Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu 2. kez servise verdim pil değişsin diye. Sanırım yine yazılım güncelleyip yollayacaklar. Sinirlendiriyorlar beni. 780 lira fatura bedelim var. 3 telefon parası aldım teleservice den yine alırım beni dellendiriyorlar.
  • Teleservice deki elemanlarda problem var sanırım.Kulaklık çıkışında en ufak temasta ses kaybı oluyor, kulaklık telefondan çıkıyor diye belirttim.Sorun yok diye geri göndermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAR VAR. tele servisteki elemanlarda problem var. ana kartı değiştirmişler ama hapollör hala cızırdıyor. arkadaş. bide tel i aldığımda radyo açıktı. radyodan mı denedi sesi ne yaptı.
    yine yollıcam. pazartesiye kaldı artık. iki sorum var:

3 kere ataşehire yolladım bu sefer maltepeye mi yollasam? bir şey değişir mi? yada maltepede uzun sürer mi tamire almaları. ataşehir hızlı. 1 haftada yolluyorlar. olsada olmasada.

para iadesi isteyecek olsam nasıl yaparım?
  • metallium M kullanıcısına yanıt
    İstediğin yere yollama hakkın var mı. Benim bildiğim kayıt yaptırdıktan sonra verilen adrese göndermek lazım.

• 8x Kullanan arkadaşlar telefonun pil ömrü nasıl? Tüm gün mobil veri acık 1 günü cıkarır mı? Sadece whatsapp arama mesaj ve müzik icin kullanıcam.

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Sadece dediklerinse çıkarır.Yani nette çok gezmezsen bi de 2g de kullanırsan rahat çıkarır.

Çıkarmaz pil ilk aldığımda da çıkarmadı serviste değiştirttim yine çıkartmıyor. Bana da ne güzel övdüler övdüler sesinin mükemmelliği dışında hiçbir albenisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Sabah 8den sarjtan cıkarcam akşam 5e kadar direnmesi lazım. Pili cıksın yeter hocam bana. Gerisi önemli degil

• metallium M kullanıcısına yanıt
    Maltepede değil Htc atasehirde. ben maltepe giseye verdim su an atasehirde ama cidden teknisyen felaket bataryayi yine değişmemiş

Kullanıma göre elbet değişir 2G de whatsapp bildirimleri düzenli geliyor mu bilmiyorum 3G de kullandım ben hep ona bir şey diyemem ama biraz aktifsen dayanmıyor yada ucu ucuna yetiyor diyebilirim bende öyle. Arka planda whatsapp hariç hiçbir uygulamaya izin vermediğim halde ayarlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Sabah 8den sarjtan cıkarcam akşam 5e kadar direnmesi lazım. Pili cıksın yeter hocam bana. Gerisi önemli degil

Sabah 8'de şarjdan alıyorum, akşam 17'ye kadar 2G devamlı açık, forumları takip ediyorum, mailleri kontrol ediyorum, bankacılık işlemlerimi yapıyorum, whatsap ile normal şekilde muhabbet ediyorum, haberleri okuyorum... Günü rahatlıkla çıkartıyor; Yüzde 40-50 arasında şarj kalıyor...

Fakat; video izleyeceksem mecburen 3G'yi açıyorum ve devamlı açık kalırsa ve bu şekilde kullanırsam telefonu; öğleden sonra elveda diyor.

Uzun çalışma saatlerim için ben powerbank aldım çok sorun olmuyor açıkçası, telefonun bana maliyeti ve işlevi düşünüldüğünde daha uygunu yok maalesef, bu tarz cihazlara fazla para vermek istemediğim için ben çok çok memnunum...

Bu sayfada yakın zamanda Lumia 640 alan vardı ve kesinlikle şarj sorunu yok diye yazmıştı.

• şarj ön plandaysa 640XL biçilmiş kaftan gerçekten.

--

8'den 5'e kadar 2g de arkadaşında dediği gibi rahat şekilde çıkarırsın günü.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Bu kullanım 8x icin mi yoksa lumia 640 mı? lumia 640 bütcemin üstünde
  • 8x için dostum. 640xl de dediğimiz kullanımda 15saati gorursun

• Bence sen artık 640xl konusunda takılmalısın kafa karışıklığına sebep oluyorsun...
  • HTC 8X İÇİN 8.1
    istenmeyen numarayı engelleme geldi mi?
  • YARDIM

Arkadaşlar, telefona orjinal romu yüklerken yarıda usb kablosu bağlantısı koptu şuan telefon hiç açılmıyor. Aygıt yöneticisi qhusb_dload olarak görünüyor .Telefonu nasıl kurtarabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

8x Kullanan arkadaşlar telefonun pil ömrü nasıl? Tüm gün mobil veri acık 1 günü cıkarır mı? Sadece whatsapp arama mesaj ve müzik icin kullanıcam.

Hocam bilhassa whatsapp kullanacaksan kesinlikle çıkarmaz bir günü. Cihaz da mıdır sorun yoksa Wp 8.1 demidir daha çözemedim ama mobil veri ve whatsapp pili, tabir-i caizse sömürüyor. Müzik olarak cihazın ses kalitesi gerçekten güzel fakat müzik uygulaması berbat. İnsanı müzikten soğutuyor. Wp 10 gelirde düzelirse cihazın kamerası ve müzik kalitesi başarılı fakat şuan alınacak bir cihaz olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

YARDIM

Arkadaşlar, telefona orjinal romu yüklerken yarıda usb kablosu bağlantısı koptu şuan telefon hiç açılmıyor. Aygıt yöneticisi qhusb_dload olarak görünüyor .Telefonu nasıl kurtarabilirim?

PC ile usb telefonla bağlanan. Sonra ses kısma ve güç butonu kombinasyon yap o sıra yine yüklemeyi dene.

• Arkadaşlar recovery Tool da bootable nasıl yapılıyor? Ses arttırma ile ses azaltmaya aynı anda basınca siyah arkaplanlı ünlem işareti çıkıyor bir türlü yapamadım şunu nasıl yapacağız bi anlatsanız

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.