Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

ya gençler daha bugün telefonumda hiçbişi yok dedim..bugün akşamüstü kendi kendine bir kapandı şimdide açılmıyor..neden olabilir sizce ? telefonda bi sıcaklık war ama şu an açılmıyorken bile...ayrıca izmir inanılmaz sıcak...aynı şehirde olanlar varsa bilirler 2 gündür halimizi..bununla ilgisi olabilirmi ? bi de ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

puhaha...ne komik..kendi kendine açıldı sonra :D

istanbula taşın burada sıkıntı olmaz : ))

yok yaww ben sewiom şehrimi..emme çok sıcak 3 gündür dayanılıcak gibi değil...artvine falan gidesim var :D

nazar değdirdin telefona : ) ama sıcaktan değil o güncelleme yüzünden demedi deme aramıza hoş geldin haha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya gençler daha bugün telefonumda hiçbişi yok dedim..bugün akşamüstü kendi kendine bir kapandı şimdide açılmıyor..neden olabilir sizce ? telefonda bi sıcaklık war ama şu an açılmıyorken bile...ayrıca izmir inanılmaz sıcak...aynı şehirde olanlar varsa bilirler 2 gündür halimizi..bununla ilgisi olabilirmi ? bi de ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

puhaha...ne komik..kendi kendine açıldı sonra :D

istanbula taşın burada sıkıntı olmaz : ))

yok yaww ben sewiom şehrimi..emme çok sıcak 3 gündür dayanılıcak gibi değil...artvine falan gidesim var :D

nazar değdirdin telefona : ) ama sıcaktan değil o güncelleme yüzünden demedi deme aramıza hoş geldin haha

ama sizinkiler hemen açılıyormuş...benimki bir kaç saat açılmadı

• Bende 2.el sıfırdan farksız bir cihaz ile aranızdayım,3 aylık alet.ilk wp deneyimim ama açıkçası oldukça hoşuma gitti.Dün cihaza arka arkaya 3-4kez güncelleme geldi gdr2 vs de gelmiş sanırım ne varsa yükledim.Şimdi sayfada okuyorumda yazılanların hiçbiri bende yok reset,takılma vb fakat şarjı çok hızlı gidiyor.3 saat önce çektim şarjdan mesela toplasan 1saat elimde durmamıştır güç tasarrufunda ve şuan şarjı %66.Cihazda bir anormallik mi var yoksa güncelleme ile olan birşey mi?yada eski haline nasıl çevirebilirim versiyon vb atılıyor mu androidteki gibi HTC'lere ruu halinde?
    Telefonumdan çok memnunum fakat şarj olayı canımı sıktı,ben tam tersini beklerken.
  • Beyler bu cıhazdan TV ye görüntü aktarmanın bı yolu varmı yada dlna gibi Bi özelliği var mıdır,bazı sitelerde var bazılarında yok yazıyor kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu resetlemeler gdr2 güncellemesi sırasında oluşan hatalardan dolayı oluyormuş ve serviste yazılım güncelletmek gerekiyormuş . Servise ulaştım sonunda 2 haftada geri alırsınsız dediler en iyi bayramdan sonra gidip yoğunluk yokken halletmek çünkü bayram öncesi baya yoğunluk varmış
  • Yahu ne zamandır arıyorum hala bulamadım ben bu gdr2 yi yükleyeli cihazın şarjı anormal şekilde hızlı tükeniyor ben böyle birşey görmedim!önceki versiyona alamazmıyım cihazı??Lütfen bilgisi olan paylaşsın kafayı yiyeceğim yoksa.gdr 2 öncesindeki versiyonu atamazmıyım ruu olarak vs hala bulamadım.
    Ek olarak cihaza format atıyorum fakat depolama alanı 1.3ten yukarı çıkmıyor diğer klasörü sürekli 300 mb civarında ve ne yaparsam yapayım DÜŞMÜYOR.format attım,temizleme programı vardı forumda gördüm onu da yaptım yinede eksilmiyor kafayı yiyeceğim.
    Bu iki soruma lütfen bilen biri cevap atsın cihazı yeni aldım mükemmel alet fakat şu 2 olay soğuttu adeta ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

Yahu ne zamandır arıyorum hala bulamadım ben bu gdr2 yi yükleyeli cihazın şarjı anormal şekilde hızlı tükeniyor ben böyle birşey görmedim!önceki versiyona alamazmıyım cihazı??Lütfen bilgisi olan paylaşsın kafayı yiyeceğim yoksa.gdr 2 öncesindeki versiyonu atamazmıyım ruu olarak vs hala bulamadım.
    Ek olarak cihaza format atıyorum fakat depolama alanı 1.3ten yukarı çıkmıyor diğer klasörü sürekli 300 mb civarında ve ne yaparsam yapayım DÜŞMÜYOR.format attım,temizleme programı vardı forumda gördüm onu da yaptım yinede eksilmiyor kafayı yiyeceğim.
    Bu iki soruma lütfen bilen biri cevap atsın cihazı yeni aldım mükemmel alet fakat şu 2 olay soğuttu adeta ya!

önceki sürüme dönemezsin : ) ne kadar format atarsan at diğer klasörünü de sıfırlayamazsın bunun üzerine de sistemin kullandığı alanı eklersen sana kalan alan normal

edit: Güncelleme ile şarj süresi uzadı bende eskiye göre çok olmasa da daha iyi gidiyor.. ayarlarını , uygulamalarını falan kontrol et şarj yiyen birşeyler vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 2 Ağustos 2013; 1:45:30 >

• eski sürüme döndüm ama şarj durumu halen devam ediyor,telefonu aldığımda 3-4 adet güncelleme gelmişti.şimdi tek tek yapıp hangisinde en çok şarj performansı varsa o güncellemeden sonrakileri yüklemeyeceğim
  • quote:

eski sürüme döndüm ama şarj durumu halen devam ediyor,telefonu aldığımda 3-4 adet güncelleme gelmişti.şimdi tek tek yapıp hangisinde en çok şarj performansı varsa o güncellemeden sonrakileri yüklemeyeceğim

nasıl döndün ya ? xda daki konudan mı hallettin ?
  • quote:

quote:

eski sürüme döndüm ama şarj durumu halen devam ediyor,telefonu aldığımda 3-4 adet güncelleme gelmişti.şimdi tek tek yapıp hangisinde en çok şarj performansı varsa o güncellemeden sonrakileri yüklemeyeceğim

evet hocam orada ruu linkini paylaşmışlar eu ve rus romu var 2 adet.Türkçe dili olanlar EU olanlar yani bizimkiler.telefonu açarken ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutarak açıyorsun,cid vb ekranı geliyor pcye bağlıyorsun driver yüklüyor yükleyince barcod çıkıyor cihazın ekranda.daha sonra ruu exe dosyasını açıyorsun o yönlendiriyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

evet hocam orada ruu linkini paylaşmışlar eu ve rus romu var 2 adet.Türkçe dili olanlar EU olanlar yani bizimkiler.telefonu açarken ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutarak açıyorsun,cid vb ekranı geliyor pcye bağlıyorsun driver yüklüyor yükleyince barcod çıkıyor cihazın ekranda.daha sonra ruu exe dosyasını açıyorsun o yönlendiriyor zaten.

valla iyi cesaret : ) wp iyi hoş güzelde gdr2 sonrası hiç güvenmiyorum wp ye : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla iyi cesaret : ) wp iyi hoş güzelde gdr2 sonrası hiç güvenmiyorum wp ye : )

Gözlemlediğim kadarı ile gdr2 daha hızlı,örneğin normal herhangi bir uygulamadan çıkınca hemen ayarlara girersem yarım saniyelik bir gecikmeyle açılıyor,ama gdr2 den sonra sanise gecikme yok çok hızlı her açıdan memnunum fakat şu LANET OLASI şarj beni benden alıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gözlemlediğim kadarı ile gdr2 daha hızlı,örneğin normal herhangi bir uygulamadan çıkınca hemen ayarlara girersem yarım saniyelik bir gecikmeyle açılıyor,ama gdr2 den sonra sanise gecikme yok çok hızlı her açıdan memnunum fakat şu LANET OLASI şarj beni benden alıyor

aynen ayarlar bende de hızlı açılıyor artık ama bende de reset sorunu var hatta dün 5-6 kere res attı : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen ayarlar bende de hızlı açılıyor artık ama bende de reset sorunu var hatta dün 5-6 kere res attı : )

pil sorunu benim cihazda mı var anlamadımki,sizin piliniz nasıl gidiyor?Cihazı 2.el aldım Mayıs vodafone'dan alınma cihaz 2-3 aylık daha,pili öldürmüş desem bu kadar hızlı bunu becerebilir mi aldığım kişi?yada örneğin ilk zamanlarda pil kısa gider sonradan açılır ya,bunda da o durum olabilir mi?gerçi 2-3 ayda açılması gerektiği kadar açılmış olması lazım.

• quote:

beyler bu resetlemeler gdr2 güncellemesi sırasında oluşan hatalardan dolayı oluyormuş ve serviste yazılım güncelletmek gerekiyormuş . Servise ulaştım sonunda 2 haftada geri alırsınsız dediler en iyi bayramdan sonra gidip yoğunluk yokken halletmek çünkü bayram öncesi baya yoğunluk varmış

biliyordum :D 2 haftamı sürecek ki simdi benim telin geri donusu , valla yandık , yasalara göre 10 iş günü içinde geri dönmesse eğer başka bir telefon temin etmek zorunda firma ancak bu kuralı ne kadar sallarlar mechul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Signum

quote:

beyler bu resetlemeler gdr2 güncellemesi sırasında oluşan hatalardan dolayı oluyormuş ve serviste yazılım güncelletmek gerekiyormuş . Servise ulaştım sonunda 2 haftada geri alırsınsız dediler en iyi bayramdan sonra gidip yoğunluk yokken halletmek çünkü bayram öncesi baya yoğunluk varmış

biliyordum :D 2 haftamı sürecek ki simdi benim telin geri donusu , valla yandık , yasalara göre 10 iş günü içinde geri dönmesse eğer başka bir telefon temin etmek zorunda firma ancak bu kuralı ne kadar sallarlar mechul

ortalama 2 hafta dedi ama araya bayram girdiği için çoğu kullanıcı acil notu düşmüş o yüzden yoğunluk varmış yani normal bir süre Tr standartlarına göre : ) normalde verecekleri yedek telefonda 8s dengi olması lazım ama tuşlu dandik birşey verirler onu da verirlerse tabi : ) neyse sorunun kaynağı belli oldu ya rahatlattı beni en azından bir yazılımlık işi varmış onu biliyoruz ama sen yinede sonucu bildir bu servislere güven olmaz boardu değiştirdik de diyebilirler : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pil sorunu benim cihazda mı var anlamadımki,sizin piliniz nasıl gidiyor?Cihazı 2.el aldım Mayıs vodafone'dan alınma cihaz 2-3 aylık daha,pili öldürmüş desem bu kadar hızlı bunu becerebilir mi aldığım kişi?yada örneğin ilk zamanlarda pil kısa gider sonradan açılır ya,bunda da o durum olabilir mi?gerçi 2-3 ayda açılması gerektiği kadar açılmış olması lazım.

ben şöyle söliyim bende herşey açık sadece parlaklık orta seviyede çok sık konuşma yapıyorum ayırca 1 günün sonunda bitiyor .. bana göre normal bir değer bu fazlasını beklemem .

• Hocam sizin oldukça iyi o zaman.benim özellikle mobil veri açıldığında şarj daha hızlı gidiyor hemde çok.Neyse belki zamanla oturur açıkçası sıkıldım bu işten.ilk versiyona döndüm üzerine 2 tane güncelleme geldi baya büyük boyuttalardı biri 900küsür mb diğeri de 300-400 arası sanırım,kalan hafıza kısmından önce-sonra olarak bakınca bu değerde olduğunu gördüm.şimdi yine bu civarlarda bir güncelleme uyarısı veriyor bu sanırım gdr2,bir süre bu şekilde idare edeceğiz.Yardımlarınız için teşekürler
    edit: @Nuvo'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 2 Ağustos 2013; 19:41:34 >
  • quote:

Hocam sizin oldukça iyi o zaman.benim özellikle mobil veri açıldığında şarj daha hızlı gidiyor hemde çok.Neyse belki zamanla oturur açıkçası sıkıldım bu işten.ilk versiyona döndüm üzerine 2 tane güncelleme geldi baya büyük boyuttalardı biri 900küsür mb diğeri de 300-400 arası sanırım,kalan hafıza kısmından önce-sonra olarak bakınca bu değerde olduğunu gördüm.şimdi yine bu civarlarda bir güncelleme uyarısı veriyor bu sanırım gdr2,bir süre bu şekilde idare edeceğiz.Yardımlarınız için teşekürler

aslında bende bir önceki sürüme dönmek istiyorum şu reset sorunu yüzünden ama bu son güncelleme ile diğer klasörü sorununu çözdüler o yüzden vazgeçemiyorum benim için hafıza sorunu resetten önce geliyor : )) batarya performansında düzelir inşallah ama eski versiyona dönüş yaptın fabrika ayarlarına bir kereliğine döndürmeni tavsiye ederim

• quote:

quote:

Hocam sizin oldukça iyi o zaman.benim özellikle mobil veri açıldığında şarj daha hızlı gidiyor hemde çok.Neyse belki zamanla oturur açıkçası sıkıldım bu işten.ilk versiyona döndüm üzerine 2 tane güncelleme geldi baya büyük boyuttalardı biri 900küsür mb diğeri de 300-400 arası sanırım,kalan hafıza kısmından önce-sonra olarak bakınca bu değerde olduğunu gördüm.şimdi yine bu civarlarda bir güncelleme uyarısı veriyor bu sanırım gdr2,bir süre bu şekilde idare edeceğiz.Yardımlarınız için teşekürler

aslında bende bir önceki sürüme dönmek istiyorum şu reset sorunu yüzünden ama bu son güncelleme ile diğer klasörü sorununu çözdüler o yüzden vazgeçemiyorum benim için hafıza sorunu resetten önce geliyor : )) batarya performansında düzelir inşallah ama eski versiyona dönüş yaptın fabrika ayarlarına bir kereliğine döndürmeni tavsiye ederim

2kez fabrika ayarlarına döndüm hocam sıfırladım cihazı ki eski versiyona dönünce de cihaz komple sıfırlanıyor.Şuan hafıza sorunum yok eğer oluşursa gdr2 yi yükler devam ederim napalım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.