Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılanların çoğu bende yok ama 3g ile kullanımda pili hızlı yiyor ve ısınıyor ama yanacak kadar değil... Ayrıca; camda tek bir çizik dahi yok... Karşıdakinin sesini duyamama sorununu da; hoparlörleri toplu iğne ile temizle ve akabinde elektrik süpürgesi ile temizle, ilk günkü kadar net ses gelmeye başlıyor.
  • Kararsızım servise gondersem mi gondermesem mi cihazın garantisi haziranda bitiyor ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insıder'dan güncelleme deneyen var mı? Hala sürekli uyarıyı veriyor mu? Bize bişey yok anlaşılan hala. Yeni 10 güncellemesi gelmiş bize hiçbişey yok hala. Artık çöp oldu cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Kararsızım servise gondersem mi gondermesem mi cihazın garantisi haziranda bitiyor ne yapayım?

Yazdığın gibiyse bence gönder derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Insıder'dan güncelleme deneyen var mı? Hala sürekli uyarıyı veriyor mu? Bize bişey yok anlaşılan hala. Yeni 10 güncellemesi gelmiş bize hiçbişey yok hala. Artık çöp oldu cihazlar.

Bende güncelleme hazır diyor ama güncellemeye basınca birşey geldiği yok

• iyi geceler arkadaşlar

1 aylık hızlıal - kvk sürecinden sonra dün kargodan teslim aldım telefonumu. Gönderi yaparken yazdığım sorunlardan (batarya - power tuşu - ekranda sararma - kasada ezik çizik) sadece kasayı halletmişler. Kasa komple yenilenmiş ama en büyük derdim olan batarya yine aynı şekilde hızla tükeniyor. Kasayı yenileceğine pili yenileseler çok daha iyi olurdu ya.. Telefonun garantisi haziranda bitiyor ya bir daha göndereceğim yada yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi bi şekilde telefonu bozup açılmıyor şikayetiyle göndereceğim kvk'ya.

Win insider kurdum slow yada fast çıkıyor slow dedim reset attı yüklenecek dedi yüklenmedi.. telefon bile artık trollüyor bizi. Bu arada yazıların bozuk olma sebebide telefona kurduğum ucbrowser yükledim tarayıcı olarak o sebep olmuş o da ayrı bi ilginç olay. Seviyorum ama bu telefonu şekli müzik kalitesi kamerası yüzünden bi türlü vazgeçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 7 Şubat 2016; 0:55:07 >

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Yazın okunmuyor bi düzeltme şart

• ucbrowser azizliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

4 defa servis yaparsa para iadesi hakkı kazanırsın.

bu arada ben verdim thh ye. Bu kadar çok sevdiğim bir telefonun sonu böyle olması çok üzücü.

Para iadesi aldığım telefonlarım: Htc wildfire s(iş günü geçtiği için), Htc desire s (7 defa kapak arızası verdi cins bi kapağı vardı oynama yapıyordu), Htc sensation xe (Yazılım hatası yükseltme yapılan yazılımda internette dolaşırken çökme meydana geliyordu)

Sıradaki htc 8x (Telefon yurt içi cihazı yurt dışı cihaz olarak gösterip tamir edilmemesi)

Her tecrübe mecvut artık :) İşi dara düşen mesajla ulaşsın bana yol gösteririm.

Hocam 8x lere güncelleme gelmeyecek thk ile iade olur mu, ne dersiniz.

hocam benim htc 8x in bataryası baya kötü kvk ye göndermeyi düşünüyordum ama vazgeçtim bu cihazın en büyük sorunu batarya baya şikayetçiyim ama seviyorum keratayı tasarımı,beats audio,kamerası ile sevdiriyor kendini
  • bu konuda bende bilgi sahibi değilim nasıl iade olur ama şarj yuvasına yüksek voltaj verip anakartı yakayım diye düşündüm belki o zaman bu durum geçerli olur yada en azından yenisini verirler

batarya konusunda bende muzdaribim vidalı bi sistem olsa kendim bi şekilde yapar ederim ama bu sıcak geçmelilere müdahele kolay değil
    Telefonun arka kasasına saç kurutma makinesi ile ısıtıyorsun sonra ekran kasa birleşim yerine bi alet var onu araya sokuyorsun telefon ayrılıyor sökülmesi zor cidden

• Bende göndermeyi düşünüyorum batarya %15 de falan kapanıyor belki değiştirirler, teleservis benim ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BU TELEFONUN İÇİNDE FONKSİYON TESTİ VAR BÜYÜK İHTİMALLE SERVİSTE YAPILAN TESTLER BU PROGRAM İLE YAPILIYOR TEST YAZILIMINA TELEFON NUMARA ÇEVİRME BÖLÜMÜNE ##634# YAZIN AÇILIYOR

• Dostlar bu telefonda 4g nin donanımsal olarak olmadığını araştırıp buldum.

Lumia 820,920,925 ve 1020 deki Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8960 işlemcisi.

http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-MSM8960-SoC.86868.0.html

Bizim telefondaki ise Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8260A model nolu işlemci.

http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-MSM8260A-SoC.86869.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Dostlar bu telefonda 4g nin donanımsal olarak olmadığını araştırıp buldum.

Lumia 820,920,925 ve 1020 deki Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8960 işlemcisi.

http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-MSM8960-SoC.86868.0.html

Bizim telefondaki ise Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8260A model nolu işlemci.

http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-MSM8260A-SoC.86869.0.html

Harbi yok mu

• Evet yok maalesef... Ben şahsen olmamasına şaşırdım. Ama çok da önemli değil.
  • Arkadaşlar uçak moduna aldıktan sonra tekrar kapaltınca şebeke gelmiyor bu sorun sim kartı değiştirdikten sonra oldu sorun sim de mi yoksa telefon mu çözemedim

• 4g htc 8x in yurtdışı modellerinde özellikle operatörlere özel olanlarında 4g var ama bizimkilerde olmaması kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Arkadaşlar uçak moduna aldıktan sonra tekrar kapaltınca şebeke gelmiyor bu sorun sim kartı değiştirdikten sonra oldu sorun sim de mi yoksa telefon mu çözemedim

Nadiren uçak moduna alıyorum ama tekrar geri dönünce normal olarak hat geliyor, muhtemelen sim kart hatası olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.