Şimdi Ara

Htc Windows Phone 8S Detaylı İnceleme ( Resimli-Güncel ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik wp ye ara verecegim. Önerecegin 600-700 liraya 2. el bir telefon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

Şimdilik wp ye ara verecegim. Önerecegin 600-700 liraya 2. el bir telefon var mı?

android alacaksan ve sıfır olsun istiyorsan bu fiyatlara alacağın telefonlar fazla tatmin etmez seni ve uzun süreli kullanamazsın bir yerden sonra kesmez anca sağlam bir modelin ikinci elini alman lazım .. bende uzun zamandır android telefonları takip etmiyorum ama ip4s tavsiye edebilirim
  • Arkadaşlar bu telefon hala alınır mı?

HB kampanya yapmış şu anki satış fiyatları 650, ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Arkadaşlar bu telefon hala alınır mı?

Tabiki alinir . Bu modelin tek sorunu hafizaydi o da cozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

650 çok pahalı. Kampanyada 920 bile 800-900 lira bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

1 yil oldu sen sıkılmadınmı kardesim her htc konusuna muhalefet olmaktan hatta bir ara ortalikta wp yi kotuluyordun ? Yine yazmissin biseyler ama ne yazmissin belli degil.. Adam 650 liraya telefon var diyor sen gitmissin 800-900 liraya telefon var diyorsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

1 yil oldu sen sıkılmadınmı kardesim her htc konusuna muhalefet olmaktan hatta bir ara ortalikta wp yi kotuluyordun ? Yine yazmissin biseyler ama ne yazmissin belli degil.. Adam 650 liraya telefon var diyor sen gitmissin 800-900 liraya telefon var diyorsun .

Sen de bıkmadın şu WP 8 HTC'yi savunmaktan. Ben WP 8'i hala kötülüyorum, devam da edeceğim.

Onun dışında alınır niye alınmasın. Ama daha iyisini 150 lira ekleyip alabilecekse alsın yani. Bu duruma göre 8S çok pahalı hem de kampanyalı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 6 Haziran 2014; 18:28:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

Sen de bıkmadın şu WP 8 HTC'yi savunmaktan. Ben WP 8'i hala kötülüyorum, devam da edeceğim.

Onun dışında alınır niye alınmasın. Ama daha iyisini 150 lira ekleyip alabilecekse alsın yani. Bu duruma göre 8S çok pahalı hem de kampanyalı diyor.

Ya hadi uzatma kardesim amacsiz amacsiz cevaplar veriyorsun germe beni

• Hızlıal'daki modelinde "rio" yazıyor, farkı nedir?
  • Arkadaşlar 8s siparişi geçtim, güncelleme yapanlar sıkıntı yaşamış okuduğum kadarıyla güncelleme yapsam mı, yoksa aldığım gibi mi kullansam ? Çok arada kaldım
  • Arkadaşın biri şarz süresi kısalmasından bahsetmişti.güncellemeden kullanıyorum.uygun kılıf hangisinden alınmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 12 Temmuz 2014; 13:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezmen

Hızlıal'daki modelinde "rio" yazıyor, farkı nedir?

Bir fark yok

• Eşimin xperia ray'ını satışa çıkarttığımızda bir arkadaş bu cihazla takas teklif etti. Biz android'den sıkıldığımız için satıp, üzerine biraz koyarak iPhone almayı planlıyorduk, bu teklif gelince windows'u da merak etmeye başladık. Kullanan arkadaşlar bu cihaz tavsiye ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansahin

Şimdilik wp ye ara verecegim. Önerecegin 600-700 liraya 2. el bir telefon var mı?

Motorola moto g

• quote:

Orijinalden alıntı: gezmen

Hızlıal'daki modelinde "rio" yazıyor, farkı nedir?

Çoğu htc'de var kod adı gibi bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım güncelleme yapmalı mıyım öneriyor musunuz ?
  • Arkadaşlarr, 8s, 8x ve lumia 620 arasında kararsız kaldım bu üçünden birini alma niyetim var ama ne tavsiye edersiniz ? 620 ile 8s 'de dahili hafıza az oda 8.1 güncellemesi ile hafıza kartına uygulama yüklenir durumdaymış sorun olmaz diye düşünüyorum ama kararsız kadım yinede üçü arasında.
  • arkadaşlar bu telefum şarjı bitti ve şarj etmek istediğimde şarj almadığını gördüm.. o turuncu ışık yanmıyor.. telefonda şarj aldığına dair en ufak bir belirti yok... sıkıntı nerde olabilir acaba?
  • Telefon Hepsiburada.com'da ve teknosa'da 400 tl. Hb.'den almayı düşünüyorum ama lumia 525 ile wp8 arasında kaldım. ikiside 400 tl. Sizce bu durumda hangisi tercih edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisıpa

Telefon Hepsiburada.com'da ve teknosa'da 400 tl. Hb.'den almayı düşünüyorum ama lumia 525 ile wp8 arasında kaldım. ikiside 400 tl. Sizce bu durumda hangisi tercih edilir?

ikisininde kamerasi ortalamanin altinda. 525 alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.