Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, çocuklar, bu benim en sevdiğim telefon, ben aldım geçen hafta. Ben dünyanın en eşsiz eminim. Burada göstereceğim http://ltp.me/2k
  • Merhaba,

kimse başlangıç ekranlarını paylaşmamış.

Arkadaşlar başlangıç ekranlarınızı nasıl düzenlediniz?

Benimki aşağıdaki gibi.

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)  HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 17 Mayıs 2013; 12:37:50 >

• Benimki biraz sade : )

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

• Merhaba,

bu telefonun en büyük handikapı sanırım yetersiz depolama alanı.

Telefonda kalan boş alan : 539 MB

Yüklediğim uygulamalar;

- Flaslight XT : Sade ve kullanışlı bi fener uygulaması
    - İBB Trafik
    - Runtastic : Yürüyüş yaparken çok fazla kullanıyorum. GPS üzerinden sizi takip ederek, km bazında ne kadar yürüdüğünüzü ve hangi güzergahı kullandığınızı harita üzerinde gösteriyor. Bu tip uygulamaların en iyisi Nike Running ama mağazada yok.
    - Sky Drive
    - Whatsapp
    - Yandex Haritalar
    - Youtube
    - Dredd vs. Zombies

Sadece bunlar yüklü ve 539 mb boş alan kaldı. 2 tane fotoğraf çekmeye kalkıştım, yetersiz alan uyarısı aldım.

Büyük sıkıntı yani. Bunun dışında sanırım alışmaya ve sevmeye başladım Windows Phone'u.

Sizin telefonunuza ne kadar boş alan kaldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 17 Mayıs 2013; 12:48:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

bu telefonun en büyük handikapı sanırım yetersiz depolama alanı.

Telefonda kalan boş alan : 539 MB

Yüklediğim uygulamalar;

- Flaslight XT : Sade ve kullanışlı bi fener uygulaması
    - İBB Trafik
    - Runtastic : Yürüyüş yaparken çok fazla kullanıyorum. GPS üzerinden sizi takip ederek, km bazında ne kadar yürüdüğünüzü ve hangi güzergahı kullandığınızı harita üzerinde gösteriyor. Bu tip uygulamaların en iyisi Nike Running ama mağazada yok.
    - Sky Drive
    - Whatsapp
    - Yandex Haritalar
    - Youtube
    - Dredd vs. Zombies

Sadece bunlar yüklü ve 539 mb boş alan kaldı. 2 tane fotoğraf çekmeye kalkıştım, yetersiz alan uyarısı aldım.

Büyük sıkıntı yani. Bunun dışında sanırım alışmaya ve sevmeye başladım Windows Phone'u.

Sizin telefonunuza ne kadar boş alan kaldı?

Büyük ihtimal oyun hafızada baya yer kaplamış birde yandex haritalar var . Oyunu silseniz hafıza da yer açılır baya. Bunun dışındaki uygulamaların fazla yer kaplamaması lazım bende de hemen hemen aynı boyutlarda uygulamalar var 900 küsür mb yerim var hatta viber ve runtastic dışında uygulamalarımız aynı : )

Birde bu uygulamalar çok artık biriktiriyor telefonda onları temizleyin abartı olmasa da yer açılır . Resimleri falan harici hafızaya kaydetmesi lazım sizde yokmu sd kart ?

Hafıza ne yazık ki sorun .. 1 tane oyun sıkıntı yaratmaz ama 3-4 tane oyun kurmaya hiç uygun değil . Güncelleme ile düzeltirler umarım . Birde resimleri skydrive a kaydedip telefondan silmek işe yarar mı acaba onu denemek lazım .

Dediğim gibi wp farklı bir konsept kullandıkça insanın hoşuna gidiyor .

• Uygulamalara ait artıklar nasıl temizleniyor? Whatsappdaki konuşmaları, fotoğrafları falan siliyorum ama artık temizlemekten kastınız bu mu?
    SD kart takılı olmasına rağmen direkt telefona kaydediyor fotoğrafları.

Windows Phone 8 için sd kart güncellemesi kesinlikle gelmeli.
  • quote:

Uygulamalara ait artıklar nasıl temizleniyor? Whatsappdaki konuşmaları, fotoğrafları falan siliyorum ama artık temizlemekten kastınız bu mu?
    SD kart takılı olmasına rağmen direkt telefona kaydediyor fotoğrafları.

Windows Phone 8 için sd kart güncellemesi kesinlikle gelmeli.

Phone storage cleanup yada shrink storage bu iki uygulama artıkları temizlemeye yarıyor . Artık dediğim uygulamaların kalıntıları , browser kalıntıları vs .. Yani hafızadaki diğer diye yazan kısım .

Ayarlarda telefon depolama alanında kayıt yeri olarak neresi gözüküyor ?
  • Söylediğiniz uygulamaları deneyeceğim.

Depolama alanı olarak SD kart gözüküyor. Sonradan farkettim SD kartın içine mp3, film vb. şeyler atıp doldurmuşum, o yüzden uyarı veriyormuş fotoğraf çektiğimde.
  • quote:

Söylediğiniz uygulamaları deneyeceğim.

Depolama alanı olarak SD kart gözüküyor. Sonradan farkettim SD kartın içine mp3, film vb. şeyler atıp doldurmuşum, o yüzden uyarı veriyormuş fotoğraf çektiğimde.

• arkadaşlar merhaba ben de 3 aydır htc 8s kullanıyorum.size sorum olacak
    İnternette gezinirken açılır sayfa engelleyicisi yüzünden istediğim siteyi açamıyorum tek sıkıntım bu başka bir kusur bulamadım oldukça memnunum telefondan.nasıl kapatabilirim açılır sayfa engelleyicisini? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

arkadaşlar merhaba ben de 3 aydır htc 8s kullanıyorum.size sorum olacak
    İnternette gezinirken açılır sayfa engelleyicisi yüzünden istediğim siteyi açamıyorum tek sıkıntım bu başka bir kusur bulamadım oldukça memnunum telefondan.nasıl kapatabilirim açılır sayfa engelleyicisini? yardımcı olursanız sevinirim

Ben de epey aramama rağmen bulamadım. Burada da defalarca sormama rağmen kimse cevap vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

arkadaşlar merhaba ben de 3 aydır htc 8s kullanıyorum.size sorum olacak

Ben de epey aramama rağmen bulamadım. Burada da defalarca sormama rağmen kimse cevap vermedi.

Ayarlar, uygulamalar, ie, ileri duzey ayarlar da vardir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekürler dostum telefonun her yerini didik didik ettim ancak bulamadım düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddcan -- 18 Mayıs 2013; 14:52:25 >
  • ewet yukarıdaki arkadaş benim gibi heves ile zamanın mobile telefonlarına yakın olarak düşünüp almış telefonu ve hüsrana uğramış normal olarak buraya kadar herşey normal malum yabancı sitelerde dahi avrupalı ve amerikalı dostlarımız bizim kadar pozitif ve iyimser yaklaşmamış yerden yere vurmuşlar telefonu buraya kadarda tamam ancak bazı arkadaşların keşke araştırıp alsaymışsın telefonu gibi komik ve anlamsız içi boş yorumları gerçekten sinir bozucu olarak görüyorum sonuçta ortada piyasa gerçekleri var ürüne para veriyorsunuz ve aldığınuz ürün ve hizmet hakkında talepte ve yorumda bulunmak en doğal hakkınız ama gel gelelim bazı kullanıcılar adeta microsoft da hisse sahibi gibi laf ettirmiyorlar bunu anlayabilmiş değilim gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

ewet yukarıdaki arkadaş benim gibi heves ile zamanın mobile telefonlarına yakın olarak düşünüp almış telefonu ve hüsrana uğramış normal olarak buraya kadar herşey normal malum yabancı sitelerde dahi avrupalı ve amerikalı dostlarımız bizim kadar pozitif ve iyimser yaklaşmamış yerden yere vurmuşlar telefonu buraya kadarda tamam ancak bazı arkadaşların keşke araştırıp alsaymışsın telefonu gibi komik ve anlamsız içi boş yorumları gerçekten sinir bozucu olarak görüyorum sonuçta ortada piyasa gerçekleri var ürüne para veriyorsunuz ve aldığınuz ürün ve hizmet hakkında talepte ve yorumda bulunmak en doğal hakkınız ama gel gelelim bazı kullanıcılar adeta microsoft da hisse sahibi gibi laf ettirmiyorlar bunu anlayabilmiş değilim gerçekten

Ne hissesi? Ms en nefret ettigim 3 sirketten biridir. Arastirmadan almayacaksin, sonrada buralarda zirlamayacaksin. En sik zirlanilan konu mesrla hafiza; bakacaksin telefonun dahili hafizasi kac mb, isletim sistemi bunun ne kadarini kapliyor, uygulamalar hafiza kartina yuklenebiliyor mu, buna erismenin bir yolu var mi. Cevaplara gore sentezleyip, oyle alacaksin telefonu. Aa tasarim harika beats audio da varmis alak hadi diye degil.

• burn sen git kumda oyna :) nick name ni yesinler sana bi 27 yılın patlamasını yaşatırım perdelerimi kaldırınce kedi gibiyimdir görmek istersen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

burn sen git kumda oyna :) nick name ni yesinler sana bi 27 yılın patlamasını yaşatırım perdelerimi kaldırınce kedi gibiyimdir görmek istersen :)

bu herif sorunlu ya :D
  • Beyler ep630 kullaniyorum, urBeats alsam ses performansi artar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Beyler ep630 kullaniyorum, urBeats alsam ses performansi artar mi?

urBeats d&r da satılan 300 liralık kulaklıklardansa eğer tavsiye etmem. htc one s için almaya gittik kasa da vazgeçtik. Denemene izin veriyorlar zaten orada çok kötüydü. Ama one s te beats audio yazılımı var bizim telefonlarda yazılım mı var anfi mi var bilmiyorum . Bu da baya fark ettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Beyler ep630 kullaniyorum, urBeats alsam ses performansi artar mi?

urBeats d&r da satılan 300 liralık kulaklıklardansa eğer tavsiye etmem. htc one s için almaya gittik kasa da vazgeçtik. Denemene izin veriyorlar zaten orada çok kötüydü. Ama one s te beats audio yazılımı var bizim telefonlarda yazılım mı var anfi mi var bilmiyorum . Bu da baya fark ettiriyor

x+ da yazılım ve çip var diğerlerinde yok. Bizimkinde amfi varda yazılımı bilmiyorum. Denemeden almayayım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.