Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÄŸustos ayında olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam. Kazara bizim telede verdiler Windows10. 5 dakikada bir reset atiyordu tel onu düzeltmek icin eklediler bizim cihazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsofta nasıl bi bildirim yapabiliriz ürüne güncelleme gelmesi için.
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Anca insider alırsın

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Hocam pil az gidiyor demiştiniz. Ortalama kullanımda 24 saati çıkartmaz mı ? İkincisi de Nokia nın Here Drive Here Maps gibi navigasyon uygulamaları çalışıyor mu bu cihazda tam performans. Şu an android cihazımda İGO navigasyon uygulaması en çok kullandığım program ve inşallah Here Drive bana İgo yu aratmaz. Varsın windows 10 olmasın, uygulama da çok sıkıntı değil benim için, sadece tarayıcı performansı hızlı olsun yeter.
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Hocam 8x i ben seviyorum ama size onermiyorum bende de pil baya kötü 2g internet ve düşük parlaklıkta 3 saat açık kalabiliyor siz lumia serisine bakın 550,730,640 bu modeller uygundur bunlara bakın

• Eyvallah hocam. Sıkıntı şu ki şu an Nokia dan kalma sıfır 600-800 arası çok telefon yok, 530-620 serileri de donanım olarak aşırı dengesiz, microsoft un da f/p oranı yüksek tek ürünü 640 lte , oda donanımına göre yine de pahalı. Biraz daha bekleyeceğiz galiba...
  • Benim gozum Microsoft 950'ye kayiyor. Ama yeni ciktigi icin fiyat ucuk. 1 sene sonra falan fiyat biraz dussun bakicam. Ama windows phones'dan vazgecmem heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Hocam pil az gidiyor demiştiniz. Ortalama kullanımda 24 saati çıkartmaz mı ? İkincisi de Nokia nın Here Drive Here Maps gibi navigasyon uygulamaları çalışıyor mu bu cihazda tam performans. Şu an android cihazımda İGO navigasyon uygulaması en çok kullandığım program ve inşallah Here Drive bana İgo yu aratmaz. Varsın windows 10 olmasın, uygulama da çok sıkıntı değil benim için, sadece tarayıcı performansı hızlı olsun yeter.

Ortalama kullanım ile 24 saati zor çıkartır, bahsettiğin navigasyon programlarını daha doğrusu navigasyonu kullanmıyorum bu konuda bir şey diyemem ama, bu konunun ilk sayfalarında sanki kullananların olduğu ve yorum yaptıkları şeklinde hatırlıyorum.
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Microsoft sadece güncelleme dosyalarını htc'ye verir. Onlar da kullanıcıya sunarsa ne ala. Microsoft'tan güncelleme istersen onlar da sana git htc ile konuş derler.
    Belki talep çok olursa cihazın güncellemesini MS kendisi hazırlayıp sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Ocak 2016; 9:43:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığımız uygulamalara wp10 güncellemesi gelirde bizler bu uygulamaları kullanamaz duruma gelirsek ömrünü tamamlamış olur cihazlarimiz. Şimdilik benimde hicbir sorunum yok. Garantisi bitmek üzere olan cihazı batarya ve ahize sesi için garantiye verdim. Kasa, ekran ve pil değişmiş. Ahize sesi probleminde çözülmüş.. Bir süre daha devam ederim ben.. Sorulmadan cevapla yayım; İzmir kvk servis..

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanfeza

Kullandığımız uygulamalara wp10 güncellemesi gelirde bizler bu uygulamaları kullanamaz duruma gelirsek ömrünü tamamlamış olur cihazlarimiz. Şimdilik benimde hicbir sorunum yok. Garantisi bitmek üzere olan cihazı batarya ve ahize sesi için garantiye verdim. Kasa, ekran ve pil değişmiş. Ahize sesi probleminde çözülmüş.. Bir süre daha devam ederim ben.. Sorulmadan cevapla yayım; İzmir kvk servis..

Pil sorunu nasıldı? Yani normal kullanım ile ne kadar, yoğun kullanım ile ne kadar gidiyordu... Pil değişiminden sonra ne gibi iyileşme oldu?

Şimdiden teşekkürler.
  • Pil %15 den sonra çok hızlı bitiyordu. Şimdi ilk aldığım gibi oldu, daha dengeli azalıyor. Ama bildiğimiz performans işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanfeza

Pil %15 den sonra çok hızlı bitiyordu. Şimdi ilk aldığım gibi oldu, daha dengeli azalıyor. Ama bildiğimiz performans işte..

benim ikidir değişmiyor. 3. kez vereceğim :) Yapmasınlar bide 4. kez veririm para iadesini almaya hak kazanırım mis gibi.

Bizim telefona yazık ettiler. Win 10 şart bu tele. here drive tekrar markete döndü bilin bakalım ne destekliyor windows 10 mobile :(
  • Htc 8x telefonum yurtdışı gözüküyor diye garantiye almadılar fatura olmasına rağmen:) Hakem heyetine veriyorum gelsin paraçıklar :) 790 TL
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olmuş keşke benimkine de öyle bişey olsa da kurtulsam artık. Satın aldığınız yerle görüştünüz mü?

• 302sino kullanıcısına yanıt
    görüşmedim gerekte yok adamların suçu ne brigstar telefonu verdiler bana sıfır. içinden garanti belgesi herşey çıktı. Cihaz kayıtlı. Benim için teleservice yeterli :)
  • Arkadaşlar konu da açtım ama cevap veren olmadı... 2 tane htc 8x telefonum var. Yukarıda da bahsetmiştim birisini bilgisayar görmüyor. Usb den bağlayınca şarj oluyor ama donanım olarak yok... Benim için resimler ve videolar önemli... Bunları nasıl alabilirim? Bluetooth watshspp v.s. Denedim ama onlardan olacak gibi değil... Telefondaki bilgileri en kolay nasıl aktarabilirim? Lütfen yardım!..

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    Usb kablosunda sıkıntı olmadığına emin misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Arkadaşlar konu da açtım ama cevap veren olmadı... 2 tane htc 8x telefonum var. Yukarıda da bahsetmiştim birisini bilgisayar görmüyor. Usb den bağlayınca şarj oluyor ama donanım olarak yok... Benim için resimler ve videolar önemli... Bunları nasıl alabilirim? Bluetooth watshspp v.s. Denedim ama onlardan olacak gibi değil... Telefondaki bilgileri en kolay nasıl aktarabilirim? Lütfen yardım!..

one drive a yedeklersin.
  • Usb de sıkıntı olsa diğer telefonu da görmemesi gerekir herhalde...

One Drive nasıl yedekleriz acaba? Biraz denedim ama beceremedim sanki... 3-5 resim attım bilgisayardan açınca orada göremedim resimleri... Yoksa zaten göremez miyiz? Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim...😊

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.