Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serviste kalan günler garantiye eklenir gidip basvur hakem heyetine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

beyler yardım rica ediyorum

telefonu geçen hafta kvk ya göndedim, kvk bu sabah mesaj attı ve garanti tarihi bitmiş onarımı 550 tl diye

htctürkiye ile web den yazıştım imei yi yazdım onlar da garanti bitmiş diyorlar.. kafayı yedirtecekler bana

ne yapmalıyım

Hocam HTC müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın. Onlar sizden IMEI numarası isterler , onlar da bi kontrol etsin eğer ki garanti süresi bitmiş çıkarsa aldığınız yerle görüşün derim.

Edit: Sanırım hızlıal.com dan almışsınız (devamını okumamıştım) ve sorunu çözmüşsünüz. Bende ordan almıştım ve benimde başıma aynı olay gelmişti fakat ben hızlıal ' la görüşmeden HTC mh. ile sorunu çözmüştüm. Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuştu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DEA71CBB -- 9 Ocak 2016; 14:41:35 >

• Merhabalar,

GMD den sonra android den sıkıldım iyice. İOS cihazlar pahalı olduğu için ve windows mobile in de epey kararlı çalıştığını duyduğum için ( biraz da yeni macera) windows phone almayı düşünüyorum. Lumia lara baktım 700 e kadar olan cihazlar da hep tezatlık var. 1gb ram 5 mp arka 0,9 ön kamera gibi... Bu cihaza rastladım, şu an hala gittigidiyor da sıfırı var hala. Android den windows a geçmek için bu cihazı tavsiye eder misiniz? Fiyatı da 450-500 civarı.

Oyun hiç oynamam, face twitter instgrm filan kullanmam, Navigasyon olmazsa olmazıdır önemli benim için, uygulama olarak gmail, web tarayıcı, lig TV, otobüs geliş saatleri uygulaması ( ego Ankara), yandex disk, Skype, video veya TV izleme internnetten, kamera da discovery den iyi olması lazım. Çok telefon değiştirmeyi sevmem. Gmd 2,5 yıl oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Merhabalar,

GMD den sonra android den sıkıldım iyice. İOS cihazlar pahalı olduğu için ve windows mobile in de epey kararlı çalıştığını duyduğum için ( biraz da yeni macera) windows phone almayı düşünüyorum. Lumia lara baktım 700 e kadar olan cihazlar da hep tezatlık var. 1gb ram 5 mp arka 0,9 ön kamera gibi... Bu cihaza rastladım, şu an hala gittigidiyor da sıfırı var hala. Android den windows a geçmek için bu cihazı tavsiye eder misiniz? Fiyatı da 450-500 civarı.

Oyun hiç oynamam, face twitter instgrm filan kullanmam, Navigasyon olmazsa olmazıdır önemli benim için, uygulama olarak gmail, web tarayıcı, lig TV, otobüs geliş saatleri uygulaması ( ego Ankara), yandex disk, Skype, video veya TV izleme internnetten, kamera da discovery den iyi olması lazım. Çok telefon değiştirmeyi sevmem. Gmd 2,5 yıl oldu.

Telefonun en büyük sorunu şarjının az gitmesi pilinin kapasitesi çok az, geri kalan için ben tavsiye ederim... Hem Windows işletim sistemini denemeniz için hem de telefonun harika tasarımı ve donanımı için...

Haftalarca kapatmadığım oluyor ama bir kez bile takılmıyor, yavaşlamıyor, donma hiç olmadı zaten.

• internalinferno kullanıcısına yanıt
    http://www.gsmarena.com/htc_windows_phone_8x_wont_receive_windows_10_mobile_update-news-16026.php

kara haber yayılıyor. Ben bu telefonun para iadesini alacağım aga görürsün windows 10 vermedin dimi hadi hodri meydan :)
  • Güncelleme işini Microsoft devralmamış mıydı? Microsoft da vermezse artık ben HTC ve Windows'a tamamen veda edeyim.
  • adamlarda iş becerisi sıfır büyük ayıp yaptılar. 925-920 bile güncelleme alırken buna güncelleme gelmeyecek olması htc'nin kusuru
  • zamanında biraz daha verip 925 almak vardı
  • Önceden de demiştim gelmeyecek diye çünkü insider programına alınmadık. Htc zaten 8.1 i bile verirken süründürmüşü beta sürümlerini Microsoft kendi dağıtmıştı.

Görünen o ki burdaki herkes için hem htc hem de Windows olayı bitti en azından benim için öyle.

• Windows phone çöküşü çok hızlı olacak.
  • Eee böyle olacağı belliydi haftasonu yeni tel alırım artık gelir umuduyla bekletiyordum bunu hay bu vakte kadar bekleyen kafama

• Bütün Windows Phone 8.1 cihazlar Windows 10 a yükseltilecek açıklamasını yapan Microsoft'tu şimdi tek umut birilerinin bu sözün arkasında durması.

Ha htc'ye gelecek olursak m7 ye android 6.0 vermedi adamlar bize neden Windows 10 versin ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 302sino -- 12 Ocak 2016; 22:55:24 >
  • ben windows olayını baya sevdim. 640XL kullanıyorum yazılım desteği verildiği sürece gayet güzel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Bütün Windows Phone 8.1 cihazlar Windows 10 a yükseltilecek açıklamasını yapan Microsoft'tu şimdi tek umut birilerinin bu sözün arkasında durması.

Ha htc'ye gelecek olursak m7 ye android 6.0 vermedi adamlar bize neden Windows 10 versin ki.

Windows'ta Android gibi üreticileri uğraştıran arayüzler falan yok. 8X için bir tek Beats Audio var, onun dışında Microsoft'la çalışıp 8X için uygun sürümü oluşturmaları hiç sorun değil. Ha dediğin gibi vermek istemiyorlarsa neden versinler?
  • 8,1 güncellemesi gelmeden önce de aynı düşüncedeydim, şimdi de; gelirse de gelmezse de beni çok bağlamıyor, telefonda yaptığım işler belli ve bana bu telefon çok fazla bile... Uygun fiyata işimi görecek telefon arıyordum, kampanyası da denk gelince, arkadaşımın da windowsphone tavsiyesi ile almıştım. Şarjı haricinde memnunum.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyosun da peki mağaza ne olacak geliştiriciler artık uygulamalara güncelleme vermezse ne yapacağız. W10 uygulamaları bile 8.1 e kurulamazken bize ios uygulamaları falan dendi.

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olmaması muhakkak kötü bir şey fakat ben kendi açımdan yazdım. Yani bana hiç güncelleme gelmese, uygulamalar hiç güncellenmese de benim işim görülüyor, o bakımdan... Etik olarak da; telefonu üretip, yazılımı yükleyip sonra bana hadi eyvallah moduna girmek doğru değil tabiki de... Bu telefonu ilk çıktığında almış olsaydım (2 bin tl) muhtemelen bende aynı düşüncede olurdum.
  • Htc uk ile görüştüm. Biz windows 10 desteği vermeyeceğiz. Microsoft ile irtibata geçin dediler.
  • http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 burada 8.1 ya da 10 çalıştıran htc 8x ifadesi var da 8x e Windows 10gelmeli.8s hafıza yok deyip 8.1 bile almadı ama bizde hafıza sorunu da yok

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.