Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

Yine ne oldu ya ? : )

bayko adlı arkadaşın yazdığını şimdi görmüyorsunuz.saçma sapan şeyler yazmıştı bunun için yazdm

Tahmin ettim ya bos ver salla onu .. Iki kere silindi yazdiklari üçüncusunde ban yer olur biter : )

verdinmi kapagin siparisini ?

yok daha vermedim 1 2 güne vericem inşallah..firma çok kargo parası istiyor yaw :D

kapıda ödeme yaparsan 5 lira. Tek çekimde kargo almıyor. Boşuna mı yerine gittim baktım tek çekimle al işte için rahat olsun : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bayko adlı arkadaşın yazdığını şimdi görmüyorsunuz.saçma sapan şeyler yazmıştı bunun için yazdm

Tahmin ettim ya bos ver salla onu .. Iki kere silindi yazdiklari üçüncusunde ban yer olur biter : )

yok daha vermedim 1 2 güne vericem inşallah..firma çok kargo parası istiyor yaw :D

kapıda ödeme yaparsan 5 lira. Tek çekimde kargo almıyor. Boşuna mı yerine gittim baktım tek çekimle al işte için rahat olsun : )

yahu zaten tek çekim alıcamda kredi kartına tek çekimde kargo ücreti alıyorki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yahu zaten tek çekim alıcamda kredi kartına tek çekimde kargo ücreti alıyorki

Yok ya almıyorlar . Taksit tablosuna bak orada yazıyor

Tüm kredi kartları ile tek çekim (Tek Çekim)25.49 TL

Kargo ile teslimat Esnasında Nakit ödeme25.49 TL(+5.00 TL)

• Telefonu bir süredir kullanıyorum sormak istediklerim var.

Sağ alttaki web düğmesinin işlevini değiştiremiyor muyuz? Yanlışlıkla basıyorum da.
    Netteki seyredilen videoyu arkaplanda çalışmaya devam ettiremiyor muyuz? menüye gireceğim mesela video kendini kapatıyor açınca ta en baştan başlıyor.
    250 MB civar kapasite kaldı, sık sık hafızayla ilgili uyarı çıkıyor, özellikle nette falan gezerken. bu uyarıyı kapatamıyor muyuz?
    Son olarak, düğmelerin titreşimini kapatabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Telefonu bir süredir kullanıyorum sormak istediklerim var.

Sağ alttaki web düğmesinin işlevini değiştiremiyor muyuz? Yanlışlıkla basıyorum da.
    Netteki seyredilen videoyu arkaplanda çalışmaya devam ettiremiyor muyuz? menüye gireceğim mesela video kendini kapatıyor açınca ta en baştan başlıyor.
    250 MB civar kapasite kaldı, sık sık hafızayla ilgili uyarı çıkıyor, özellikle nette falan gezerken. bu uyarıyı kapatamıyor muyuz?

1) Değiştiremiyoruz.
    2) Yeni youtube uygulamasında bu özellik mevcut sanırım.
    3) Uyarı kapatılmıyor ancak geçmişi falan silerek boştaki hafızayı artırabilirsin.
    4) Kapatılmıyor.
  • quote:

Telefonu bir süredir kullanıyorum sormak istediklerim var.

Hocam 900 küsür mb ı nasıl doldurdun da 250 mb kaldı sorması ayıp : ) Ben iki tane uygulama tavsiyesinde bulunayım pek fazla işe yaramaz ama en azından artıkları kaldırırsın telefondan

-Phone storage cleanup

birde

-shrink storage

Diğer soruların cevabını arkadaş vermiş zaten

• Merhaba,

telefon sim kartı görüyor ama hat gelmiyor.
    Sorun ne olabilir?

Telefonda bi ayar mı yapmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 15 Mayıs 2013; 12:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

telefon sim kartı görüyor ama hat gelmiyor.
    Sorun ne olabilir?

Telefonda bi ayar mı yapmak gerekiyor?

telefonda sim için herhangi bir ayar yok ama yinede manuel şebeke arama yapabilirsin belki işe yarar. Birde uçak moduna almış olabilirsin fark etmeden onu kontrol et
  • @TheLastViking
    Oyun yükleyince çok çabuk doluyor malesef. Sildim birkaç oyun ve 500 mb kadar yer açıldı şimdilik böyle idare edicez.

@LastShinobi
    Çözüm olsaydı keşke ama yapacak birşey yok. Teşekkürler yine de.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Gerçekten yardımcı oldu. Hat geldi.

Peki bu sol üst köşede, çekim gücünü gösteren alanın yanında bazen H ve bazende H+ yazıyor. Bunların anlamı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 15 Mayıs 2013; 16:00:37 >
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Gerçekten yardımcı oldu. Hat geldi.

Peki bu sol üst köşede, çekim gücünü gösteren alanın yanında bazen H ve bazende H+ yazıyor. Bunların anlamı nedir?

Ben teşekkür ederim. H ve H+ kısaca 3g ve 3.5g demek . Ama Tr de ne kadar etkili 3.5 g tartışılır. Bizim işim H ile : )
  • quote:

@TheLastViking
    Oyun yükleyince çok çabuk doluyor malesef. Sildim birkaç oyun ve 500 mb kadar yer açıldı şimdilik böyle idare edicez.

@LastShinobi
    Çözüm olsaydı keşke ama yapacak birşey yok. Teşekkürler yine de.

Tahmin ettim . Benim oyunla pek aram olmadığı için hafıza sorunu zor yaşarım gibime geliyor : )
  • arkadaşlar bu kararma olayını napcaz ya telefonu kılıfla kullanıyorum böylede gözüme buyuk gorunuyor normal halı cok güzel karızamtık sade yok mu bu işin bi çaresi
  • Merhaba,

arkadaşlar öğlenden bu yana denemek amaçlı Windows Phone 8s by Htc kullanıyorum. Telefondan, daha doğrusu Windows Phone'dan şimdiden sıkılmış durumdayım.

- Windows Phone'un Rehber özelliği can sıkıcı. Vcard şeklindeki rehberimi Windows Phone'a yükleyemedim. Kişilerimi tek tek Hotmail hesabıma tanımlamam gerekti.
    - Ayarlar ekranında klasörleme yapılamıyor. Dağınık ötesi bir durum ortaya çıkmış.
    - Telefonun zil sesini en yüksek seviyedeyken dahi zor duyabildim.
    - Kişiselleştirilebilir ana ekran kutucukları çok yavan.
    - Mağaza : Verimsiz durumda. İlgimi çekip indirdiğim tek uygulama WhatsApp oldu. Oynayabileceğim oyun dahi bulamadım.

+ Mail uygulaması çok hoşuma gitti
    + 4inçlik ekran ebatının, kişisel psikolojik sınırım olduğunu anladım ve ekranın boyutu çok hoşuma gitti.
    + 113 Gramlık ağırlığı ile iPhone 4S'ten sonra tüy gibi hafif geldi.

4 yıllık ios kullanıcısı olarak kişisel görüşlerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakary_ali

arkadaşlar bu kararma olayını napcaz ya telefonu kılıfla kullanıyorum böylede gözüme buyuk gorunuyor normal halı cok güzel karızamtık sade yok mu bu işin bi çaresi

http://forum.donanimhaber.com/m_75050345/tm.htm ilk mesajın en altına bak
  • quote:

Merhaba,

arkadaşlar öğlenden bu yana denemek amaçlı Windows Phone 8s by Htc kullanıyorum. Telefondan, daha doğrusu Windows Phone'dan şimdiden sıkılmış durumdayım.

- Windows Phone'un Rehber özelliği can sıkıcı. Vcard şeklindeki rehberimi Windows Phone'a yükleyemedim. Kişilerimi tek tek Hotmail hesabıma tanımlamam gerekti.
    - Ayarlar ekranında klasörleme yapılamıyor. Dağınık ötesi bir durum ortaya çıkmış.
    - Mağaza : Verimsiz durumda. İlgimi çekip indirdiğim tek uygulama WhatsApp oldu. Oynayabileceğim oyun dahi bulamadım.

+ 4inçlik ekran ebatının, kişisel psikolojik sınırım olduğunu anladım ve ekranın boyutu çok hoşuma gitti.

-Bu konu hakkında pek bilgim yok ama sim numaralarını direk telefona atabilirsiniz. Yada gmail hesabından numaralarınızı rehbere tanıtabilirsiniz.
    -Klasörleme yapılmıyor ama bu w8 in kullanışsız olduğundan değil tamamen ayrı bir konsepte sahip olduğundan .
    -Zil sesi bende yarıda ama herhangi bir sorun yaşamadım . Yani bu kullanıcının beklentisi ile alakalı sanırım .
    -Ana ekran kutucukları yavan geliyorsa wp hiç size göre değil. Çünkü wp yi wp yapan o kutucuklar .
    -Mağaza her geçen gün yenileniyor. Çoğu yerde de yazılıp çizildiği gibi biraz daha sabır. Ama oyun oynayan biri için w8 i geçtim bu telefon yanlış bir seçim . Çünkü hafıza 4gb .. Ayrıca şimdilik w8 de oyun için doğru seçim değil. Ama günlük kullanımda gerekli olan uygulamalar markette mevcut .

Kısaca hepsi bir kenara kutucuklar hoşunuza gitmediyse bence yol yakınken ios a devam edin . Çünkü bu asla değişmeyecek bir arayüz . Yine aynı şekilde klasör olayı ios un işi ve w8 e çok ters bir özellik : )

• quote:

Merhaba,

Ios, kapali bir isletim sisteminin en gelisebilmis halidir zaten. Cikali 1 sene olmamis wp8 ile kiyaslamak cok sacma. Arayuzleri size gore degil demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 16 Mayıs 2013; 1:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

ben sadece kısa süreli kullanımım dahilinde telefonla, windows phone ile ilgili naçizane kişisel görüşlerimi belirtmek istedim.

Söylediğiniz gibi arayüz ilgimi çekmedi, dağınık buldum. Android'de benim için dağınık bir arayüze sahip.
    Yalnız ikisi arasında seçim yapacak olsaydım, kesinlikle Windows Phone 8'i seçerdim.

Son olarak beklentisi çok yüksek olmayan kişiler için son derece stabil, kullanışlı, mailleşme, mesajlaşma vb. işler için kullanılabilecek bir telefon.

Denemek amaçlı 1 hafta kullanıp, 4s'ime geri döneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 16 Mayıs 2013; 8:34:25 >
  • quote:

Merhaba,

ben sadece kısa süreli kullanımım dahilinde telefonla, windows phone ile ilgili naçizane kişisel görüşlerimi belirtmek istedim.

Söylediğiniz gibi arayüz ilgimi çekmedi, dağınık buldum. Android'de benim için dağınık bir arayüze sahip.
    Yalnız ikisi arasında seçim yapacak olsaydım, kesinlikle Windows Phone 8'i seçerdim.

Son olarak beklentisi çok yüksek olmayan kişiler için son derece stabil, kullanışlı, mailleşme, mesajlaşma vb. işler için kullanılabilecek bir telefon.

Zaten apple ın çok değişik bir tarzı var. Kullanıcıyı kendisine bağlıyor. Yani iphone kullanan biri gidip samsungun tabletini almıyor gidip ipad alıyor. Yada sony nin mp3 playerını almıyor gidip iphone touch alıyor : )

Bunun sebebi de apple ın çizgisini bozmaması yani bir güncelleme çıkarıyor bunu bütün cihazlarına eşit dağıtıyor. Yada samsung gibi ayda 1 model çıkarmıyor cihazı bir yapıyor tam yapıyor .

Umarım Ms da bu çizgiyi yakalar şımarmadan devam eder .

• quote:

quote:

Merhaba,

Zaten apple ın çok değişik bir tarzı var. Kullanıcıyı kendisine bağlıyor. Yani iphone kullanan biri gidip samsungun tabletini almıyor gidip ipad alıyor. Yada sony nin mp3 playerını almıyor gidip iphone touch alıyor : )

Bunun sebebi de apple ın çizgisini bozmaması yani bir güncelleme çıkarıyor bunu bütün cihazlarına eşit dağıtıyor. Yada samsung gibi ayda 1 model çıkarmıyor cihazı bir yapıyor tam yapıyor .

Umarım Ms da bu çizgiyi yakalar şımarmadan devam eder .

benimde hep apple a ve onun envai çeşit ürünlerine karşı antipatim oldu...bu sebeple ben telefonumdan memnunum :D

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.