Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Cihazımı servise verince tekrar emekci 8x ' ime döndüm fakat dün gece yatakta oldu sanırım arka kamera camı çok güzel kırılmış. . Cihazın garantisinin bitmesine yaklaşık 3 ay falan var. Asıl olay ise ekranda ki beyaz lekeler tekrar oluştu ve bu lekeler yüzünden cihaz 3 defa tamir görmüştü. İnternet te okuduğum bir bilgiye göre 4. kez aynı arızayı veren cihazın değişimi yahut iadesi talep edilebileceğine dair. Ben iade istiyorum ama nasıl yapılacağı hakkında yada böyle bir hakkımızın olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? şimdiden teşekkürler.....
  • Aynen haklisin. Bende kariyer.net I gezerken gicik oluyom. Ama windows phone cok tutulmuyor. Satislari dusuk olunca fiyat mecbur dusecek diye dusunuyorum. Beni en cok cezbeden zaten kimsede olmamasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar güç butonu bozuk telefonumun bununla ilgili açma kapama yapabileceğim bir uygulama varmı ben pek kullanışlı bişey bulamadım ya da bulduğum uygulama sadece kapatıyor açma da olması gerek önereceğiniz nir uygulama varmı

• dmix kullanıcısına yanıt
    Açan bi uygulama yok sanırım açma konusunda kamera tuşuna mahkumsun

• teşekkürler açıkcası telefonu sadece müzik dinlemek kullanıyorum kamera tuşunu direk ayarlayabiliyormuyuz açmak için yoksa tuşa bas kamera açılsın sonra menüye dönmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmix -- 13 Mart 2016; 22:57:50 >
  • dmix kullanıcısına yanıt
    Kamera tuşunun ayaralanabileceğini hiç zannetmiyorum

• selam arkadaşlar, htc 8x telefon ekranı kırıldı. Kendim değiştirmek istiyorum internette satılan ekranlar orjinal htc 8x ekranı mıdır? en uygun nereden bulabilirim fiyat olarak
  • Sırf şarj problemi yüzünden gönlümü Lenovo P70'e kaptırmak üzereyim.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    dostum şarj istiyorsan eğer 640XL :)

yoğun kullanımda bile 1günü çok çok rahat çıkarıyor 3g full açık. Normal kullanımda iki günü buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

yoğun kullanımda bile 1günü çok çok rahat çıkarıyor 3g full açık. Normal kullanımda iki günü buluyor.

Fayda fiyat olarak Lenovo daha uygun benim için.

5 ekran üzeri istemiyorum, ram 1 gb depolama 8 gb olarak görünüyor, lenovo'da bunlar iki katı ve pil 4000 mAh, 640 ta ise pil 3000 mAh. Normal kullanım ile 3 günü çıkaran kullanıcı yorumları var lenovo da.

Tek olumlu yanı WP işletim sistemine sahip olması fakat, android sistemi de tecrübe etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

5 ekran üzeri istemiyorum, ram 1 gb depolama 8 gb olarak görünüyor, lenovo'da bunlar iki katı ve pil 4000 mAh, 640 ta ise pil 3000 mAh. Normal kullanım ile 3 günü çıkaran kullanıcı yorumları var lenovo da.

Tek olumlu yanı WP işletim sistemine sahip olması fakat, android sistemi de tecrübe etmek istiyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. 5" üzeri istemiyorsan zaten uygunsuz sana direk :)

bu arada 8X kulaklık sesini aratıyor haberin olsun :)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun şimdiden. 5" üzeri istemiyorsan zaten uygunsuz sana direk :)

bu arada 8X kulaklık sesini aratıyor haberin olsun :)

Kulaklık kullanmıyorum, fotoğraf çekmiyorum, video izlemiyorum, bu yüzden 8X'i arayacağımı düşünmüyorum. Her şeyi çok güzel, tasarımı işletim sistemi çok güzel ama tek olumsuz tarafı şarjı ve beni delirtiyor. 3G ile kullanırsam öğleye kalmıyor.

• biktimmk B kullanıcısına yanıt
    Orijinalini bulmanız çok zor. Teleservice 570 TL bir cihaz parası istiyor. Eşimin HTC 8x kırılınca çok araştırdım yurtiçi yurtdışı.. EBay üzerinden 22 USD den başlayan fiyatlarla var ama orijinal değil. GG ve Sahibinden üzerindeki satışları inceledim, 145 tl civarında civarında satılan 1-2 ürün dışında diğerlerinin orjinalliğine güvenemedim, sonradan almaktan da vazgeçtim. Anakartı bozuk ya da başka arızası olan ama ekranı sağlam bir cihaz bulmanızı öneririm orijinallik için. Ya da GG ve Sahibinden sitelerindeki ürünleri de inceleyebilirsiniz.
    Syg.

Zenfone 2 laser e bakmadan geçme bende de 8x var para biriktirip laser e geçiş düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Zenfone 2 laser e bakmadan geçme bende de 8x var para biriktirip laser e geçiş düşünüyorum

Tavsiye için teşekkür ediyorum. Tasarım olarak kenarları oval olan telefonları hiç sevmiyorum, kenarları köşeli olmalı benim için. Ayrıca bu telefonda batarya 2400 mAh olduğundan dolayı işimi şansa bırakmak istemiyorum.
    Zenfone 2 laser 3 model
    5.0
    5.5
    6.0
    Ben 5.5 lıktan almayı düşünüyorum 3000 mah batarya var senin baktığın 5.0 modeli

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • Üzülerek de olsa HTC 8X telefonumla vedalaştım. İçinde kalan verileri yeni telefonuma aktarmak için program buldum ama o programda bile benim telefonun esamesi okunmuyordu maalesef. Binlerce kayıtlı SMS boşa gitti gibi.

Gelelim yeni telefonuma; yani Lenovo'ya. Pazartesi gecesi saat; 23 ten 03'e kadar kurcaladım, salı günü tüm gün kurcaladım tabi bu kurcalamalar hep wifi ile oldu gecesine kadar ama şarj bitmedi ve mecburen video izledim öyle bitti, tam olarak şarj ettim ve çarşamba günü öğleyin hattımı taktım ağırlık olarak 3 g ile bu saat oldu ve şarjı %56 da

Bu benim için inanılması çok güç bir durum ve değer. Herkese tavsiye ederim.

HTC den kötü yanları ekran kalitesi (görüntüsü değil) kamera kalitesi ve kullanımının biraz daha zor ve karışık olması. İyi tarafı en başta şarj süresi, uygulama bolluğu ve hızı.

Telefon acayip hızlı, 1.7 ghz hızı ve 8 çekirdekli 2 gb ram ile resmen uçuyor. Uçarken de aman aman şarj yemiyor ve ısınmıyor. Genel olarak fazlasıyla memnunum, fayda fiyat oranı harika bir telefon.

• 8X ile 4g ye geçiş yapan oldu mu? sıkıntı var mı?
  • quote:

Üzülerek de olsa HTC 8X telefonumla vedalaştım. İçinde kalan verileri yeni telefonuma aktarmak için program buldum ama o programda bile benim telefonun esamesi okunmuyordu maalesef. Binlerce kayıtlı SMS boşa gitti gibi.

Gelelim yeni telefonuma; yani Lenovo'ya. Pazartesi gecesi saat; 23 ten 03'e kadar kurcaladım, salı günü tüm gün kurcaladım tabi bu kurcalamalar hep wifi ile oldu gecesine kadar ama şarj bitmedi ve mecburen video izledim öyle bitti, tam olarak şarj ettim ve çarşamba günü öğleyin hattımı taktım ağırlık olarak 3 g ile bu saat oldu ve şarjı %56 da

Bu benim için inanılması çok güç bir durum ve değer. Herkese tavsiye ederim.

HTC den kötü yanları ekran kalitesi (görüntüsü değil) kamera kalitesi ve kullanımının biraz daha zor ve karışık olması. İyi tarafı en başta şarj süresi, uygulama bolluğu ve hızı.

Telefon acayip hızlı, 1.7 ghz hızı ve 8 çekirdekli 2 gb ram ile resmen uçuyor. Uçarken de aman aman şarj yemiyor ve ısınmıyor. Genel olarak fazlasıyla memnunum, fayda fiyat oranı harika bir telefon.

Hayırlı olsun hocam , aramızdan 1 kişi daha gitti konu yavaş yavaş ölüyor

ben 1 yıl falan daha kullanmayı düşünüyorum telefonla pek bir işim olmadığından bana şuan bile rahat yetiyor bu arada aklımda z5c var

şu lte bizde olsaydı keşke ya, hız için falan demiyorum da 10gb beleş internet vardı.

@lordford50 bizim telefonlarda LTE yokmuş malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 1 Nisan 2016; 11:27:06 >

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.