Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklılardan konu açılmışken yazayım: garantideki sennheiser cx200üm geldi. Ancak ekolazyır olmadığı için ses inanılmaz baslı geliyor ve rahatsız ediyor. Özellikle metal ve rock dinleyenler için bu ikiliyi tavsiye etmiyorum. Kendi kulaklığıyla bu konuda daha başarılıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çözümünü bilen ya da tavsiye verebilecek kimse yok mu.açılır pencere engelleyicisi deli ediyor yardım...
  • şu an lg optimus p920 3d kullanıyorum ve 8s almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayy.yaman

şu an lg optimus p920 3d kullanıyorum ve 8s almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

bu telefon 2.3 de takılı kalmış güncelleme almamış sanırım . Bu saatten sonra 2.3 ile android kullanmak ne kadar keyifli olur tartışılır. Ayrıca rom işleri bir yerden sonra bayıyor .. Neredeyse 2 senedir romlarla uğraşıyorum sorun ve sıkıntıdan başka bir şey değil wp ye geçtim keyfim yerinde

Birde bu lg nin işlemcisi bir android cihaza göre çok kötü . 3d olayıda ne kadar başarılıdır bilinmez .

Kısaca farklı konseptler ama bu telefondan 8s e geçtin diye pişman olmazsın tam tersi telefon kullanmaktan keyif alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

Sorunun çözümünü bilen ya da tavsiye verebilecek kimse yok mu.açılır pencere engelleyicisi deli ediyor yardım...

Sorun nedir?
    Bi önceki sayfada yazmışsınız, görmedim. Hiç bilmiyorum kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simple Man -- 22 Mayıs 2013; 22:07:18 >
  • eyw dostum 8s e geçeceğim
  • Beyler note2 kulakligi ile beats tehlike arz etti haberiniz olsun : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

Sorunun çözümünü bilen ya da tavsiye verebilecek kimse yok mu.açılır pencere engelleyicisi deli ediyor yardım...

Sorun nedir?
    Bi önceki sayfada yazmışsınız, görmedim. Hiç bilmiyorum kusura bakmayın.

ilginiz için teşekkür ederim umarım ileride güncelleme yoluyla çözülür.tek çare beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddcan -- 24 Mayıs 2013; 1:09:35 >
  • Arkadaşlar telefondaki kişileri sim karta nasıl aktarabilirim?
  • Telefonumun ekranının sağ tarafında şerit halinde ölü pikseller belirdi.. Aldım doğruca vatan pc ye götürdüm onlar benim adıma iligili sevise gönderecekler. Parlaklık ayarını hep en düşükte kullandığım için fark etmedim. Parlaklığı bi artırdım aman Allah' ım sıvama ölü piksel dolu. Ekranı değiştirip gönderirler herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 25 Mayıs 2013; 13:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

Telefonumun ekranının sağ tarafında şerit halinde ölü pikseller belirdi.. Aldım doğruca vatan pc ye götürdüm onlar benim adıma iligili sevise gönderecekler. Parlaklık ayarını hep en düşükte kullandığım için fark etmedim. Parlaklığı bi artırdım aman Allah' ım sıvama ölü piksel dolu. Ekranı değiştirip gönderirler herhal.

Benim bildigim olu pixelin sonradan olusmasi biraz zor ama hallederler umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar telefondaki kişileri sim karta nasıl aktarabilirim?

Basit bir soru ama cozumu bilen yok :)

• quote:

Telefonumun ekranının sağ tarafında şerit halinde ölü pikseller belirdi.. Aldım doğruca vatan pc ye götürdüm onlar benim adıma iligili sevise gönderecekler. Parlaklık ayarını hep en düşükte kullandığım için fark etmedim. Parlaklığı bi artırdım aman Allah' ım sıvama ölü piksel dolu. Ekranı değiştirip gönderirler herhal.

Bende de var hatta aynı yerde aynı şekilde. Yaklaşık 1 ay önce farkettim parlaklık düşükken farkedilmiyor ancak açınca baya belli. Ama çok takmıyorum kafaya ilerde gönderirim servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Bende de var hatta aynı yerde aynı şekilde. Yaklaşık 1 ay önce farkettim parlaklık düşükken farkedilmiyor ancak açınca baya belli. Ama çok takmıyorum kafaya ilerde gönderirim servise.

Arkadaşm mrb. Bende senin gibi düşündüm. Sıkıntı değil sonra gönderirim diye. Daha sonra servis kullanıcı hatası deyip şutlar diye hemen gönderdim garantiye. 15-20 gün içinde geri dönüş yaparız dediler. Yanlız kafamı bişe kurcaladı aynısı bende de var dedin. Kronik sorun olması HTC 8s lerde.

• 8s ile aranızdayım. cihaz çok hızlı acayip bişey hala keşif aşamasındayım
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşm mrb. Bende senin gibi düşündüm. Sıkıntı değil sonra gönderirim diye. Daha sonra servis kullanıcı hatası deyip şutlar diye hemen gönderdim garantiye. 15-20 gün içinde geri dönüş yaparız dediler. Yanlız kafamı bişe kurcaladı aynısı bende de var dedin. Kronik sorun olması HTC 8s lerde.

Kullanıcı hatası dicekleri varsa bugün götürsem yine derler o yüzden erteliyorum. Garantiye verdikten sonra kaç gün bekleyeceğim belli olmadığı için vermek istemiyorum aslına bakarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 25 Mayıs 2013; 19:32:05 >

• HTC güncelleme yayınladı.
    http://m.wpcentral.com/htc-rolls-out-system-updates-windows-phone-8-hardware

• Beats Audio güncellemesi geldi ama diğerleriyle ilgili birşey yok. Güncelleme mağaza üzerinden geldi belki tek kalemdedir. Şimdilik güncellemenin neyi değiştirdiğini anlamadım.

6 Aydır kullanıyorum. Telefonun hızı ve mail programı süper. Şirkette de Exchange kullandığımızda harika uyumlu çalışıyor ayrıca office te gayet hızlı. Ama stabil olma yolunda daha çok yol kat edilmesi gerekiyor. Özellikle mağazada daha fazla işe yarar olması lazım. Birde artık biraz özelleştirmeye olanak versinler. Kilit ekranı çok vasat, bildirimler inanılmaz berbat. Programların bildirimleri yeterince entegre değil.
    WP nin en büyük sorunu kendi içinde değil. En büyük sorun yüklenen programların yeterince entegre olamaması. Bir iOS beklemiyoruz ama bir Android olmalı bu konuda.
    Şu blue güncellemesini bekliyorum eğer hayat öpücüğü olmazsa WP çok dayanmaz. Çünkü iOS ta Android te bu yıl güçlü versiyonlar çıkartacak. WP gerilerinde kalmaması için çok çabuk gelişme göstermeli.
    Programları SD karta taşımaktan tutun daha akıllı bir klavyeye.
    Ama benim umudum büyük, microsoft her zaman geri bildirimleri çok dikkate alıyor. bu 8 aylık sürede de eminki gidien milyonlar bildirimle 8.1 sürümünde büyük yeniliklere imza atacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanıcı hatası dicekleri varsa bugün götürsem yine derler o yüzden erteliyorum. Garantiye verdikten sonra kaç gün bekleyeceğim belli olmadığı için vermek istemiyorum aslına bakarsan.

Haklısın o konuda. Ben de zar zor bi telefon ayarladım Gönderdim HTC yi

• bende gelen giden birşey yok nerede bu güncelleme : )
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.