabiliyormuş ama nokia daha geride pil olarak. mesut çevik'in incelemelerini izlediğimde htc daha güzel geldi bana. 525 hangi konularda daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

haftalardır araştırıyorum. nokia da htc de windows phone. htc nin pil ömrü 2 günü tamamlayabiliyormuş ama nokia daha geride pil olarak. mesut çevik'in incelemelerini izlediğimde htc daha güzel geldi bana. 525 hangi konularda daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam aynı fiyat için htc nokiadan iyidir kötüdür birşey demeyeceğim yalnız Htcnin güncelleme politikası yüzünden önermiyor insanlar. Beta olarak bile kaç ay sonra geldi 8.1 htclere resmi olarak gelecek mi belli değil. Nokiadaki tüm teller wp10 alacakken htc betasını verirmi acaba diye düşünüyor insanlar. Wp gelişen bir sistem olduğundan güncellemeler çoğu insan için önemli. Bu yüzden tercih yaparken bunu da düşünün. Ayrıca nokianın özel uygulamaları da bir diğer etken tercih sebebinde.

• Android 1 Ghz işlemci 512Mb RAM donanımlı bir telefon kullanan biri olarak, HTC 8S kullanma fırsatım oldu. Birkaç arkadaşında belirttiği gibi cihaz çok akıcı çalışıyor. İnternet performansı benim çinli tabletimden daha iyi.
    Tabletim: 10.1 inç 1200*800 4 çekirdekli işlemci, 2 GB Ram. Genellikle youtube da filan takılacaksan bir telefona göre bence yeterli internet performansı var. Arka kamerası ve flashı var ama ön kamera yok. Muadil lumia lara göre pil "mAh" değeri daha yüksek.
    Ama Windows 8.1 güncellemesi almayacak. Bu da uygulamaların SD-karta yüklenememesi demek oluyor. Fotoğraf ve videolar sd-karta kaydedilebiliyor ama uygulamalar kaydedilemiyor.
    Flash hafıza 4GB. Windows neredeyse bunun yarısını kullanıyor. Sana 2GB dan biraz fazla alan kalıyor. 2GB az mı çok mu buna sen karar vereceksin. Youtube, instagram, facebook gibi uygulamalarla, bu 2GB'ı hayatta bitiremezsin. Ama şöyle bilgisayarda oynanabilecek kalitedeki oyunları telefonda oynayayım dersen , oynarsın ama sadece 1-2 tane kurar sonra kaldırır başkasını kurarsın. Kullandığım android versiyonları 4.0.4 ve 4.2.2 .
    Ben bu android versiyonlarına ve yukarıda belirttiğim donanımlara binaen windows phone işletim sisteminin androide nazaran daha hızlı çalıştığını düşünüyorum.

• quote:

quote:

Ne gibi mesela hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

Ne gibi mesela hocam ?

daha kaliteli 1gb ram var nokia nın uygulaları var

• Herhangi bir donma kasma oluyor mu hocam ?

• quote:

Herhangi bir donma kasma oluyor mu hocam ?

1gb ram li lumia larda nadiren kasma donma olur

• instagram programi var mi wp de hocam :)
  • quote:

instagram programi var mi wp de hocam :)

var ama beta 6tag var o çok daha iyi instagran dan

• Yardimlariniz için teşekkur ederim hocam sagolun :)
  • Beta diye geçiyor ama pek bir eksiği yok. Normal instagram, en son video yüklenmiyordu sanırım. O devam ediyor mu bilmiyorum.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/instagram-beta/3222a126-7f20-4273-ab4a-161120b21aea
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: sondunya

Android 1 Ghz işlemci 512Mb RAM donanımlı bir telefon kullanan biri olarak, HTC 8S kullanma fırsatım oldu. Birkaç arkadaşında belirttiği gibi cihaz çok akıcı çalışıyor. İnternet performansı benim çinli tabletimden daha iyi.
    Tabletim: 10.1 inç 1200*800 4 çekirdekli işlemci, 2 GB Ram. Genellikle youtube da filan takılacaksan bir telefona göre bence yeterli internet performansı var. Arka kamerası ve flashı var ama ön kamera yok. Muadil lumia lara göre pil "mAh" değeri daha yüksek.
    Ama Windows 8.1 güncellemesi almayacak. Bu da uygulamaların SD-karta yüklenememesi demek oluyor. Fotoğraf ve videolar sd-karta kaydedilebiliyor ama uygulamalar kaydedilemiyor.
    Flash hafıza 4GB. Windows neredeyse bunun yarısını kullanıyor. Sana 2GB dan biraz fazla alan kalıyor. 2GB az mı çok mu buna sen karar vereceksin. Youtube, instagram, facebook gibi uygulamalarla, bu 2GB'ı hayatta bitiremezsin. Ama şöyle bilgisayarda oynanabilecek kalitedeki oyunları telefonda oynayayım dersen , oynarsın ama sadece 1-2 tane kurar sonra kaldırır başkasını kurarsın. Kullandığım android versiyonları 4.0.4 ve 4.2.2 .
    Ben bu android versiyonlarına ve yukarıda belirttiğim donanımlara binaen windows phone işletim sisteminin androide nazaran daha hızlı çalıştığını düşünüyorum.

Windows phone 8s by htc telefonu aldım ve 4 gündür kullanıyorum.
    Yorumuna tamamen katılıyorum.
    Telefona bayıldım . 400 tl fiyat ve performansı harika. kardeşimin sony xperia u telefonu sürekli kasardı deli olurdu.
    Windows phone.'u çok sevdiğimi söyleyeyim.
    Çok hızlı bi arayüz, hızlı internet deneyimi. Hiç bir yavaşlık kasma göremedim. Video izlemek, müzik dinlemek, basit oyunları oynamak çok güzel.
    Mağazada ihtiyacım olan her türlü uygulamayı bulabildim. Oyunlarda var. Mağazasını kötüleyenleri anlayamadım.
    Tek sevmediğim yanı kamerası oldu. Vasat bi kamerası var. Sony ericsson w800i'nin 2mp olan kamerasından kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-355634445 -- 11 Aralık 2014; 1:49:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.