Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c_dikmen

Benim şu fotoğrafların çift çift görünmesi problemi için telefonu restore etmiştim ya, kilit tuşu da düzeldi. Şuan düzgün çalışıyor.
    Belki senin cihazın tuşu aşınmıştır bilemem ama benim sorun düzeldi ;)

hadi ya sevindim ozaman seninki aşınmamış çünkü yazılımsal olma ihtimali yok onun
  • telefonundan memnun olan bi ben varım sanırım ne reset atıo telefonum ne foursquare de sıkıntım var maşallah...güncellemeden sonra daha canavar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

telefonundan memnun olan bi ben varım sanırım ne reset atıo telefonum ne foursquare de sıkıntım var maşallah...güncellemeden sonra daha canavar oldu

aynen kardeşim htc firması son çıkardığı telefonları fason mu çıkardı nedir anlamadım herkes şikayetçi bu telefondan ya :))

Reset Sorunu,bendede yok,foursgure denemedim,bi batarya yerine oturmadı tam randıman alamıyorum şimdilik...

Benden Size Bir İpucu: Htc şarj aletleri yavaş dolduruyor hızlı doldurmak için şarj aletini Lg son çıkan şarj aletleri var onları kullanın yarımsaatte %80 dolduruyor...

Güç Değerleri: 5v 0.8 Ohm Lg

Htc 8s : 5v 1A

Örnek LG L5, L7, L9

• quote:

telefonundan memnun olan bi ben varım sanırım ne reset atıo telefonum ne foursquare de sıkıntım var maşallah...güncellemeden sonra daha canavar oldu

Benim güncellemeyi almam bile olaylı oldu.

Kaç aylık telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Kaç aylık telefon?

valla ne biliiim...bu güncellemeyi kurarken sadece hafıza dolu diye sürekli uyarı aldım..bende bazı uygulamaları sildim ondan sonra güncelleme yaptım..ben foursquare yi çok rahat kullanıyorum...telefonumda herhangi bir resette olmuo...gayet te hızlı....benim bi sıkıntım yok valla....telefonuda nisanın ortasında almıştım

• quote:

quote:

quote:

Kaç aylık telefon?

valla ne biliiim...bu güncellemeyi kurarken sadece hafıza dolu diye sürekli uyarı aldım..bende bazı uygulamaları sildim ondan sonra güncelleme yaptım..ben foursquare yi çok rahat kullanıyorum...telefonumda herhangi bir resette olmuo...gayet te hızlı....benim bi sıkıntım yok valla....telefonuda nisanın ortasında almıştım

vay arkadaş benimki çatır çatır res atıyor tam düzeldi dedim dün yine başladı : )). Aklımın almadığı neden sadece mesaj yazarken yada mesaj geldiğinde yada arama geldiğinde res atıyor . Durum böyle olunca sim den şüphelenmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 31 Temmuz 2013; 12:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

quote:

Kaç aylık telefon?

vay arkadaş benimki çatır çatır res atıyor tam düzeldi dedim dün yine başladı : )). Aklımın almadığı neden sadece mesaj yazarken yada mesaj geldiğinde yada arama geldiğinde res atıyor . Durum böyle olunca sim den şüphelenmeye başladım

uhuhu :D kusura bakma bende öyle şeyler yok :P

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç aylık telefon?

uhuhu :D kusura bakma bende öyle şeyler yok :P

• simden kaynaklı olması imkansız , çünkü son güncellemden önce böyle bir sorun yoktu yani hata tamamen yazılımsal bi hata , bu arada garantili telefon tamiri yapan yerlere vermenizi tavsiye etmem , w8 zaten cok yeni bi yazılım , sorun da yazılımsal olunca pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum , android olsa neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Signum

simden kaynaklı olması imkansız , çünkü son güncellemden önce böyle bir sorun yoktu yani hata tamamen yazılımsal bi hata , bu arada garantili telefon tamiri yapan yerlere vermenizi tavsiye etmem , w8 zaten cok yeni bi yazılım , sorun da yazılımsal olunca pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum , android olsa neyse

simden kaynaklı değilse bunun bir açıklaması olmalı ben böyle saçma sorun görmedim . hani normal res atsa tamam dicem de mesaj gelince res atmasını çözemedim. Garanti dışı servis benim aklıma yattı neden dersen teleservice tartışmasız kalitesiz ve rezalet , maxic.ep forumunda adamlar telefonlarını göndermiş geriye yarım yamalak gelmiş bunun gibi çok örnek var. Durum böyle olunca 20 gün bekleyip cefa çekeceğime 100-150 veririm garanti hizmet alırım yanlışmıyım ?

• quote:

quote:

simden kaynaklı olması imkansız , çünkü son güncellemden önce böyle bir sorun yoktu yani hata tamamen yazılımsal bi hata , bu arada garantili telefon tamiri yapan yerlere vermenizi tavsiye etmem , w8 zaten cok yeni bi yazılım , sorun da yazılımsal olunca pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum , android olsa neyse

simden kaynaklı değilse bunun bir açıklaması olmalı ben böyle saçma sorun görmedim . hani normal res atsa tamam dicem de mesaj gelince res atmasını çözemedim. Garanti dışı servis benim aklıma yattı neden dersen teleservice tartışmasız kalitesiz ve rezalet , maxic.ep forumunda adamlar telefonlarını göndermiş geriye yarım yamalak gelmiş bunun gibi çok örnek var. Durum böyle olunca 20 gün bekleyip cefa çekeceğime 100-150 veririm garanti hizmet alırım yanlışmıyım ?

nuvo ; acıkcası sorunu çözmeye calısıyorum ve dusunuyorum ; telefon güncellemeden önce bir kez bile res atmazken neden şimdi başladı ? eğer hat ile ilgili bi sıkıntı olsaydı güncellemeden önce de atması gerekmezmiydi ? tabiki bu tamamen benim fikrim ancak tekrar söylüyorum ; bu tamamen yazılımsal bir sorun ve w8 yeni bi işletim sistemi , oradaki insanların w8 hakkında tecrübeli oldugunu sanmıyorum , tecrübeli olmadıkları bir konu hakkındada tamir yapabilecekleri meçhul , tabiki sana kalmıs , bir bakalım benim telefon servisten bir gelsin , eğer yapabilmişlerse sen de gönderirsin

• ya gençler daha bugün telefonumda hiçbişi yok dedim..bugün akşamüstü kendi kendine bir kapandı şimdide açılmıyor..neden olabilir sizce ? telefonda bi sıcaklık war ama şu an açılmıyorken bile...ayrıca izmir inanılmaz sıcak...aynı şehirde olanlar varsa bilirler 2 gündür halimizi..bununla ilgisi olabilirmi ? bi de ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

ya gençler daha bugün telefonumda hiçbişi yok dedim..bugün akşamüstü kendi kendine bir kapandı şimdide açılmıyor..neden olabilir sizce ? telefonda bi sıcaklık war ama şu an açılmıyorken bile...ayrıca izmir inanılmaz sıcak...aynı şehirde olanlar varsa bilirler 2 gündür halimizi..bununla ilgisi olabilirmi ? bi de ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

puhaha...ne komik..kendi kendine açıldı sonra :D
  • ya millet telefon son güncellemeden sonra sapıttı kendi kendine açılıp kapanıyor ne yapmak gerek
  • quote:

ya gençler daha bugün telefonumda hiçbişi yok dedim..bugün akşamüstü kendi kendine bir kapandı şimdide açılmıyor..neden olabilir sizce ? telefonda bi sıcaklık war ama şu an açılmıyorken bile...ayrıca izmir inanılmaz sıcak...aynı şehirde olanlar varsa bilirler 2 gündür halimizi..bununla ilgisi olabilirmi ? bi de ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

Isınmadan olduğunu sanmıyorum. Ben de izmirdeyim balkonda kalmış geçen gün telefon öğlenin 2sine kadar. Elime aldığımda tutamadım o kadar ısınmıştı. Ancak kapanma falan olmadı. Ayrıca sürekli internet paylaşımı yapıyorum ve telefon sürekli sıcak halde oluyor yine de kapanmayla karşılaşmadım. Başka bir sorun olabilir.
    Edit: Bu arada ısındığı zaman 2-3dk buzluğa atıyorum aldığımda normale dönmüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 1 Ağustos 2013; 3:37:42 >

• quote:

quote:

quote:

nuvo ; acıkcası sorunu çözmeye calısıyorum ve dusunuyorum ; telefon güncellemeden önce bir kez bile res atmazken neden şimdi başladı ? eğer hat ile ilgili bi sıkıntı olsaydı güncellemeden önce de atması gerekmezmiydi ? tabiki bu tamamen benim fikrim ancak tekrar söylüyorum ; bu tamamen yazılımsal bir sorun ve w8 yeni bi işletim sistemi , oradaki insanların w8 hakkında tecrübeli oldugunu sanmıyorum , tecrübeli olmadıkları bir konu hakkındada tamir yapabilecekleri meçhul , tabiki sana kalmıs , bir bakalım benim telefon servisten bir gelsin , eğer yapabilmişlerse sen de gönderirsin

aynen sana katılıyorum kesinlikle yazılımsal bir sorun orası kesin ama işte mesaj ve arama esnasında res atması aklıma yine sim sorununu getiriyor . inşallah olumlu sonuç alırsın servisten . Hatta çözüm olarak yazılım güncelledik derlerse kendim giderim başlarında dururum gün içerisinde yapın derim çünkü yazılım güncellemek 1-2 saatlik iş olsa gerek. Aslında benim garanti dışı servise vermek istemem deki amaç , telefonu düşürdüm arka kapak kenardan ezildi . İnternetten 90 liraya kapağı alıp orada değişimini yaptırayım dedim her türlü garanti dışı onarıma girecek nede olsa : ) ben senden haber bekliyim en iyisi ona göre birşeyler yaparım bende .

• quote:

quote:

istanbula taşın burada sıkıntı olmaz : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayy.yaman

ya millet telefon son güncellemeden sonra sapıttı kendi kendine açılıp kapanıyor ne yapmak gerek

çoğumuzun ortak sorunu ne yazıkki .. forumdan bir arkadaşımız bu sorun yüzünden servise göndermiş ondan gelecek haberi beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Isınmadan olduğunu sanmıyorum. Ben de izmirdeyim balkonda kalmış geçen gün telefon öğlenin 2sine kadar. Elime aldığımda tutamadım o kadar ısınmıştı. Ancak kapanma falan olmadı. Ayrıca sürekli internet paylaşımı yapıyorum ve telefon sürekli sıcak halde oluyor yine de kapanmayla karşılaşmadım. Başka bir sorun olabilir.
    Edit: Bu arada ısındığı zaman 2-3dk buzluğa atıyorum aldığımda normale dönmüş oluyor.

VALLA bende işten çıkana kadar hiçbirşey yoktu..içerisi serin tabi..telefonu cebime koydum sıcaa çıktım doal olarak..izbana bindim telefona bakayım dedim..aha bi baktım kapanmış açılmıoda...dedim acaba şarjımı boşaldı kendi kendine..sonra eve gittim şarja taktım bişi yok açılmıyor...dedim bari biraz beklesin..sonra kendi kendine açıldı kezban telefon..ben ısı değişiminden kaynaklandığını düşünüyorum :D

• quote:

quote:

quote:

istanbula taşın burada sıkıntı olmaz : ))

yok yaww ben sewiom şehrimi..emme çok sıcak 3 gündür dayanılıcak gibi değil...artvine falan gidesim var :D

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.