Şimdi Ara

Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende HTC Windows Phone 8s alacam ama bir kortuğum şey var ; Ben birkaç oyun indireceğim o yüzden 4 GB yeter mi merak ediyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Orijinalden alıntı: mavisıpa

Telefon Hepsiburada.com'da ve teknosa'da 400 tl. Hb.'den almayı düşünüyorum ama lumia 525 ile wp8 arasında kaldım. ikiside 400 tl. Sizce bu durumda hangisi tercih edilir?

ikisininde kamerasi ortalamanin altinda. 525 alin.

Neden 525 hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Orijinalden alıntı: mavisıpa

Telefon Hepsiburada.com'da ve teknosa'da 400 tl. Hb.'den almayı düşünüyorum ama lumia 525 ile wp8 arasında kaldım. ikiside 400 tl. Sizce bu durumda hangisi tercih edilir?

ikisininde kamerasi ortalamanin altinda. 525 alin.

Neden 525 hocam ?

oncelikle merhaba. dusuk butcelerde windows phone oneririm herkese.525 ve 8s iyi bir tercih. 6ay kadar 8s kullandim ve cevremdeki arkadaslarimin 525 cihazlarini kisa surelerle test etme firsati buldum. ikisininde kamera kalitesi ayni 8s flasiyla gece cekimlerinde one cikiyor. yinede fazla beklenti icinde olmamak lazim cunku sirf on kamera olmamasi ve kamerasi daha iyi bir cihaza gecmek istedigim icin kardesime verdim cihazi. ses kalitesiyle de 8s onde fakat yetersiz hafizasi ve 512 ram uygulama yuklerken problem yasatiyor. windows phone 10 guncellemesini de alamayacak gibi cunku htc fazla onem vermiyor. guncellemeye dahi hafizasi yetersiz oyle soyleyeyim. 525 bu bakimdan avantajli. sadece telefondaki temel uygulamalar (whatsapp twitter facebook foursquare) icin yeterli 8s. ama oyun oynarsaniz onermem. 525te oyunda oynayabilirsiniz cunku 1gb ram ve daha fazla dahili hafiza var. sunu da soyleyeyim 8s de gunu daha rahat cikartirsiniz kullanim suresi olarak. sonuc olarak guncelleme sorunu yasamamak icin 525 alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 10 Aralık 2014; 10:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam wp cihazlarda instagram programi var mi ? Birde hocam hafiza yetersiz uyarisi olursa cildiririm ben en ufak sey de:)

• quote:

Hocam wp cihazlarda instagram programi var mi ? Birde hocam hafiza yetersiz uyarisi olursa cildiririm ben en ufak sey de:)

525te hafiza yetersiz uyarisi almazsiniz. hafiza kartina yukleme olayi iki cihazda da var fakat nedense 8s te hafiza kartina yukledigimde uygulamayi bu uyariyi aliyordum. siz en iyisi 525 alin iki cihaz arasinda 8s omrunu tamamladi bence guncelleme yuzunden.

• S4 den gecicegim hocam attan inip essege binmek olur mu :)

• quote:

S4 den gecicegim hocam attan inip essege binmek olur mu :)

oyleyse sunu diyim kesinlikle s4ten windows phone platformuna gecilmez. s4 5.0 guncellemesini alinca duzelecek cogu sey.

• Beklemek daha iyi diyorsunuz hocam yani :)

• quote:

Beklemek daha iyi diyorsunuz hocam yani :)

tabiki :) nexus 5lerde bile baya fark ediyor sarj suresi. s4 te baya farkedecektir. bende wp den s4 miniye gectim pisman olmadim.

• O zaman bekliyelim hocam öneriniz için tesekkurler :)
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 29 Aralık 2014; 0:04:36 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.