Şimdi Ara

Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

** TASARIM **

Htc 8S 4 farklı renk ile satılıyor. Kırmızı , beyaz , mavi ve sarı .. Telefon kasasında alt kapak hariç oldukça kaliteli malzeme kullanılmış. Ele rahat oturuyor . Arka kapak telefona sabit şekilde tasarlanmış doğal olarak bataryayı çıkaramıyoruz, sadece hoparlörün altındaki kapağı çıkarabiliyoruz. Sim ve micro girişleri de alt kapağın altına yerleştirilmiş. Telefonun tek parça olması ( arka kapağın sabit olması ) daha çok sağlamlık hissi veriyor . Tasarım oldukça başarılı diyebilirim . telefonun tek parça kasadan oluşması, arka kapağı çıkan telefonlar gibi zamanla ses yapma , esneme gibi sorunları ortadan kaldırıyor

Arka kapak ve çerçevede kaliteli ve kaymayı önleyen yumuşak bir malzeme kullanılmış . Alt kapakta da aynı malzemenin kullanılması ile bütünlük sağlanmış.

Telefonun sağ tarafında ses açma kapama tuşları ve kamera tuşu mevcut. Kaliteli malzeme buralarda da kullanılmış . Telefonun üstünde de power tuşu mevcut. Genelde telefonların fiziksel tuşlarında laçkalaşma deforme olma sorunu yaşanır ama bu telefonda kolay kolay sorun çıkacağını sanmıyorum . Sağ üst köşede ışık ve yakınlık sensörü mevcut . Arka kapağın üzerine Beats logosu, Htc logosu ve büyük bir hoparlör yerleştirilmiş .

*Alt kapağı çıkarırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim .. Ortasına bastırarak aşağı doğru itiyoruz .

** EKRAN **

8S de 4 inc lik super lcd ekran mevcut ve bu ekranı gorilla glass ile güçlendirmişler. Tabi bu ekran çatlamaz kırılmaz anlamına gelmiyor . Piyasadan rahatlıkla uygun fiyatlara ekran koruyucu bulabilirsiniz. Herhangi bir şekilde görüntü ve hassasiyeti etkilemiyor ve ekranınız temiz kalıyor.

Dokunmatik hassasiyeti beklediğim gibi oldukça kaliteli ve sorunsuz çalışıyor . Algılamada her hangi bir sorun yaşamadım , yaşayacağımı da sanmıyorum . Alttaki 3 adet tuş un da çalışma performansları oldukça başarılı fakat sabit titretişim koymuşlar yani o tuşlara bastığımızda titriyor.. Hoş bir özellik ama kapatabilme şansımız olsaydı en azından şarjdan tasarruf ederdik güncelleme ile kapatma özelliği eklenirse güzel olur.

Güneş altında ekranı en yüksek ve orta seviye parlaklıkta rahatça görebiliyoruz. Bu konuda bir sıkıntıda yaşamadım . 480*800 çözünürlük yeni çıkan telefonlar arasında düşük bir değer gibi düşünülse herhangi bir rahatsızlık vermiyor ve super lcd ekran ile birleşince bence oldukça başarılı ve kaliteli olmuş . Ayrıca 4 inc ekranda bu özelliklere eklenince güzel bir kombinasyon olmuş .

** ARAYÜZ **

Ve benim en çok keyif aldığım özellik. Bir çok android telefondan sonra Wp arayüzü beni benden aldı diyebilirim. Kutuların canlı olması , uygulamaların ekran da kutu şeklinde olması , animasyonlar telefonu oldukça keyifli ve eğlenceli hale getiriyor. Örnek vermek gerekirse Galeri kutusunun resimleri slayt şeklinde döndürmesi ya da rehber kutusunun kişi resimlerini animasyonlu şekilde göstermesi ana ekrana ve telefona çok kaliteli bir hava katıyor. Diğer işletim sistemlerinin o alışıldık can sıkıcı arayüzlerinden bunalanlara Wp arayüzünün iyi geleceğinden eminim . Ayrıca ayarlardan kutuların renklerini değiştirebiliyoruz. Telefonun rengine göre kutu rengini ayarlarsanız oldukça güzel bir görüntü elde edebilirsiniz .

Ekranlar arasında tek tip geçiş animasyonu var fakat bu göze batmıyor. Şahsen ben farklı bir animasyon arayışına girmiyorum kaldı ki androidden geçen biri olarak böyle bir arayışta değilim . Bildiğiniz üzere android, launcherları ile meşhur bir işletim sistemidir.

Ayarlar bölümü kullanıcı dostu olmuş . Her şey elinizin altında ve erişimi kolay . Sade düşünülmüş ayarlar sayesinde kolayca telefonunuzun ayarlarına müdahale edebiliyorsunuz.

Dilediğiniz uygulamayı kutu şeklinde ana ekrana yerleştirebiliyorsunuz ve kutuların büyüklüklerini değiştirebiliyorsunuz. Kutu sayısı olarakta bir sınırlama getirilmemiş .

Rehber ve mesajlaşma pratik ve kullanımı rahat olmuş. Mesaj ve mail geldiğinde kilit ekranında ekranın açılması ve bildirimi göstermesi de oldukça kullanışlı. Yalnız whatsapp bildirimlerini göstermiyor. Cevapsız çağrılarıda gösteriyor bunu da belirteyim.

Ayrıca gelen aramada arayan kişinin resminin büyükçe gözükmeside bir başka beğendiğim özellik. Ama karşı tarafı aradığımızda resim ne yazıkki gözükmüyor.

Müzik çalar daha kullanışlı müzik menüsüde daha sade tasarlansaymış daha iyi olurmuş .

Htc nin hava durumu uygulaması görsel olarak güzel hatta kilit ekranına görselleri ile beraber ekleyebiliyoruz ama 3 günlük tahmini göstermesi kötü olmuş en az 5 günlük tahmin gösterebilirdi. Alternatif olarak yandex hava durumunu kullanabilirsiniz .

Bir başka beğendiğim özellik uygulamayı silmek için direk üzerine gelip sil demek yeterli . Artıkları ile birlikte siliniyor.

Ekranı yukarı kaydırarak açılan ekran kilidi de telefona ayrı bir hava katıyor. Kilit açma esnasında her hangi bir kasma olmuyor .

** KAMERA **

5 mp kamera ortalama bir performans ile çalışıyor. Ne iyi ne kötü bir kamera bence bir telefonda olması gereken kamera konulmuş. Alışıldık kamera ayarları 8S tede kullanılmış. Fazla performans beklememek gerekir ama gündüz çekimlerinde tatmin edici . Gece çekimlerinde led flash ile birlikte işini yapıyor. Ayrıca kamera da focus ve yüz tanıma özelliği de mevcut .
    Video performansını test etmedim ama 720p video çekme özelliğine sahip .

Ekrana dokunarak fotoğraf çekme özelliği oldukça başarılı. Yine yandaki fiziksel kamera tuşu ile de fotoğraf çekmek mümkün . Telefon ile birlikte gelen fotoğraf geliştiricisi ile resimlerinize efekt ekleyebiliyorsunuz. Fazla gelişmiş bir uygulama değil ama marketten daha iyilerini bulmanız mümkün.

Galeri uygulaması kullanışlı . Resimler üzerinde zoom yaparken kasma yada takılma yapmıyor. Ayrıcam resimler üzerinden direk paylaşma seçeneği mevcut.

*Telefonda ön kamera bulunmuyor

** PERFORMANS **

Bir önceki telefonum 1gb ram e sahipti. 512 mb ramli telefona geçerken baya bir düşündüm ama düşündüğümün aksi oldu. 512 mb ile hiç bir sıkıntı yaşamadım henüz. 1ghz çift çekirdekli işlemci ile telefon son derece seri . Menü açılışları hızlı ekran geçişleri akıcı .. Zaten Wp görsel ağırlıklı bir arayüze sahip olmadığı için 512 mb ram ile uyumlu çalışıyor.

Androidde çok sık rastlanan ısınma sorununa bu telefonda rastlamadım. O kadar kurcalamama rağmen ısınma olmadı . Şarjdayken de kurcaladım yine ısınma olmadı . Herhangi bir resetleme yada donma sorunu da yaşamadım .

4gb hafıza en büyük sorun. Zaten yarısından fazlasını telefon kullanıyor (2.3gb) bize de fazla bir yer kalmıyor ama benim gibi sade ve az uygulama ile kullanacaksanız 500 mb lık yer bile yeter. Ayrıca 32 gb a kadar da arttırılabilir harici hafıza mevcut. Müzik ve resimleri buraya kaydedebiliyoruz. Umarım ileride güncellemeler ile uygulamalarıda harici hafızaya kurabiliriz. Böylelikle telefon keyifli hale gelir. Ama dediğim gibi şu anda 22 uygulama ve 900 mb yerim var her hangi bir sıkıntı yaşamıyorum .
    *Oyun meraklısı bir kullanıcıysanız bu telefon şimdilik size göre değil . Telefonun üzerinde 4gb hafıza olduğu için oyunlar için (aynı anda birden fazla oyun) yeterli alana sahip olamazsınız. Ama 1 tane oyun kurup onu bitirip silip başka oyun kurarsanız sorun olmuyor. Ayrıca sanılanın aksine 512 mb ram marketteki oyunlar için yeterli oluyor.
    Önümüzde ki güncelleme ile uygulamaları karta taşıma özelliği gelirse hafıza sorunundan kurtuluruz .

** Gdr3 güncellemesi ile hafızada büyük oranda yer kaplayan ve tüm wp cihazlarda sorun haline gelen diğer klasörünün dengesiz şişme sorunu min. seviyeye indi. Diğer klasörünü silemesek bile dengesiz şekilde şişmesi engellendi. Yinede diğer klasörünü az da olsa temizlemek için yöntemler mevcut .

Tekrar belirtmekte fayda var 8s deki 4gb hafıza normal bir kullanım için oldukça yeterli. 30a yakın uygulama ve 2 ufak boyutlu oyun ile 500-600 mb boş yere sahip olabilmeniz mümkün

8.1 GUNCELLEMESI ILE SD KARTA KURULUM OZELLIGI GELMISTIR BILGINIZE..

** SES KALİTESİ **

Görüşme esnasında herhangi bir sorun yaşamadım. Karşı tarafın sesini net alabiliyorum. Benden giden sesten de şikayetçi olan çıkmadı daha : ) Telefonun dışarıya verdiği ses tatmin edici seviyede. Telefon çaldığı zaman rahatça duyulabiliyor. Herhangi bir ses patlaması yada cızırtı olmadı hiç. Zaten Htc ile gelen dikkatli telefon özelliği ile gürültü ortamlarda yada cebinizdeyken zil sesini daha rahat duyabilmeniz için bir özellik mevcut.
    Yine aynı ayarın içinde telefonu ters çevirip sessize alma ve telefon çalarken hareket ettirip sesi kısma özelliği de mevcut ..

Beats audio benim için olmazsa olmaz bir özellik değil ama müzik dinlemesini sevenler için güzel bir özellik . Her telefonda olmaması , htc ye özel olması da cabası .. Fakat kutunun içinden çıkan kulaklık tam bir çöp. Yani beats in işe yaramasını istiyorsanız mutlaka kaliteli bir kulaklık almalısınız . Ben arabaya bağladım çok güzel ses aldım tam anlamıyla 4 4 lük bir performans verdi .

**Gdr2 güncellemesi ile telefona radyo eklendi

** BROWSER **

Ben opera olmazsa olmaz derdim ama W8 in kendi browserı da bana operayı aratmıyor. Wifi ve 3g ile çok güzel verim alıyorum . Sayfalar açılırken bekleme yapmıyor en fazla 5-6 saniye kadar bekliyorum. Tabi ki bu değerler çekim gücüyle bağlantılı unutmamak lazım . Ayrıca sayfa akışlarında her hangi bir takılma olmuyor , sayfalar akıcı bir şekilde yukarı ve aşağı rahatça kaydırılabiliyor .

Telefonda arama motoru olarak sadece Bing in olması çok kötü . Hiç kullanmadığım bir arama motoru umarım güncellemeler ile google yada yandex eklenir. Fakat yandex uygulaması markette mevcut. Bu uygulamayı ana ekrana ekleyebiliyoruz hatta google kısayolunu da ana ekrana eklemek mümkün. Yani bing e mecbur değiliz .

**Bir çok 8s de arama motoru değiştirilebiliyor. Değiştirilemeyenler de ise ufak bir işlem ile yandex eklenebiliyor. ( garanti dahilinde bir işlem )

** WiFi **

Wifi performansı beni oldukça tatmin etti. Bulunduğum ortamdaki bağlantıları rahatlıkla görüp bağlanabiliyor. Ayrıca internet üzerinde ki wifi performansı da oldukça başarılı .

** HARİTA **

Ortalama bir navigasyon performansına sahip . Sesli yönlendirme yok fakat 5 kere kullandım hepsinde adrese teslim yaptı . Uyduya hızlı bir şekilde bağlanabiliyoruz.

** Here maps uygulamalarını Htc telefonunuza kurabiliyorsunuz ve çevrim dışı hizmet mevcut . Ayrıca donanım kontrolü istemeyen ( city lens gibi ) diğer uygulamalarıda htc telefonunuza kurabilirsiniz

** KLAVYE KULLANIMI **

Klavyeyi kalın parmaklarım olmasına rağmen çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Zaten 4 inc lik bir ekranda kullanıcılar için qwerty klavyenin sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum . Bir başka beğendiğim özellik klavye üzerinden dili değiştirebiliyoruz. Hatta ingilizce olarak ayarlarsanız klavye daha da kullanışlı hale geliyor .

** ŞARJ SÜRESİ **

Telefonun üzerinde 1700 mahlık bir batarya var. Normal kullanımda yani kendimden örnek vermem gerekirse gün içerisinde 3g devamlı açık ara sıra wifi , mail kontrolleri , ufak tefek kurcalamalar , ekran parlaklığı son seviyede, ara sıra whatsapp yada mesajlaşma , çok sık telefon görüşmesi ile 1.5 günü çıkarıyorum. Bence bu tip bir telefon için oldukça ideal bir süre. Androidde bu işlemler ile 10 saatte şarj bitirdiğimi düşünürsek Htc 8S in şarj performansı oldukça başarılı .

Ama şunu da belirtmek isterim bu yapılanların üzerine oyun , film , video vs ekleyip, telefonun şarjı 1 gün dayanmaz ise bu telefonun suçu değildir : )

Ortalama 2 - 2.5 saat içerisinde şarj oluyor . Usb ile pc ye bağlandığında şarj olma özelliği mevcut.

*Şarj olma süresi bir zaman sonra düzene giriyor ve daha kısa zamanda şarj oluyor

* İlk şarjda bataryanın tamamen dolmasını beklemek yeterli .

** Arka kapak sabit olduğu için pil yerinden çıkmıyor. Yani 8s de yedek pil kullanma şansınız yok. Fakat htc nin yanınızda gezdirebileceğiniz şarj etmeye yarayan ürünleri mevcut .

** MARKET & UYGULAMA **

Evet çoğu yerde de yazılıp çizildiği gibi markette binlerce uygulama yok . Ama telefonu telefon gibi kullanmak isteyenler için fazla eksikte yok. Eyer telefonu oyuncak haline getirmek istiyorsanız Wp leri tavsiye etmiyorum . Sosyal uygulamalar gün geçtikçe geliştiriliyor ve resmi uygulamalar markete ekleniyor. Zaten takip ediyorsanız uygulamalara yapımcılar tarafından da güncelleme desteği sunuluyor. Yeni bir işletim sistemi için bu kadarı bile yeterli diye düşünüyorum . Şunu da belirtmek isterim ki marketin arayüzü çok eğlenceli .

Ama geniş bir arşive sahip müzik indirme uygulaması olmasını isterdim. Yada farklı temalara sahip bir klavye uygulaması olsa fena olmazdı vs vs ..

Kısaca marketin eksikleri yok değil ama güncellemeler ile çok daha güzel bir hale geleceği şimdiden belli . Benim tavsiyem ön yargılı olmamanız ..

*Sonuç olarak benim gibi androidden sıkılan ve değişiklik arayanlar için Wp bire bir .. Gerek arayüzü olsun gerek tasarımı olsun ben buradayım diyen bir telefon. Eyer oyun ve uygulama meraklısı bir kullanıcısıysanız hiç bulaşmayın. Ama sadelik ve kaliteden yanaysanız , maillerinizi rahatça kontrol altında tutmak istiyorsanız , olup olmadık yerlerde sorunlarla boğuşmak istemiyorsanız , az ama öz uygulama olsun gündelik hayatta bana yardımcı olsun diyorsanız düşünmeden bu telefonu almanızı tavsiye ederim. Tabi ki diğer Wp lerede göz atmanızı da tavsiye ederim .

*Htc 8S i 800-1000 tl arası marketlerde yada sanal marketlerde bulmanız mümkün

** KUTU İÇERİĞİ **

-Htc kulaklık
    -Şarj aleti ( çıkarılabilir data kablosu ile )
    -Kitapçıklar

**Htc 8s lerde sorun haline gelen alt kapağın orjinalini bulabilmeniz mümkün . Böylelikle alt kapaktaki sorundan kurtulmuş oluyoruz. Kendim bizzat aldım . Ürün %100 orjinal
    *Telefonu alalı 1 ay oldu telefonun üzerinde gelen alt kapakta çok sık kullanmama rağmen halen bir sorun çıkmadı . Yani kronik bir sorun değil yinede kapağı almanızı tavsiye ederim köşede dursun .

** 7 aydır kullandığım 8s de herhangi bir kararma soyulma olmadı. Forumda 2-3 kişi dışında ve yabancı forumlarda bu sorundan şikayetçi kimseyi de görmedim. Benim tahminim soyulma yada kararma kullanıcı hatası ile ilgili . En kötü ihtimalde sadece ilk çıkan serilerde bu tip sorunlarla karşılaşıldı . Yani söylenenlerin aksine bu kronik bir sorun değil .

http://www.akilliphone.com/HTC-Windows-Phone-8S-A620e-Orjinal-Alt-kapak-Mavi_10625.html#0

**Tabi bunu almakla bitmiyor. Yeni aldığınız kapakta da sorun yaşamak istemiyorsanız yurt dışında satılan tam koruma sağlayan koruyucudan almanız gerekiyor. Bunu da aldım fakat daha gelmedi . İsterseniz Tr de satılan kılıflardan alarak ta kapakta sorun oluşmasını önleyebilirsiniz .

http://www.gadgetshieldz.com/htc-windows-phone-8s-skins-screen-protectors-covers-cases.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 17 Temmuz 2014; 18:29:20 >

• Bazı telefonlarda Arama motoru olarak yandex ayarlanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Bazı telefonlarda Arama motoru olarak yandex ayarlanabiliyor

Oyle bir soylenti varda ayarlayabilen gormedim daha : ) sende ayarlaniyormuki birde ss koyarsan acaba biz yanlis yeremi bakiyoruz onu bilelim en azindan

• Explorer a girdikten sonra ayarlara girip ileri düzey ayarları seçmek gerek. SS koydum (WP HTC 8S)
     Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 12 Mayıs 2013; 10:16:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

Explorer a girdikten sonra ayarlara girip ileri düzey ayarları seçmek gerek. SS koydum (WP HTC 8S)
     Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel )

Boyle bir ayar bende yok cok ilginc

• HTC Desire C GOLF
    düşünüyodum ama biraz daha ekleyip bu telefonu tercih etsem daha iyi olacak galiba : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM01

HTC Desire C GOLF
    düşünüyodum ama biraz daha ekleyip bu telefonu tercih etsem daha iyi olacak galiba : )

Bu desire c golf nerede htc 8s nerede.. iki telefonun birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok : )

600 mhz işlemci , 3.5 inc ekran 320*480 çözünürlük flaşsız kamera ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet deneyimi konusunda olsun cebinden çıkardığın zaman bayan arkadaşların ilgisi olsun ben htc windowsphone 8 s imi değişmem hiçbir şeye :)
  • evet sevgili dostlar şuan sparişlerim elime ulaştı ve umduğundan daha net ses alıyorum şuan ve böylelikle rahatlıkla insanlara benim telefonumda müzik dinlemek bir harika diyebilme şansına sahip oldum müzik ve internet odaklı bir kullanıcı olmam sebebi ile şuan elimde phılıp kulaklığı saymasak ( şeytanlar götürsün :) 2 adet çılgın kulaklığım var bunlar sony EX 300 SL ve AKG K309 bu canavarlar ile nihayet müzik dinlemeye başladım arkadaşlar bu arada sırf müzik sevdasına telefonu aldığımdan beri 150 tl masraf yaptım aramızda kalsın :) ama ne yaparsın telefonu kenara atabilirim belki ilerleyen günlerde ancak kulaklıklarım hep benimle kalacak saygılarımla bu arada soru sormak ve öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

evet sevgili dostlar şuan sparişlerim elime ulaştı ve umduğundan daha net ses alıyorum şuan ve böylelikle rahatlıkla insanlara benim telefonumda müzik dinlemek bir harika diyebilme şansına sahip oldum müzik ve internet odaklı bir kullanıcı olmam sebebi ile şuan elimde phılıp kulaklığı saymasak ( şeytanlar götürsün :) 2 adet çılgın kulaklığım var bunlar sony EX 300 SL ve AKG K309 bu canavarlar ile nihayet müzik dinlemeye başladım arkadaşlar bu arada sırf müzik sevdasına telefonu aldığımdan beri 150 tl masraf yaptım aramızda kalsın :) ama ne yaparsın telefonu kenara atabilirim belki ilerleyen günlerde ancak kulaklıklarım hep benimle kalacak saygılarımla bu arada soru sormak ve öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.

Hayırlı olsun güle güle kullan .. Umarım tartışmak yerine hep böyle yararlı bilgiler paylaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 11 Haziran 2013; 9:17:44 >

• teşekkür ediyorum
  • şuan oyunların hepsini kaldırdım birkaç uygulama var sık kullandığım onun dışında dahili hafızayı mümkün oduğu kadar kullanmamaya çalışıyorum şuan stabil çok fazla sorun yaşamadım tahmini 45 gün olmuştur ürünü kullanmaya başlayalı tabii önceki paylaşımlarımı takip edenler bilir aldıktan 4 gün sonra sim kartı görmemeye başlamıştı teleserviceye gönderdim 50 tl istediler polemiğe girmemek ve telefonumu malum yeni almamaın verdiği heyecan ile biran önce kavuşmak adına çatır çatır ödedim o 50 tl yi mecburen şuan sorun yok şükür geçenlerde deneme amaçlı bir kaç oyun yükledim tahminen 5 oyun sanırım kullanım esnasında kilitlenme yapmaya ve donma yapmaya başladı bunun üzerine oyunları tamamen hepsini kaldırdım şuan rahat çalışıyor
  • geçen telefon dondu kaldı arkadaşlar önceki telefonlarda yaptığım gibi hemen bataryayı çıkarıp tekrar takarak sorunu çözmek istedim sonrada jeton düştü hangi bataya hangi kapak güldüm kendime sonra mantığımı kulanarak nasıl bu duramdan kurtulurum diyerekten düşünmeye başladım hala bu arada telefon donmuş vaziyette bekliyordu kapatma tuğunu çok uzun süre basılı tutarsanız reset atacaktır bilginiz olsun sonradan mağdur olmayın
  • Valla ben hep diyorum wp lerin bir çoğu oyun oynamaya uygun telefonlar değil . özellikle 512 mb olanlar sıkıntı yaratır zaten oyunlar ayrı olarak 512 mb lık cihazlar için tekrar yazılıyor. Ama iş için , office olsun , mail kontrolü olsun , sosyal uygulamalar olsun yada belli başlı günlük hayatta kullanılan uygulamalar için wp ler modeli ne olursa olsun ideal cihazlar.

Sim kart okumaması şansızlık olmuş . Biraz şans işi bunlar mesela bir kaç kişide kasa soyulması yada renk atma sorunu varken bu sorunları yaşamayanlar da var .
  • o konuda katılıyorum sim kart okumama sorunu şans eseri bana denk geldi arkadaşların bahsettiği boya atması ise çk şükür bende yok keza ben odum olası telefonuma çin malı vs gibi kapak kılıf türü şeyler takmam oldum olası sadece kendisini kullanırım bana biraz saçma gelir tabi kullanan arkadaşlara gelirsem saygım sonsuz bişey diyemem tercih meselesi İŞ telefonu phone olarak değerlendirmişin sanırım bu telefonları pek anlamadım neye istinaden böyle değerlendirdin eğer office uygulamalarını kastediyorsan bu telefonlara gelene kadar benim eski htc i-mate türü telefonlar kullandım onlarda pekala office uygulamalarını destekliyordu eğer iş telefonu dersen bana ben sana blackberry derim keza blackberry bold 9000 ve 9500 storm kullandım mail vs konusunda rakipleri halen olduğunu sanmıyorum . Bunlardan ayrı olarak zaten windowsphone telefonları dikkatli incelersen rengarenk ve müzik özellikleri ön plana çıkan üst modellerde oyun bir şekilde oynanabilen telefonlar ne microsoft un ne htc ve nokia nın iş odaklı ürettiklerine inanmıyorum keza iş telefonları kategori olarak satış rakamları en düşük olan modellerdir windowphone ürünleri daha çok gençlere yönelik ürünlerdir. teşekkürler

• arkadaşlar bilgi olarak dip not geçeyim istedim data kablosu ile pc üzerinden şarj etmeye kalkmayın pişman olursunuz hem çok uzun sürüyor ve açıkçası ben şuana kadar full seviyeye getiremedim hemde genellikle uyarı ve hata mesajları verebiliyor diğer forumlarda gördüğüm kadarı ile bu sorun yeni htc one m7 lerdede var o arkadaşlarda bu konuda şikayetçi şuana kadar çözüm önerisi veya güncelleme gelmedi htc tarafından gelirmi oda belirsiz ancak sizlere tavsiyem şuan için standart prizde takılı halde şarj etmeniz olacaktır hem kısa sürede şarj eder hem sorunsuz
  • arkadaşlar severek aldığım ve ilk günler acı gerçekleri ile yüzleşmeye başladığım sevgili teknonoji harikası htc windowsphone 8 ceptelefonum ( ismi kulağa hoş gelsede kendi beş para etmez :) cep telefonum şu günlerde çok canımı sıkmakta biliyorsunuz önceki paylaşımlarımda anlatmıştım rom düşüklüğü sebebi ile içindeki tüm oyunları sildim ve şuan sadece facebook ve whatshap yüklü ek olarak bir iki mb lik uygulama kaldı onlarda olmazsa olmaz uygulamalar yani bunlarıda kullanamayacaksam ne diye aldım ben bu telefonu yani dimi her neyse sadede gelecek olursak şuan boş sayılacak derecede olan telefon hafızası 300 mb civarı görünüyor ve youtube da video izlerken zırt pırt uyarı veriyor yetersiz disk alanı diye telefon iyice kabak tadı vermeye başladı epeyde pahalıya mal oldu işim kötüsü malum darty den 1000 tl ye aldım ve ek olarak adam gibi müzik dinleyebilmek uğruna 3 adet kaliteli kulaklık aldım ve şimdi telefon bay problem halini aldı ne acıdırki ikinci el piyasası yok gibi off ne çektin be gülistan diye diye ağıt yakasım geliyor

• dostum senden başka böyle şikayetleri olan ve telefondan nefret eden görmedim ben . Bence üçüne beşine bakmadan sat zorlamanın anlamı yok

Ayrıca yazdıklarına bakılırsa telefonun problemli . Şöyle ki ben de htc uygulamaları dahil 24 tane uygulama var telefonda ve 790 mb yerim var .

Bugüne kadar ne donma , ne resetleme yapmadı telefon herhangi bir sorun yaşamadım yani . Ama hep dediğim gibi bu telefon oyun için uygun bir cihaz değil
  • 1 oyun ile ilgile olmadığımı diğer paylaşımlarımı takip etmiş olsandın görürdün 2 senin o bilmem kaç mb boş alanım var dediğin yalan neden dersen telefonun inceleme test lerini gerçekleştirenler dahi birçok video ve test incelemelerinde gördük bunu cihazın belleğinin zaten epey bir böülümünü kullanıyor olduğunu bilirdin sevgili dostum atıyorsun destekli at ayrıca bu gibi sorunların sadece benim telefonumda olduğunu yazmışsın açıkçası sevgili kardeşim ya gözlerin bozuk en yakın göz doktoruna göstert malum internet aleminde benim gibi epey çok fazla hatta daha ileri giderek ısınma donma ve kitlenme sorunu olduğunu iddia eden insanları görmüş olman gerekirdi herşey bir yana zeka seviyen patlama yapmış anladığım kadarı ile ki telefonda bir problem senin telefon arızalı servise ve yada sat kurtul demeye getiriyorsun aklıma cem yılmaz ın esprisi geldin evet arkadaşım sana katılıyorum ve beynimi bağışlıyorum :) şuna bir bak belki elindeki telefon hakkında bilgilenirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=0nHTe-G7KaU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayko -- 20 Haziran 2013; 16:23:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayko

1 oyun ile ilgile olmadığımı diğer paylaşımlarımı takip etmiş olsandın görürdün 2 senin o bilmem kaç mb boş alanım var dediğin yalan neden dersen telefonun inceleme test lerini gerçekleştirenler dahi birçok video ve test incelemelerinde gördük bunu cihazın belleğinin zaten epey bir böülümünü kullanıyor olduğunu bilirdin sevgili dostum atıyorsun destekli at ayrıca bu gibi sorunların sadece benim telefonumda olduğunu yazmışsın açıkçası sevgili kardeşim ya gözlerin bozuk en yakın göz doktoruna göstert malum internet aleminde benim gibi epey çok fazla hatta daha ileri giderek ısınma donma ve kitlenme sorunu olduğunu iddia eden insanları görmüş olman gerekirdi herşey bir yana zeka seviyen patlama yapmış anladığım kadarı ile ki telefonda bir problem senin telefon arızalı servise ve yada sat kurtul demeye getiriyorsun aklıma cem yılmaz ın esprisi geldin evet arkadaşım sana katılıyorum ve beynimi bağışlıyorum :) şuna bir bak belki elindeki telefon hakkında bilgilenirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=0nHTe-G7KaU

Bak sen benim canımı çok sıkıyorsun : ) geçen yazdıkların silindi sen hala bazı şeylerin farkına varamamışsın yada burada nasıl bir tavır sergilemen gerektiğini anlayamamışsın ..

Yazdıklarını destekli at dediğin yere kadar okuyabildim dahasını pek sallamadım . Ama baydın artık can sıkmaya başladın . 2 günde bir buraya gelip telefonu kötülüyorsun yeni alacak olanlarında kafasını karıştırıyorsun . Aç kendine yeni bir konu orada ne yapıyorsan yap varsa senin gibiler gelirler orada parçalayın telefonu. Bu konu inceleme konusu dert yanma konusu değil .

Bunların dışında gerekli görseydim buraya ss koyardım hafıza ve uygulamaları gösteren ama gerekli görmüyorum . Neden olduğunu artık anlayacak kadar akıllı bir çocuksundur herhalde ..

Son olarak ya sat telefonu git başka forumları karıştır yada efendi gibi paylaşımları takip et

edit: ya bak dayanamadım şunu da ekleyeyim hiç muhattap olmak istemiyorum seninle ama be kardeşim facebook demişsin , whatsapp demişsin bir kaç mb lık ta uygulama demişsin . Hepsi kaç mb tutacakta senin telefonunda 300 mb yer kalacak. Sistemin 3gb dan fazla yer kaplamasını senin beynin alıyormu ?

Neyse daha bulandırma ortalığı işine bak daha da cevap vermem büyük ihtimal .. git konu aç orada kötüle telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 21 Haziran 2013; 0:06:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.