Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben severek kullandığım 8x'e veda ettim. Daha doğrusu o bana veda etti. Garantisinin bittiği gün bozuldu. Format attım ama düzelmedi. Telefon şarj durumundan ve yapılan işten bağımsız olarak sık sık kapanıyor. Neden yaptığını anlayamadım ama uğraşacak vaktim de olmadığından yeni telefon aldım. Kullanım kolaylığını çok arayacağımı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu cihazın bataryasını değiştirip de yeni batarya performansından memnun olan var mı? Cihazın bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Arkadaşlar bu cihazın bataryasını değiştirip de yeni batarya performansından memnun olan var mı? Cihazın bataryasını değiştirmeyi düşünüyorum da

Şu anda çok kötü değilse tavsiye etmem, Haziran da iki yıl olacak benim batarya ilk aldığım gün gibi performansta... Yani ilk günden itibaren memnun değilim ama yapacak bir şey de yok.

Rutin işlerimi görürsem akşamı çok çok rahat çıkartıyor fakat az bi muhabbete takılayım ya da 3g ile kullanayım öğleden sonra mendil sallıyor kerata.
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim 8X deki sorun sarj ve beats eklentisi ile ilgili.. Cihazın tam olarak %100 şarj olması çok uzun sürüyor şarj aletim ve mevcut kablom 1400 MAh civarı çıkışa sahip bu arada.
    Yani aslında şarj oluyorda cihaz batarya, %'de bligisini yanlış veriyor %70 görünürken bildirim ışığı yeşil yandı bugün, kapadım açtım cihazı şarj %99 du.
    Bu durumu yaşayan varmı nedir sizce arkadaşlar. Birde yine yazılımsal sanıyorum kulaklığı ilk takışımda beats eklentisi bildirimi alıyorum ama beats klentisi kapalıymış gibi ses veriyor,
    birkaç defa kulaklığı takıp çıkarttıktan sonra tam güç beats sesi devreye giriyo, bir kaç farklı kulaklıkla denediim bunu ama aynı durum. Cihaza formatta attım düzelir diye aynı. Fikri olan varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Arkadaşlar merhaba,

Benim 8X deki sorun sarj ve beats eklentisi ile ilgili.. Cihazın tam olarak %100 şarj olması çok uzun sürüyor şarj aletim ve mevcut kablom 1400 MAh civarı çıkışa sahip bu arada.
    Yani aslında şarj oluyorda cihaz batarya, %'de bligisini yanlış veriyor %70 görünürken bildirim ışığı yeşil yandı bugün, kapadım açtım cihazı şarj %99 du.
    Bu durumu yaşayan varmı nedir sizce arkadaşlar. Birde yine yazılımsal sanıyorum kulaklığı ilk takışımda beats eklentisi bildirimi alıyorum ama beats klentisi kapalıymış gibi ses veriyor,
    birkaç defa kulaklığı takıp çıkarttıktan sonra tam güç beats sesi devreye giriyo, bir kaç farklı kulaklıkla denediim bunu ama aynı durum. Cihaza formatta attım düzelir diye aynı. Fikri olan varsa sevinirim.

Telefonu 1.5 aydır kullanmıyorum ancak son güncellemede de düzelmedi, aynı hataları verdi.Tavsiyem kulaklığı takıp çıkarmaktansa menüden beats audioyu açıp kapayın.Kulaklık çıkışı deforme olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Telefonu 1.5 aydır kullanmıyorum ancak son güncellemede de düzelmedi, aynı hataları verdi.Tavsiyem kulaklığı takıp çıkarmaktansa menüden beats audioyu açıp kapayın.Kulaklık çıkışı deforme olmasın.

Dediğiniz gibi deniyim beats 'ı açar kaparım kulaklık tak çıkar soket arızası olabilir doğru.
    Son güncelleme ile ilgili bir sorun bu öyleyse, daha da güncelleme almaz sanıyorum.
    Geçen HTC online destek birimine sordum Windows 10 güncellemesi için resmi bir bilgi yok alacak yada almayacak diye dediler..
    Peki şarj olma durumundaki %'de gösterimindede aynı sorunları yaşadığınız oluyormu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Dediğiniz gibi deniyim beats 'ı açar kaparım kulaklık tak çıkar soket arızası olabilir doğru.
    Son güncelleme ile ilgili bir sorun bu öyleyse, daha da güncelleme almaz sanıyorum.
    Geçen HTC online destek birimine sordum Windows 10 güncellemesi için resmi bir bilgi yok alacak yada almayacak diye dediler..
    Peki şarj olma durumundaki %'de gösterimindede aynı sorunları yaşadığınız oluyormu.

Şarj konusundaki sıkıntılar bende de vardı.Sorun yazılımla ilgili ve düzenleme geleceğini sanmıyorum.Muhtemelen telefon sıkıntılarıyla beraber kalacak.

• Şarj ve beats daki sorun bende de var yazılım da attım sorunlar çözülmedi

• Windows 10 bize gelmeyecek htc uk twitter hesabına soruldu bu güncellemeyi düşünmüyoruz dediler büyük ihtimalle 8.1 deyiz

• Cevaplar için teşekkürler, demek herkeste olan genel şeyler bendeki sorun. Neyse ben cihazı daha çok hatsız müzik çalar multi medya olarak kullanıyorum zaten idare edilirde. Güncelleme işi kötü
    10'u geçtik hadi neyse tüm lumia lar güncelleme alırken bari buna 8.1 Final güncellemesi falan gibi bir şey verip bu sorunları giderseler,
    İşletim sisteminin desteklediği çift tıkla ekran uyandırma bile gelmemiş htc cihazlara. arkadaşımda lumia 520 var kaç senelik giriş seviyesi cihaz onda bile çift tık uyandırma var.
    HTC Windows phone işine bir daha girmemeli bence yani böyle yapacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 25 Şubat 2016; 17:14:12 >
  • htc nin bize .306 sürümü ile verdiği güncelleme 81. final ama eksik bir güncelleme optimizasyon konusunda eksik
    cihazın bataryası da baya kötü gidiyor bende 3g açamıyorum 3g açınca eve kadar dayanamıyor mecbur 2g kullanıyorum
  • htc güncellemeler konusunda bence bazı cihazlara üvey evlat muamelesi yapıyor,
    daha önce desire 500 modelini kullandım htc nin android cihazdı, bir güncelleme falan anca geldi oda optimizasyon düzenlemesi falan gibi,
    hadi o giriş - orta segmentti bu tepe model olarak çıktı doğru düzgün bir final güncellemesini hakkediyordu.
    Şarj konusu hatla kullandığımda bendede öyleydi 3G de su gibi gidiyor, şuan hatsız kullanıyorum müzik video falan için eh iyi dayanıyor yine şarj ama yinede iyi değil pil optimizasyonu dediğiniz gibi.
  • işin komik tarafı htc 8x e wp 10 gelecek mi öğrenemiyorum? HTC UK facebook sayfasına mesaj atıyorum bilgimiz yok diyorlar microsft sayfalarında soruyorum biz bilmeyiz htc ye sorun diyor microsoft ve htc topu birbirlerine atıyor gelecek mi gelmeyecek mi onu da öğrenemiyorum
  • Komik aynen aslında bu bir Windows phone htc umursamasa bile günlleme kanalı Microsoft olmalıydı bence.
    Hem çift tıkla uyandırma özelliğinden yoksun hem lumialardaki çeşitli uygulama desteklerinden yoksun.
    Satış politikaları işte yeni cihaz alın arıtık bunlarla ne işiniz var diyorlar resmen.
  • 8X E 10 güncellemesi gelirse kullanmaya evam edicem yoksa para biriktirip android e geçicem.adamlar mobile 10 nu kasım-aralık 2015 te tanıttılar ama hala ortalıkta yok bakıyorum haberlere android için güzel uygulamalar yaparken wp ye yapmıyorlar lumia lara verdiği uygulamaları bize vermiyorlar sanki biz üvey evladız wp nin yürüyeciğine dair umudum kalmadı bu gidişle wp rafa kalkar söylentisi de varmobile seri bitirilip surface adı verilen yeni bir yapıya geçmeyi düşündüklerine dair dedikodu da var
  • Uygulama desteğide evet nereye kadar bence ios ve adroid yanında fazla yükselemicek gibi duruyo, tabi göreceli memnun olanlarda var olmalanlarda var.
    Bu piyasa bence insanlarla dalga geçme moduna girdi firmalar kafalarına göre işte ne tuttururlarsa yeni cihaz almayada çekiniyor insan.
    ana kullandığım telefon samsung benim oda malzeme kalitesi konusunda rezalet kırıldı döküldü kulaklıktan ses soluk çıkmıyor falan, ya çok uçuk fiyatlardalar yeni cihazlarda yada düşük fiyat basit malzeme ve donanım.
  • Microsoft Lumia 950 hepsiburada ya gelmis. Bakalim. Tahminimce fiyati cabuk duser. Ins. Bakalim. Gozum simdilik bu modelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Microsoft Lumia 950 hepsiburada ya gelmis. Bakalim. Tahminimce fiyati cabuk duser. Ins. Bakalim. Gozum simdilik bu modelde.

düşse düşse 1800e düşer yine alınmaz bence, uygulamalar berbat durumda wp alınmaz
  • Cok uygulama kullanmiyorum zaten. Gps muzik resim. Bi de internette geziyom. Facebook a bile browserdan giriyorum.
    Herkesin tercih etmeyecegi bir sey olmasi hosuma gidiyor asil.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Cok uygulama kullanmiyorum zaten. Gps muzik resim. Bi de internette geziyom. Facebook a bile browserdan giriyorum.
    Herkesin tercih etmeyecegi bir sey olmasi hosuma gidiyor asil.

bende çok uygulama kullanmıyorum fakat

1. ie berbat şuan bazı sitelere(üniversite gibi) giriş yapamıyorum hatta gezinmesi bile çok zor
    2. spotify da çok kötü

bunlar düzelirse windows 10da bende devam ederim yeni bir cihazla fakat 8x bozulasıya dursun istiyorum hem wp cihazların gidişatı belli olur hemde 1000 lira bandında güzel cihazlar gelebilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 28 Şubat 2016; 17:32:29 >
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.