Şimdi Ara

Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar htc wp 8s de görüntülü konuşma ve radio varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

arkadaşlar htc wp 8s de görüntülü konuşma ve radio varmı

Radyo var goruntulude sadece karsi tarafi gorebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

bende görüntülü konuşma var diye tercih edecektim telefonu gider lumia 520 alırım daha iyi o zaman
  • arkadaşlar almadıysanız uzak durunuz güç butonu kronik sorunlu alt bölümde yer alan bing butonu film izlerken yanlışlıkla basma ihtimaliniz yüksek insanı çılgına çeviriyor ayrıca microsoft malum nokia atağı ile daha çok model çıkaracaktır ve bu ürünün donanımı zayıf şimdiden birçok oyunu kabul etmiyor windowsphone de israrcı değilseniz gidin general mobile discovery alın fiyat performan konusunda bunu parçalar
  • Nokiadaki arama tusu pilin yaninda zaten :) neyse sen yine geri gelmisin efendi efendi konusta ugrastirma yine insanlari

• quote:

quote:

quote:

bende görüntülü konuşma var diye tercih edecektim telefonu gider lumia 520 alırım daha iyi o zaman

Aynen 520 de goruntulu gorusme var cok daha iyi : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 8 Eylül 2013; 19:10:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ön kamera yok telefonda nasıl görüntülü konuşma oluyor hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dalga geçiyor, 520 alanlar ile ciddi sorunları var, çünkü 520 kullanıcıları 8s yerine 520 aldırıyor insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dalga geçiyor, 520 alanlar ile ciddi sorunları var, çünkü 520 kullanıcıları 8s yerine 520 aldırıyor insanlara.

Yoo dalga gecmedimki seni gormuyorlar sen goruyorsun..

ayrica nedir bu inceden laf sokma calismasi anlayamadim? Benim mesajlarimda adamlarla bir problemim var gibi mi gozukuyor yoksa onlarin mi 8s ile problemi var gozukuyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yoo dalga gecmedimki seni gormuyorlar sen goruyorsun..

ayrica nedir bu inceden laf sokma calismasi anlayamadim? Benim mesajlarimda adamlarla bir problemim var gibi mi gozukuyor yoksa onlarin mi 8s ile problemi var gozukuyor ?

Hayır iki tarafı n da birbiriyle sorunu var gördüğüm kadarıyla. Hem adam 520 alıyor diye şuan laf eden sensin. İki taraf da bir acayip. Neyse bana bulaşma sen, laf sokma çabasında da değildim. Sen öylesin ama.

• bende bugun 8s rio alacagım.520 den cok daha iyi oldugu kanısındayım.insallah htc windows u destekler uzun süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

bende bugun 8s rio alacagım.520 den cok daha iyi oldugu kanısındayım.insallah htc windows u destekler uzun süre.

Htc desteklemese bile ms destek verecek .. Hos nokia nin amber guncellemesi ortada oyle destek olmasada olur : ) simdiden hayirli olsun

• Alt kapakta ne gibi bir sorun varda yedek alıcaz o kısmı anlamadım ben tel ilk çıktığımdan beri kullanıyorum nerdeyse alt kapaktaki tek sorun açılmıyor açana kasar şekilden şekile giriyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey wind -- 15 Eylül 2013; 16:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey wind

Alt kapakta ne gibi bir sorun varda yedek alıcaz o kısmı anlamadım ben tel ilk çıktığımdan beri kullanıyorum nerdeyse alt kapaktaki tek sorun açılmıyor açana kasar şekilden şekile giriyorum :D

ya ben telefonu ilk aldığımda 2 kişi alt kapakta kararma oluyor falan diyordu bende inceleme yaparken ne olur ne olmaz diye yazdım sorun olabilir diye hatta gittim kapağın yedeğini falan aldım da bende de 5 ay oldu herhangi bir sıkıntı yok : ) yani 2 kişiden başka sorun yaşayan yok 2 kişiden başka kimseden duymadım da : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

arkadaşlar almadıysanız uzak durunuz güç butonu kronik sorunlu alt bölümde yer alan bing butonu film izlerken yanlışlıkla basma ihtimaliniz yüksek insanı çılgına çeviriyor ayrıca microsoft malum nokia atağı ile daha çok model çıkaracaktır ve bu ürünün donanımı zayıf şimdiden birçok oyunu kabul etmiyor windowsphone de israrcı değilseniz gidin general mobile discovery alın fiyat performan konusunda bunu parçalar

Arkadaşa bakmayınız acemi olduğundan böyle konuşuyor. Ve Nokiadada alt taraftaki tuşlar aynı 512ram donanım yetersiz diyor bende başlarda böyle dedim sonradan anladım ki asıl sorun oyunlar ve uygulamalarda aslında 512 ramin bile kaldıra bileceği uygulamalar ve oyunlar 1gb ram istiyor buda bence uygulama eksikliği 512 ram için destekleyeni çıkarılmıyor veya 1gbta göre geç geliyor. Temple run ilk çıktığında 1gb istiyordu sonradan 512 ram isteyeni geldi bir fark yok oyunda akıcılıkta aynı sınıfta kızın birin de lumia 820 var oradan biliyorum Telefonu ilk aldığımda pişman olmuştum 1 ay oyun azlığı filen vardı sonradan anladım ki olanlarda yetiyor telde 7/24 oyun oyuncak haliniz yok varsa da telefona az para verin pc alın rahat rahat oynayın derim

Yok benim elin çarpıyor ve buna katlanamıyon derseniz teli ters tutun :D ekran donuyor sorun yok her zaman tuş tarafından tutucan diye bir kaide yok :D

Eğer bir sorun varsa işletim sistemine atın derim Htc telin hakkını vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey wind -- 15 Eylül 2013; 19:34:01 >

• sen bakma ona, o öyle ara sıra çıkar ortalığa kötüler telefonu sonra mesajları silinir yada alır cevabı gider kendiliğinden değişik biri anlayacağın : )
  • Arkadaslar Bu cihazi niye donup dolasip 520 ile kiyasliyorsunuz anlamiyorum.bu cihazin suanki fiyati 749tl gordugum kadariyla,720 nin fiyati 849 tl.aradaki 100 tl farka degermi,bence deger.neyin hesabini yapiyorsunuz.hadi cihaz birkac hafta once vatanda 559tlye satildi,yine ayni fiyat olsa al 8s ini kullan AMA 749 tl verene kadar 849 a 720 alirim

• Aynen bende 520yi babama kszıklayıp 720 almaya çalışmam

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Arkadaslar Bu cihazi niye donup dolasip 520 ile kiyasliyorsunuz anlamiyorum.bu cihazin suanki fiyati 749tl gordugum kadariyla,720 nin fiyati 849 tl.aradaki 100 tl farka degermi,bence deger.neyin hesabini yapiyorsunuz.hadi cihaz birkac hafta once vatanda 559tlye satildi,yine ayni fiyat olsa al 8s ini kullan AMA 749 tl verene kadar 849 a 720 alirim

Arkadaşım 8s ile 720 arasında fazla fark yoktur.Kamerası yüksek ve pili daha gelişmiş 720nin 8sin kamerası zaten kötü ona bişey diyemem orada Nokia geçer. Sese gelelim 8s lumia 720yi geçer ağırlık bakımından 720 daha ağır Nokia sahalardan çok uzak kaldı ve gelişemedi bianda hadi akıllı telefon yapıyoz dediler Htc bu konuda daha uzman Şekil bakarsan 8s daha güzel bence arkası nokiaya bin basar Beast audio yi küçümseme kısacası size kalmış ikisinde de 512ram var yok ben özellik bakarım dersen wp8 salaklıktır adroidde bu paraya 1gb ramli telefon alırsın sonuca gelelim Tek iyi yönü kamerası pili takma okadar bizde de ses var gidin iki telefonuda elinize alın fiyatı fazla diye Nokia daha iyidir demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: grey wind

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Arkadaslar Bu cihazi niye donup dolasip 520 ile kiyasliyorsunuz anlamiyorum.bu cihazin suanki fiyati 749tl gordugum kadariyla,720 nin fiyati 849 tl.aradaki 100 tl farka degermi,bence deger.neyin hesabini yapiyorsunuz.hadi cihaz birkac hafta once vatanda 559tlye satildi,yine ayni fiyat olsa al 8s ini kullan AMA 749 tl verene kadar 849 a 720 alirim

Arkadaşım 8s ile 720 arasında fazla fark yoktur.Kamerası yüksek ve pili daha gelişmiş 720nin 8sin kamerası zaten kötü ona bişey diyemem orada Nokia geçer. Sese gelelim 8s lumia 720yi geçer ağırlık bakımından 720 daha ağır Nokia sahalardan çok uzak kaldı ve gelişemedi bianda hadi akıllı telefon yapıyoz dediler Htc bu konuda daha uzman Şekil bakarsan 8s daha güzel bence arkası nokiaya bin basar Beast audio yi küçümseme kısacası size kalmış ikisinde de 512ram var yok ben özellik bakarım dersen wp8 salaklıktır adroidde bu paraya 1gb ramli telefon alırsın sonuca gelelim Tek iyi yönü kamerası pili takma okadar bizde de ses var gidin iki telefonuda elinize alın fiyatı fazla diye Nokia daha iyidir demeyin

HTC emeklerken Nokia akilli telefon uretiyordu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.