Şimdi Ara

Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

8S rio siyah/beyaz renk telefonum bugun geldi .acıkcası lumia 520 ile kıyaslanacak bir telefon asla değil .htc gercekten windows phone ile cok iyi bir telefon üretmiş .gerek kasası gerek görünüşü performansı cok iyi .nokia ile cok kararsız kaldım ancak iyiki htc almışım .cok memnunum.

hayırlı olsun aramıza hoş geldin aman diyim öyle şeyler söyleyip 520 cileri çekme buraya biz çok anlatmaya çalıştık olmadı : )
  • led flashı bile olmayan 520 ile şu telefonu kıyaslamak gerçekten çok komik
  • arkadaslar htc one x mi hts 8s mi sizce almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcone1

arkadaslar htc one x mi hts 8s mi sizce almalıyım

android kullanırım dersen one x tabiki özellik olarak 8s den çok daha üstün hatta çoğu wp den daha üstün : )
  • su an s3 kullanıyorum androıd cok ıyı gorunus ve menu bıraz ılgımı cektı bırkaç aya sıkılırmıyım wındowstan bıraz kapalı kutu gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcone1

su an s3 kullanıyorum androıd cok ıyı gorunus ve menu bıraz ılgımı cektı bırkaç aya sıkılırmıyım wındowstan bıraz kapalı kutu gıbı

Valla şöyle söyliyim gdr3 güncellemesi büyük hüsran oldu geriye 8.1 kaldı onu bekleyip görmek lazım . Ben senin yerinde olsam 8.1 güncellemesinide görüp öyle karar verirdim . Güncellemelerden beklenenler basit şeyler ama nedense Ms bir türlü veremedi bunları .

Ama dediğin gibi arayüz çok keyifli ve sıkmıyor ve sistem stabil çalışıyor . Kullanımı kolay karışık değil. Gündelik hayattaki gereksinimlerini rahatlıkla karşılar.

Kapalı kutumu dersen evet kapalı kutu . Root rom oc bunların hiç birisi yok sistem ne veriyorsa onunla yetiniyorsun . Telefonu telefon gibi kullanırım diyorsan yetiyor ama daha fazlasını beklememek gerekir

• teşekkürler dedıgın gıbı beklemek gerek htc one x gibi donanımı guclu ve uygulama zengınlıgı varken wındows bıraz agır gelıcek bana :)
  • 8s kullanıyorum. Altı beyaz olan iğrençlerden aldım :)
    Bilmiyorum hiç kıyaslama imkanınız oldu mu? normal de lumia 620 dengi bir cihaz fakat ne hikmetse 520 ile kıyaslıyorlar. Resmen saçmalıyorlar.
    Eldiven ile kullanılan o meşhur 520 bunun kadar akıcı değil. Tek artısı 8 gb dahili hafıza.
    6 ay kadar oldu. Tek dengi samsung ace 2 ve blackberry vardı. Teknosa da üçü de indirime girmişti. Birde 520nin ilk çıktığı dönemlerdi. Reyon ürünlerini incelerken aşık oldum. Günlerce araştırdım. Hiç htc kullanmamıştım. Aldım hala o kadar memnunum ki. İyi ki e52 kullanırken yemin etmiştim Nokia almayacağıma.
    520 alsam yemin ederdim satardım. Bu aşk gibi. Beyaz alt kapağı kirlense de seviyorum.
    Bilmiyorum teknoloji konusunda şanslıyımdır. Bir arkadaşım aldı kendi kendine rest atıp duruyor benimkinde hiçbir sıkıntı yok. Bir ara ekran kayıyordu. Görüntü kayıyordu. Telefonu kapattım 2 gün kullanmadım 3. gün elime aldım hala aralıksız kullanıyorum bir sıkıntı yok.
    520 kullanıpta denk sayan insanlara şunu demek istiyorum o kadar stabil bir ürün ki, 512 ram bile yetiyor. Wifi açık 3 günü görmek bile paha biçilemez. Biraz donanımsal olarak kamerası hoş değil. Ne bileyim insanları falan zombi gibi çekiyor kıpkırmızı gözlerle. Kamera konusunda nokia gibi değil eksi. Ama popüler bir ürün olmadığı için seviyorum.
    Biri otobüste bana:
    - abi windows rom'unu nasıl attın dedi?
    - yoo rom yok bu orjinal windowslu. dedim
    çocuk inceledi aşık oldu. Elinde tiksinç bir plastik fetişlerine hitap eden bir samsung.
    Dokunmatiğine aşık oldu. insanlar ilk defa görüyorlar htc'nin windowslu serisini.
    Reklam özürlü bir ürün. Ama neyi seviyorum herkeste yok o zaman aşık oldum telefonuma. Bir ortamda herkesin telefonuma bakması olsun. Kalas 920 lerden bile dikkat çekiyor aşığım telefonuma yemin ettim nokia almayacağım.
    Olur da htc ilerde windowslu bir telefon çıkarırsa alırım. Ama şunu biliyorum tek alacağım telefon markası HTC. Windows phone sadece bonusu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

8s kullanıyorum. Altı beyaz olan iğrençlerden aldım :)
    Bilmiyorum hiç kıyaslama imkanınız oldu mu? normal de lumia 620 dengi bir cihaz fakat ne hikmetse 520 ile kıyaslıyorlar. Resmen saçmalıyorlar.
    Eldiven ile kullanılan o meşhur 520 bunun kadar akıcı değil. Tek artısı 8 gb dahili hafıza.
    6 ay kadar oldu. Tek dengi samsung ace 2 ve blackberry vardı. Teknosa da üçü de indirime girmişti. Birde 520nin ilk çıktığı dönemlerdi. Reyon ürünlerini incelerken aşık oldum. Günlerce araştırdım. Hiç htc kullanmamıştım. Aldım hala o kadar memnunum ki. İyi ki e52 kullanırken yemin etmiştim Nokia almayacağıma.
    520 alsam yemin ederdim satardım. Bu aşk gibi. Beyaz alt kapağı kirlense de seviyorum.
    Bilmiyorum teknoloji konusunda şanslıyımdır. Bir arkadaşım aldı kendi kendine rest atıp duruyor benimkinde hiçbir sıkıntı yok. Bir ara ekran kayıyordu. Görüntü kayıyordu. Telefonu kapattım 2 gün kullanmadım 3. gün elime aldım hala aralıksız kullanıyorum bir sıkıntı yok.
    520 kullanıpta denk sayan insanlara şunu demek istiyorum o kadar stabil bir ürün ki, 512 ram bile yetiyor. Wifi açık 3 günü görmek bile paha biçilemez. Biraz donanımsal olarak kamerası hoş değil. Ne bileyim insanları falan zombi gibi çekiyor kıpkırmızı gözlerle. Kamera konusunda nokia gibi değil eksi. Ama popüler bir ürün olmadığı için seviyorum.
    Biri otobüste bana:
    - abi windows rom'unu nasıl attın dedi?
    - yoo rom yok bu orjinal windowslu. dedim
    çocuk inceledi aşık oldu. Elinde tiksinç bir plastik fetişlerine hitap eden bir samsung.
    Dokunmatiğine aşık oldu. insanlar ilk defa görüyorlar htc'nin windowslu serisini.
    Reklam özürlü bir ürün. Ama neyi seviyorum herkeste yok o zaman aşık oldum telefonuma. Bir ortamda herkesin telefonuma bakması olsun. Kalas 920 lerden bile dikkat çekiyor aşığım telefonuma yemin ettim nokia almayacağım.
    Olur da htc ilerde windowslu bir telefon çıkarırsa alırım. Ama şunu biliyorum tek alacağım telefon markası HTC. Windows phone sadece bonusu :)

Guzel yazmissin hani altina imzamida atarim ama gereksiz ve bos cevaplar gelir bu yazindan alinti yapilarak hazirlikli ol : )) hos gelecek tipler belli az cok cozmussundur kimi sallayip sallamayacagini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin gibi anlayanlar yeterli bile. Digerleri haha ve civa

• radyo var mı telefonda?
  • var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

var

Hocam Windows Phone telefonların hiç birinde yok deniyordu güncellemeyle falan mı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

quote:

var

Hocam Windows Phone telefonların hiç birinde yok deniyordu güncellemeyle falan mı geldi

aynen öyle hocam tümü bilmem ama htc ye güncelleme ile geldi
  • Hocam üründe radyo var demiştiniz ama ben bulamadım nerede tam olarak?

• quote:

Hocam üründe radyo var demiştiniz ama ben bulamadım nerede tam olarak?

Muzigin icinde

• quote:

quote:

Muzigin icinde

Bulamadim kardesim ya :) deli olacagim. Resmini falan cekip gonderir misin? Gincelleme falan mi gerekiyo acaba. Birde konusma yaparken ses gidip geliyor guncellemeyle sorun gitti gibi, sende oyle bir sorunla karsilastin mi?

• quote:

quote:

quote:

Muzigin icinde

Bulamadim kardesim ya :) deli olacagim. Resmini falan cekip gonderir misin? Gincelleme falan mi gerekiyo acaba. Birde konusma yaparken ses gidip geliyor guncellemeyle sorun gitti gibi, sende oyle bir sorunla karsilastin mi?

ben sattım telefonu ama bütün wplerde aynı yerde kulaklık resmi olan uygulamanın içinde direk radyo diye çıkıyor ama şöyle birşey var 8s e gdr3 güncellemesi ile geldi sen yaptın mı güncellemeyi ? Ses sorunu yaşamadım yaşayanlar vardı oda gdr3 güncellemesi ile düzeldi

• Guncelledikten sonra geldi radyo, ses sorunu bende yasiyordum ama sonra gecti. Bende saticam gibi telefonu magazasi cok zayif

• quote:

Guncelledikten sonra geldi radyo, ses sorunu bende yasiyordum ama sonra gecti. Bende saticam gibi telefonu magazasi cok zayif

valla emin ol bütün wp lerin ikinci eli zayıf ama şöyle bir avantajı var ucuza satıp ucuza alabiliyorsun wpnin ikinci elini .. 8.1 gelene kadar başka bir modele geç .. 8.1 geldikten sonra wp de değişiklikler olursa para verip sağlam sıfır bir wp alırsın .. Ben sıfır 720 aldım ama hep aklımda olan bir cihazdı 8.1 gelse bile alacağım tek cihaz 925 olur yada 720 ile devam ederim gerisi gereksiz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.